FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.023.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...

a kad sam ja ovo pisao vi se smijali meni... uvik se vratite na moje {#}

Nez nisam pratio kad se o njemu pisalo,ja samo znam da ga nikad nisam i necu prezaliti,jedan od najdrazih igraca opcenito,a u Barci je igrao sasvim dobro,to sto nije mogao podnijeti autoritet ga je zeznulo,al za mene top 5 spica trenutno,danas bi on i Messi cinili cuda,kao i onda...

16 godina
FC Barcelona

jedna zanimljivost, od preostalih 12 kola Primere, Barca 7 utakmica igra na domaćem terenu. To bi značilo da u slučaju svih 7 pobjeda na domaćem terenu, Barca bi osigurala naslov neovisno o ostalim utakmicama koje se igraju na gostovanjima. pa taman da se sve te utakmice na gostovanjima izgube.

Na Camp Nou dolaze još Deportivo, Rayo, Mallorca, Levante, Betis, Valladolid i Malaga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 23:56 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
VISCA BARCA
17 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

odlično priznanje, a tek mu je 23 god (čini mi se)

17 godina
antimadridista kaže...

jedna zanimljivost, od preostalih 12 kola Primere, Barca 7 utakmica igra na domaćem terenu. To bi značilo da u slučaju svih 7 pobjeda na domaćem terenu, Barca bi osigurala naslov neovisno o ostalim utakmicama koje se igraju na gostovanjima. pa taman da se sve te utakmice na gostovanjima izgube.

Na Camp Nou dolaze još Deportivo, Rayo, Mallorca, Levante, Betis, Valladolid i Malaga.

ispuste li ovakvu prednost doc cu osobno i isamarati ih sve jednog po jednog...   i to bez emocija....

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jose Mourinho (22.12.2008. godine,20 dana nako sto je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu):"Kada razmisljam o tome kakav bi igrac trebao biti,odmah pomislim na Messija.On je fenomen."

Roberto Carlos(bivsi igrac Real Madrida):"Barcelona je i dalje najbolji tim na svetu, a Messi ce i dalje biti neprikosloveni broj 1." :D 

16 godina
Jack Black kaže...

i Sergi Roberto je proglašen za najperspektivnijeg igrača :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kapetani Carles Puyol, Xavi, Victor Valdés i Andres Iniesta su danas sazvali timski sastanak kako bi raspravili o trenutnoj formi tima!

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Evo ovo ja zovem "kvalitetnom" provokacijom {#} !!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/andres-iniesta-kick-starts-sony-xperia-zs-global-release/

Da dobro Upamtite da postoji provokacija i Kvalitetna Provokacija, za sva vremena {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Evo ovo ja zovem "kvalitetnom" provokacijom {#} !!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/andres-iniesta-kick-starts-sony-xperia-zs-global-release/

Da dobro Upamtite da postoji provokacija i Kvalitetna Provokacija, za sva vremena {#} !!!!

Wait what?

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne kužim baš ovo sa Iniestom, a još manje sa "provokacijom" o.O

16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ne kužim baš ovo sa Iniestom, a još manje sa "provokacijom" o.O

Za večeras ćemo mu oprostiti jer je vjerojatno pijan ko majka kolko mu je Real sretno prošao, zar ne?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gdje je onaj sa Uefa mafia. Evo mu nove ideje

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
FC Barcelona
Rooney: "Barca beat us with Football, Madrid beat us with a Robbery"
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Za večeras ćemo mu oprostiti jer je vjerojatno pijan ko majka kolko mu je Real sretno prošao, zar ne?

jedino kaj može bit provokacija je to da nas Iniesta provocira što on ima dobar mobitel, a mi nemamo {#}

16 godina
FC Barcelona

nemojte se sad samo s njima svađati, doći će i u ovu temu bezveze, znate da nema smisla. Oduvijek je poznato da momci po uzoru na svog trenera imaju dvostruke kriterije, a još kad vidim da im pola postova tamo sadrži "bitch please", onda vam je valjda jasno s kime se raspravljate?

nego nešto čitam da je Mourinho izjavio kao "ovako je nama svaki put protiv Barcelone". Sad neznam jeli to istina, ali ako jest nimalo me ne čudi, čak sam bio uvjeren da će poslije utakmice nešto u tom smislu reći.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nemojte se sad samo s njima svađati, doći će i u ovu temu bezveze, znate da nema smisla. Oduvijek je poznato da momci po uzoru na svog trenera imaju dvostruke kriterije, a još kad vidim da im pola postova tamo sadrži "bitch please", onda vam je valjda jasno s kime se raspravljate?

nego nešto čitam da je Mourinho izjavio kao "ovako je nama svaki put protiv Barcelone". Sad neznam jeli to istina, ali ako jest nimalo me ne čudi, čak sam bio uvjeren da će poslije utakmice nešto u tom smislu reći.

ja mislim da je to izmišljotina, gledao sam izjavu poslje tekme, rekao je da Real nije zaslužio prolaz, da nije zadovoljan sa igrom koju su prikazali i da ne želi komentirat crveni karton jer nije dobro vidio situaciju, jedino ako nije nešto poslje toga na nekoj presici izjavio... 

16 godina
antimadridista kaže...

i nakon pobjede protiv Manchestera, Mou opsjednut Barçom kao i Realovi navijaci :)

16 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

ja mislim da je to izmišljotina, gledao sam izjavu poslje tekme, rekao je da Real nije zaslužio prolaz, da nije zadovoljan sa igrom koju su prikazali i da ne želi komentirat crveni karton jer nije dobro vidio situaciju, jedino ako nije nešto poslje toga na nekoj presici izjavio... 

onda ok, to sam pročitao maloprije iz sumnjivih izvora, zato sam baš i naglasio da neznam jeli istina. Ali to mi baš priliči njemu i nebi mi bilo čudno da je to rekao.

15 godina
FC Barcelona

Makar riskiram kakav karton, napisat ću da ste dečki stvarno štupide, kada NISTE SHVATILI moju KVALITETNU PROVOKACIJU!

Ovo nije Uopće bila provokacija "per se", jer je član, igrač FC Barcelone poslužio kao promotor prilkom PRVIH kupnji moba SONY Z, jednog od najboljih najnovijih mobova na svijetu, krelci!

Ovom prilikom sa samo želio vas razveseliti, barem malo, ali sada tek vidim koliko ste blind, čim netko tko nije iz vašeg šora, odmah je na crnoj ili crvenoj listi, moš mislit {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Makar riskiram kakav karton, napisat ću da ste dečki stvarno štupide, kada NISTE SHVATILI moju KVALITETNU PROVOKACIJU!

Ovo nije Uopće bila provokacija "per se", jer je član, igrač FC Barcelone poslužio kao promotor prilkom PRVIH kupnji moba SONY Z, jednog od najboljih najnovijih mobova na svijetu, krelci!

Ovom prilikom sa samo želio vas razveseliti, barem malo, ali sada tek vidim koliko ste blind, čim netko tko nije iz vašeg šora, odmah je na crnoj ili crvenoj listi, moš mislit {#}!!

Tvoj stil pisanja me fascinira. Ako nam hoćeš prenijet vijest, udari link, a nemoj tu boldat ko kreten provokacija ovo ono. Pročitao sam vijest, gledam čemu ovo s provokacijom, da nije ATJLucko nešto uzimao tokom utakmice?

16 godina
ATJLučko kaže...

Tebi treba zabraniti dolazak u ovu temu.{#}

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nani: "Sada uistinu znam zašto je Valdes onako reagirao u El Clasicu!"

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta se svi cudite za crveni naniju? pa sudac je turcin kao i pola momcadi reala pa normalno je da ce suditi za svoje obrezane ljude{#}

ovaj video je dokaz koliko su realovi navijaci dvolicni pogotovo sto se tice crvenog kartona naniju... pa ovi startovi pepea su pokusaji ubojstva pogotovo oni startovi na lyonove igrace, a sto se tice starta na messiju, ono je samo sreca spasila messija da ne zavrsi kao eduardo... ali oni tog pepea jos velicaju, a lik je umobolna osoba koja ne samo da tuce nego i simulira... a sta ces svaka budala ima svoje veselje{#}

17 godina
MrSkunk43 kaže...

sta se svi cudite za crveni naniju? pa sudac je turcin kao i pola momcadi reala pa normalno je da ce suditi za svoje obrezane ljude{#}

ovaj video je dokaz koliko su realovi navijaci dvolicni pogotovo sto se tice crvenog kartona naniju... pa ovi startovi pepea su pokusaji ubojstva pogotovo oni startovi na lyonove igrace, a sto se tice starta na messiju, ono je samo sreca spasila messija da ne zavrsi kao eduardo... ali oni tog pepea jos velicaju, a lik je umobolna osoba koja ne samo da tuce nego i simulira... a sta ces svaka budala ima svoje veselje{#}

And the sh*t we give about RM players iiiiiiiiiis{#}

16 godina
FC Barcelona
Victor Valdes dobio 4 utakmice kazne (podsjecam, zato sto je sucu rekao da je sramota)... propustit ce utakmice protiv Deportiva Rayo Vallecanoa, Celte Vigo i Mallorce.
16 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Victor Valdes dobio 4 utakmice kazne (podsjecam, zato sto je sucu rekao da je sramota)... propustit ce utakmice protiv Deportiva Rayo Vallecanoa, Celte Vigo i Mallorce.

toliko je i dobio ramos koji je lupio puyola i htio ozljedit messija.. toliko o spanjolskom savezu{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije fer ali, vjerujem ja Pintu vise.

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kapetani Carles Puyol, Xavi, Victor Valdés i Andres Iniesta su danas sazvali timski sastanak kako bi raspravili o trenutnoj formi tima!

A hoce li stvarno protiv milana da igraju 3-3-4 ? {#}

17 godina
protjeran
MrSkunk43 kaže...

Svaki put se šokiram kad pogledam ovaj videa. U glavi je na razini amebe.

A complex man drawn off of simplicity.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice