FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.025.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Nadam se da će uprava shvatit da je stoper prioritet, a ne da kupuju DMC-a i pretvaraju ga u DC-a... 

Misliš CDM u CB? {#}

Šalu na stranu, nadam se kako će dovesti kvalitetnog stopera koji nam je prijeko potreban.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
Balvan8 kaže...

Nadam se da će uprava shvatit da je stoper prioritet, a ne da kupuju DMC-a i pretvaraju ga u DC-a... 

Misliš CDM u CB? {#}

Šalu na stranu, nadam se kako će dovesti kvalitetnog stopera koji nam je prijeko potreban.

On je dobro rekao, ti si u krivu. Nauči kratice.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čitam u večernjem da je Real B pobijedio Barcu... {#}

17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Misliš CDM u CB? {#}

u manageru je DMC i DC {#} a pošto managera igram već jedno 12-13 godina držim se tih kratica {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo negdje sam procitao da protiv milana idemo s 4 napadaca

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

evo negdje sam procitao da protiv milana idemo s 4 napadaca

ma i da idemo sa 10 ispast cemo... forma je losa barca igra svoju igru ali je lopta prespora i normalno da se protivnik poslozi i aj bok...

16 godina
neaktivan
To s 4 napadaca... neznam kako drugacije osim Tello-Villa-Messi-Pedro ili Iniesta-Villa-Messi-Tello... ali u svakom slucaju ne gine im primanje gola i ispadanje s ovakvim pristupom.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
FC Barcelona

ma dajte ljudi... pa ovo su im pustili 2 gola cisto da bude zanimljivije...Milan ce kakati od straha zadnje poluvrijeme, i cili ce stadion smrditi kad ih barca pocne stiskat u njihovom sesnaestercu...

Bit ce to jedna velika opsada Milanovog dvorca u kojem ce Milanovi igraci na zidinama vikati. "Mamiceeeeee!"

Be positive...{#}

14 godina
odjavljen
Abomb kaže...

ma dajte ljudi... pa ovo su im pustili 2 gola cisto da bude zanimljivije...Milan ce kakati od straha zadnje poluvrijeme, i cili ce stadion smrditi kad ih barca pocne stiskat u njihovom sesnaestercu...

Bit ce to jedna velika opsada Milanovog dvorca u kojem ce Milanovi igraci na zidinama vikati. "Mamiceeeeee!"

Be positive...{#}

to su napravili i chelsea pa si vidio kak je zavrsilo

16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Be positive...{#}

Ja to isto tako vidim samo sto bi moglo bit da usrani Milanovac napuca loptu do koje stiže Sharawi i game over kao protiv chelsija

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
FC Barcelona
kako god bilo protiv Milana i unatoc 2 poraza od Reala i pada forme... Barça je i dalje JEDINA momcad na svijetu koja ne prilagodjava svoju igru nikome, vec je svi drugi prilagodjavaju Barçi.

u Barçi se nikad nije dogodilo (i nece se dogoditi) da napadac mora igrati beka, da parkira autobus pred golom, da igra na kontre kao Belisce protiv Dinama, jer drukcije ne moze i da je pojedinac vazniji od momcadi - pa cak ni kad u momcadi ima najboljeg igraca svih vremena.

Milanu nece biti lako, unatoc 2 gola prednosti, to je sigurno.

ali najbitnije od svega je da se Tito oporavi, pa makar izgubili i prvenstvo i prodali Messija i pali u 3. ligu.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo još jedan post za nabijanje TD od pripadnika suprotne strane {#}

http://barcabih.com/kolumne/552-jose-mourinho-barcin-izgubljeni-sin

16 godina
Balvan8 kaže...

evo još jedan post za nabijanje TD od pripadnika suprotne strane {#}

http://barcabih.com/kolumne/552-jose-mourinho-barcin-izgubljeni-sin

glavno kako se kurche da ih ova tema uopce ne zanima i da ne zalaze ovamo, a u vlastitoj temi imaju vise postova o Barceloni nego o svom klubu.

14 godina
d3stroy3r_cro kaže...

usrani Milanovac napuca loptu

Nema razloga za provociranjem, znalo se tko se koga usrao nedavno... :*

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

oppaa barca mijenja formaciju , protiv milana ce ici 3-3-4

bit ce zestoko

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:38 (Ficho28).
17 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

oppaa barca mijenja formaciju , protiv milana ce ici 3-3-4

bit ce zestoko

ma trebaju oni promjeniti pristup utakmici, tj. oni na zadnjim utakmicama krenu igrati tek kada prime gol i onda nešto se trude, više trke a manje taktiziranja 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

U dosadasnjem delu sezone 2012/2013 , Leo Messi je oborio ili izjednacio 124 rekorda.

GRANDE LEO ! {#} 

16 godina
Arnold Layne kaže...
Abomb kaže...

Be positive...{#}

to su napravili i chelsea pa si vidio kak je zavrsilo

ja bi opet potpisao da se odigra ista utakmica kao protiv Chelsea, od 100 onakvih utakmica, u 99 bi Barca prošla dalje. To je bila napadački odlično odigrana utakmica i to protiv Chelsea kojeg je teško probiti. Ali eto nesretni promašeni penal i još najmanje 10 šansi plus nesavladivi Cech su koštali Barcu tad. Da Barca onako odigra protiv trenutnog Milana, rastavili bi ih na proste faktore.

Ali to se sad čini nemogućim, jer trenutno to ne liči na ništa, pitanje je koliko se toga može popraviti u tjedan dana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 17:10 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Maradona: "Some now saying Ronaldo is at the moment better than Ronaldo? No, not even now, I don't see it that way." [marca]
16 godina
FC Barcelona
Valdes dobio crveni protiv Reala, Oier iz B ekipe dobio crveni protiv Las Palmasa, a njegova zamjena Jord Masip je ozljeđen. Tako da će protiv Deportiva zamjena Pintu morati biti netko iz juniora.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 20:11 (Jack Black).
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

usrani Milanovac napuca loptu

Nema razloga za provociranjem, znalo se tko se koga usrao nedavno... :*

samo sam se nadovezao na prijasnji post u kojem se reklo da ce se milan prepast ili ti ga usrat. Nije bilo nikakve takve namjere ;)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rosell: "Vilanovino zdravlje je najvažnije. Ništa se neće promijeniti, pa i ako nas to koštalo svih titula."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
3-3-4? To je samoubojstvo. Da se mene pita, radije 3-4-3, jer je veza sastavni dio Barce... igrali bi Iniesta-Xavi-Busquets-Cesc... a naprijed Villa-Messi-Tello(Pedro). Tesko je odluciti koga u obranu, samo Alba je siguran. Puyol 90%, a desno Alves(Adriano?)... I guess.
17 godina
FC Barcelona

Pa trebaju igrati kako inače igraju, ovako bi ih Milan mogao ubiti na kontre{#}

16 godina
neaktivan
Ma da igraju 5-2-3 i bekovi idu naprijed i neznam sta, primili bi gol. Ono sta je bitno sljedeci tjedan je zabit 3 gola vise od njih.
16 godina
FC Barcelona
ovo sam primijetio jos za vrijeme utakmice, ali tek sad vidim da ga je ovaj j*b*ni bolesnik fakat htio udariti nogom u glavu, ali srecom je promasio

16 godina
mrzech kaže...
ovo sam primijetio jos za vrijeme utakmice, ali tek sad vidim da ga je ovaj j*b*ni bolesnik fakat htio udariti nogom u glavu, ali srecom je promasio

sva sreća da je toliko inteligentan da ga je promašio. Kao i u onoj situaciji kad je Messiju nagazio na prste, prvo malo promaši, pa se zabije cijelom nogom u njega, i tek onda mu nacilja prste i nagazi {#}

čovjek je komedija, a mislim da će nažalost netko teško nastradati zbog ovog kromanjonca jednog dana, jer ga se ne kažnjava za ništa što napravi (ne mislim konkretno na ovu situaciju, nego na cijelu njegovu prošlost).

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 22:57 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo sad bas nesto malo gledam po yt-u Ibru u Barci,golove,poteze i tak i bas razmisljam kako bi nam sad dobrodosao,bar po meni,covjek je stvarno stijena,ima sve...probio bi ove bunkere skokom,primao lopte u 16,dijelio dobre lopte,pucao izvan 16,sve ono sto nam treba...

18 godina
barcafan12 kaže...

Evo sad bas nesto malo gledam po yt-u Ibru u Barci,golove,poteze i tak i bas razmisljam kako bi nam sad dobrodosao,bar po meni,covjek je stvarno stijena,ima sve...probio bi ove bunkere skokom,primao lopte u 16,dijelio dobre lopte,pucao izvan 16,sve ono sto nam treba...

a kad sam ja ovo pisao vi se smijali meni... uvik se vratite na moje {#}

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice