FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.446.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Marquinhos stigao u Pariz,samo se ceka da potpise ugovor i postane igrac PSG-a. Steta i bez njega ostajemo,sad jedino Agger ostaje :)

16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Lipo san van reka da Rosell razmislja o Maloci sad vidite i zasto :D
1911 & 1899
16 godina
FC Barcelona

pratite komentare {#}

http://www.24sata.hr/diskusija/leo-messi-ili-cristiano-ronaldo-8

od "Messi je tehnički nikakav igrač, ne zna napraviti fintu na terenu", do onih starih tipičnih "Messi je ništa bez Xavija i Inieste", "hobbit je visok metar i žilet i zbog toga nije najbolji" .

pitam se što bi čovjek više trebao napraviti da ga se prestane osporavati. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pratite komentare {#}

od "Messi je tehnički nikakav igrač, ne zna napraviti fintu na terenu", do onih starih tipičnih "Messi je ništa bez Xavija i Inieste", "hobbit je visok metar i žilet i zbog toga nije najbolji" .

A tko ga to osporava??? hrpa budala koja nije ni za sto,nego da sjede samo za kompom i pljuju po takvim ljudima sta su uspjeli u zivotu da ovi nece za 5 zivota...

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pratite komentare {#}

Nista vise ne bi trebao da napravi, on da osvoji i SP i jos nekoliko LS,ti ljudi ce ga osporavati,jer ne mogu da se pomire sa tim da je najbolji {#}

Leo ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 13:40 (Nidzo95).
15 godina
antimadridista kaže...

pratite komentare {#}

Vrlo je jednostavno , Ronaldo ima fizicke predispozicije tj. skok,brzinu,dobi loptu na siroki prostor pretrci igraca i da gol ugrubo receno dok Messi ima sve ostalo

dobi loptu okrene 4-5 igraca zabi ili asistira jednostavno nogometna simfonija i sigurno je ispred no nisu to velike razlike.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 14:55 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

nažalost te rasprave o njih dvojici se uglavnom svode na to da oni koji ne podnose Barcu zadnjih par godina (a takvih je puno) uglavnom su isti ti automatski zamrzili i Messija i bilo tko je za njih bolji samo da ne bude igrač Barcelone. Kad se iz tih rasprava maknu razni fanboyi (i sjedne i druge strane), kad o tome raspravljaju ljudi koji se bave nogometom, razni igrači i treneri, uvijek se Messi stavlja na prvo mjesto. Uvijek se Messi uspoređuje sa najboljim igračima ikad, a to nešto znači. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 15:06 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lista potencijalnih pojacanja u odbrani je svaki dan sve kraca,cini se kako su preostala jos samo 4 kandidata.

Daniel Agger
Thomas Vermalen
Laurent Koscienly
Jan Vertonghen :D Koga bi ste vi voleli da vidite ? :D  

16 godina
FC Barcelona

Vertonghen ili Agger, inače mi ni Vermaelen nije loš stoper ali nekako su mi sigurniji ova dvojica. Šteta što nisu kupili Vertonghena prošle sezone prije nego je prešao u Tottenham, moglo ga se dobiti za "sitniš".

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 15:27 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Verthongen definitivno, dečko je top igrač i prošle sezone možda i najbolji obrambeni igrač u premiershipu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

AS:Monaco nudi 120 milijuna za Messija {#}

15 godina
FC Barcelona
Nasal sam ovo na fejsu: Tito Villanova napušta klupu FC Barcelone.
Jel to istina il?
VISCA BARCA
18 godina
Jack Black kaže...
Nasal sam ovo na fejsu: Tito Villanova napušta klupu FC Barcelone.
Jel to istina il?

procitao sam i ja na gola.com. moguce da su glasine, a da je i istina, ne bi me cudilo...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet mu se vratilo nešto vezano uz rak. Upravo sam i ja pročitao. Anims Tito :(

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

#AnimoTito!! {#}

Navodno će Rubi na klupu, bolje nego da sad dugo traže nekog trenera i na kraju ispadne prdac..

Som la gent blaugrana
18 godina

bolje da ide ca

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

nevjerojatno :(

sport pada u drugi plan u ovakvim stvarima, samo neka čovjek ozdravi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A jbt kako lose,covjek stvarno nema srece...ali bolje da ide i pobjedi tu bolest jednom zauvijek...anims Tito

16 godina
FC Barcelona

Barca treba tražiti novoga trenera, to je činjenica. Ukoliko neće tražiti, opet će se to odraziti ne igru i rezultate. Zna se da je tumor takva bolest da je se rijetko tko u potpunosti može riješiti, posebno zloćudni tumor. No, ukoliko želite dobre rezultate, trener je ključ uspjeha, a imati malo trenera, pa ga par mjeseca ne imati, to nije nikako dobro.

16 godina
FC Barcelona

inače što se tiče nasljednika, nebi volio da dođe Rubi jer je totalna nepoznanica i nitko nije ni čuo za njega do prije par dana. Idealno rješenje bili bi Bielsa ili Laudrup.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

što se tiče novog štopera, ja sam totalno za Aggera, ko ga je gledo u repki zna o čemu pričam, agresivan, borben, pravi vođa obrane, a da ga ne poredim sa adrianom ili mascheranom (po meni jazavci)! {#}

...
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

inače što se tiče nasljednika, nebi volio da dođe Rubi jer je totalna nepoznanica i nitko nije ni čuo za njega do prije par dana. Idealno rješenje bili bi Bielsa ili Laudrup.

Slazem se,mozda neka ih vodi u uvih prvi par pripremni tekmi,ali do prvenstva moraju naci nekoga...ovaj prvi navedeni po meni bi bio odlican,luđak

Edit: Rosell-"Vilanova odstupa s mjesta trenera,novi trener bit ce predstavljen na pocetku iduceg tjedna.Sutrasnja prijateljska utakmica u Poljskoj ce biti odgodena

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 20:41 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ZVANICNO:Tito VIllanova nije vise trener FC Barcelone.Novi trener ce biti predstavljen uskoro. Anims Tito ! 

16 godina
FC Barcelona

edit: Nidžo95 je brži.

usput, planirana sutrašnja utakmica u Poljskoj neće se igrati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 20:42 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

Ja mislim da bi Laudrup bio savrsen za Barcu.

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
antimadridista kaže...

Ja mislim da bi Laudrup bio savrsen za Barcu.

Ali ctam sad,vecina pise da ce Rubi biti novi trener,ja ne znam koliko je to dobro :)

16 godina
FC Barcelona
Barcelona's new coach will not be one of the two assistant coaches, but come from outside the club. Barcelona had plan B prepared. [rac1]

znači bilo je nešto već pripremljeno u slučaju ovog...
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bih htio recimo da Laudrup dođe. Radi odličan posao sa Swanseyem. Mada sumnjam 

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja bih htio recimo da Laudrup dođe. Radi odličan posao sa Swanseyem. Mada sumnjam 

Videcemo sledece sedmice,tad je predstavljanje novog trenera,do tad mozemo da nagadjamo :) 

Vilijas Boas moze u Barcelonu!

Andre Vilijas Boas menadzer Totenhema u ugovoru sa klubom ima klauzulu po kojoj je u svakom trenutku slobodan da preuzme Barcelonu,ukoliko takva ponuda stigne. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 21:18 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

šteta :( nekak mi je žao Tita

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice