FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.388.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Danas će napokon Neymar dobiti priliku da zaigra za Barcu. Priča se nešto oko 30 min, ali Neymar- Messi tandem danas nećemo vidjeti. Messi ide van na poluvrijemenu. Valjda će na Gamperu od prve ;)

Znači neće oba početi od prve minute, jebiga baš sam se ponadao vidit taj tandem. 

16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Tommy_123 kaže...

Danas će napokon Neymar dobiti priliku da zaigra za Barcu. Priča se nešto oko 30 min, ali Neymar- Messi tandem danas nećemo vidjeti. Messi ide van na poluvrijemenu. Valjda će na Gamperu od prve ;)

Znači neće oba početi od prve minute, jebiga baš sam se ponadao vidit taj tandem. 

Sigurno će startat u petak protiv Santosa.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Moraju, rođendan mi je :D

16 godina
FC Barcelona

da, navodno će Neymar odigrati samo zadnjih pola sata večeras. Ali i to je dobro, tek je jučer stigao u Barcelonu i odradio je samo jedan trening sa ekipom, do jučer sam mislio da uopće neće ni putovati. Vjerujem da će protiv Santosa početi od prve minute.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ima li što novo o pojačanju u obrani, nekako je to stalo,   osim onog argentinca ?

16 godina
barcaINTER kaže...

ima li što novo o pojačanju u obrani, nekako je to stalo,   osim onog argentinca ?

Trenutno se spominje David Luiz, navodno su pregovori u tijeku sa njegovim agentom, ali sve ovisi o Chelseau. I spominje se Agger kao alternativa ako ne bude ništa od Luiza.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad već nema ništa od Tiaga Silve, volio bi da Luiza uspiju dovest , ali teško i njega jer ga navodno i Guardiola želi.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...

Trenutno se spominje David Luiz, navodno su pregovori u tijeku sa njegovim agentom, ali sve ovisi o Chelseau. I spominje se Agger kao alternativa ako ne bude ništa od Luiza.

Mislim da sve pare na Luizda treba potrošit, nemaju kaj kemijat više.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

bile bi u obrani dvije iste frizure, to bi izluđivalo protivničke napadače, he he.

13 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...

Mislim da sve pare na Luizda treba potrošit, nemaju kaj kemijat više.

Upravo to! :D

15 godina
barcaINTER kaže...

Kad već nema ništa od Tiaga Silve, volio bi da Luiza uspiju dovest , ali teško i njega jer ga navodno i Guardiola želi.

Navodno je to demantirano..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

jedan jedini el gran capitán! Carles Puyol ♥ Legenda {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da mi je bar ovu nadolazeću sezonu opet vidit onaj presing kad barca izgubi loptu, kad bi samo to uspili mogao i bartra igrat obranu cilu sezonu. Koliko je samo stoperima bilo lakše dok se igrao jak presing. Meni se čini da samo to fali i ništa više.

16 godina
FC Barcelona
Pinto, Montoya, Sergi Gómez, Bartra, Adriano, Song, Dos Santos, Sergi Roberto, Alexis, Messi i Tello.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

link ?

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

zna li netko za prijenos ?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako navodi britanski tabloid 'SPORT', David Luiz je dao zeleno svjetlo svom agentu za pregovore oko prelaska u Barcelonu! {#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Golm primljen iz čiste gluposti i nepažnje Bartre.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Gol je primljen jer obrana ne postoji samo su stajali i gledali.

EDIT:Ovako i onako igraju tek toliko da igraju kak mi se cini a i vidis da neka djeca igraju {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 21:13 (dad0r).
16 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Tommy_123 kaže...

Gol je primljen jer obrana ne postoji samo su stajali i gledali.

Da Bartra nije dao onakvu loptu kornera nebi bilo. Sva sreća pa je pripremna utakmica.

EDIT: Odlična akcija ;)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 21:16 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

1-1 Sergi Roberto.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve više i više mi postaje draži Sergio Roberto. Odličan je.

Messijeva magija ;)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 21:36 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Samo se nadam da će Martino uspjeti vratiti presing, jer ovako nas ubije svaka vrhunska ekipa, ne možeš se ovako braniti. Sergi Roberto odličan, ko te je*e Thiago {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 21:39 (antimadridista).
16 godina
protjeran
barcaINTER kaže...

zna li netko za prijenos ?

http://livefootball.ws/12202-lechia-barcelona.html

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

E Montoya {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba kupit onog argentinca za par milja i Luiza što prije i laganini ih uigrat za sljedeću sezonu

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva akcija, milina za oči. Alexis iz tekme sve bolji i bolji, a za Messija nemoram ništa govoriti.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Balvan8 kaže...

Treba kupit onog argentinca za par milja i Luiza što prije i laganini ih uigrat za sljedeću sezonu

Tocno to ja neznam kaj cekaju La Liga pocinje 17.8 ako se ne varam to je malo vise od dva tjedna a obrana jos uvijek na razini seoske lige,

nadam se da je Pique dosel k sebi i da Mascherano vise nece izigravati stopera i jos da Tata vrati presing ko nekad inace smo najebali s ovakvom obranom.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Željno iščekuje zamjenu :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 22:19 (Tommy_123).
16 godina
protjeran

Ovaj Neymar pada vise od Alexisa.

Svaki dodir ili malo jace vjetar puhne i on je na podu.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 22:43 (iNo_bhf).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice