FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.326.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon što sam se razočarao dinamom, čekam barcu da mi vrati osmjeh na usta :)

A da nije slučajno...?
16 godina
FC Barcelona

nadao sam se da će ipak Tata malo rotirati u ovoj utakmici s obzirom da se igra na dvije, a gust je raspored. Ali dobro, možda je i bolje ovako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

nadao sam se da će ipak Tata malo rotirati u ovoj utakmici s obzirom da se igra na dvije, a gust je raspored. Ali dobro, možda je i bolje ovako.

nema rotacije... ovdje utrpat 3-4 komada i laganini se vratit doma {#}

17 godina
FC Barcelona

Ima li netko neki HD stream ? Sopcast se užasno pokvaril :/

16 godina
protjeran

Ako budemo igrali kao protiv Levante-a, jednostavno ne vidim kako bi A. Madrid mogao proći bez 2-3 gola u svojoj mreži.

B-A-R-C-A
16 godina
protjeran
Reedy kaže...

http://livefootball.ws/12378-atletico-madrid-barcelona.html

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo Barca !!!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam sretan sa bilo kakvom pobjedom. Bitno je da se zabije gol u gostima. {#} ( od 2006. godine je bilo više od 2.5 golova na utakmici, tako da se i danas očekuje dosta golova)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

0-2 . . . . . i da se nitko ne ozlijedi i ja zadovoljan.

17 godina
neaktivan
Reedy kaže...

http://www.rojadirecta.me/goto/elgoles500.blogspot.com.es/ nije eng komentator al mi se čini da je slika dobra

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa

15 godina
FC Barcelona

Ovaj Diego Costa je prljav ko Pepe skoro ali i Alba bi mogel stvarno malo manje glumiti{#}

Nego zasto ne igra Cesc od prve minute posto je proslu tekmu odigral furiozno?

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nisam ovo ocekivao od Ville, pao mi je u ocima, zalosno..
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa je očito motiviran...

16 godina
protjeran

Drago mi je zbog Ville, fakat je pravi napadač.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od ovog sam se najvise plasio,protiv Levantea je sve bilo lako,sada nema ni onog presinga,ovo nije ni nalik onoj igri protiv Levantea 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Koji vrag stavljate minuse, jeste zanimljivi, nisam ocekivao da ce slavit gol, a on ga slavio sto je jace mogao, a Barca mu sve pruzila..
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema presinga, nema igre po bokovima, nema Barce... Simeone je to dobro posložio zasad... a niš čeka se Messi

15 godina
Balvan8 kaže...

Nema presinga, nema igre po bokovima, nema Barce... Simeone je to dobro posložio zasad... a niš čeka se Messi

Amen, ovo lici na sranje od prosle godine a obrana opet izgleda koda su napuseni znaci svaka prilika ili polu-prilika je gotovo uvijek lopta u nasoj mrezi.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nestao je presing i previse ubacivanja i dugih lopti koristimo, a prosjecna visina Barcinih igraca je 172, Barcinim igracima kao da se neda, vuku se po terenu
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakvi, protok lopte je prespor za ovako zgusnutu obranu, sporo to ide moraju više pucati već kad su blizu, obrana standardno loša. Barem za sad, ali još se igra ajmo barca, fabregas i neymar u igru u drugom poluvremenu.

16 godina
protjeran

Krila nula bodova. 

Imam osjećaj da im zabijemo gol da bi se raspali u igri. Nisu oni ekipa koja se moze vratit.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

jedino sto imam da kazem: OCAJNO !

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakvu bi pljusku opali ovom Juanfranu.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fino to Atletico igra, a Barca ko Dinamo... {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busquets igra očajnu utakmicu, ali baš je neka grčevita utakmica, puna prekida , puno nervoze, baš što nam ne paše nikako. NIKAKO TA JEBE.. IGRA DA SE NASTAVI DULJE OD MINUTE.

15 godina
iNo_bhf kaže...

Krila nula bodova. 

Imam osjećaj da im zabijemo gol da bi se raspali u igri. Nisu oni ekipa koja se moze vratit.

Nisam to mislil ali djeluju tako kolko su nervozni i svaki prekrsaju se sluze rukama a vode to je smijesno.

Nasi su uzasni cijela ekipa djeluje nezainteresirano opet se samo zaletavaju u tu sredinu di ovih ima mali miljun i samo tu siluju a ne ide i ne ide...

istina da je Levanta ono zzz od momcadi ali barem su igrali posteno tj. agresivno i vrlo brzo uz odlican presing dok ovo danas izgleda ko druga momcad.

16 godina
FC Barcelona

loše, ni traga onoj utakmici sa Levanteom. Alba je najlošiji pojedinac, definitivno nije u formi i šteta što Adriano ne može igrati ovu utakmicu.

Cesc mora ući u drugom poluvremenu, možda i Neymar da probaju probiti ovo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:53 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

loše, ni traga onoj utakmici sa Levanteom. Alba je najlošiji pojedinac, definitivno nije u formi i šteta što Adriano ne može igrati ovu utakmicu.

Po mom misljenju,Busquets za sada najlosiji,treba da uvedu Neymara i Cesca,Pedro i Alexsis,nisu ni jednom probili po boku i jos jedna stvar mi nije jasna,sta pokusavaju sa onim visokim loptama? ko ce da postigne gol glavom,ehh da je sad tu Ibrahimovic,ili Eto'o {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto jedino sto mi je drago sto nam je barem Villa zabio a ne netko drugi,a sto se tice igre jako lose,krila ne postoje,Messija su jako dobro zatvorili,bekovi jako lose,slabo se prikljucuju napadu,Alves je nesto pokusavao a Alba je vise protestirao nego sto je igrao...dosta me ova igra podsjetila na igru od prosle sezone,bezvezno kruzenje,nista konkretno nisu napravili,ni udarca nismo imali...ocekujem u nastavku da ude Fabregas,Neymar i mozda cak Adriano

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice