FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

zanimljivo {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eric Abidal je odigrao 65 minuta za Barcelonu B u prijateljskoj utakmici protiv Istresa, člana francuske druge lige.

Polako ali sigurno! {#}

16 godina
FC Barcelona
Nogometaš Intera Antonio Cassano u ponedjeljak je drugi put postao tata. Na svijet je u 20 sati i 10 minuta stigao  3,3 kilograma težak Lionel Cassano.

Talijanski nogometni reprezentativac svog drugog sina nazvao je po najboljem nogometašu svijeta, napadaču Barcelone i argentinske reprezentacije Lionelu Messiju.

- Morao sam nagovarati suprugu, nije bilo lako, ali uspio sam. Nije bila baš oduševljena idejom. Ali morao sam ga tako nazvati. Veliki sam navijač najboljeg igrača u povijesti. Zaljubljen sam u nogomet koji igra Lionel Messi - rekao je Antonio Cassano.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona
El Mundo Deportivo pise da se Tito vraca u Barcelonu u utorak!
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Nogometaš Intera Antonio Cassano u ponedjeljak je drugi put postao tata. Na svijet je u 20 sati i 10 minuta stigao  3,3 kilograma težak Lionel Cassano.

Talijanski nogometni reprezentativac svog drugog sina nazvao je po najboljem nogometašu svijeta, napadaču Barcelone i argentinske reprezentacije Lionelu Messiju.

- Morao sam nagovarati suprugu, nije bilo lako, ali uspio sam. Nije bila baš oduševljena idejom. Ali morao sam ga tako nazvati. Veliki sam navijač najboljeg igrača u povijesti. Zaljubljen sam u nogomet koji igra Lionel Messi - rekao je Antonio Cassano.

Messi je zahvalio Cassanu na takvim lijepim riječima i što je svog sina nazvao po njemu, a talijanski mediji napominju i kako je legendarni kapetan Intera Javier Zanetti bio spona koja je na trenutak spojila Messija i Cassana, odnosno, svom je sunarodnjaku dao broj Cassanovog mobitela.

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
FC Barcelona

Ako netko hoće gledati utakmicu protiv Milana, evo tu ima na engleskom u 1080i.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

SPOILER ALERT!

Barcelona pobijedi 4:0.

Swedish latin super funk.
14 godina
sirka666 kaže...
KiX777 kaže...

SPOILER ALERT!

Barcelona pobijedi 4:0.

Izrugivanje je totalno nepotrebno. {#}

Tko hoće imati uspomenu na odličnu utakmicu i jedan veliki preokret neka skine, zato sam i stavio. 

16 godina
mrzech kaže...

netko mora biti zesce retardiran da stavi TD na ovo... svaka cast!

15 godina
mrzech kaže...
mrzech kaže...

netko mora biti zesce retardiran da stavi TD na ovo... svaka cast!

To ti je tamo neki malo jaci madridista.

VISCA BARCA
16 godina
KiX777 kaže...

Izrugivanje je totalno nepotrebno. {#}

Tko hoće imati uspomenu na odličnu utakmicu i jedan veliki preokret neka skine, zato sam i stavio. 

Ispričavam se nisam uopće htio ismijavati, samo mala pošalica. Osmijeh

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Srećan 33. rođendan našem bivšem igraču i našoj velikoj legendi Ronaldinhu! Hvala za sve što si učinio za Barçu i sve najbolje ti želimo. Još jednom Dinho ♥ srećan rođendan :)

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan rođendan i Albi {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wEhniGlFDtA

Evo kom se da i ima vremena nek pogleda neke od najljepsih golova Messija,smatram da ih je izuzev ovih 50 bilo jos hrpa {#}

16 godina
FC Barcelona
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/mourinhov-intervju-koji-ce-razbjesniti-navijace-real-madrida---279403.html

U intervjuu za El Mundo Deportivo, koji datira iz 1996., Mourinho je izrekao, gledajući iz današnje perspektive, nekoliko „inkriminirajućih“ rečenica koje sasvim sigurno neće dobro leći navijačima Reala. Na pitanje očekuje li da će jednog dana postati prvi trener Barcelone, odgovorio je: „Ne. Potrebno je puno iskustva da biste postali trener Barcelone.“
Jeste li svjesni koje su sve veličine prodefilirale Camp Nouom?
„Naravno da jesam. Nakon Barcelone, sve drugo je malo“, kazao je Mourinho koji već treću sezonu zaredom sjedi na klupi Real Madrida.
Ima toga još. Mourinho je sam sebe definirao kao „ambicioznog, organiziranog, spontanog čovjeka i najgoreg gubitnika na svijetu“ te je priznao: „Na utakmici ne bih oklijevao udariti niti vlastitog oca.“
Portugalac je sam sebe nazvao „Cruyffovim fanom“, a za Pepa Guardiolu je rekao da je po umijeću s loptom najbolji na svijetu. I tada je bio kritičan prema nogometašima koje je trenirao: „U Barci postaje igrači koji ne posvećuju dovoljno važnosti taktici.“
U odgovoru na posljednje pitanje mogla se nazrijeti i nota „proizvođača nevolja“ koja će ga pratiti do današnjih dana.
Ima li igrača koji se dovoljno zalažu na terenu?
„Nema!“
16 godina
FC Barcelona

gol/šut postotak igrača u ovoj sezoni:

Messi 35.34%, Falcao 30.88%, Lewandowski 28.79%, El Shaaraway 25.81%, Ibrahimovic 24.27%, Suárez 18,64%, Cristiano Ronaldo 18.12%, Gareth Bale 15.53%

Messijeva nova tetovaža...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 16:48 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

gol/šut postotak igrača u ovoj sezoni:

Messi 35.34%, Falcao 30.88%, Lewandowski 28.79%, El Shaaraway 25.81%, Ibrahimovic 24.27%, Suárez 18,64%, Cristiano Ronaldo 18.12%, Gareth Bale 15.53%

Messijeva nova tetovaža...

a tetovaze... {#}

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Virujen da to izgleda tako odmah iza tetoviranja, ovako crveno i to
Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
Ok tetovaza samo malo oversized...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Blago tom majstoru koji je tetovirao te noge {#}

13 godina
neaktivan

Sta se tice tetovaze, i nije mi neka kvaliteta i sta je vec receno..malo prevelika...tetovaza je svjeza, al opet, imam osjecaj kao da ju je radio neki amater i da bi ovi nasi p'uno bolje odradili to...jos k tome nije toliko ni kompleksa jer imam prijatelja koji tetovira vec skoro 20 godina i vjerujte mi vidio sam a i meni je radio dosta komplekse tetovaze...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto se mene tice moze na nogu stavljat sto hoce dok ce god zabijati barem gol po utakmici njome :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedan detalj C.Tello je zasad zabio do poluvremena 2 gola za Spanjolsku U21 reprezentaciju protiv Norveske U21 i trenutni rezultat je 3:1

Edit: konacni rezultat je 5:2, nazalost nije uspio upisati jos golova 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 22:54 (d3stroy3r_cro).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam zašto Tello više ne dobiva prilike. Na početku je dobivao puno više i mislim da je opravdao ukazano povjerenje.

Bar po mom skromnom mišljenju. Ove sezone meni osobno igra bolje od Alexisa. Doduše kako Sanchez igra to i nije neki pothvat.

Ali u zadnje vrijeme jednostavno ne dobiva uopće priliku. Šteta, ne znam koliko dugo će imat volju grijat klupu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 0:06 (sylar79).
16 godina
barcafan12 kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wEhniGlFDtA

Evo kom se da i ima vremena nek pogleda neke od najljepsih golova Messija,smatram da ih je izuzev ovih 50 bilo jos hrpa {#}

dobar komentar ispod: "The best part about Messi is that you could make an equally beautiful video of his top 50 assists."

inače za ovo iznad u vezi Tella, teško je očekivati da će dobiti puno šansi kad je i Villa jedva dobio. Ove sezone je velika gužva u ekipi, na svakoj poziciji puno kvalitetnih igrača, ne sjećam se kad je Barca bila kompletnija. Eto fali samo jedan pravi stoper.

16 godina
FC Barcelona

evo sažeci sa utakmice Argentina - Venezuela:
https://www.dailymotion.com/video/xyf3o7_www-online-soccer-ru-argentina-3-0-venezuela-all-goals-full-highlights-hd-23-03-2013_sport?search_algo=2#.UU2P71et8k0

Messi zabio iz penala i dva puta asistirao Higuainu, on i Pipita odlično funkcioniraju zajedno. Inače, Messi je došao do brojke od 32 gola u dresu Argentine, samo 2 manje od Maradone koji je do 34 gola u nacionalnom dresu stigao u 90 utakmica, dok je Messi trenutno na 72 odigrane utakmice za Argentinu. Toliko o lošem Messiju u dresu Argentine, ali te priče će trajati vječno..

i jedna loša vijest, Jordi Alba se ozljedio protiv Finske i vrlo vjerojatno je izgubljen za PSG. Točno sam znao da će se ovako nešto dogoditi, i to baš na najgoroj mogućoj poziciji gdje se moglo dogoditi nakon što se i Adriano ozljedio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 12:39 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Abidal i Muniesa {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

muniesa igra stopera, a abidal jos sigurno nije spreman za cilu utakmicu odigrat, a pogotovo kalibra četvrtfinala lige prvaka...

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

Na današnji dan prije točno 15 godina za prvu ekipu je debitirao jedan od najboljih veznjaka svijeta, Xavi. U Kupu Katalonije, protiv Lleide, Xavi je odigrao svih 90 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 20:43 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Na današnji dan prije točno 15 godina za prvu ekipu je debitirao jedan od najboljih veznjaka svijeta, Xavi. U Kupu Katalonije, protiv Lleide, Xavi je odigrao svih 90 minuta.

Evo neceg vezanog uz Guardiolu

Na današnji dan prije točno 20 godina, Guardiola je postigao svoj prvi gol za Barcelonu, protiv Valladolida u kupu. 

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:46 (Legendic1911).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice