FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.474.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Slažem se. Ali nije još gotovo prema nekim medijima, nadam se da je to istina da još nije odlučio. Ako odluči ostati, super.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Slažem se. Ali nije još gotovo prema nekim medijima, nadam se da je to istina da još nije odlučio. Ako odluči ostati, super.

Ako odluči ostati, povlačim što sam rekao, ali ako ode ne krivim nikoga iz uprave nego isključivo njega.

16 godina
FC Barcelona

Neymar {#}

KLIK

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Buffon ju je samo ispratio pogledom ;)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bit će nešto od njega :)

Neymar lijevo, Messi desno (ako ne ode u zatvor) i još kad bi došao neki rasni strijelac u sredinu...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treću utakmicu zaredom,Neymar je izabran za najboljeg igrača susreta. 

Bravo Neymar ! {#} 

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Treću utakmicu zaredom,Neymar je izabran za najboljeg igrača susreta. 

Bravo Neymar ! {#} 

Zalosno je kako jos uvijek na fejsu ili na nekom portalu ima puno vise onih koji govore kako je svejedno precijenjen,umisljen,glumac i svasta nesto...strasna je ta ljubomora..

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Bit će nešto od njega :)

Neymar lijevo, Messi desno (ako ne ode u zatvor) i još kad bi došao neki rasni strijelac u sredinu...

Netreba nam rasni strijelac, sada je došao Neymar koji uz Messija biti glavna briga protivničkoj obrani, često su se mučili sa pokrivanjem Messija, a sada će imat glavobolje sa dva dobra driblera i individue. Jedva čekam start nove sezone, još samo da Barca kupi stopera i imat ćemo kompletnu ekipu.

16 godina
FC Barcelona

ovako na prvu pomisao stvarno zvuči odlično, Messi uvijek na sebe navuče nekoliko igrača a ima ubojita dodavanja, tako da bi Neymar trebao imati dosta prostora na tom krilu. Baš nam je trebalo jedno takvo krilo koje može 1 na 1, driblingom proći. Villa jest dobar strijelac i ima nos za gol, ali nije ni približno opasan na krilu kad nema prostora. Ali tko zna kako će to sve skupa izgledati, ne sjećam se kad sam s većim nestrpljenjem čekao početak nove sezone {#}

ali jedna stvar me dosad već iznenadila pozitivno što se tiče Neymara, mislio sam da on nije baš toliki radnik bez lopte, da se ne vraća u obranu i ne vrši presing, ali bome me u ovih par utakmica na kupu konfederacija baš iznenadio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 0:27 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene Neymar svakom novom utakmicom oduševi, pogotovo sada kada je prešao u Barcu pa češće gledam kako igra. Definitivno je klasa i ogroman talenat, još samo da dobije koji kilogram, ali netrebaju ga požurivati ipak je i on vrlo mlad.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma neymar je odličan.Samo da još nešto kažem nevažno za temu,sutra idem u kamp Barcelone u Makarsku ostajem tamo 7 dana,nadam se da cu biti jedan od boljih i da cu ići u Barcelonu trenirati na Camp Nou :)

14 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Ma neymar je odličan.Samo da još nešto kažem nevažno za temu,sutra idem u kamp Barcelone u Makarsku ostajem tamo 7 dana,nadam se da cu biti jedan od boljih i da cu ići u Barcelonu trenirati na Camp Nou :)

Sretno lega :)

15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Sve najbolje, bilo bi super kada bi napokon netko iz hrvatske upao u Barcinu školu za napredak mladih igrača. Javi se ovdje i reci nam kako je prošlo {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Neymar je klasa,bas je ovakav igrac trebao barsi,a ovo sto pricaju da mu treba koji kilogram,nzm,meni se cini da je ovako bolje,posto se dosta cesto prave faulovi nad njim,a Barsi to itekako znaci,jos sad Messi zadnje 2 sezone fenomenalno izvodi slobodnjake,i mislim da ce sve 

to izgledati odlicno,po ne znam koji put ovo ponavljam,ali moram,JEdva cekam sledecu sezonu ! :D 

Srecno! nadam se da ces da upses u Barcinom kampu,pa da mozda jednog dana zaigras u tandemu sa Neymarom i Messijem :D Na camp nou ! :D  

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dani Alves: "Naša ekipa je Ferrari, a Messi je dugme koje pritisnete kada želite upaliti turbo."

Dani kralj  {#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://zaslike.com/files/15zlfel3slfnr7vq6wb9.png

Kada bi stvarno ovako bilo do godine ^^

Fifa 13 - world class - 10 min

Barca 6 - 3 PSG

15 godina
Đapa club kaže...

Daj više pustite Thiaga na miru, odlučio je napustiti klub koji je stvorio njegovu nogometnu karijeru i nije što se mene tiče vrijedan spomena.

Pa LoL ne razumijem vas , lik je ogroman potencijal doslovno mlada verzija Xavi-a i vama je svejedno ako ode...

Umjesto da sa mu davali vecu minutazu da se "uklopi" grijal je klupu bezveze a vise nego ocigledno je bilo prosle sezone

da Xavi ima problem sa umorom ili bilo cim nije ni bitno pa jebe*u ide Xavi sve stariji a ne mladi..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 16:14 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

Thiago je prošle sezone dobivao dosta minuta, neznam zašto se to zaboravlja. Pa startao je čak i u nekim bitnijim utakmicama. Ne razumijem zašto bi sad netko žalio zbog njegove situacije i okrivljivao bilo koga ako on sam želi otići, pa nitko ga ne tjera. Ima za konkurenciju Cesca, Xavija i Inestu i mora razumjeti da treba strpljenja. Tello je talentiran, Bartra i Montoya također, još imaju i slabiju konkurenciju na svojoj poziciji i dobivali su puno manje minuta od Thiaga pa se nitko od njih ne buni. Meni nekako izgleda da je Thiago umislio da je već neka superzvijezda.

realno, da nije bilo ove klauzule nitko nebi govorio da mu se nije dalo šansi jer ih je dobivao dosta. A također da nema klauzule on bi govorio da je zadovoljan, da nikad nebi ni pomislio otići i slično kao što je govorio prošle godine, a eto dočim se ukaže i najmanja prilika, ode on.

i mislim da ogromnu "zaslugu" u tome ima njegov otac. Eto sad nedavno kad je Thiagov brat potpisao novi ugovor sa klubom, on je zahtjevao da mora odmah u prvu ekipu kad ga potpiše, nije dozvolio da normalno nastavi u B ekipi i zato sad mora na posudbu bezveze, a mogao je biti u B ekipi i nastaviti normalno razvijati se u Barci. Bezveze žuri i forsira njih dvojicu, a to ih može uništiti. Tko zna kako će Thiago završiti ako ode negdje. On je čitav život u Barci gdje su ga učili sistemu, može se lako dogoditi da u Unitedu ili negdje drugdje razočara i karijera mu krene nizbrdo. A trebalo je samo malo strpljenja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 17:02 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

gol Albe za 1:0

16 godina
FC Barcelona

Odličan Alba večeras, lijepa 2 gola je zabio. 

15 godina
FC Barcelona

Sve najbolje za 26 rođendan Messi!!

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 0:37 (Jack Black).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan rođendan najboljem igraču današnjice! {#}

15 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Đapa club kaže...

Daj više pustite Thiaga na miru, odlučio je napustiti klub koji je stvorio njegovu nogometnu karijeru i nije što se mene tiče vrijedan spomena.

Pa LoL ne razumijem vas , lik je ogroman potencijal doslovno mlada verzija Xavi-a i vama je svejedno ako ode...

Umjesto da sa mu davali vecu minutazu da se "uklopi" grijal je klupu bezveze a vise nego ocigledno je bilo prosle sezone

da Xavi ima problem sa umorom ili bilo cim nije ni bitno pa jebe*u ide Xavi sve stariji a ne mladi..

Čovjek želi otići iz Barce, klub mu je dao sve od novca pa do najbolje trening škole, odnosno svih uvjeta da uspije. Imao je prošle sezone jako dobru minutažu za svoje godine i solidno ju je koristio, ali nije još uvijek ničime dokazao da može igrati na razini par velikih utakmica, zaboravi ovo U-21 prvenstvo to je potpuno druga priča. Sada se njegov pohlepni tata, ne toliko talentirani brat i on sjete da mogu potraživati od kluba kako njima paše. Dobili su izgleda svi skupa par odbijenica i našli se uvrijeđeni kako i zašto. E pa dragi moji kakav bi to klub Barca bila kad bi svaki dupeglavac mogao imati prohtjeve kakve on želi. Veće legende su prvo sjedile na klupi u Barci, a zatim dobile minutažu, šutile i igrale nogomet. Jedan Sergio Busquets igra za mizernu plaću naspram nekih manje dobrih igrača, a može komotno sutra potpisati za bilo koji klub kojeg rukovode Arapi, ostali također nisu puno drugačiji, treba ipak puno "papati" da bi se došlo do statusa zvijezda kakve su Messi, Xavi, Iniesta itd. Ako to jedan Thiago nije shvatio kada je pohađao La Masiju, onda nije dostojan da brani boje Blaugrane i nije prvi kojeg se Barcelona riješila. Također nemojte spominjati Fabregasa jer to nije isti slučaj, Cesc je onda imao 16 godina i nitko mu nije garantirao uspjeh te mu nitko nije mogao zamjeriti odlazak jer je dobio profi ugovor. Tako da je odluka pala na Thiaga i njegovog oca, naravno ako su svi medijski navodi istiniti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 2:52 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Sretan rođendan najboljem igraču današnjice! {#}

Najboljem igracu ikad* {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Osvojio je četiri Zlatne lopte, a kada kvadrirate taj broj dobićete broj trofeja koliko je osvojio sa Barçom.Vječno se priča o kraju njegove ere, ali taj kraj nikada da dođe. Golove i lakoća sa kojom ih postiže ćemo vjerovatno prepričavati svojoj djeci, unucima, praunucima. Na današnji dan, prije 26 godina, rođen je LIONEL ANDRÉS MESSI, jedan od najboljih igrača svih vremena.

Sve najbolje Leooo!!! {#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prije tačno 26 godina rođen je Leo Messi,(po)najbolji igrač odkada se igra najvaznjia sporedna stvar na svijetu.

Veliki Van Basten je jednom prilikom rekao: "Bez ikakve dileme,Messi je najbolji na svijetu.On je fenomen,koji je osvojio sve,ali jos uvjek je gladan uspjeha.Njegova skromnost ga čini jos većim."

Sretan rođendan,Leo!  

Sve najbolje kralju ! :)

14 godina
neaktivan

Ako se ovo ostvari mislim da cu zaplakati od tuge..nevjerovatno

16 godina
FC Barcelona

evo jedan za Lea, mislim da je već bilo ali koga briga, možeš pogledati i 10 puta a da ne dosadi :)

"That is world class. No, that is Messi class, that's above of all class".

sretan rođendan i neka još dugo oduševljava sve ljubitelje nogometa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 15:50 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice