Messi out, cesc fabregas in
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sport.es: Messi replaced due to sore muscle in his right leg. 
EDIT: Zadnje informacije navode kako je u pitanju ozljeda zadnje lože.
Vidio sam posjekotinu da lijevoj nozi, a komentator nešto spominje oko zadnje lože. Bio se držo zadnjih par min, saćemo vidjet.
Nema Messija.
Šteta.
PSG-FCB Poluvrijeme,FCB vodi pogotkom Messi-a u 37 minuti
Lionel Messi je večerašnjim pogotkom oborio još jedan rekord. Naime, postao je prvi igrač koji je postigao bar 1 gol u 20 različitih gradova.

Šteta što Barca nije kupila ovog T.Silvu... vrijedi čovjek svake lipe
Alexis van, bilo ko in.. On je upropastio cijeli nogomet.
Ovog Sancheza treba bacit tj zatvorit negdje i stavit mu gol i nek puca po njemu, pa to nije normalno.
Alexis van, bilo ko in.. On je upropastio cijeli nogomet.
covik je panj. kako samo uspijeva biti ovako los
Dani danas odlično igra, defenzivno i ofenzivno. Napokon ;)
Nema Mascherana sljedeću tekmu... tko će bit u obrani :\
Nema Mascherana sljedeću tekmu... tko će bit u obrani :\
Adriano,Bartra mozda :)
Klokan Stark, šta drugo.
sjajni ofsajd.
Barca je pokradena. Offside ko kuća.
I onda nam još piknu gol iz zaleđa.. 
Krasan gol iz ofsajda... 
Stark i njegovi pomočnici mogu samo sudit u Madagaskaru klokanima i čimpanzama. Nevjerojatno...
ja ne znam koji k***c radi onaj sudac kraj gola.
Penal, idemo ih dokrajčit, mafija naftaška.
XAVI HERNANDEEEEEEZ ! :)
Penal, idemo ih dokrajčit, mafija naftaška.
Čekaj da ekipa krene kako nije penal niti zaleđe.
Ajde, bar nesto... nek zabe jos jednoga i cao...
Evo ga već je počelo uefalona, P$G je pokraden, uefa, lopovi, mafija.... jadni ti roditelji kakvu iskompleksiranu djecu imaju...
valdez 
valdez 
ne kužim što je Valdes kriv? lopta se odbila od igrača, nije mogao bolje reagirati.
Bez obzira na ovaj kiks mislim da možemo biti zadovoljni pokazanim, prvo poluvrijeme je totalno bilo naše dok je u drugom PSG malo stisnuo.
Netko je skrenuo loptu, al svejedno... 
nadam se da bar Messi i Masche nisu teze ozlijedjeni (na klupi su djelovali ok) i nadam se da su zamijenjeni vise iz preventive. Masche ne moze igrati uzvrat tako da ce upasti ovaj (pre)zeleni Bartra ili Song ili Busi uz Piquea.
onog Thiaga Silvu bih htio vidjeti u Barçi vise od bilo kojeg drugog igraca trenutno.
Sve u svemu jednu losu utakmicu smo odigrali. No sad PSG mora pobjediti da bi isao dalje a nama bilo koja pobjeda je dovoljna, pa i remi.