FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.477.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad nesto citam da ce Barsa,pored stopera da dovede jos jednog veznog igraca,iako Sergi Roberto prelazi u prvu ekipu,a najverovatnije ce dovesti nekog svestranog veznjaka,a prvi na listi je Gundogan iz Dortmunda.(27miliona eura) toliko se procenjuje da vredi.On je odlican igrac,ali ipak vazniji je jedan kvalitetan stoper. {#}

16 godina
FC Barcelona

ma ne treba baš toliko pojačanja, ionako se već puno potrošilo na Neymara. Treba još stoper i to je to. A za Gundogana nema baš smisla jer ne vidim gdje bi igrao, vezni red je pretrpan, čak i da Thiago ode opet je dosta vrhunskih igrača u veznom redu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno je PSG zainteresiran za Thiaga te je po rijecima trenera Blanca Thiago otvoren za pregovore dok je Al-Khelaifi predsjednik PSG-a rekao da ni ne zeli zapoceti pregovore o T.Silvi da nikako nije na prodaju...potpuno ocekivano samo mi budala prodala takvog stopera,mislim da se moramo okrenuti nekom drugom,po meni Luiz i neznam kakvo je stanje s Hummelsom

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

očekivano {#}

samo se nadam da se Tito neće držat onoga svoga ili T. Silva ili ne kupuje nikoga. 

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

očekivano {#}

samo se nadam da se Tito neće držat onoga svoga ili T. Silva ili ne kupuje nikoga. 

Ako uzmemo u obzir poteze uprave i Rosella proslih godina vrlo lago bi se moglo dogoditi da opet ne podebljaju obranu

i onda se budu opet cudili ko prosle sezone dok smo primali tako glupe golove da je to zalosno

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

najveći problem naše obrane je presing. Barca se branila presingom u eri Pepa,a prošle sezone toga nije bilo i zato smo primali toliko golova. Oni se ne znaju braniti bez presinga jednostavno. Ja se samo nadam da će se to vratiti kako je bilo u vrijeme Pepa, al iisto se nekako bojim da je to bila njegova zasluga koju Tito neće nikad znati primijeniti. U Pepovoj Barci igrali su isti obrambeni igrači kao i sada, pa je to funkcioniralo kako treba. Nekako mislim da dovedemo bilo kakvog obrambenog igrača, opet će bi ista stvar ako se ne vrati presing kakav je bio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

najveći problem naše obrane je presing. Barca se branila presingom u eri Pepa,a prošle sezone toga nije bilo i zato smo primali toliko golova. Oni se ne znaju braniti bez presinga jednostavno. Ja se samo nadam da će se to vratiti kako je bilo u vrijeme Pepa, al iisto se nekako bojim da je to bila njegova zasluga koju Tito neće nikad znati primijeniti. U Pepovoj Barci igrali su isti obrambeni igrači kao i sada, pa je to funkcioniralo kako treba. Nekako mislim da dovedemo bilo kakvog obrambenog igrača, opet će bi ista stvar ako se ne vrati presing kakav je bio.

Pa da posto ne igramo niti blizu ko za vrijeme Pep-a jos vise je naglasak na tome da treba malo misliti i na obranu , pa naravno nemoguce je ocekivati da uvijek

pobjedujemo ali pa jebo zivot dok nejde u napadu onda je tu barem obrana da izvuce nekaj ali prosle sezone to je bila tragedija nije islo u napadu ali kaj je

obrana radila to je bilo muka za gledati.

Ovo boldano , pa da ali u Pepovoj barci Puyol nije imal 35 godina i miljun operacija iza sebe , Pique je odigral 2 sezone zivota (a ne ko prosle koda je pijan) a Mascherano nije glumil stopera..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 16:56 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

ma naravno, samo kažem da teško da ćemo opet igrati pravu obranu bez toga, jer jednostavno naš način igre tako funkcionira. Ostaje se na širokom prostoru, igramo neki bezvezeni presing koji nema veze s onim Pepovim i onda tako ispadaju kao djeca. Sjećam se da je bio podatak da smo u vrijeme Pepa loptu vraćali u svoj posjed u prosjeku za 6 sekundi, baš me zanima koliko sad iznosi ta brojka. A sve je to igralo veliku ulogu u tome da su naši stoperi u takvim uvjetima imali manje posla nego trenutno.

jedina utakmica u kojoj smo igrali prepoznatljivi presing protekle sezone je uzvrat protiv Milana, i rezultat je poznat...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 17:01 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja mislim da je problem Tito,ja njega postujem,ali nije to to,sve su to isti igraci,ali nista nije kao pre,ni ova tiki-taka ne lici na onu Barsinu pravu kada izlude protivnike,prosto im sakriju loptu,sada se dodaju ,cini mi se samo da bi imali veci posed lopte,ranije su ta dodavanja imala smisla i presing u odbrani nije to to,odbrambeni igraci lako ispadaju,nadam se da ce to sledece sezone bolje,ali tesko,mozda ce napad biti bolji,ali odbrana je dosta slaba:D Valjda ce sve biti bolje sledece sezone,ako nista drugo,bar mozemo da se nadamo ! {#}

16 godina
FC Barcelona

Rafinha je i službeno potpisao novi ugovor do 2016. godine...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 19:46 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zreb za La Ligu ce se odrzati 9.jula,a Barca bi trebala igrati prvu utakmicu na Camp Nou 18. ili 19. avgusta/kolovoza

16 godina
FC Barcelona

Ovako izgleda najbolja ekipa ikad prema izboru World Soccera...

Messi i Cruyff {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kada je pregovarala oko Neymarovog transfera, FC Barcelona je u ugovor uključila jednu zanimljivu klauzulu: Želimo pravo dovođenja tri najbolja mlada igrača Santosa. Postojanje ovog uslova je potvrdio i predsjednik ove brazilske ekipe.

ovo je lipo {#}

Som la gent blaugrana
18 godina

krkic na posudbu u arsenal

edit: u ajax, jedno procitam, drugo pisem...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 13:14 (Obi Wan).
16 godina
Obi Wan kaže...

krkic na posudbu u arsenal

u Ajax, ne Arsenal:

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/bojan-krkic-on-loan-to-ajax

Neznam, glupo mi je da ga se šalje stalno na posudbe kad je očito da nije ostvario puni potencijal i nije baš igrač za Barcu, bolje da ga se proda za bar tih par milijuna koliko bi dobili za njega.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 12:04 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
Thiago Alcantara ce u narednim danima potpisati ugovor sa Manchester Unitedom.
Pronašao sam ovo na fejsu, nadam se da nije istina.
VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eweee0Xazws evo ih golovi sa humanitarnog meca

Messijeva ekipa je pobedila sa 9-6 a Messi je postigao hat-trick :) 

14 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona
Thiago Silva's entourage have informed Barcelona the player is willing to take a pay cut if Barcelona and PSG find a deal on a transfer [as]
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta bih dao da dođe {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Thiago Silva's entourage have informed Barcelona the player is willing to take a pay cut if Barcelona and PSG find a deal on a transfer [as]

a to se neće dogoditi vjerojatno, to je jedina i najvažnija stvar koja zaustavlja ovaj transfer..

Som la gent blaugrana
15 godina
FC Barcelona
Neymar Jr. je jučer napustio bolnicu nakon što se u Petak podvrgnuo operaciji krajnika i nosa. Njegov oporavak trajati će otprilike 10 dana.
VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

i dobio je poseban program za prehranu i vježbe do kraja mjeseca, mora nabiti nekoliko kilograma do dolaska u Barcelonu. 
http://www.barcabalkan.com/news/read/5836/Nakon-operacije-Neymar-mora-nabaciti-i-nekoliko-kilograma

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 13:29 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

SLUŽBENO: Eric Abidal novi je igrač Monaca

EDIT: Upravo sam pročitao da se Villa odlučio pridružiti At. Madridu.

Official: Atletico Madrid confirm a principal deal with Barcelona on the transfer of David Villa (31), pending medical tests #fcblive

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:24 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako se njegovo ime najčešće dovodilo u vezu s Tottenhamom, FC Barcelona je na zvaničnoj web stranici objavila da će David Villa od naredne sezone nositi dres Atletico Madrida.

Visina obeštećenja će maksimalno iznositi 5,1 milion eura, s tim da će Barça odmah dobiti 2,1 milion, dok će ostatak novca biti uplaćen ukoliko Asturijanac u madridskoj ekipi ostane tokom sezona 2014/15 i 2015/16. Osim toga, Barcelona zadržava pravo na 50% iznosa transfera ukoliko najbolji strijelac španske reprezentaciji iz Atletica pređe u neku drugu ekipu.

praktički, prodan je za 2,1 milijun, ko zna sta se moze dogodit nakon sljedece sezone.. {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Iako se njegovo ime najčešće dovodilo u vezu s Tottenhamom, FC Barcelona je na zvaničnoj web stranici objavila da će David Villa od naredne sezone nositi dres Atletico Madrida.

Visina obeštećenja će maksimalno iznositi 5,1 milion eura, s tim da će Barça odmah dobiti 2,1 milion, dok će ostatak novca biti uplaćen ukoliko Asturijanac u madridskoj ekipi ostane tokom sezona 2014/15 i 2015/16. Osim toga, Barcelona zadržava pravo na 50% iznosa transfera ukoliko najbolji strijelac španske reprezentaciji iz Atletica pređe u neku drugu ekipu.

praktički, prodan je za 2,1 milijun, ko zna sta se moze dogodit nakon sljedece sezone.. {#}

Sramota,iako je vec u pozamasnim godinama takav igrac vrijedi i trebao se prodati i po nekoliko puta vecoj cijeni...kako god,zelim svu srecu Villi uvijek bio i ostat ce mi drag igrac,hvala mu na svemu

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno su poceli da me nerviraju neki Barcini potezi,sta se desava sa njima,da prodaju Villu za 5,1 milion eura.Sramota !!

prvo Abi,sad Villa,sledeci je Thiago,pa sta oni rade !? Razumem da ga prodaju,posto je sada dosao Neymar,ali ovo je veoma malo novca,Villa nije uopste los igrac. Srecno i hvala na svemu El Guaje ! :){#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:49 (Nidzo95).
15 godina
FC Barcelona

Dusa me boli kad vidim za koju sicu odlazi {#}

Prva sezona u Barci mu je bila fenomenalna i uvijek sam bil veliki njegov fan jos puno prije nego ga je Barca dovela

i stvarno je velika steta da su ga ozlijede toliko sjebale.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:09 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

pa to meni ništa nije čudno, ja sam se isto nadao da će ići za 10-ak, ali eto izgleda da nitko nije davao tolike pare za igrača koji nije ni sjena onoga što je bio prije teške ozljede. Ne može se na ovo gledati kao na Villu od prije par godina, nego na Villu danas. Sjećam se da su iste ovakve priče bile kad je Ronaldinho prodan u Milan, kao "sramota takvog igrača prodati za te pare", a svi su znali da Ronaldinho tada više nije bio pravi.

Također treba uzeti u obzir da su navodno iz Barce ponudili Villi da sam odabere za koga će potpisati, tako da čak i da je došla neka bogatija ponuda, Villa je izabrao najbolje za sebe...

evo jedan lijep video za oproštaj, sretno El Guaje!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:12 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice