FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.470.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta reći, užasno mi je žao što takav igrač odlazi. Ista stvar kao i Abidal, da nemamo tako shebanu upravu i da je Laporte bila bi druga priča. Rosellova politika mi jednostavno nije jasna.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Šta reći, užasno mi je žao što takav igrač odlazi. Ista stvar kao i Abidal, da nemamo tako shebanu upravu i da je Laporte bila bi druga priča. Rosellova politika mi jednostavno nije jasna.

LOL

Pa Abidal se oprostio sa igračima već davno, rekao je da više ne može igrati na nivou za Barcelonu, rečeno mu je da je uvijek dobrodošao na neku poziciju trenera mladih igrača ili nešto slično... Jako daleko od toga da je on potjeran.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nisam ja rekao da je potjeran, nego mi je žao što Barca dopušta odlazat takvih legendi, pogotovo Abi šta je sve prošao s Barcom.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

ne razumijem takvo razmišljanje. Svima je bilo jasno da će Villa otići na kraj usezone, Villa više nije onaj stari i to treba prihvatiti. Što će ga držati u klubu samo zato što je on Villa? meni je on jedan od najdražih napadača ikad, mislim da svaki pravi ljubitelj nogometa poštuje Villu, ali jednostavno čovjek nije ono što je bio. Druga stvar da je on neka legenda Barcelone i da je od malih nogu u klubu, ali ovako ne vidim smisao za neko pljuvanje prema klubu. 

Bolje i za njega i za klub da je otišao, s dolaskom Neymara nebi imao prostora za igrati, dobivao mi nikakve šanse, a u Atleticu će biti prvi napadač vjerojatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ne razumijem takvo razmišljanje. Svima je bilo jasno da će Villa otići na kraj usezone, Villa više nije onaj stari i to treba prihvatiti. Što će ga držati u klubu samo zato što je on Villa? meni je on jedan od najdražih napadača ikad, mislim da svaki pravi ljubitelj nogometa poštuje Villu, ali jednostavno čovjek nije ono što je bio. Druga stvar da je on neka legenda Barcelone i da je od malih nogu u klubu, ali ovako ne vidim smisao za neko pljuvanje prema klubu. 

Bolje i za njega i za klub da je otišao, s dolaskom Neymara nebi imao prostora za igrati, dobivao mi nikakve šanse, a u Atleticu će biti prvi napadač vjerojatno.

Znam, da, slažem se sa svime. Ne pljujem po klubu, samo mi nije jasno, kog će sad dovest, Forlana ?

Pogledaj samo zadnjih 5 kupovina a jedino se Neymar isplatio u svemu tome.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Znam, da, slažem se sa svime. Ne pljujem po klubu, samo mi nije jasno, kog će sad dovest, Forlana ?

pa doveli su Neymara, ne treba više nikakav napadač. On je i doveden na mjesto Ville za kojeg se znalo da odlazi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:42 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

pa doveli su Neymara, ne treba više nikakav napadač. On je i doveden na mjesto Ville za kojeg se znalo da odlazi.

Pa nepotrebna kupovina recimo Songa, Mascherana, kad se za takve pare mogo dovest neki kvalitetan stoper, a obrana je najveći luft u cijeloj Barci. I sad oni daju 32m za Romovog stopera koji je mlad i ambiciozan kao Bartra. 

Man City forward Sergio Aguero (25) has been offered to Barcelona. Coaches gave green light. Transfer fee 30M, player to be included [sport]

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 0:48 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijeva karijera kroz pjesmu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 10:41 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona

Sve mi se više čini da klub otpisuje Alexisa... Ako Aguero dođe, bit će veselo u napadu... I onaj financijski stručnjak je rekao da pare nisu problem pa se iskreno nadam da će dovesti i Luiza, on bi po meni bio najbolja solucija...

18 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kako se igrač koji je odigrao točno 0 utakmica isplatio?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možda misli da mu je barca isplatila plaću prvu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako Marca piše Barcelona je sve dogovorila sa agentom Thiaga Silve, sada se samo čeka odgovor PSG-a! (DM)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Tottenham i Fiorentina nudili su oko 9 milijuna eura za Davida Villu, ali iz kluba su prepustili odluku Villi koji je želio ostati u Španjolskoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 12:29 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

mes ke un klab {#}

Som la gent blaugrana
15 godina
Tommy_123 kaže...

Kako Marca piše Barcelona je sve dogovorila sa agentom Thiaga Silve, sada se samo čeka odgovor PSG-a! (DM)

Ja ne mogu naći vijest na Marci...

14 godina
Tommy_123 kaže...

Pa on je i sam rekao da želi igrati u Barceloni, ali nije on problem nego PSG!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

1. kolo Primere na rasporedu je 17. kolovoza. Barcin prvi protivnik u novoj sezoni Primere je Levante, utakmica se igra na Nou Campu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 12:48 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvi El Clasico će biti igran 27.10 listopada na Camp Nouu, a drugi 23.ožujka na Santiago Bernabeu. 

U posljednjem kolu, 17. ili 18. maja/svibnja, Barça će se suočiti s Atleticom na domaćem terenu.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 12:49 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Laporta je sve samo ne dobar sa Barcelonu, taj tip je nakupina egoizma i budalaština. Abidal je htio igrati još godinu, dvije i sada će moči ostvariti želju u Monacu, a Villa je nakon ozljede pao u formi, a i nema šanse pored Neymara.

Tommy_123-smatrao sam te ozbiljnim forumašem u ovoj temi, ali ovo što si napisao gore je čista glupost i očigledno nisi upoznat sa politikom koju je provodio taj isti Laporta.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique pobijedio na pokeraškom turniru Svjetske serije u Vegasu. 

gospodin, uz onolike pare on jos i ovako zaraduje {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Pique pobijedio na pokeraškom turniru Svjetske serije u Vegasu. 

gospodin, uz onolike pare on jos i ovako zaraduje {#}

Iskreno, sumnjam.

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa on je i sam rekao da želi igrati u Barceloni, ali nije on problem nego PSG!

PSG ga je platio 38M i ima sva moguća prava :) nek barca plati 55M ako ga toliko žele i svi će biti zadovoljni{#}

16 godina
FC Barcelona

Barcelona midfielder Thiago Alcantara (22) has rejected a new approach by Real Madrid to sign him. [sport]

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Barcelona midfielder Thiago Alcantara (22) has rejected a new approach by Real Madrid to sign him. [sport]

RM kupuje mlade igrače u nadi da će uspjet s njima kroz par sezona doć do trofeja, ali debili imaju krivi moral u ekipi kojeg nameće novac

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
FC Barcelona

Sport.es: Barcelona have reached agreement with Thiago Silva, only thing they have to do is negotiate with PSG for transfer price.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Sport.es: Barcelona have reached agreement with Thiago Silva, only thing they have to do is negotiate with PSG for transfer price.

Ah,lako se s igracem dogovoriti,ali PSG je izjavio da nije na prodaju tako da sumnjam da ce biti sta od toga,ali opet takve izjave mu samo povecavaju cijenu,tako da Barca ce morati uloziti jako puno novca da bi ga dobila

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
antimadridista kaže...

RM kupuje mlade igrače u nadi da će uspjet s njima kroz par sezona doć do trofeja, ali debili imaju krivi moral u ekipi kojeg nameće novac

daj suti vidis da nemas pojma. danas svaku ekipu pokrece novac, a u Realu je jednaka atmosfera kao u Barci, Manchesteru itd. s tim da je Real dobio novog trenera koji bude vas napao, na golu bude bolji golman, lijevo Marcelo koji je najbolji na svijetu na toj poziciji, desno Carvajal koji je bio bolji od Lahma u Bundesligi, u veznom redu Isco koji je bio najjaci na onom prvenstvu za mlade, mozda Benzema iskoristi svoj potencijal sad kad bude dobivao vise prilika. s druge strane Barca ima upitnog trenera, na golu je jos uvijek rupa, u obrani Puyol vise nije onaj stari, Iniesta i Xavi su puno stariji od Isca i Ozila, ako prodaju Thiaga nema vam spasa, a u napadu ni Pedro ni Alexis nisu u formi. tako da niste jaci, a ako dodje Bale Real bude savrsen. i sigurno budu osvojili barem jedan trofej. a mozda i tri.

HALA MADRID!
16 godina
FC Barcelona

kažeš Carvajal, pa eto Barcin Montoya je u mladoj repreznentaciji bio ispred njega i Carvajal je odigrao možda 2 utakmice. A Barca na toj poziciji ima i Alvesa.

Isco nije bio najbolji igrač turnira, Thiago je i službeno bio najbolji.

tvoj post izgleda kao da je to sve tako lako kako izgleda na papiru, ko da igraš PES ili nešto. Real ima dosta novih igrača i novog trenera, morati će se uigravati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 13:54 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

{#}

14 godina
neaktivan
piksic kaže...
Mitch kaže...
antimadridista kaže...

daj suti vidis da nemas pojma. danas svaku ekipu pokrece novac, a u Realu je jednaka atmosfera kao u Barci, Manchesteru itd. s tim da je Real dobio novog trenera koji bude vas napao, na golu bude bolji golman, lijevo Marcelo koji je najbolji na svijetu na toj poziciji, desno Carvajal koji je bio bolji od Lahma u Bundesligi, u veznom redu Isco koji je bio najjaci na onom prvenstvu za mlade, mozda Benzema iskoristi svoj potencijal sad kad bude dobivao vise prilika. s druge strane Barca ima upitnog trenera, na golu je jos uvijek rupa, u obrani Puyol vise nije onaj stari, Iniesta i Xavi su puno stariji od Isca i Ozila, ako prodaju Thiaga nema vam spasa, a u napadu ni Pedro ni Alexis nisu u formi. tako da niste jaci, a ako dodje Bale Real bude savrsen. i sigurno budu osvojili barem jedan trofej. a mozda i tri.

here we go again..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice