FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.023.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima gdje sažetaka, bio sam na turniru pa nisam mogao gledat o.O ?

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tekma protiv Milana bi trebala puno tog odlucit,zadnja sansa da vrate nadu nama navijacima pa i sebi...ispadanje bi znacilo katastrofu,bar po meni,iako Milan ima 2-0...ovo im je posljednja prilika da se iskupe za ove lose partije u zadnjih 4-5 utakmica...ocito je da su psiholoski sruseni,tu bi trebao djelovati trener,koji je nazalost na drugom kraju svijeta...ocito da Roura nema ni autoritet ni znanje da nesto napravi....trenutna situacija nikad gora,da nas ovako razbijaju svi,nakon svake tekme si govorim ajde sad ce nesto nauciti iz poraza,sad ce bit oni pravi,a oni sve gori i gori...nema potrebe govoriti da nisu pravi navijaci oni koji ovako govore poput mene,uvijek vjerujem u njih i stvarno se sad nadam da je ovo kap koja je prelila casu,da ce se dignuti iz groba i pokazati da su najbolji

18 godina
Re: FC Barcelona

moram priznat da su lose igrali. real zasluzio pobjedu, pokazali su vecu volju.

barcelona mora nesto napraviti da se podhitno digne

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Losee,Lose,sve losija igra Barce,trudim se ,a ali ne mogu da ne spomenem sudiju,onaj covek treba da poseti psihijatra,pa ono bi i corav video..... Messi Legenda izjednacio rekord po broju golova u EL clasicima i njegova 16 utakmica za redom u ligi u kojej je uspeo zabiti {#}

Nema sta hvali puno Tito,neka nadju novog trenera,Roura ih uopste ne motivise,bas ga briga kakav je rezultat... Idemo dalje, nadam se da cemo pobediti bar Deportivo {#} Visca el Barca !!! 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ipak nije penal :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 19:13 (ajdin99).
16 godina
ajdin99 kaže...

Ipak nije penal :)

ti si očito slijep onda. Nemate što opravdavati jer je pobjeda zaslužena, ali ovo je penal čist kao suza. Ja volim da su izgubili jer su to i zaslužili. Penal možda nije suđen jer je Adriano previše potencirao, ali Ramos je podigao nogu i srušio ga, to je prekršaj. Poslije utakmice je bivši igrač Reala Salgado rekao da je penal čist.

zanimljivo kako uvijek vi pričate o sucima, čak i kada je netko drugi oštećen, mogu misliti što bi pisali da je bilo na drugoj strani.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Pa kolko vidim kontakta je bilo ;)

16 godina
neaktivan
Postoji li mogucnost da Barca za Milan promijeni formaciju i taktiku? :D Sanse su 10-90, a takve sanse su i za prolaz!
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ako netko nije gledao :)

16 godina
neaktivan
Moje misljenje je da je Pique trenutno najveca rupa u obrani. Alves nije daleko, ali barem se trudi u napadu. Milan- 2 gola s pozicija na kojima je trebao biti Pique. Real u utorak- Pique krivac za penal i treci gol. Real danas- Morata asistira pored Alvesa, Pique odsutan kod Ramosova gola. Istina covjek ima dobrih intervencija ali...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Deulofeu je danas zabio 2 gola u remiu Las Palmasa i Barce B, bilo je 3:3. Ja sam rekao da je trebao danas igrat možda bi bio bolji rezultat, a možda i igra... jer lošije od ovoga ne može... :\

16 godina
traktorista kaže...

Zas krivite tog Rouru pa nije covjek kriv sto su mu rekli da vodi barcu dok se ovaj ne vrati,krivite upravu.

pa neznam baš kako su u klubu mogli drugačije postupiti, neće se valjda riješiti Tita koji je napravio takve rezultate već u prvoj sezoni? jedina alternativa je bila dovesti nekog trenera na 2-3 mjeseca dok se Tito ne vrati, ali kako to izvesti, koga naći? teško je tu bilo reagirati na brzinu i ja ni sad još uvijek ne vidim rješenje za to i ovo će se sad morati istrpiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Sad bih rekao da nema te budale koja bi radila za 3 mjeseca, ali ipak pričamo o 3 mjeseca vođenja Barcelone u LP i BBVA..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
Sad bih rekao da nema te budale koja bi radila za 3 mjeseca, ali ipak pričamo o 3 mjeseca vođenja Barcelone u LP i BBVA..

pa naravno da bi većina prihvatila taj posao, ali ja govorim sa Barcine strane. Koga dovesti za ta 3 mjeseca, teško je naći nekog trenera tog kalibra za tako veliki klub, a uz to da se razumije u filozofiju kluba i način igre, i to sve usred sezone.

a opet, s druge strane, koliko nas je očekivalo da će se dogoditi ovakav pad, iako smo prije mjesec dana znali da će Roura voditi utakmice? nitko nije očekivao da će se ekipa ovako raspasti i sad nam je lako govoriti tko je krivac. Ista je situacija bila vjerujem i kod ovih u klubu. Kod Barcelone uvijek se spominje kao da "takvu ekipu može voditi bilo tko". Jest malo sutra, oni su možda i najteža ekipa za trenera, treba održavati taj nivo igre i kvalitetu tiki-take, to je prilično zahtjevan posao i zato se Pep i povukao poslije 4 godine.

pa čak i da su znali da će se nešto slično dogoditi, čisto sumnjam da bi se riješili Tita koji je dugo godina u klubu, ovo mu je prva godina na mjestu trenera i ide mu odlično, a uz to je bolestan i treba mu podrška.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 0:32 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Istina, ali nitko nije očekivao da Tita neće biti 4 mjeseca. Čovjek niti zove niti piše. Mogao bi se vratit na klupu Barse tih tjedan dana jer jedino tako možemo proći Milan. Ima u Barceloni bolnica koje mu mogu dati kemoterapije na tih par dana, a nakon toga neka se vrati u New York i nastavi liječenje.

16 godina
sylar79 kaže...

Istina, ali nitko nije očekivao da Tita neće biti 4 mjeseca. Čovjek niti zove niti piše. Mogao bi se vratit na klupu Barse tih tjedan dana jer jedino tako možemo proći Milan. Ima u Barceloni bolnica koje mu mogu dati kemoterapije na tih par dana, a nakon toga neka se vrati u New York i nastavi liječenje.

Mislim da nitko od nas nije doktor da to može zahtjevati niti očekivati od njega da će se vratiti. Čovjekov život je u pitanju i sigurno mu je važnije dobit bolji tretman nego voditi Barcelonu.

Swedish latin super funk.
16 godina

Mi smo navikli na pobjede, no nogomet nisu samo pobjede.

Šteta što je Pep vec potpisao ugovor, mogao nas je on do kraja sezone voditi.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
FC Barcelona
malo gledam dojmove utakmice po raznim portalima i iznenadilo me koliko njih napada Albu da je pokazao "srednji prst" publici poslije gola, a u prijenosu se jasno vidjelo da je kažiprst. Alba je izjavio da je time sugerirao na to da je Messi broj jedan.
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Mi smo navikli na pobjede, no nogomet nisu samo pobjede.

Šteta što je Pep vec potpisao ugovor, mogao nas je on do kraja sezone voditi.

Pa potpisao je ugovor od sljedeće sezone, zar ne? Samo kažem, nije da vjerujem ili se nadam takvom raspletu koliko god on primamljivo zvučao.

17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Milan i Real su sad u nebesima pa ocekujem ispadanje barem 1 od ta dva kluba iz LP... euforija.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakve gluposti, pa čovjeku je život u pitanju a vi bi njega vozikali avionom radi par utakmica u sezoni?

16 godina
FC Barcelona

neka zovu Cruyffa na klupu ovih mjesec dana, sad je slobodan, nije više izbornik Katalonije {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije mi jasna uprava,da ne vide ili pak ne zele uvidjeti greske koje su nas kostale izbacivanjem iz kupa,a mozda i iz LP...neznam zasto ne zele nista poduzeti nego sve prepustaju slucaju a vidjeli smo da ne zavrsi dobro...bojim se da ni protiv Milana to nece bit dobro ako se nesto hitno ne napravi naglasak je na pronalasku zamjenskog trenera

16 godina

Nista se nece promjeniti preko noci. Vec dulje vrijeme smo u krizi. Treba nam čudo da se trgnemo.

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Nista se nece promjeniti preko noci. Vec dulje vrijeme smo u krizi. Treba nam čudo da se trgnemo.

Cudo ocekujem u obliku Lea Messija,on je jedini sposoban sam rijesit tekmu...ne podcjenjujem ostale majstore al kad smo se izvukli iz gov*na Messi je bio zasluzan...nadam se da ce bit 100% spreman protiv Milana,kao i svi ostali...mozda je dobro sto su nas svi otpisali,vrijeme je da ih usutkamo

16 godina
barcafan12 kaže...
x18x05x kaže...

Cudo ocekujem u obliku Lea Messija,on je jedini sposoban sam rijesit tekmu...ne podcjenjujem ostale majstore al kad smo se izvukli iz gov*na Messi je bio zasluzan...nadam se da ce bit 100% spreman protiv Milana,kao i svi ostali...mozda je dobro sto su nas svi otpisali,vrijeme je da ih usutkamo

Ova kriza je veca i od Lea.

Treba da se svi trgnu.

Nismo ni B od one Barce iz prvog dijela sezone.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od 10. siječnja kada je Barcelona savladala Cordobu 5-0 u okviru Kupa kralja odigrala je ukupno 13 utakmica, a primila čak 21 pogodak, što se nije dogodilo od 1965. godine da primi u toliko utakmica ovoliki broj golova. 

Nadam se da će uprava shvatit da je stoper prioritet, a ne da kupuju DMC-a i pretvaraju ga u DC-a... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 19:54 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice