A dok ga cekaju 6 godina nek brani Puyol 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav evo da vam se javim uprqvo sam dosao sa vecere a prije vecere sam bio na treningu.Treneri su odlixni.To su treneri koji dan danas treniraju messija xavia iniestu.Pokazali su nam taktiku barce i kako oni igraju Duzina i Sirina i kako se koji igrac na svojoj poziciji ponasa.Posto su ostavljali dojmobe na nas ohrace ja i jos 4 njih smo dobili ODLIVAN od 144 djece medku tih 4 je i mok brat koji je mladji od mene 2 godine.Sutra je dizanje u 6 i idemo na trening tako da moram ici lec.Ako nelo moze neka sutra pogleda denevnik nove tv u 19:15 usportu cubiti kao i ostali.Pozzi
Evo na ovo sam naišao pa želim vaše mišljenje.
"Da sam na mjestu čelnika Barcelone, nakon dolaska Neymara počeo bih planirati prodaju Messija. Znam, mnogi se neće složiti sa mnom, ali Neymarov dolazak bi mogao kreirati probleme. Uzmite samo slobodne udarce. Neymar ih izvodi sjajno, a Messi je pokazao kakav je majstor u tome. Ko će ih sada izvoditi? Ili, pogledajte ovu činjenicu, Neymar i Barcelona vezani su ugovorom sa Nikeom, a Messi sa Adidasom. To bi moglo donijeti probleme", govori Cruyyf.
"Ovo kad govorim onda to radim zbog dobrobiti momčadi. Mnogo različitih stvari utiče na momčad. Zbog toga je teško voditi tim sa mnogo vrhunskih igrača u njemu. Neymar je talentovan, ali tek ćemo vidjeti kako će se uklopiti u cjelini kao što je Barcelona. Ja ne bih preuzeo rizik njegovog dovođenja", dodao je legendarni Cruyff.
Lionel Messi uplatio 10 miliona eura poreznih obaveza. Sjajna vest ! :D
Po meni je ovo jedna ogromna glupost.
Teško je sad gledati budućnost ali na papiru bi se mogli vrlo dobro slagati Messi i Neymar.
Ali sada razmišljati o prodaji Messia, nikako...
moje misljenje? triba pricekat. kako mi znamo kako ce njih dvojica funkcionirat a jos nisu skupa igrali.
nadalje, treba neymaru dat godinu dana da se privikne pa tek nakon prve sezone vidit sta i kako...
Prodati Messija 

Kobe Bryant: ''Nosim broj 10 u reprezentaciji SAD-a u čast najveličanstvenijem sportašu kojeg sam ikad vidio, Lionelu Messiju.''
Naslovnica SPORT-a:Thiago za Rooneya
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1011833_532245013478351_2068094218_n.png
Naslovnica SPORT-a:Thiago za Rooneya
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1011833_532245013478351_2068094218_n.png
prije thiago + 40-50 mil za The Boy
ma glupost. Što će nam Rooney, gdje bi igrao on?
ma glupost. Što će nam Rooney, gdje bi igrao on?
igrao bi na klupi, al angry birds
Ma ni uprava sama nezna sta bi vise...ne trebas biti nikakav strucnjak u nogometu da bi shvatio da Barci ne treba napadac nego stoper i golman,jedino uprava valjda misli suprotno...ako vec misle raditi neku trampu s Thiagom neka traze nekog provjerenog stopera
Ma ni uprava sama nezna sta bi vise...ne trebas biti nikakav strucnjak u nogometu da bi shvatio da Barci ne treba napadac nego stoper i golman,jedino uprava valjda misli suprotno...ako vec misle raditi neku trampu s Thiagom neka traze nekog provjerenog stopera
ma sumnjam da tu uopće ima istine, to su samo medijska nagađanja.
moram priznat da su u zadnjih par godina potezi uprave zaista cudni. istina, bilo je tu i dobrih poteza, ali u velikoj vecini prevladavaju minusi.
ove zadnje informacije ko ce doc i ko bi trebao doc skorz odbacujem. vjerujem da su to medijske senzacije koje sluze samo da bi ti portali dobili koji like ili click vise.
pricekajmo kraj transfer roka, pa tek onda dajmo nekakav sud. ili kad igrac sluzbeno bude predstavljen.
Neymar upisao asistenciju večeras. A i za prvi gol Brazila također dosta zasluga pripada njemu. Ali dosta me živcira ta njegova teatralnost, više je na podu nego na nogama. Doduše ni Urugvajci večeras nisu bili ništa bolji što se tiče toga, ali gledam na njega. Dosta glumi i previše nagalašava kontakt, nepotrebno skroz.
Barcelona will in the coming days make a formal 25-28M bid for Roma centre back Marquinhos (19). Roma want 35-40M for the player. [gazzetta]
dobar i talentiran stoper, istina. Ali ako se neće dovoditi neki već dokazani i iskusni stoper, onda bi bilo bolje da Bartra dobije priliku nego da se dovodi nekog njegovih godina za tolike pare. Zato se nadam da neće biti ništa od toga.
Navodno Messi sutra igra u nekoj dobrotvornoj tekmi,zna neko nesto vise o tome,u kolko sati, o kakvoj je tekmi rijec,oce bit linkova?
Gary Lineker: "Reports that Messi has settled with the tax authorities and will pay €15m...the highest ever for a footballer. He just can't stop breaking records".

Malo šale nikad dosta...
Goal.com: David Villa vrlo blizu Tottenhama
EDIT: http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/06/28/4079609/tottenham-close-in-on-villa?ICID=OP
dobra odluka, prošle sezone vodio je Gironu u Segundi i dogurao do playoffa za Primeru. Tako će Tito će imati dva pomoćnika u sljedećoj sezoni..
Priča se da je Thiago odlučio ostati, te da mu Barca nudi novi ugovor s kojim bi dobio duplo veću plaću. Nadam se da ostaje, još kada bi T. Silva došao sreći ne bi bilo kraja.
Premda mene najviše muči to što se sve više i više spominje ako se ne kupi T. Silva da Tito ne želi kupiti nikoga drugoga osim njega. 
Priča se da je Thiago odlučio ostati, te da mu Barca nudi novi ugovor s kojim bi dobio duplo veću plaću. Nadam se da ostaje, još kada bi T. Silva došao sreći ne bi bilo kraja.
Premda mene najviše muči to što se sve više i više spominje ako se ne kupi T. Silva da Tito ne želi kupiti nikoga drugoga osim njega. 
Tito nije normalan. Obrana nam je rupa. Šta fali Hummelsu, Luizu?
Puyol je legenda , ali očito mu tijelo ne da više igrat na vrhunskoj razini.
Treba nam stoper i točka. Ako ga ne dovedu to će biti još jedan loš posao Rosella i njegovih ljudi.
Taj Rosell svojim lošim transferima je uzrok pada barcelone zadnje 2 godine.
Zna se već 2-3 godine da imamo samo 2 stopera i da smo tu tanki.
A on kupi Fabregasa i Songa u već prenakrcanu vezu. Kupi Alexisa koji ništa nije odigrao ove sezone.
Jedina dobra kupovina u 2 godine je Alba.
Hoćemo stopera i golmana. Svi mi navijači barce.
A ako rosell to ne može ili ne želi ostvariti, siguran sam da ima ljudi koji bi ko predsjednici našeg kluba to bili u stanju napraviti.