FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.387.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
QuidZz kaže...
barcaINTER kaže...

Čitao sam da bi Agger mogao doći. Čini mi se da neće odgovarat barcinoj obrani. Istina jak je u skoku i iskusan ali mislim da je malo prespor za barcinu obranu. Odličan je u obrani na manjem prostoru, ali ono kad je kontra protiv barce a mnogo prostora hm neznam baš,  što vi mislite ?

bolje ista nego nista xD

ha cuj, valjda Barca zna sto radi kad su pokazali interes za njega. 

Da, to sigurno.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka kupe Luiza, ako ne na njihovom mjestu kupnja Jana Verthongena bi bila idealna. Agger je baš to dobar na malom prostoru i sjajan za premiership, ali za dinamičnu igru kakvu preferira Barca nam treba netko agilan poput Luiza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 23:16 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...
KiX777 kaže...

Dani Alves: "Protivnici Barcelone su napokon pronašli formulu kako da nas zaustave? Nikada. Naše greške su bile uzrok tome, ali mi smo sada jači." {#}

Da, onih 7-0 vs Bayerna također :D

NHF, ali i takva Barça je ostavila tvoj Real na -15, tako da ne vjerujem da vam je prošla sezona bila za neko ruganje bilo kome.

Ja Real nigdje nisam ni spomenuo...ali eto, očito NITKO NIKADA nije pronašao formulu za zaustavit Barcu, pa onda prošle sezone 3-0 i 4-0 protiv Bayerna, i izbacivanje iz superkupa i kupa od Reala a u ligi 1 pobjeda i 1 x...kantajte vi Levantee koliko god hoćete, osim raspadnutog Milana vi prošle sezone niste nikog pobijedili...

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

Ja Real nigdje nisam ni spomenuo...ali eto, očito NITKO NIKADA nije pronašao formulu za zaustavit Barcu, pa onda prošle sezone 3-0 i 4-0 protiv Bayerna, i izbacivanje iz superkupa i kupa od Reala a u ligi 1 pobjeda i 1 x...kantajte vi Levantee koliko god hoćete, osim raspadnutog Milana vi prošle sezone niste nikog pobijedili...

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...
KiX777 kaže...

Dani Alves: "Protivnici Barcelone su napokon pronašli formulu kako da nas zaustave? Nikada. Naše greške su bile uzrok tome, ali mi smo sada jači." {#}

NHF, ali i takva Barça je ostavila tvoj Real na -15, tako da ne vjerujem da vam je prošla sezona bila za neko ruganje bilo kome.

Tužno to sve govori navijač kluba koji od 2002 nije osvojio CL, a potrošio je milijune na propale investicije. Razumijem tvoju količinu frustracija jer niti uz takvu Barcu(2012-13), Real nije uspio uzeti naslov prvaka protekle sezone.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne vidim uopće problema, prozvao sam Danija Alvesa da sere, što i jest istina, vi se inatite koliko hoćete...

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...
KiX777 kaže...

Tužno to sve govori navijač kluba koji od 2002 nije osvojio CL, a potrošio je milijune na propale investicije. Razumijem tvoju količinu frustracija jer niti uz takvu Barcu(2012-13), Real nije uspio uzeti naslov prvaka protekle sezone.

Super da je svaka Barcina investicija dosad uspjela :)

Zadnje od mene na ovu temu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 3:32 (Zeromaxy21).
16 godina
FC Barcelona

Pa Barcina igra i je pročitana, svi znaju kako će Barca igrati i koji je njen stil i Barca od toga ne odustaje. Stvar je u tome što taj stil igre uvelike ovisi o igračima koji ga prenose na teren. To je već bezbroj puta rečeno, tika-taka ili će se igrati savršeno, a onda ju nitko neće moći zaustaviti, ili će se igrati s pola snage, a onda uslijedi ovo što se dogodilo protiv Bayerna. 

Da Barca je pročitana još prije 20 godina, ali nitko nije otkrio lijek protiv njene igre na duže staze. To je zato što lijeka nema i zato što Barcin uspjeh ovisi o igračima, odnosno treneru koji će te igrače natjerati da igraju kako spada, a ne da zabušavaju.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li Tata vodi Barcu na utakmici protiv Santosa?

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Da li Tata vodi Barcu na utakmici protiv Santosa?

Da.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katalonski "Sport" predviđa ovakav sastav Barçe za večerašnju utakmicu.
*pošto je prikaz rađen ranije, u sastav je uvršten Dos Santos, koji se povrijedio i neće igrati večeras.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 13:10 (Bruno_K!ng).
14 godina
FC Barcelona

Ja bih stavio najjači sastav, neće valjda tamo u Maleziji igrati Xavi, Iniesta...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona
I eto ti našeg novinarstva, kakva smijurija:
http://www.24sata.hr/nogomet/neymar-ako-zabijem-santosu-slavit-cu-kao-da-je-finale-lp-a-326523

inače, ovo je snimka press konferencije od jučer na kojoj se vidi da on ovo nije izjavio...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Baš sam vidio maloprije, sramota! Ali zna se odavno da je 24 sata naklonjen Realu, a Gol.hr Barci.

16 godina
neaktivan
lukica23 momak promjenio 15 accova na 24sata, izgoretina zesca.
1911 & 1899
16 godina
neaktivan

Komentari LOL

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 14:10 (soja).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona će večeras igrati u dresovima sa tipografijom koju je dizajnirala Anna, Katalonka sa Down sindromom, a dresovi će se sutra naći na aukciji, sav prihod će otići u dobrotvorne svrhe.

16 godina
FC Barcelona
Uskoro će poćeti predstavljanje igrača za novu sezonu, možete pratiti tu:
http://www.rojadirecta.me/goto/vipracing-5d.blogspot.com/
14 godina
FC Barcelona

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis i Messi.

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis i Messi.

Ma joj,bas sam se ponadao Neymaru,stavlja Pedra sta ima manje treninga od Neymara,bezveze...ajde barem da kasnije vidimo Neymara i Lea u igri,to i svi navijaci ocekuju,sigurno

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
KiX777 kaže...

Ma joj,bas sam se ponadao Neymaru,stavlja Pedra sta ima manje treninga od Neymara,bezveze...ajde barem da kasnije vidimo Neymara i Lea u igri,to i svi navijaci ocekuju,sigurno

Da, baš tako. Ali mislim da ni Neymar nije mnogo trenirao nakon operacije nosa.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

valjda će biti prijenosa na max sportskom paketu, nebi bilo loše, zna li tko ? Mislim da nema u pregledniku ali zna se dogoditi nekad da napišu tenis meč a onda bude nogomet.

14 godina
FC Barcelona

To je taj prepoznatljivi presing! {#}

EDIT: Messi, 1-0
     Autogol, 2-0 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 21:45 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

moćno {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

link pls :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Jel ima netko link? :)
14 godina
neaktivan
carmichael kaže...
Jel ima netko link? :)

nasao:

http://sportska-tv.com/kiwi-03/ 

EDIT: Alexis 3-0 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 21:55 (QuidZz).
16 godina
protjeran
Tika Taka
B-A-R-C-A
14 godina
FC Barcelona

Rape, 4-0

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno moćno, presing odličan. . . samo da ne potroše baterije ko lani. Vidi se ona želja i glad za pobijedama.

Alexisa čeka jedna super sezona ako nastavi ovako.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice