FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.478.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Španjolska U-21 reprezentacija pobijedila Rusiju sa 1-0, a od igrača Barce nastupili su Montoya, Bartra, Thiago i Tello.

Thiago je asistirao Morati za jedini gol na utakmici:

http://i.minus.com/ibnfN9bPTSwFmo.gif

odličnu utakmicu odigrali su svi igrači Barce, pogotovo Thiago.

ostani majstore {#}

Slažem se. Thiago bi mogao postati nevjerovatan igrač.

Fizički je moćniji i brži od Xavija  i Inieste , a ima talenat na razini njihovog.

Kad se sjetim samo njegovih golova u prosloj predsezoni. Nevjerovatno.

Ja ga ne bi prodao ni za 40 milja a ne za ovih 18 koji se spominju.

18 godina

ma kojih 40 mil... to nije na prodaju. samo razumin ja njega da on zeli igrat, al jbg, tako je i xavi mora cekat i biti strpljiv.

dugorocno mu je bolje ostat...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
FC Barcelona

Jose Mourinho (Chelsea): "Jasno je da je Real Madrid iza Barcelone!" {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

Jose Mourinho (Chelsea): "Jasno je da je Real Madrid iza Barcelone!" {#}

iako bi navijačima Barce trebalo biti drago što je on ovo izjavio, meni je svejedno jer se zna od koga je.

sad kad je popušio i kad je dozvolio da mu se ekipa raspadne, sad su svi krivi osim njega samog, jučer se na Ronalda obrušio. Jednostavno lik ne zna podnijeti poraz i prava je plačipi*ka, što se zna odavno. Samo ovaj put nisu ni suci, ni kalendar natjecanja, nego nešto treće, nikad on sam, on koji je od najskuplje momčadi na svijetu napravio cirkus, baš je komedija lik.

Ali sad kad je otišao bar ćemo napokon gledati pravi El Clasico, ono što je on značio prije njegovog dolaska.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:56 (antimadridista).
18 godina

a sta ka da je ronaldo svetac... pa normalno da on misli da je najkompletniji i da mu nijedan savjet nece pomoci. covik ne zna prihvatit savjet. pa cila se taktika u realu vrtila oko njega. sve se radilo samo da se njemu ugodi. 

najveci problem je realu bija kad se desio onaj famozni ''poke in the eye'' incident. i onda napad spanjolskih novinara koji su jedva docekali da razapnu i real i mourinha. a sad su nasli novu metu, a to je neymar. ako on ne utrpa 30 komada i jos ne napravi 15 asista i on je bivsi.

tako je to u spanjolskoj. 

14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel tko od vas redovito prati Barcu B?

Mene zanima sta je sa oni Sergio Araujom?

Kako igra, jel se uklopio , ima li potencijala?

Sjecam se da su ga hvalili kad je dosao lani na posudbu.

16 godina
FC Barcelona

Messi se potpuno oporavio od ozljede i dobio je zeleno svijetlo od liječnika za večerašnju utakmicu poritv Kolumbije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 15:57 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cuenca operirao koljeno i bit ce van terena 3-4 mjeseca. Opet.

Decko ima potencijala, ali ako se ovako nastavi mogle bi ga "unistiti" ozljede. Šteta.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas je Mascheranu rođendan!

Sve najbolje Masche! 

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
16 godina
FC Barcelona
krasna asistencija Alexisa:
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dana svoj 29. rodjendan slavi Mascherano :) 

Sve najbolje Masche ! :D  

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čitam na par engleskih portala da je novi trener ManU David Moyes jako zagrizao za Fabregasa i da bi bio voljan dobro platiti.

Spominje se cifra od 40 mil funti. Šta mislite?

Da li ga se isplati prodat za te novce ako je to istina?

18 godina
sylar79 kaže...

Čitam na par engleskih portala da je novi trener ManU David Moyes jako zagrizao za Fabregasa i da bi bio voljan dobro platiti.

al fabregas nije reka da je barca klub di ce se umirovit?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi u intervjuu za katalonski dnevnik 'SPORT':

"Smijem se kada čujem priče da je došao kraj naše ere. Prije nekoliko godina isto to sam slušao, ali čini se da se to neće dogoditi, nažalost po neke. Ono što je jasno je da ljudi koji pričaju o tome ne žele da Barcelona uspije. Na njih ne trebamo obraćati pozornost."

"Ne slažem se s konstatacijom da je Bayern jači od nas. Bayern je protiv nas promijenio igru, manje su napadali nego inače i pritiskali su nas dobro, sjajno su se i branili. Bili su snažniji i brži od nas, ali kada smo mi imali loptu, nisu mogli dominirati. Evidentno je da su bili bolji tada, ali puno je razloga zašto niti mi, niti Real Madrid nismo igrali finale."

"Bio sam opčinjen igrom Real Madrida iz ere 'Galacticosa'. Bio sam lud za njima i volio sam ih gledati jer su imali ideju i koncept. Ali Mourinhov Real Madrid nije imao ništa od toga i nije ostavio ostavštinu za budućnost."

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
17 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Fabregas je rekao da više neće odlaziti iz Barce

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedva cekam da vidim kako ce veceras odigrati NEYMAR protiv Francuske :D 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je zapravo u trećem redu po plaći, i to su i ljudi iz kluba potvrdili..

Som la gent blaugrana
16 godina

kakve gluposti, a baš danas u Mundo Deportivu pišu o plaćama i Neymarova spada tek u treću kategoriju plaća u Barci, tek šesti najplaćeniji igrač. Messi, Iniesta, Xavi, Villa i Valdes imaju veću plaću.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kakve gluposti, a baš danas u Mundo Deportivu pišu o plaćama i Neymarova spada tek u treću kategoriju plaća u Barci, tek šesti najplaćeniji igrač. Messi, Iniesta, Xavi, Villa i Valdes imaju veću plaću.

Ma prvenstveno radi naslova sam mislio.

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
16 godina
Obi Wan kaže...
sylar79 kaže...

al fabregas nije reka da je barca klub di ce se umirovit?

istina, ali to sve zavisi i o njegovim nastupima u budućnosti. Recimo, on trenutno nema neku zagarantiranu ulogu u ekipi, stalno ga se pomiče sa jedne pozicije na drugu. Na početku sezone bio je odličan, a poslije i nije bio baš na razini. Pitanje je što bi bilo u sljedećih 2-3 godine da nastavi sa takvim igrama toplo-hladno.

Recimo, u ovom trenutku da staviš na stranu činjenicu da je dijete Barce i da se vratio tek prije 2 godine, 40 milijuna je odlična cifra za njega prema onome što pruža na terenu trenutno, mislim da bi brzo bio prodan za tu cifru.

samo kad bi se njega prodavalo, opet se javlja problem sa cifrom koju bi dobili, jer od njegovog transfera iz Arsenala stoji dogovor da u slučaju sljedeće prodaje Cesca u neki drugi klub, Arsenalu ide dobar dio tog novca, neznam sad točno koliki postotak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 17:34 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Medo mu napisao članak, garant...

A da nije slučajno...?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna netko kako ce izgledat Barcine pripreme ovo ljeto? Kada, gdje i protiv koga igraju?

Battlelog: D-Ki11aML
16 godina
FC Barcelona

20. Srpnja (Subota) - Gdansk (Poljska) Lechia Gdansk vs FC Barcelona (20:30 sati)
24. Srpnja (Srijeda) - München (Njemačka) FC Bayern München vs FC Barcelona (20:30 sati)
27. Srpnja (Subota) - Öslo (Norveška) Valerenga IF vs FC Barcelona (19:00 sati)
7. Kolovoz (Srijeda) - Bangkok (Tajland) Reprezentacija Tajlanda- FC Barcelona (19:00 sati)
10. Kolovoz (Subota) - Kuala Lumpur (Malezija) Reprezentacija malezijske lige vs FC Barcelona

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 18:00 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako se već cesc proda, na njemu zaradit, thiagu dat vise utakmica da starta. Messija moze i neymar mijenjat/rotirati kao laznu devetku jer ovaj moze igrati i u sredini i lijevo i desno.
Za ovu lovu fino uzet stopera kako Bog zapovijeda i mirno uc u pripreme za novu sezonu. Golmana se rijesilo, napad je kompletan, vezni red isto, kao i bocne pozicije.

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ako se već cesc proda, na njemu zaradit, thiagu dat vise utakmica da starta. Messija moze i neymar mijenjat/rotirati kao laznu devetku jer ovaj moze igrati i u sredini i lijevo i desno.
Za ovu lovu fino uzet stopera kako Bog zapovijeda i mirno uc u pripreme za novu sezonu. Golmana se rijesilo, napad je kompletan, vezni red isto, kao i bocne pozicije.

Teško će Barca išta zaraditi na Cescu... jedini tko može profitirati je Arsenal...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2333511/Cesc-Fabregas-transfer-Manchester-United-Arsenal-boss-Arsene-Wenger-hijack-deal.html

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

e vidiš, kad sam pisa ovaj post nisam znao koliki udio od transfera ide arsenalu, zato sam i rekao. znao sam da arsenal dobija nešto, ali koliko ne, tako da sad ovako to i ne izgleda dobro, pogotovo zato sta cesc nije uopće bio loš u ovoj sezoni..

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

malo gledam Španjolce na U-21 turniru radi naših igrača i stvarno je čudo koliko je Thiago dominantan zajedno sa Iscom u sredini. Barta, Montoya i Tello također rasturaju. Večeras su rastavili Njemce na proste faktore, doduše završilo je samo 1-0, ali razlika je bila ogromna, bar 5-6 golova su trebali utrpati. Vjeroajtno i bi da je Morata igrao od početka, dobar igrač, čudi me kako nije dobivao više prilike u Realu dosad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 22:32 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

malo gledam Španjolce na U-21 turniru radi naših igrača i stvarno je čudo koliko je Thiago dominantan zajedno sa Iscom u sredini. Barta, Montoya i Tello također rasturaju. Večeras su rastavili Njemce na proste faktore, doduše završilo je samo 1-0, ali razlika je bila ogromna, bar 5-6 golova su trebali utrpati. Vjeroajtno i bi da je Morata igrao od početka, dobar igrač, čudi me kako nije dobivao više prilike u Realu dosad.

tesko je stavit mlade igrace i dat im priliku... u realu imas higuaina i pipitu, tesko da ce njega stvati prije njih

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice