FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.396.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Ovo fakat ima smisla. Nacin igre Barselone I Papeta su stvoreni jedni za drugo. Mislim the je Pape za Barselonu idealna opcija. Samo Bosanski patriotizam nema cijenu. Pape ide u Barselonu tek poslije Brazila. Domovina za Bosance je unikat. To nema cijenu. Sve vrijednosti svijeta su utkane u BIH. Volimo te BiH. "

ovo je već presmiješno, oni shvaćaju da nijedan španjolski portal nije ni spomenuo Safeta? XD

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

"El Mundo Deportivo" pise da Pepe Reina ima dogovor sa FC Barcelonom te da ce narednog leta stici kao zamena za Valdesa.Ovaj golman ce narednu sezonu provesti na posudbi u Napoliju,potvrdjeno je prije par dana.

Posto je i Pinto u godinama,Barca ce biti primorana dovesti jos jednog golmana,a to bi mogao biti Ter Stegen. :D {#} 

15 godina
FC Barcelona

Protiv Bayerna nas vode Rubi i Roura, utakmica se igra u 18:30.. Hoće od naših igrati prva ekipa ili će dati šansu mladima?

17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

"El Mundo Deportivo" pise da Pepe Reina ima dogovor sa FC Barcelonom te da ce narednog leta stici kao zamena za Valdesa.Ovaj golman ce narednu sezonu provesti na posudbi u Napoliju,potvrdjeno je prije par dana.

Posto je i Pinto u godinama,Barca ce biti primorana dovesti jos jednog golmana,a to bi mogao biti Ter Stegen. :D {#} 

Hebo ih Reina, da se on mogao prodat (a bio je redovno na transfer listi) bio bi već u drugom klubu zadnjih 8 godina.

Al eto valjda ga zele nazad

16 godina
david7 kaže...

Protiv Bayerna nas vode Rubi i Roura, utakmica se igra u 18:30.. Hoće od naših igrati prva ekipa ili će dati šansu mladima?

igrati će iz prve ekipe samo oni koji nisu nastupali na kupu konfederacija, a njih je malo. Vjerojatno samo Messi, Alexis i Mascherano. Jedva čekam vidjeti kako će mlađi igrači odigrati na pripremama, posebno me zanima Sergi Roberto koji je promoviran u prvu ekipu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago je napisao pismo zahvale kako navijačima, tako i klubu FC Barcelona...

"Bilo mi je jako teško napustiti dom nakon 14 godina... Moje ambicije i okolnosti dovele su me u Bayern!"

"U Barçi sam se afirmirao i kao igrač, i kao osoba. Želim se zahvaliti svima. Barça i njeni ljudi dali su mi sve."

"Tito, nitko uopće ne dvoji da ćeš opet pobijediti... Kao što smo rekli i Abidalu: 'Imaš kamenje na putu? Zadrži ih, jednom ćeš od njih napraviti dvorac.'"

"Hvala apsolutno svima, hvala na prekrasnim godinama. Hvala svima koji su bili uz mene u teškim trenutcima. Veliki zagrljaj svima i Visca el Barça!"

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
16 godina
FC Barcelona

u prijevodu: "vratite me ako ne uspijem u Bayernu" {#}

bilo mu je jako teško napustiti Barcelonu, moš misliti, pobjegao prvom prilikom. Najgore je kad ovako netko s*re i opravdava se kroz medije. Kad se čekalo mjesec dana na njegovu "odluku", onda nije bio spreman davati izjave od srama, a već je bio donio odluku.

jedino mu stoji ovo za podršku Vilaovi, ostalo mu ne priznajem i nikad neću shvatiti zašto je otišao...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 13:47 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago ce da moli da se vrati za nekoliko godina,ako ne uspe u Bayernu,a najverovatnije nece,a tad nece vise da bude mesta za njega,jedva cekam da vidim kakav je Sergi Roberto,njega postujem,bio je strpljiv i dobice svoju priliku i mislim da ce odlicno da se pokaze. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 13:50 (Nidzo95).
14 godina
FC Barcelona

Stil igre momčadi koje vodi Gerardo 'Tata' Martino je najsličniji stilu igre Pepu Guardioli! Njegove ekipe igraju tako što vrše konstantan pritisak na protivnika, koncentriraju se na što veći posjed lopte... Formacija u kojoj igraju ekipe koje vodi 'Tata' Martino je izrazito ofanzivna formacija 4-3-3! Ovom formacijom i igrom Newell's Old Boys, su pod vodstvom 'Tata' Martina, postali prvaci argentinske nogometne lige (nakon dugo godina), Newell's je tada postigao najviše golova u prvenstvu, a imali su i najboljeg strijelca prvenstva. Ove godine došli su do polufinala Cope Libertadores gdje su na zaista tragičan način ispali od At. Mineira...

Sviđa mi se ovaj dio sa presingom, ove godine nije bio na nivou kao kad je Pep bio trener, jedino protiv Milana na Nou Campu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 14:04 (KiX777).
15 godina
FC Barcelona

Kad vidi Roberta kako mijenja Xavija, požalit će jer je on mogao biti na istom mjestu.. Nezahvalni klinac..

17 godina
neaktivan
Ma njegov stari valjda cilja na iste postupke koje je činio Cesc.

U Barci i svakom klubu kojem je stalo do morala ekipe trebaju igrat igrači koji žele nogomet, ne pare.

Nije bezveze Real popušio prošlu sezonu
16 godina
KiX777 kaže...

Stil igre momčadi koje vodi Gerardo 'Tata' Martino je najsličniji stilu igre Pepu Guardioli! Njegove ekipe igraju tako što vrše konstantan pritisak na protivnika, koncentriraju se na što veći posjed lopte... Formacija u kojoj igraju ekipe koje vodi 'Tata' Martino je izrazito ofanzivna formacija 4-3-3! Ovom formacijom i igrom Newell's Old Boys, su pod vodstvom 'Tata' Martina, postali prvaci argentinske nogometne lige (nakon dugo godina), Newell's je tada postigao najviše golova u prvenstvu, a imali su i najboljeg strijelca prvenstva. Ove godine došli su do polufinala Cope Libertadores gdje su na zaista tragičan način ispali od At. Mineira...

Sviđa mi se ovaj dio sa presingom, ove godine nije bio na nivou kao kad je Pep bio trener, jedino protiv Milana na Nou Campu.

da, gledao sam malo sinoć neke klipove na youtubeu i stvarno igraju sa puno dodavanja, presing kad nemaju loptu.

treba napomenuti da je prije svih tih uspjeha koje je ostvario (prvaci Argentine i polufinale Cop Libertadores) Newells bio na dnu argnetinske lige priej njegovog dolaska. A nemaju neku dobru ekipu po imenima, svejedno je složio odličnu igru. Također sa reprezentacijom Paragvaja je imao odlične rezultate.

Zanimljivo, njegova izjava nedavno:

"Identificiram se sa Barcinim nogometom, obožavatelj sa Guardiolina rada. to je stil koji mi se jako sviđa. Respekt prema lopti, građenje napada s loptom igrajući otraga, posjed, trokut. Pas je temeljna pretpostavka igre. U Argentini nema ekipe koja postavlja standarde poput Barce u Španjolskoj."

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 14:21 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

meni se sve više čini da je tata dobar za barcelonu, vjerojatno će mu trebat malo vremena da to sve posloži ali nadam se da će uspjet {#}

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedan sjajan video, Messi ♥ 

16 godina
FC Barcelona

Barça će u srijedu u Munchenu po prvi put zaigrati u "senyera" dresovima...

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/barca-to-debut-in-senyera-shirt-in-munich

16 godina
FC Barcelona
i Sport i EMD pišu da je stvar gotova i da Gerardo "Tata" Martino preuzima Barcu, Sport piše da bi već danas trebalo biti sve službeno.
15 godina
antimadridista kaže...
i Sport i EMD pišu da je stvar gotova i da Gerardo "Tata" Martino preuzima Barcu, Sport piše da bi već danas trebalo biti sve službeno.

Bilo bi to super sad jos "samo" neka nabave nekog stopera i vozi.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Martino ce potpisati trogodisnji ugovor,a jedini uvjet je bio da povede strucni stab iz Argentine,navodno se trenutno nalazi u prostorijama kluba gdje se sve privodi kraju

EDIT:odgodena utakmica protiv Lechie Gdansk bit ce odigrana 30.7...objavljeno na sluzbenoj stranici Barce 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 19:29 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Zanima me tvoje misljenje o Gerard-u. Moram priznat da prvi put cujem za njega o.O

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta god ti kaze ne slusaj ga, viruj mi

Som la gent blaugrana
16 godina
QuidZz kaže...

Zanima me tvoje misljenje o Gerard-u. Moram priznat da prvi put cujem za njega o.O

gore ti je Kix777 pisao nešto o njemu, uglavnom od Newells Old Boysa napravio je odličnu ekipu. Počeo sa dna, i doveo ih do prvaka Argentine i polufinala Copa Libertadores. Što je najvažnije, pod njegovim vodstvom igrali su odličan nogomet, pas igra, presing bez lopte, igra vrlo slična Barci (po stilu), a nije imao neki dobar kadar igrača. Na početku sam bio za Luis Enriquea ili Laudrupa, ali moglo bi i ovo biti dobro. Ali nikad se ne zna, zasad nemam ništa protiv njega {#}

@rookica - mrš {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 19:39 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

sine vi se tu zivcirajte koliko ocete, ja san dosa na prag finala lige prvaka sa hajdukon, javi mi na fb ako bude sta novo, iden ca igrat neda mi se pratit {#}

Som la gent blaugrana
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Znači Messijeva je zadnja {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nije los ovaj "Tata", moze ovo dobro da ispadne,samo nek dovedu jos nekog dobrog stopera,ali je sad takvih malo,koji bi mogli da dodju :D {#}

Zvanična potvrda da će Tata Martin zamjeniti Tita Vilanovu očekuje se sutra.
Najveći dio posla je odrađen,što su potvrdili svi jači Španski mediji.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 20:44 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo nekoliko zanimljivih podataka o novom treneru:

1. Prelazak u Barcelonu nije njegova prva avantura u Evropi i čak šta više, upravo je nastupao na Camp Nou. Na datum 2. mart, 1991 godine, Tata je nastupao za Tenerife u meču protiv Barcelone i zanimljiva je činjenica da je na suprotnoj strani igrao Andoni Zubizaretta, čovjek koji ga je zaposlio kao trenera Barcelone. Ta utakmica je zavrsila sa rezultatom 1 naprema 0, zahvaljujući golu iz penala koji je postigao tada velika zvijezda Hristo Stoichkov.

2. Njegove veze sa Barcelonom ne prestaju ovdje. Zadnji klub za koji je nastupao Tata je upravo Barcelona, ali nije riječ o španskom, nego ekvadorskom timu Barcelona de Guayaquil gdje je završio svoju igračku karijeru.

3. Nekolicina Barceloninih igrača ga pamti kao trenera Paragvaja na Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Vodio je svoju ekipu do četvrtfinala gdje je poražen od strane Španije rezltatom 1:0. Na toj utakmici i paragvaj je imao svoju šansu kad im je dosuđen jedanaesterac koji je odbranio Iker Casillas. Nakon toga je David Villa, doskorašnji Barcelonin igrač, smjestio loptu u mrežu Paragvaja i odveo svoju ekipu dalje.

4. Tata je učenik od Marcelo Bielse, stručnjaka koji je odveo Athletic Bilbao do finala Evropske lige i Copa del Rey 2012. godine. Martino je bio ključni igrač u Bielsinom Newell's Old Boys, ranih devedesetih i sam je izjavio da je njegov stil preuzet upravo od Bielse. To je dosta prikladno za Barcelonu jer je i sam Pep Guardiola imao mali izlet u Argentinu gdje je učio od Bielse i gdje je imao svoje prve korake u trenerskom poslu. Kasnije je njegov napadački stil igre iskoristio u revoluciji Barcelonine igre.

5. U sjajnom artiklu o Martinu iz prošle godine, Euan Marshall je analizirao njegov stil igre. Primjetio je velike sličnosti sa Barceloninim stilom. Svi u odbranu i svi u napad , stvari koje je forsirao Pep Guardiola, je prakticirao i Tata, isto kao i brzo iznošenje lopte naprijed.

6. Martino je veličao Barcelonu u prošlosti sa izjavama kako mu se dopada njihov stil igre i da imaju sposobnost da zadrže loptu u malim prostorima što mogu samo rijetki klubovi. Također je rekao kako mu se ne dopadaju nepravedne pritužbe na klub u prošlim godinama. 

7.Što se tiče njegove definicije fudbala i kako je podcrtao i u prošlosti, on od svog tima očekuje da budu "protagonisti", da ne čekaju, da budu agresivni u osvajanju lopte i da kreću prema naprijed što više. 

16 godina
FC Barcelona
Od ove sezone ćemo gledati "tiki-tatu" :)
16 godina
Od odlaska Pepa, jak i prepoznatljiv presing Barce vise nije bio niti malo tako jak i prepoznatljiv kao u Pepovoj eri. Ukoliko ce taj "Tata" preuzeti Barcu i inzistirati na tom presingu, razbijat cemo svaki sustav protiv kojeg igramo.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kada bi trebala da bude zvanicna potvrda da je Tata Martino novi trener Barce ? 

14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 12:05 (KiX777).
15 godina
FC Barcelona
VISCA BARCA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice