FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.395.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Po mome mišljenju dolazi Heynckes ili Bielsa.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
FC Barcelona
zao mi je VIllanove, samo nek se oporavi i ozdravi.

ne bih volio vidjeti Villasa Boasa... nadam se da sve ovo opet nece psihicki utjecati na igrace previse kao usred prosle sezone.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

ma kakav Villas-Boas, nema teorije...
vjerujem da će doći netko tko je bio igrač Barce prije ili je imao bar neku ulogu u klubu, treba netko tko se razumije u sistem. Recimo Laudrup ili De Boer. Laudrup se nekako najviše spominje...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 22:10 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koga biste najvise voljeli vidjeti na klupi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 22:13 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

Johan Cruyff {#}

sumnjam da je moguća ta opcija, ali eto čisto da se ponadam malo {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Johan Cruyff {#}

Nakon svih onih izjava ne bi mi bilo nesto drago da on dode...

15 godina
FC Barcelona

Ja bih nekako najviše volio Rijkaarda vidjeti

16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Johan Cruyff {#}

Nakon svih onih izjava ne bi mi bilo nesto drago da on dode...

Također. Kao što sam napisao, ako će dovodit nekoga već ja bih izabrao Laudrupa. Mislim da bi čak i on pristao vodit Barcu. Razumije se u stil i sustav igre.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Žao mi je Tita,RESPECT Real

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da će sad Barca dovest nekog provjerenog trenera, a ne nekog s svoje klupe no name lika...

Inače šteta za Tita.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 23:40 (Praetorian1).
14 godina
FC Barcelona

Nadam se da novi trener neće mijenjati filozofiju igre. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek dodje Klopp i nek dovede Hummelsa {#}

17 godina
FC Barcelona
Celta coach Luis Enrique (43) is the main candidate to replace Tito Vilanova as Barcelona coach. Decision in the coming days. [md]

LE je bio izvrstan u Barçi B, ali nije prosao u Romi... iako je Roma igrala atraktivno, nisu imali rezultata.

mislim da LE nije los izbor.
15 godina
FC Barcelona
Vidim na fejsu neki spominju Rijkaarda. Nebi ni on bio tako los izbor posto je vec bio trener Barce i on je otkrio Messia.
VISCA BARCA
16 godina
Jack Black kaže...
Vidim na fejsu neki spominju Rijkaarda. Nebi ni on bio tako los izbor posto je vec bio trener Barce i on je otkrio Messia.

pa i nebi se baš složio. Rijkaard nije otkrio Messija, samo je bio trener u to vrijeme i dao šansu Messiju. Kao da je problem otkriti takvog igrača.

A s druge strane, imao je na raspolaganju iste igrače kao Pep, pa je dozvolio da mu se ekipa raspadne, igrači su mu bili totalno van nogometa. Nikad više nebi želio Rijkaarda, mislim da je imao ogromnu sreću kao trener Barce.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jack Black kaže...

pa i nebi se baš složio. Rijkaard nije otkrio Messija, samo je bio trener u to vrijeme i dao šansu Messiju. Kao da je problem otkriti takvog igrača.

A s druge strane, imao je na raspolaganju iste igrače kao Pep, pa je dozvolio da mu se ekipa raspadne, igrači su mu bili totalno van nogometa. Nikad više nebi želio Rijkaarda, mislim da je imao ogromnu sreću kao trener Barce.

Ja isto tako razmišljam. Imao je u barci solidne rezultate, ali je imao puno ujednačeniju i bolje balansiranu momčad

od Guardiole pa nije imao ni izbliza takve rezultate. U zadnjoj sezoni je zaostao nekih 15ak bodova za realom.

Probleme s disciplinom bolje ni ne spominjat. Nakon barce je otišao u galatasaray gdje se nije proslavio. Nakon otkaza odlazi

na mjesto izbornika S. arabije odakle dobiva otkaz zbog loših rezultata. To mi baš ne ulijeva povjerenje...

Nama treba dokazani trener. Meni se čini Bielsa ko trenutno najbolji izbor od ovih realnijih opcija. Klopp neće skoro iz Borussije iako bi on po meni bio dugoročno  idealan...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Argentinski list "Ole" navodi da je trener Newell Old Boysa,kluba iz kojeg je Messi dosao u Barcu,Gerard "Tata" Martin jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje klupe FC Barcelone. :D 

Auu kako je tezak raspored u La Ligi :) prvih nekoliko kola Levante,Malaga,Valencia,Sevilla :) i posle Rayo,malo laksi posao :D  

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 13:15 (Nidzo95).
17 godina
FC Barcelona
gotovo... ipak LE :)

Barcelona have chosen Celta coach and former Barcelona player Luis Enrique (43) as successor of Vilanova. He has a 3M buyout fee. [tv3]

Barcelona would give Celta the chance to sign Barcelona assistant coach Rubi as their new coach. [tv3]
13 godina
neaktivan
mrzech kaže...
gotovo... ipak LE :)

Barcelona have chosen Celta coach and former Barcelona player Luis Enrique (43) as successor of Vilanova. He has a 3M buyout fee. [tv3]

Barcelona would give Celta the chance to sign Barcelona assistant coach Rubi as their new coach. [tv3]

a Rubija su tek doveli,sta im sad ovo znaci ? :){#}

16 godina
FC Barcelona

logično rješenje, iako još uvijek nije službeno {#}

Luis Enrique je dobro rješenje, poznaje sistem, u Romi nije radio loš posao gledajući kako su igrali. Rezultati su ipak izostali, ali nije ni imao neki kadar igrača za velike rezultate. 

14 godina
FC Barcelona

Ne razumijem zašto nisu poslušali Guardiolu i doveli Bielsu. Vjerujem da Guardiola kao trener jedne od najbolje momčadi svih vremena zna tko bi ih najbolje vodio poslije njega,  zar ne?

Why so serious?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slažem se s antimadridista, Luis Enrique je odlično riješenje, poznaje tip Barcinog nogometa, Barcelonu B je uveo iz treće lige u drugu, te ih doveo na mjesta za kvalifikacije za prvu ligu što naravno Barcelona B ne može igrati, ali mislim da je on uz Bielsu najbolji izbor, Bielsa je s Athleticom Bilbaom također igrao sličan sustav, a s lošijim igračima nego što su u Barceloni

14 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Slažem se s antimadridista, Luis Enrique je odlično riješenje, poznaje tip Barcinog nogometa, Barcelonu B je uveo iz treće lige u drugu, te ih doveo na mjesta za kvalifikacije za prvu ligu što naravno Barcelona B ne može igrati, ali mislim da je on uz Bielsu najbolji izbor, Bielsa je s Athleticom Bilbaom također igrao sličan sustav, a s lošijim igračima nego što su u Barceloni

Bielsa je kralj,kad se sjetim njegovih energicnih "nastupa" s Bilbaom...mislim da i nama treba jedan takav autoritet,koji ce s puno snage i ljubavi voditi klub,imati hrabrosti zaderati se i na najvece zvijezde poput Messija,Inieste itd.

16 godina
FC Barcelona

Bielsa jest genijalac, ali Barci treba trener koji poznaje taj sistem. Možda bi i Bielsa io uspješan, ali ipak je manji rizik sa nekim tko je radio u B ekipi, bio igrač Barcelone...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nego dobro,sta bi sa stoperom ? Niko nista ne pominje,ja se samo plasim da i ove sezone ne ostanemo bez stopera :) 

15 godina
barcafan12 kaže...
carmichael kaže...

Bielsa je kralj,kad se sjetim njegovih energicnih "nastupa" s Bilbaom...mislim da i nama treba jedan takav autoritet,koji ce s puno snage i ljubavi voditi klub,imati hrabrosti zaderati se i na najvece zvijezde poput Messija,Inieste itd.

Ja sam se isto nadal za Bielsu pogotovo nakon one uspavanke prosle sezone trebal bi nam neko tako energican da malo razbudi igrace , a i ogroman je autoritet.

Osobno sam dosta skeptican oko Enriquea jedno je voditi B momcad u 3. i 2. ligi a drugo je uskociti na klupu Barcelone gdje se rezultati ocekuju odmah ali budemo vidli

nadam se najboljem.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar: "Nadam se da cu sa Messijem ispisati historiju."

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo bi idealno da kad Xavi za koju sezonu odustane, počne vodit momčad

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
FC Barcelona

Nakon nekog vremena da, ali odmah ga neće pustiti... Priča se da bi Rivaldo mogao biti pomoćnik Enriquea..

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Bilo bi idealno da kad Xavi za koju sezonu odustane, počne vodit momčad

Ako si dobar igrač ne mora značiti da ćeš biti i dobar trener.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice