FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.478.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od Barcinih igrača u današnjoj utakmici protiv Urugvaja u prvoj postavi su Pique, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro i Cesc. Dok su Valdes i Villa na klupi. Utakmica počinje u 00:00h. 

http://www.firstrow1.eu/watch/191553/1/watch-spain-vs-uruguay.html tu će biti prijenos sa ESPN-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 23:25 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...
Coutinho kaže...

Pozdrav ljudi.

Relativno sam nov ovdje,nisam bio nesto aktivan u proteklom vremenu,ali sam nesto cackao i naletio na Barceloninu temu.

Naravno,ja sam veliki fan Barce,pa sam mislio da vam se javim ovdje,i nadam se da ste aktivni i da vas ima jos.

Evo da pocnem neku diskusiju,sta vi mislite o popunjavanju obrambene pozicije i koga bi tu doveli? 

ja bi ostaviaj bartru pa sta bude...

I ja bi ga ostavio, ali bi doveo Silvu, Hummelsa ili Luiza,

a Bartra bi skupljao iskustvo u manjim utakmicama protiv slabijih momčadi u primeri.

16 godina
FC Barcelona
Pedrito zabio za Španjolsku, Cesc asistirao Soldadu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pedrito zabio za Španjolsku, Cesc asistirao Soldadu.

Španjolska igra dobro, atraktivno, čak i dosta brzo, dok ovaj Urugvaj ne može spojit 2-3 dodavanja.. u svakom slučaju mogli bi se malo manje valjat po podu ( Alba, Soldado, Ramos)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta izabran za igrača utakmice, po meni potpuno zasluženo jer je danas fenomenalno igrao {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago Silva:"Kada gledate Neymara kako igra,razmisljate samo o Ballon d'Or-u...Nadam se da ce je osvojiti jednog dana." 

Ja ipak o Ballon d'Or-u razmisljam kad gledam Messija :D ali bilio bi lepo da i Neymar osovji,ali ne ove godine :D 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro u poslednjih 10 nastupa za špansku reprezentaciju postigao je 11 golova. E,kad bi ovako igrao za Barcu gde bi bio kraj {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

auu e evo je jedna ne bas tako dobra vest...

Alkantara zeli da ide iz Barce !

Fudbaler za kog se ozbiljno interesuje Manchester United zeli da napusti svoj klub i tokom leta ode sa "Nou Camp-a"  

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 10:05 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 10:09 (QuidZz).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

baš san tija stavit, ali neznan gdje bi on igrao, nije mi jasno, jedino ako može igrat desno krilo, ali oni očito dovode sve osim stopera, napad je dovoljno dobro pokriven

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

baš san tija stavit, ali neznan gdje bi on igrao, nije mi jasno, jedino ako može igrat desno krilo, ali oni očito dovode sve osim stopera, napad je dovoljno dobro pokriven

Stopera pod hitno slazem se! 

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
16 godina
Nidzo95 kaže...

auu e evo je jedna ne bas tako dobra vest...

Alkantara zeli da ide iz Barce !

Fudbaler za kog se ozbiljno interesuje Manchester United zeli da napusti svoj klub i tokom leta ode sa "Nou Camp-a"  

ma bezveze, on je meni fenomenalan i naravno da nebi želio nakako da on ode, ali opet neznam čemu toliko nestrpljenje kod njega. Pa on je mlad igrač, svake godine dobiva sve više minuta i ima sve veću ulogu u ekipi, prošle sezone odigrao je dosta utakmica u ligi. Gdje su bili Xavi i Iniesta njegovih godina? Sjedili na klupi i čekali priliku. Neznam, ako stvarno toliko želi da ide iz Barce, neka ide, Barca sad tu ne može ništa napraviti. Bar ćemo dobiti dodatne novce za stopera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hocel Barcika dovest kojeg stopera ovog ljeta?

The only thing I put before me is do re.
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

ne treba Barci stoper, pogle samo kakve golgetere imaju :)

1:10

16 godina
neaktivan
soja kaže...
VirtUoso kaže...

ne treba Barci stoper, pogle samo kakvi su im stoperi golgeteri  :)

1:10

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago ili Cesc.Jedan od njih ce morati zamjeniti Xavija,koji polako ali sigurno ide u mirovinu.

Tesko da ce moci jos dosta utakmica po 90 minuta i po sezoni 40 i vise tekmi.

Thiaga ako prodamo,to ce stvarno biti steta.Momak je pravi primjer genijalnosti La Masije i same Barcelone i njezine politike.Vrhunski je igrač i jedan od najboljih mladih igrača u ovom trenutku.Prodavati ga sada bi bila apsulutna glupost.Zato,neka se radi na njegovom zadrzavanju i guranje njega u prvu postavu u sljedecoj sezoni.Cesc isto tako moze uzeti taj central-mid poziciju od Xavija i tako legendu sve vise gurati na klupu da se ne bi osjetila ta smjena generacija.Xavi i Puyol ce naravno igrati jos dugo ali neozbiljno bi bilo ocekivati od njih 100% učinak što se tiče minutaže.Vrijeme je za nove igrače i novu mlađariju.

A Xavija i Puyola jednoga dana vidjeti na klupi Barcelone.

Bilo bi mi ispunjenje sna.

15 godina
antimadridista kaže...

ma bezveze, on je meni fenomenalan i naravno da nebi želio nakako da on ode, ali opet neznam čemu toliko nestrpljenje kod njega. Pa on je mlad igrač, svake godine dobiva sve više minuta i ima sve veću ulogu u ekipi, prošle sezone odigrao je dosta utakmica u ligi. Gdje su bili Xavi i Iniesta njegovih godina? Sjedili na klupi i čekali priliku. Neznam, ako stvarno toliko želi da ide iz Barce, neka ide, Barca sad tu ne može ništa napraviti. Bar ćemo dobiti dodatne novce za stopera.

A ono, druga su vremena. Prije je igrač od 22 godine bio mlad i talentiran, a danas se od nekih očekuje da nose momčad u tim godinama. Ako on misli da je spreman za nešto više, a ne igrati uglavnom manje utakmice, onda je teško tu nešto napraviti. Pretpostavljam da mu ni Tito nije baš dao do znanja da jako računa na njega pa je i to jedan od razloga. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FC Barcelona

Pa Barca je uvijek bila ta koja je bila sklona "proizvodnji" vlastitih igrača i uklapanja malo po mao istih u ekipu. Ja se nadam da ovo s Thiagom nije istina jer ako i je i ako mu vodstvo Barcelone dalo do znanja da može otići i da na njega neće računati u daljnjim godinama, onda nešto nije u redu s tim vodstvom. A što se tiče Cesca, prije mi je draži Thiago nego Cesc i uvijek bih radije izabrao Thiaga, on ima to ono nešto više. Cesc mi je premekan, da se tako izrazim.

16 godina
jurica_m kaže...

Pa Barca je uvijek bila ta koja je bila sklona "proizvodnji" vlastitih igrača i uklapanja malo po mao istih u ekipu. Ja se nadam da ovo s Thiagom nije istina jer ako i je i ako mu vodstvo Barcelone dalo do znanja da može otići i da na njega neće računati u daljnjim godinama, onda nešto nije u redu s tim vodstvom. A što se tiče Cesca, prije mi je draži Thiago nego Cesc i uvijek bih radije izabrao Thiaga, on ima to ono nešto više. Cesc mi je premekan, da se tako izrazim.

stvar je u toj klauzuli koju sad ima. Barca na to više ne može utjecati, sigurno da se njih pita da ga nebi pustili. Vjerojatno ni Thiago nebi razmišljao o odlasku da nema klauzulu, a ovako se već našlo puno klubova koji su zainteresirani i on je vidio priliku da ode negdje gdje će već sad dobiti više prilike nego u Barci pored Xavija, Inieste i Cesca. Ali po mom mišljenju, napraviti će veliku grešku ako ode, pa gdje će imati takvu podlogu za razvoj kakvu ima u Barci, gdje će bolje učiti nego od takvih veznih igrača koje bi naslijedio? Usotalom, ne vjerujem ni da bi u Unitedu i ostalim zainteresiranim klubovima bio vođa ekipe već sad sa 22 godine.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago je mnogo nestrpljiv,po mom misljenu igra sasvim dovoljno utakmica,Tello i Bartra i Montoya imaju isto godina,dobijaju jos manje prilike od njega i ne zale se,ako toliko zeli da ode,nek ide,bar ce imati vise novca za jednog kvalitetnog stopera :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nagrada za naporan rad:Sergi Roberto novi član ekipe Tita Vilanove 

18 godina
Nidzo95 kaže...

Nagrada za naporan rad:Sergi Roberto novi član ekipe Tita Vilanove 

mladi igrac ce inace sluzit za grijanje klupe... mislim ono wtf nagrada a nece odigrat ni 10 utakmica...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka ga prodaju, svi su u ovom klubu čekali svoju priliku pa nek čeka i on. Pogledajte samo Fabregasa, dečko je strpljiv kolko može biti, bio je kapetan Arsenala i ne smeta ga ako ponekad sjedi na klubi. Thiago je velik potencijal, ali još uvijek nije kalibar da preuzme odgovornost na sebe poput jednog Xavija. Ako misli stavljat sebe ispred kluba koji ga je stvorio, neka kupi "prnje", hvala lijepa doviđenja.

16 godina
FC Barcelona
Thiago zabio za 1-0 u finalu protiv Italije.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Thiago zabio za 1-0 u finalu protiv Italije.

Ovo prvenstvo bi mu moglo podiči rejting, pa ako već i želi ići, Barcelona bi za te pare mogla uzeti vrhunskog stopera {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 18:13 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

ajme Thiago, pa ubija {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ovaj Thiago nema pojma :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ajme Thiago, pa ubija {#}

nadam se da će ostat i ubijat u Barci {#}

16 godina
FC Barcelona

ako odluči ostati, kupujem i domaći i gostujući dres s njegovim imenom {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago ostani!!! {#}

Kakav će to biti igrač!

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice