Aleeeeeeeeeeeeee Ramos :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S ovakvom igrom koju je Barca prezentirala danas ni su ni zaslužili X
ovako vise ne moze,ili neka se vrati tito ili ako ne moze neka nabave normalnog trenera,ovaj ce jos do kraja i prvenstvo izgubit...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Daj crveni levatu Valdesu!!
tooooo :)
Ja se ozbiljno bojim za ligu, ako se ovako nastavi, a nikakvog pomaka ja ne vidim, mogli bi to lako izgubiti.
Toliko o suđenju....
Toliko o suđenju....
mene bi bilo sram nakon ovakve utakmice spomenuti suđenje, nemojte se brukati i na to se vaditi molim vas.
Ocajna Barca i danas oni ako produ Milan to ce biti najvece cudo nogometa koje sam ja ikad gledao
Toliko o suđenju....
mene bi bilo sram nakon ovakve utakmice spomenuti suđenje, nemojte se brukati i na to se vaditi molim vas.
E konačno realan navijač
Jordi Roura ako ima muda neka se makne i prizna da nije za vođenje kluba poput Barcelone.
Pa i kada imamo nekakve šanse barem za bod, suci to ukradu.
I onda se govori da se Barci pomaže
Treba novog trenera, ako nije sposoban voditi ekipu, neka da ostavku i gotovo.
Toliko o suđenju....
jednostavno si realan i objektivan, zato imas moj respect!
Toliko o suđenju....
jednostavno si realan i objektivan, zato imas moj respect!
Moj takođe
Neznam sta se desava,ili nek se Tito vrati il nek draze drugog trenera....pa igraju za k,sta im je,bez volje totalno,nisu ni trebali igrat ako su mislili ovakvim zalaganjem i igrom izvuc dobar rezultat
nova zasluzena pobjeda reala... barca ocajna.. krenuo sam gledati tekmu u 30 min i nisam vidio ni jednu sansu da su stvorili... u lp sve pare idu na prolaz milana cista zarada
Ovaj Roura je kriminalno loš. U 4 utakmice 3 poraza uz nikavu igru, i onu jednu protiv seville nismo zaslužili dobit.
Ja stvarno ne znam šta Rosell misli. Neka se vrati Tito ili neka traži novog trenera.
Milan nema šanse da prođemo, ni u ludilu. Pogotovo uz ovakvu obranu.
Mascerano ne bi pobrao triper u javnoj kući, Pique ko da se ne trudi - u duelu sa Ramosom nije ni pošteno skočio...
Jad brate mili , jad.
Ok, zakaj je Valdes dobio crveni o.O
Jeb1 ga , iluzorno je za ocekivati da ce gaziti i igrati svoju tiku-tak vjecno i nece biti padova ko sad koji je naravno dosao u najgorem mogucem trenutku..
Sad ce opet RM ekipa se cuditi ali ja sam uvjeren tj. siguran sam ove njihove pobjede ideju na racun daleko najlosije igre Barce unatrag par godina i svi ovi
nadobudni ("novinari") koji pisu da je tika-taka prokuzena i da je Mou nasel recept razumiju se u nogomet ko marica u krivi kur4c jer da je Barca igrala
na svojoj razini , famozna tika-taka jel i da su nas pobjedili mogli bi to pisati no posto duze vec ne vidimo ni T od tike-take to su gluposti jednostavno
igramo (pre)lose a i sigurno nam ne pomaze sto nema trenera jer ovaj Roura nije niti vrijedan komentara..
Ok, zakaj je Valdes dobio crveni o.O
Zato što nerazumije da je sudčeva zadnja.
Zbog protesta na nedosudeni penal koji je upitan dal je bilo kontakta,ali vise je to zbog nervoze jer su bili nemocni
Šala naravno :D
nepotrebna provokacija
Ajdin j3bo te koju pm očeš!
Imaš svoju temu i idu u nju pisat!!
Ajdin j3bo te koju pm očeš!
Imaš svoju temu i idu u nju pisat!!
A kada neki od vas dolaze u nasu temu pa pisu o sudjenu itd. '?
nepotrebna provokacija
Ti se pravis lud ili ? Fakat mi takvi likovi na jetra idu odem pogledati kaj ima u RM temi i vidim tvoj post s tim linkom a sad
tu izigravas andela 
Zas krivite tog Rouru pa nije covjek kriv sto su mu rekli da vodi barcu dok se ovaj ne vrati,krivite upravu.
nepotrebna provokacija
Ti se pravis lud ili ? Fakat mi takvi likovi na jetra idu odem pogledati kaj ima u RM temi i vidim tvoj post s tim linkom a sad
tu izigravas andela 
necu se svadati, samo cu ti reci da i ti nama ides nama realovcima na jetra, pa se niko ne zali ...zivjeli
nepotrebna provokacija
tu izigravas andela 
necu se svadati, samo cu ti reci da i ti nama ides nama realovcima na jetra, pa se niko ne zali ...zivjeli
Potpis