Nadam se da će uprava shvatit da je stoper prioritet, a ne da kupuju DMC-a i pretvaraju ga u DC-a...
Misliš CDM u CB? 
Šalu na stranu, nadam se kako će dovesti kvalitetnog stopera koji nam je prijeko potreban.
Nadam se da će uprava shvatit da je stoper prioritet, a ne da kupuju DMC-a i pretvaraju ga u DC-a...
Misliš CDM u CB? 
Šalu na stranu, nadam se kako će dovesti kvalitetnog stopera koji nam je prijeko potreban.
Misliš CDM u CB? 
On je dobro rekao, ti si u krivu. Nauči kratice.
Čitam u večernjem da je Real B pobijedio Barcu... 
Misliš CDM u CB? 
u manageru je DMC i DC
a pošto managera igram već jedno 12-13 godina držim se tih kratica 
evo negdje sam procitao da protiv milana idemo s 4 napadaca
evo negdje sam procitao da protiv milana idemo s 4 napadaca
ma i da idemo sa 10 ispast cemo... forma je losa barca igra svoju igru ali je lopta prespora i normalno da se protivnik poslozi i aj bok...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
ma dajte ljudi... pa ovo su im pustili 2 gola cisto da bude zanimljivije...Milan ce kakati od straha zadnje poluvrijeme, i cili ce stadion smrditi kad ih barca pocne stiskat u njihovom sesnaestercu...
Bit ce to jedna velika opsada Milanovog dvorca u kojem ce Milanovi igraci na zidinama vikati. "Mamiceeeeee!"
Be positive...
ma dajte ljudi... pa ovo su im pustili 2 gola cisto da bude zanimljivije...Milan ce kakati od straha zadnje poluvrijeme, i cili ce stadion smrditi kad ih barca pocne stiskat u njihovom sesnaestercu...
Bit ce to jedna velika opsada Milanovog dvorca u kojem ce Milanovi igraci na zidinama vikati. "Mamiceeeeee!"
Be positive...
to su napravili i chelsea pa si vidio kak je zavrsilo
Be positive...
Ja to isto tako vidim samo sto bi moglo bit da usrani Milanovac napuca loptu do koje stiže Sharawi i game over kao protiv chelsija
evo još jedan post za nabijanje TD od pripadnika suprotne strane 
http://barcabih.com/kolumne/552-jose-mourinho-barcin-izgubljeni-sin
evo još jedan post za nabijanje TD od pripadnika suprotne strane 
http://barcabih.com/kolumne/552-jose-mourinho-barcin-izgubljeni-sin
glavno kako se kurche da ih ova tema uopce ne zanima i da ne zalaze ovamo, a u vlastitoj temi imaju vise postova o Barceloni nego o svom klubu.
usrani Milanovac napuca loptu
Nema razloga za provociranjem, znalo se tko se koga usrao nedavno... :*
oppaa barca mijenja formaciju , protiv milana ce ici 3-3-4
bit ce zestoko
oppaa barca mijenja formaciju , protiv milana ce ici 3-3-4
bit ce zestoko
ma trebaju oni promjeniti pristup utakmici, tj. oni na zadnjim utakmicama krenu igrati tek kada prime gol i onda nešto se trude, više trke a manje taktiziranja
U dosadasnjem delu sezone 2012/2013 , Leo Messi je oborio ili izjednacio 124 rekorda.
GRANDE LEO !
Be positive...
to su napravili i chelsea pa si vidio kak je zavrsilo
ja bi opet potpisao da se odigra ista utakmica kao protiv Chelsea, od 100 onakvih utakmica, u 99 bi Barca prošla dalje. To je bila napadački odlično odigrana utakmica i to protiv Chelsea kojeg je teško probiti. Ali eto nesretni promašeni penal i još najmanje 10 šansi plus nesavladivi Cech su koštali Barcu tad. Da Barca onako odigra protiv trenutnog Milana, rastavili bi ih na proste faktore.
Ali to se sad čini nemogućim, jer trenutno to ne liči na ništa, pitanje je koliko se toga može popraviti u tjedan dana.
usrani Milanovac napuca loptu
Nema razloga za provociranjem, znalo se tko se koga usrao nedavno... :*
samo sam se nadovezao na prijasnji post u kojem se reklo da ce se milan prepast ili ti ga usrat. Nije bilo nikakve takve namjere ;)
Rosell: "Vilanovino zdravlje je najvažnije. Ništa se neće promijeniti, pa i ako nas to koštalo svih titula."
Pa trebaju igrati kako inače igraju, ovako bi ih Milan mogao ubiti na kontre
sva sreća da je toliko inteligentan da ga je promašio. Kao i u onoj situaciji kad je Messiju nagazio na prste, prvo malo promaši, pa se zabije cijelom nogom u njega, i tek onda mu nacilja prste i nagazi 
čovjek je komedija, a mislim da će nažalost netko teško nastradati zbog ovog kromanjonca jednog dana, jer ga se ne kažnjava za ništa što napravi (ne mislim konkretno na ovu situaciju, nego na cijelu njegovu prošlost).
Evo sad bas nesto malo gledam po yt-u Ibru u Barci,golove,poteze i tak i bas razmisljam kako bi nam sad dobrodosao,bar po meni,covjek je stvarno stijena,ima sve...probio bi ove bunkere skokom,primao lopte u 16,dijelio dobre lopte,pucao izvan 16,sve ono sto nam treba...
Evo sad bas nesto malo gledam po yt-u Ibru u Barci,golove,poteze i tak i bas razmisljam kako bi nam sad dobrodosao,bar po meni,covjek je stvarno stijena,ima sve...probio bi ove bunkere skokom,primao lopte u 16,dijelio dobre lopte,pucao izvan 16,sve ono sto nam treba...
a kad sam ja ovo pisao vi se smijali meni... uvik se vratite na moje