FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.385.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam, neznam zašto i dalje pišu takve gluposti.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Anti u nogometu je sve moguče, tako da se ne bi baš kladio na Fabregasa. No to bi ipak bio prevelik gubitak i nevjerujem da bi si Barca dopustila da ga izgubi jer nakon odlaska Thiaga, Fabregas je prva alternativa koja bi mogla pokriti Xavija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 18:00 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno se Napoli interesira za Alexisa Sancheza

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

interesiraju se i za mene pa me neće dobit {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona je povratila 57 miliona uloženih u dovođenje Neymara iz Santosa. Naime Barcelona je dosad prodala 570000 dresova sa njegovim imenom na poleđini, a svaki dres košta 100€. I ovo se sve desilo prije nego što je Neymar odigrao prvu službenu utakmicu za Blaugranu.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Barcelona je povratila 57 miliona uloženih u dovođenje Neymara iz Santosa. Naime Barcelona je dosad prodala 570000 dresova sa njegovim imenom na poleđini, a svaki dres košta 100€. I ovo se sve desilo prije nego što je Neymar odigrao prvu službenu utakmicu za Blaugranu.

Nije bez razloga najisplativiji sportas danasnjice {#}

18 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Znači nike vam osim godišnje sponzorske love što vam daje  da proizvodi dresove još daje i 100% zarade na njih i još preuzima troškove materijala, izrade i dostave.

kako da ne

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 1:52 (Paolo2612).
16 godina
FC Barcelona

istina, ne ide sva zarada na Barcin račun. Ali mislim da će se to brzo isplatiti. Taj transfer ne može nikako u financijskom smislu završiti loše.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 6:59 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad smo kod Neymara navodno bi mogao sutra imati svoj debi,jer se Barca zeli iskupiti ekipi iz Poljske na odgodenoj utakmici...takoder ostali igraci koji su nastupili na kupu konfederacije navodno nece putovati sutra u Poljsku...kako god jedva cekam Neymara da zaigra,a isto tako i da vidimo sto je Tata smislio...

16 godina
FC Barcelona

jutros su se ekipi pridružili igrači koji su nastupali na kupu konfederacija. Oni su odradili medicinske testove, a ostali su trenirali. Tata Martino je prije toga održao govor igračima. Među prisutnima je bio i Neymar, koji će svoj prvi trening kao igrač Barcelone odraditi večeras, a već sutra bi mogao i zaigrati protiv Lechie...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 11:49 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Prema portalu Goal.com, Messi je bio najbolji igrač svijeta u prošloj sezoni ispred Francka Riberya i Cristiana Ronalda. Tako je Messi ovu prestižnu nagradu uzeo po treći put u karijeri. Glasalo je više od 500 novinara diljem svijeta.

Poredak:

1. Lionel Messi
2. Franck Ribery
3. Cristiano Ronaldo
4. Thomas Muller
5. Arjen Robben
6. Gareth Bale
7. Philip Lahm
8. Thiago Silva
9. Arturo Vidal
10. Robin Van Persie
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaj ovaj Robben radi na tom popisu, on ne igra nogomet nego "peder ko doda"

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čudna malo lista... Nema Inieste??!

everybody lies
16 godina
Core2Duo2 kaže...

Čudna malo lista... Nema Inieste??!

po meni ipak realno. Nije Iniesta baš odigrao na svojoj najboljoj razini veći dio prošle sezone. Dosta igrača Bayerna je na listi skroz zasluženo jer su imali odličnu sezonu. Messi zasluženo na vrhu. Ono što je čudo kod Messija i što tu nagradu čini još boljom, on je praktički sam nosio Barcu cijelu sezonu, nitko od ostalih nije bio na uobičajenoj razini. Jedino možda Alba kojemu je prva sezona i već je igrao dobro i odlično se uklopio, ali ostali lošije, pogotovo u Ligi Prvaka.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

i još je veći dio sezone prosjedio na klupi....igrao je u LP,samo zato što se Kross ozljedio{#}

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Robben je zaslužio biti na toj listi...

16 godina
FC Barcelona
Tata Martino neće ni sutra voditi momčad, ostati će u Barceloni i obaviti trening sa onim igračima koji su danas počeli sa treninzima. Neymar će vjerojatno putovati u Poljsku.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spisak igraca koji sutra putuju u Poljsku,Mascherano ostaje u Barceloni

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Mitch kaže...

Robben je zaslužio biti na toj listi...

Robben je imao solidnu sezonu, ali ništa specijalno, da nije zabio onaj gol u finalu, ne bi bio na listi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 0:06 (Đapa club).
13 godina
neaktivan
"Da nije zabio gol u finalu ne bi bio na listi?" Kazes da je zbog tog pogotka u finalu stigao do 5. MJESTA! a inace ne bi uopce bio na toj listi? da je tak kak si ti reko onda bi robben bio izmedu 40. i 50. mjesta. Al nije tako, Robben je imao odlicnu sezonu, nakon Riberyja i Mullera najbolji Bayernov igrac protekle sezone, da si pratio utakmice Bayerna u Bundesligi i u Ligi Prvaka znao bi o cem pricam
15 godina
neaktivan
carmichael kaže...
"Da nije zabio gol u finalu ne bi bio na listi?" Kazes da je zbog tog pogotka u finalu stigao do 5. MJESTA! a inace ne bi uopce bio na toj listi? da je tak kak si ti reko onda bi robben bio izmedu 40. i 50. mjesta. Al nije tako, Robben je imao odlicnu sezonu, nakon Riberyja i Mullera najbolji Bayernov igrac protekle sezone, da si pratio utakmice Bayerna u Bundesligi i u Ligi Prvaka znao bi o cem pricam

Istina možda sam pretjerao sa ovime da ne bi bio na listi, no baš zato što sam pratio Bundesligu, znam da nije bio faktor za kakvog ga se smatra. Robben također nije bio izabran u ekipu godine u Bundesligi, tako da su moje tvrdnje barem polovično točne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 3:05 (Đapa club).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna li tko kad je prijateljska u poljskoj ? Jedva čekam vidit neymara na djelu.   

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Zna li tko kad je prijateljska u poljskoj ? Jedva čekam vidit neymara na djelu.   

Veceras u 20:45

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Što je sa Valdesom, ostaje li ? ne pišu o njemu ništa više.

16 godina
barcaINTER kaže...

Što je sa Valdesom, ostaje li ? ne pišu o njemu ništa više.

ostaje još ovu sezonu, do kraja ugovora.

14 godina
FC Barcelona

Dani Alves: "Protivnici Barcelone su napokon pronašli formulu kako da nas zaustave? Nikada. Naše greške su bile uzrok tome, ali mi smo sada jači." {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 15:05 (KiX777).
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Dani Alves: "Protivnici Barcelone su napokon pronašli formulu kako da nas zaustave? Nikada. Naše greške su bile uzrok tome, ali mi smo sada jači." {#}

Da, onih 7-0 vs Bayerna također :D

16 godina
Zeromaxy21 kaže...
KiX777 kaže...

NHF, ali i takva Barça je ostavila tvoj Real na -15, tako da ne vjerujem da vam je prošla sezona bila za neko ruganje bilo kome.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 16:05 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas će napokon Neymar dobiti priliku da zaigra za Barcu. Priča se nešto oko 30 min, ali Neymar- Messi tandem danas nećemo vidjeti. Messi ide van na poluvrijemenu. Valjda će na Gamperu od prve ;)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Zeromaxy21 kaže...
KiX777 kaže...

Jedna od prije par stranica.. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice