FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.469.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

možda bi stvarno moglo biti nešto od ovoga {#}

dobra stvar je to što je Thiago Silva navijač Barcelone što je nekoliko puta izjavio i onda mu je sigurno velika želja da zaigra za Barcu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Izgleda da Thiago ode u Bayern, tako su se raspisali mediji danas. 

U tom slučaju mi je još manje jasan taj Thiago, ide iz Barce u Bayern gdje će imati jednaku konkurenciju na svojoj poziciji. Ok, možda malo pomogne što je Pep tamo, ali sumnjam da će se izboriti za prvih 11. Neka slobodno ide kad mu je već takva želja pobjeći.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 19:23 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Citam sad,Thiago 99% ide u Bayern,sad me je stvarno razocarao,ali nek ide tamo,samo ce da greje klupu,on je imao najvecu minutazu od svih mladih igraca u Barci i opet nije zadovoljan,sta bi on hteo da bude standardni pored Xavia i Inieste,to malo teze,neka mu je sa srecom,ali ovo mu je najveca greska u kraijeri :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

negdje sam pročitao.. Izjava uprave PSG-a da Thiago Silva nije na prodaju ni pod koju cjenu bio je samo marketinški trik da mu se poveća cijena i da su stvari već jasne između Thiaga Silve i Barcelone..

...
16 godina
Re: FC Barcelona
adicar05 kaže...

negdje sam pročitao.. Izjava uprave PSG-a da Thiago Silva nije na prodaju ni pod koju cjenu bio je samo marketinški trik da mu se poveća cijena i da su stvari već jasne između Thiaga Silve i Barcelone..

moguće je svašta, ni njima nije u interesu imati nezadovoljnog igrača u ekipi. Mislim da puno toga ovisi o tome koliko će Silva riskirati sa tom željom da pređe u Barcu, tj. koliko će "dosađivati" PSG-u, mislim na nešto slično kao slučaj Modrića ono ljeto prije dolaska u Real.

a već puno toga se piše o tome da je Silva privatno sve dogovorio sa Barcom, vjerojatno ima neke istine u tome.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
adicar05 kaže...

moguće je svašta, ni njima nije u interesu imati nezadovoljnog igrača u ekipi. Mislim da puno toga ovisi o tome koliko će Silva riskirati sa tom željom da pređe u Barcu, tj. koliko će "dosađivati" PSG-u, mislim na nešto slično kao slučaj Modrića ono ljeto prije dolaska u Real.

a već puno toga se piše o tome da je Silva privatno sve dogovorio sa Barcom, vjerojatno ima neke istine u tome.

ipak je on definitivno najbolja solucija za štopersku poziciju.. on i Luiz

...
14 godina
FC Barcelona

Usuđujem se reći da ako se dovede Silva, imamo velike šanse za osvajanje puno trofeja. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Silva je trenutno najjaci stoper na svijetu,sigurno...tko god ga je gledao na KK-a zna da je tako...mislim da bi s njim u paru i Pique proigrao kako treba,dobio bi pouzdanog partnera u obrani pa bi se i on malo ohrabrio i igrao bolje,kao sto je slucaj kad je igrao s Puyolom...samo da se ovaj transfer ostvari

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:00 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

baš ste smišni{#}

KiX:"Thiago ide tražiti od uprave psg da ga puste u barcu"

anti: "oduvijek se zna da je Thiagu životna želja igrati za Barcu!još od 28. godine života"

2 sata kasnije "mediji tvrde da Thiago odlazi u bayern!ehh već mi je manje jasan taj Thiago...toliko ljubavi čovjek ima"{#}

nidz: "ako ode u bayern napravit će životnu grešku!razočarao me :("

Kix:Thiago je ključan za trofeje.ništa bez Thiaga!

{#}

16 godina
hitmanovich kaže...

baš ste smišni{#}

anti: "oduvijek se zna da je Thiagu životna želja igrati za Barcu!još od 28. godine života"

nisam napisao to. Napisao sam da je Thiago Silva navijač Barcelone i da mu je zbog toga vjerojatno želja zaigrati u Barci, to je izjavio već puno puta.

i btw. valjda shvaćaš da je riječ o 2 različita Thiaga? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:32 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

baš ste smišni{#}

2 sata kasnije "mediji tvrde da Thiago odlazi u bayern!ehh već mi je manje jasan taj Thiago...toliko ljubavi čovjek ima"{#}

nidz: "ako ode u bayern napravit će životnu grešku!razočarao me :("

Kix:Thiago je ključan za trofeje.ništa bez Thiaga!

{#}

Radi se o 2 razlicita Thiaga :D Silva i Alcantara :) 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

ehhe a ja odmah na prvu čim sam ugledao ime Thiago{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:33 (hitmanovich).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se jedino plasim,da ako ne dovedemo Silvu,da necemo dovesti ni jednog stopera,kao sto je rekao Tito,a u slucaju da se predomisli,ja bih voleo videti Humelsa u Barci vise nego Luiza,Humels je mladji i lakse ce se prilagoditi na Barcinu igru.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:38 (Nidzo95).
16 godina
FC Barcelona

hahahah oplakah na ovo {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

hahahhahaha kako grize nokte na klupi {#}{#}

---MUSIC---
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Kako je frajer dobro skinuo Vilanovu,izraz lica dok prica,pokreti haha,show...

16 godina
FC Barcelona
Anna Vives je djevojka s Downovim sindromom, a FC Barcelona je njena velika ljubav. Zbog toga, odlučila je uraditi font koji bi se mogao nalaziti na Barçinim dresovima. Čelnici Blaugrane su ispunili njenu želju te će igrači u utakmici Gamper Kupa nositi font koji možete vidjeti na fotografiji. Također, Barça će nakon spomenutog susreta sve dresove staviti na aukciju, a sav prihod od prodaje će biti doniran za promovisanje sporta među grupama ljudi s intelektualnim poteškoćama.
14 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona

sjajni su {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sjajni su {#}

Vidio sam to na fb, stvarno su odlicni, La Masia ftw {#}

16 godina
FC Barcelona

jedan preslatki video u kojem Thiago i Rafinha zabavljaju publiku igrajući nogomet prije 17 godina. Thiago je imao 5 godina, Rafinha 4. Prejaki su {#}

http://www.crtvg.es/informativos/rafinha-e-tiago-divertianse-en-balaidos-hai-17-anos-625000

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 14:21 (antimadridista).
15 godina
Zeromaxy21 kaže...
Obi Wan kaže...

koga briga kakav je klub, pitanje je oce li grijat klupu il ce igrat u prvoj...

Stvarno, trebao je potpisat za Rudara iz Labina pa bi tamo u prvoj igrao protiv mesara i poštara iz okolice...

Ček malo, a koja je točno korist da prosijedi cijelu sezonu na klupi? To je mogao i u Barci. Za mladog igrača je bitno da igra, a manje je bitno kvaliteta momčadi i lige u koju ga se šalje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FC Barcelona
inače kad ste već kod posudbi, navodno je sve dogovoreno za posudbu Rafinhe u Celtu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljetni prijelazni rok:-1 igrac kupljen(Neymar)

-3 posudena(Bojan,Deulofeu,Rafinha)

-4 otisla ili prodana(Villa,Abidal,Muniesa,Fontas)

Potroseno 57 milijuna,zaradeno 6,toliko o stedljivoj politici Rosella...zalosno kako posluje uprava

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 16:38 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

Oprosti, ali zbilja mi nisu jasni  takvi komentari. Jednog trena vam je drago kad bi došli Neymar i Thiago Silva ili David Luiz, a onda prigovarate o cijeni? Jeli shvaćate da Barca mora trošiti ako se misli ostati na vrhu? na kraju prošle sezone ste nakon poraza od Bayerna govorili kako je potrebna masovna rekonstrukcija u ekipi, pa jeli ste onda mislili da to ide besplatno? Niti jedno ljeto Barca nije potrošila ispod 50 milijuna eura, ustvari uvijek je bilo oko 50 milijuna otkad je došao Rosell, što sam i pisao nedavno. Za vrijeme Laporte bilo je i puno gora situacija. Toliko se s*anja nakupilo u vezi uprave u zadnje vrijeme, to je postalo trend odjednom. Nema veze zbog čega, samo da se pljuje, bezveze.

Izgleda da vam je bolje bilo kad se davalo po 30-40 milijuna za razne Čigrinske, Keirrisone i još druge nebrojene promašaje koji su klub doveli u dug koji današnja uprava mora vraćati. Današnja uprava posluje financijski pozitivno i ne razbacuje se ni približno koliko se razbacivalo u vrijeme Laporte.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 17:35 (antimadridista).
17 godina
ovaj na slici skroz desno i skroz gore isti goran vlaovic
dado
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ljetni prijelazni rok:-1 igrac kupljen(Neymar)

-3 posudena(Bojan,Deulofeu,Rafinha)

-4 otisla ili prodana(Villa,Abidal,Muniesa,Fontas)

Potroseno 57 milijuna,zaradeno 6,toliko o stedljivoj politici Rosella...zalosno kako posluje uprava

Barcelona nije klub koji zarađuje na prodaji igrača, njihova politika su mladi igrači i pametna kupnja. Naravno takva politika neuspjeva uvijek(Ibra npr.), ali ako pogledamo neke druge klubove onda uviđamo da je Barcelona i tu jako dobra. Dovoljno je reči da je Barcelona osvojila sve moguče trofeje u posljednjih par godina sa ekipom koja je potekla iz La Masije(Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pique, Puyol, Alba, Fabregas, Valdes itd.). Njihova marketinšta vrijednost je tolika da se Neymarov i Ibrin transfer pokriju u roku od godinu dana. Pritom treba dodati da je kupnja Neymara najbolji potez kluba ikada, jer osim što je riječ o talentu, Neymar je trenutačno najunosiji marketinški igrač na svijetu, ispred Ronalda i Messija. Ako svemu dodamo to da bi Barcelona sa Neymarom i Messijem mogla i trebala osvojiti pokoji veči trofej, dolazimo do velikog plusa u klupskoj kasi. Osobno nisam stručnjak za sve ovo, ali razmišljam po nekoj logici i da nije Rosell, Zdravko Mamić i kojekakav prevarant, te nije jedini koji odlučuje u upravi kluba.

EDIT: upravo što je napisao antimadridista, Laporta je prao novce na dovođenju nepotrebnih igrača, isto što Zdravko Mamić radi u Dinamu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 17:50 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Oprosti, ali zbilja mi nisu jasni  takvi komentari. Jednog trena vam je drago kad bi došli Neymar i Thiago Silva ili David Luiz, a onda prigovarate o cijeni? Jeli shvaćate da Barca mora trošiti ako se misli ostati na vrhu? na kraju prošle sezone ste nakon poraza od Bayerna govorili kako je potrebna masovna rekonstrukcija u ekipi, pa jeli ste onda mislili da to ide besplatno? Niti jedno ljeto Barca nije potrošila ispod 50 milijuna eura, ustvari uvijek je bilo oko 50 milijuna otkad je došao Rosell, što sam i pisao nedavno. Za vrijeme Laporte bilo je i puno gora situacija. Toliko se s*anja nakupilo u vezi uprave u zadnje vrijeme, to je postalo trend odjednom. Nema veze zbog čega, samo da se pljuje, bezveze.

Izgleda da vam je bolje bilo kad se davalo po 30-40 milijuna za razne Čigrinske, Keirrisone i još druge nebrojene promašaje koji su klub doveli u dug koji današnja uprava mora vraćati. Današnja uprava posluje financijski pozitivno i ne razbacuje se ni približno koliko se razbacivalo u vrijeme Laporte.

Nisam tako mislio,znam i ja da se za takve igrace ne moze dobiti jeftino i to je sasvim razumljivo,nego sam ovim postom prvenstveno mislio na ove igrace sto su osli,znaci mogli smo za njih dobit jako dobre novce,a vecina njih osla dzaba,mislim da se uprava tu zeznula,ovog Bojana bzvz salju na posudbe,a vjerovatno nikad vise nece zaigrati za Barcu,moze ga se za lijepe pare prodat,o Villi da ne govorim,i bez nogu vrijedi vise od tih pisljivih 2 milijuna...ja sam i dalje za to da se dovede jedan vrhusnki stoper(Silva,Hummels,Luiz)kolko god kostali,ali smatram da smo si mogli olaksati stvar tj.znatno vise povecati budzet boljom prodajom ovih igraca

14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
ovaj na slici skroz desno i skroz gore isti goran vlaovic

To je inace David Villa

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

barcafan-ugovor oko Ville je puno složeniji nego što ti misliš i Barca će zaraditi veču lovu od tih 2.1 mil eura. Uostalom Villa nije niti upola dobar kao prije i tržišna vrijednost mu je nakon ozljede pala na nekih 9mil eura. No Barcelona je opet pokazala da im novac nije toliko bitan i da ga valjda imaju jer su poslušali Villu koji je htio nastaviti igrati u španjolskoj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice