Luis Enrique novi trener, potpis na ugovor se očekuje u ponedjeljak.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi idealno da kad Xavi za koju sezonu odustane, počne vodit momčad
Ako si dobar igrač ne mora značiti da ćeš biti i dobar trener.
Ne samo to, nego bi trebao biti autoritet igračima s kojima je do jučer igrao nogomet, to nije lako i vjerovatno ne bi funkcioniralo. Ima vremena za Xavija za jedno 10 godina bi to moglo funkcionirati, ako bi naravno on pristao.
gleda ko bayerna vs HSV...tiki taka v2. hahah
thiago najaci na terenu haah
Da izgleda ko Barca za vrijeme Pepa minus usetavanja s loptom u gol tj. potegnu s 16+ metara dost cesto bas me zanima
kako bude to funkcioniralo ove sezone za Bayern.
EDIT: A kakve lopte Alcantara dijeli jao jao plakali se budu u Barceloni u blizoj buducnosti zbog te prodaje sigurno.
Da izgleda ko Barca za vrijeme Pepa minus usetavanja s loptom u gol tj. potegnu s 16+ metara dost cesto bas me zanima
kako bude to funkcioniralo ove sezone za Bayern.
EDIT: A kakve lopte Alcantara dijeli jao jao plakali se budu u Barceloni u blizoj buducnosti zbog te prodaje sigurno.
Ma daj ko ga je*be više ste dosadni sa Thiagom, plačljivac je htio napustiti klub i nema se tu išta više dodati.
Ma daj ko ga je*be više ste dosadni sa Thiagom, plačljivac je htio napustiti klub i nema se tu išta više dodati.
slažem se, to ne drži vodu. Po minutaži je bio 12. igrač u sezoni, znači bolje nije moglo, osim ako se očekivalo da će dobivati više minuta od Xavija i Inieste što je suludo. Uz to je još i propustio puno utakmica zbog ozljede, poslije Puyola i Adriana najviše u cijeloj ekipi.
i više je nego očito da ta priča sa minutažom nema temelja. Nimalo ne krivim ljude iz kluba u toj situaciji.
Nebi plakao za takvim igračem ni da je novi Messi...
Bilo bi idealno da kad Xavi za koju sezonu odustane, počne vodit momčad
Ako si dobar igrač ne mora značiti da ćeš biti i dobar trener.
U klubu kojem si igrao, zašto ne?
Ako netko poznaje sistem, onda ga poznaje onaj koji ga je izmislio
Mene su i Thiago i Guardiola razocarali,hvala im na svemu,ali sta je tu je.
ma ne radi Pep ništa novo sa Bayernom, tika-taka (pass-igra ugl.) je općenito moderni nogomet, a njega jedino forsira pep tj u ovom trenutku bayern i barca.. jedino što to bolje uspjeva bayernu jer imaju jače igrače fizički a i znaju skočit i potegnut po golu..
ma Pepa nimalo ne krivim za odlazak Thiaga, nije ga on na silu odvukao, već se znalo da Thiago odlazi.
Titovo pismo navijačima:
Thanks Barça, thanks everyone
After five wonderful years as a part of a team that would make any coach’s dreams come true, a moment in my professional life has arrived to dedicate all my strength and energy to the disease I have been diagnosed with one and a half years ago.
The treatments that I will receive from now on, according to the opinions of the doctors, will not allow me to dedicate myself one hundred percent to the tasks a first team coach for a club as FC Barcelona is required to do. But I will stay close and continue working for the club that I love so much in other sporting areas.
It is not easy to leave this special group of players, staff and friends with whom I have shared many memorable experiences. I will be eternally grateful to them for everything they have given and shown me. The quality this team has both as humans and on the pitch is ready for all obstacles coming their way and I am sure the next season will be exciting for everyone.
I also want to thank the president, the board and sporting director Andoni Zubizarreta for the confidence they had in me, but above all, for the support they have given me both on a professional and personal level. Equally important to me is both the medical and personal support I have received from Dr. Ramon Caral and his team of doctors who are on my side. I know that I do not play this game by myself, I am part of a supportive club that will help me succeed in this long process as it has done until now.
To all of you, members and fans of Barça, I want to thank all of you with all my heart for the support and affection you have given me. Not just now but for the last couple of months. I want to tell you that I am calm, strong and that I will face this new challenge in the recovery of my illness fully confident that everything will be okay.
Thank you to all football fans, colleagues, clubs, sportsmen, acquaintances and people I do not know personally for your messages of encouragement that have comforted me and my family.
These are difficult times so I have requested the media to have respect and understanding. Now that I have resigned as the coach of FC Barcelona I hope to have the tranquillity and privacy that I and my family need right now.
I cannot conclude this letter without wishing the new coach of the best team in the world success.
Thank you all,
Tito Vilanova
Tito Vilanova: "Znam da ne igram ovu utakmicu sam." 
Safet Sušić kandidat za trenera Barcelone :D vijest koja je uznemirila BiH :D
Safet Sušić kandidat za trenera Barcelone :D vijest koja je uznemirila BiH :D
... Je*eno nemogu vjerovati kakve se vijesti plasiraju po BiH medijima...
Pjanić u barci, Džeko u barci, ma daaaaaajjj... Mislim svaka njima čast, nije da ih omalovažavam, ali ovo mi djeluje poput nekog komentara sa index.hr foruma od nekog napaćenog trolla!
To je plasirao Jutarnji
HAHAHAHA, ja i dalje ne vjerujem

To je plasirao Jutarnji

I jutarnji? Lol, ah dobro, jedan počne ostali slijede izgleda, ja sam na klixu vidio.
to se zove balkansko novinarstvo
http://www.jutarnji.hr/safet-susic-kandidat-za-trenera-barcelone/1115571/
Najbolji su mi komentari haha
"Safet Susic i Bosna igraju leprsavo, kratki pasovi,puno datih a malo primljenih...savrsen koncept za Barsu,ali Pape ostaje do Brazila i bar polufinala"
"nemas pojma pobjedili smo Grcku u Zenici 3:1,vi prosle od njih izgubili,a Grci su bivsi ne tako davno Evropski prvaci,bosna je do sada u kvalifikacijama dala 23,a primila samo tri gola i najucinkovitiji smo,Susic je najbolji igrac PSG u historiji i najbolji strani igrac Francuskog prvenstva u historiji"
hrana za trolere na indexu :D
"Sajo ce prvo da osvoji sa BiH u Brazilu jednu od tri medalje,i onda pod njegovom palicom Barcelona ce da pokori cijelu Evropu."
židak
Važno je da se klikovi skupe 
To je plasirao Jutarnji

I jutarnji? Lol, ah dobro, jedan počne ostali slijede izgleda, ja sam na klixu vidio.
Jutarnji je prvi pa je Klix preuzeo, piše kod njih.. U svakom slučaju HAHAHAHA... Barcelona izgleda dugo nije bila pri dnu tabele pa hoće sa Safetom da vide kako je to 
Tata Martino se sve više spominje kao novi trener, čak se piše da je za sutra zakazan sastanak Zubija i njega.
On je ostvario odlične rezultate za Newells, ali neznam baš koliko bi to bilo pametno. Ja bi više volio da dođe Luis Enrique.
Kakav je trener ovaj Martino "Tata"? :D
Liverpool goalkeeper Pepe Reina will join Napoli on loan this season. Next year, he will move to FC Barcelona on a permanent deal.
btw. We have no coach, we still haven't signed a CB, almost all of our starters are still on vacation and we're facing Bayern in 3 days. 
Čitam da je Pedro i službeno preuzeo broj 7, a Tello će vjerojatno uzeti njegovu 17-icu.
Gerardo Martino "Tata" će, prema neslužbenim informacijama, preuzeti klupu Barcelone u utorak, sutra putuje za Barcelonu da se dogovori s čelnicima kluba.
Šteta, dobar je on, ali bih ja rađe Luis Enriquea
Jutarnji je prvi pa je Klix preuzeo, piše kod njih.. U svakom slučaju HAHAHAHA... Barcelona izgleda dugo nije bila pri dnu tabele pa hoće sa Safetom da vide kako je to 
Nije tačno!!! Kada bi to htjeli da urade, doveli bi Slavena Bilića!!!