Xavi je već u prvom poluvremenu imao više komletnih pasova (52), od čitave ekipe Levantea tokom cijele utakmice (50).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebao je ostavit Alexisa i Pedra, pao bi sigurno jos koji gol. Neymar treba jos dosta utakmica odigrati, jer ako ce igrati na ovoj poziciji gdje igra Pedro i Alexis negine mu klupa.
Za mene najbolji igrac utakmice Fabregas. Njegove lopte imaju oci.
jedina loša stvar kod ovakvih utakmica je što bude ovakvo drugo poluvrijeme, j*biga 
Neymar je dobro odigrao one minute koje je dobio, mada se vidi da je još u fazi privikavanja, malo se brže mora rješavati lopte. Ali imao je nekoliko dobrih proigravanja i akcija, sviđa mi se to što ima odličan pregled terena i taj pravi "osjećaj" za dodavanje.
jedina loša stvar kod ovakvih utakmica je što bude ovakvo drugo poluvrijeme, j*biga 
Neymar je dobro odigrao one minute koje je dobio, mada se vidi da je još u fazi privikavanja, malo se brže mora rješavati lopte. Ali imao je nekoliko dobrih proigravanja i akcija, sviđa mi se to što ima odličan pregled terena i taj pravi "osjećaj" za dodavanje.
Kvaliteta postoji i to se vidi. Samo mu fali ono nešto.
Ako nam napadaci ovako nastave igrati i zabijati Martino ce biti u slatkim mukama koga staviti u igru...sto se tice Neymara,treba vremena da se privikne na igru i suigrace i jos kad bude spreman 100% bit ce zvijer...a utakmica je bila odlicna,uzivao sam u igri i u 2.poluvremenu bez obzira sto su zabili "samo" jedan...jedva cekam iducu tekmu
Ti ga sad isto sereš da oprostiš..
Ti ga sad isto sereš da oprostiš..
Haha. Misliš?
nogomet iz udžbenika. Jedna od onih utakmica za kolekciju, skinuti i pokazati za naredne generacije. Da, ovakva ekipa je jednom postojala, kako mi je drago što imam tu privilegiju gledati ovu ekipu...
Mislim da si u krivu, ovo što oni i Messi rade treba tek da se napiše u nove udžbenike :D
Real gubi, nadam se +3 na kraju dana.
Gerardo Martino: "Izmjena Messija? Sezona je duga,a predstoje nam veoma bitne i teške utakmice.On je pametan,zna zašto sam ga izveo."
"Alves više trči kroz sredinu? Bekovi imaju zadatak da pomažu napadu.Ako Alves ima više prostora u sredini,on će ga iskoristiti."
"Već sam razgovarao sa Messijem po pitanju zamjena.Ponekad svakom treba odmor,međutim kada je utakmica napeta,nisam lud da ga izvedem."
"Sviđa mi se presing i stav ekipe.To su već pozitivne promjene u timu."
"Sviđa mi se Barcina filozofija.Od momaka želim još neke male stvari,ništa novo."
"Početak sezone je bolji nego što sam ga zamislio.Sada moramo nastaviti raditi ovim tempom."
"Moramo pružiti Neymaru malo vremena da se prilagodi.Ako ga odmah gurnemo u vatru,može doći do promjene u njegovoj igri i igri Barce."
"Valdes je prvi igrač sa kojim sam razgovarao.Poštujem njegovu odluku i on zna da na mene može uvijek računati."
"Rotacije igrača? Sve igrače ću iskoristiti onako logički.Uglavnom,sva 23 igrača će igrati."
Ne razumijem što se želi od Neymara, pogotovo večeras. Lik je ušao u igru kad je bilo vodstvo 6-0, i kad su svi igrali preko one stvari. I nije uopće odigrao loše, ma čak naprotiv. Ja sam zadovoljan.
Zadovoljni su vjerujem svi osim onih koji su njegovim dolaskom odmah očekivali da će biti na razini Messija ili nešto takvo. A dečko još nije ni u potpunosti spreman s obzirom da je nedavno otkriveno da je anemičan...
Vidi se po njemu da nije još spreman, ali se isto tako vidi osjećaj za igru, vidim kako utrčava u prazne prostore bez lopte, traži loptu, odigrava duple, nije kod njega samo driblanje bitno. . .uklopit će se on jer je zvijer od igrača.
1911 & 1899
malo gifova za uživanciju 
http://i.minus.com/itqqJ3xpTyYpw.gif
http://i.minus.com/ipbiQYV6wAOrF.gif
http://i.minus.com/iJfXU0bm157DW.gif
Gerardo Martino: "Izmjena Messija? Sezona je duga,a predstoje nam veoma bitne i teške utakmice.On je pametan,zna zašto sam ga izveo."
"Moramo pružiti Neymaru malo vremena da se prilagodi.Ako ga odmah gurnemo u vatru,može doći do promjene u njegovoj igri i igri Barce."
"Rotacije igrača? Sve igrače ću iskoristiti onako logički.Uglavnom,sva 23 igrača će igrati."
Vrlo dobro razmislja Martino ovo za Messija je odlicno ako se mene pita stvarno ne mora igrati bas svaku utakmicu 90 minuta i rusiti rekorde svi znaju
tko i sto je Messi tako da malo da ga spara di moze za vece tekme je super.
Sta se tice rotacije takoder odlicno da na taj nacin razmislja sve u svemu Martino djeluje vrlo racionalno i uvijek razmislja unaprijed to mi se izuzetno svida.
Ne razumijem što se želi od Neymara, pogotovo večeras. Lik je ušao u igru kad je bilo vodstvo 6-0, i kad su svi igrali preko one stvari. I nije uopće odigrao loše, ma čak naprotiv. Ja sam zadovoljan.
Zadovoljni su vjerujem svi osim onih koji su njegovim dolaskom odmah očekivali da će biti na razini Messija ili nešto takvo. A dečko još nije ni u potpunosti spreman s obzirom da je nedavno otkriveno da je anemičan...
Ma to su gluposti absolutno je nepotrebno forsirati ili riskirati neku ozljedu ako nije 100% spreman polako nek se rade oporavi i uhoda u igru jer i jucer smo vidli da bez njega stroj melje a i jos dok se on uklopi mogo bi ova sezona biti odlicna.
Sta se tice jucerasnje utakmice jako me veseli da Cesc igra na razini i nadam se da bude ove godine vise u kontinuitetu tako odigral a i Pedro djeluje mi nekako vitalizirano tj. puno agresivnije i (jos)vise prema naprijed.
ja dajem neymaru godinu dana za prilagodbu, tj jednu sezonu. ako se uspije do zimskog roka prolagodit jos bolje. tek u drugoj sezoni cemo mi vidjet njega u pravom svjetlu.
Barca ove godine nema konkurenicje u L. BBVA.
zivi bili pa vidili... ako ce cijela sezone biti u duhu prve utakmice onda da. ali to je samo jedna utakmica.
ima kao i uvijek Real, a možda i Atletico Madrid vidjet ćemo kako će njima ići bez Falcaa
Real s Ancelotijem nije nikome konkurencija...
Jesu jucer odigrali relativno jadno i izvukli pobjedu no bas tako reci ne mozes nisam ni ja ljubitelj njega a jos manje
RM-a no s obizorm na kadar igraca naivno je za ocekivati da ce cijele sezone biti tako losi.
Jesu jucer odigrali relativno jadno i izvukli pobjedu no bas tako reci ne mozes nisam ni ja ljubitelj njega a jos manje
RM-a no s obizorm na kadar igraca naivno je za ocekivati da ce cijele sezone biti tako losi.
meni se cini da im je drugi gol bio iz zaleda...
Tata igra sa formacijom 0-0-10, i još plus Valdes ponekad pokriva poziciju zadnjeg veznog kad mu je dosadno na golu 
lako je protiv levantea pricat price za malu dicu...
spustite se na zemlju i smanjite dozivljaj
Tata igra sa formacijom 0-0-10, i još plus Valdes ponekad pokriva poziciju zadnjeg veznog kad mu je dosadno na golu 
lako je protiv levantea pricat price za malu dicu...
spustite se na zemlju i smanjite dozivljaj
a vidi mene, ja očekujem da će baš svi shvatiti zaj*banciju. Jer sigurno sam mislio da će stvarno igrati 0-0-10
a vidi mene, ja očekujem da će baš svi shvatiti zaj*banciju...
nema tu zaj*bancije, odkad smo nalozili levante pojedinci skacu u nebesa, a levante jado od tima... pricekajmo real i ligu prvaka pa cemo onda vidit.
a vidi mene, ja očekujem da će baš svi shvatiti zaj*banciju...
nema tu zaj*bancije, odkad smo nalozili levante pojedinci skacu u nebesa, a levante jado od tima... pricekajmo real i ligu prvaka pa cemo onda vidit.
pa stavio sam sliku uz komentar da mu je formacija 0-0-10 i da je Valdes zadnji vezni. Nisi valjda shvatio to ozbiljno 
neznam za pojedince, ali ja se samo šalim s tom slikom.