FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Aleeeeeeeeeeeeee Ramos :D

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

S ovakvom igrom koju je Barca prezentirala danas ni su ni zaslužili X

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovako vise ne moze,ili neka se vrati tito ili ako ne moze neka nabave normalnog trenera,ovaj ce jos do kraja i prvenstvo izgubit...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
E moj Roura...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj crveni levatu Valdesu!!

tooooo :)

16 godina
FC Barcelona
ovaj Roura je stvano nadaren čovjek, vrhunski taktičar mora se priznati.
Ja se ozbiljno bojim za ligu, ako se ovako nastavi, a nikakvog pomaka ja ne vidim, mogli bi to lako izgubiti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Toliko o suđenju....

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

Toliko o suđenju....

mene bi bilo sram nakon ovakve utakmice spomenuti suđenje, nemojte se brukati i na to se vaditi molim vas.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocajna Barca i danas oni ako produ Milan to ce biti najvece cudo nogometa koje sam ja ikad gledao

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Toliko o suđenju....

mene bi bilo sram nakon ovakve utakmice spomenuti suđenje, nemojte se brukati i na to se vaditi molim vas.

E konačno realan navijač

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jordi Roura ako ima muda neka se makne i prizna da nije za vođenje kluba poput Barcelone.

14 godina
FC Barcelona

Pa i kada imamo nekakve šanse barem za bod, suci to ukradu.

I onda se govori da se Barci pomaže

Treba novog trenera, ako nije sposoban voditi ekipu, neka da ostavku i gotovo.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Toliko o suđenju....

jednostavno si realan i objektivan, zato imas moj respect!

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Toliko o suđenju....

jednostavno si realan i objektivan, zato imas moj respect!

Moj takođe

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam sta se desava,ili nek se Tito vrati il nek draze drugog trenera....pa igraju za k,sta im je,bez volje totalno,nisu ni trebali igrat ako su mislili ovakvim zalaganjem i igrom izvuc dobar rezultat

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

nova zasluzena pobjeda reala... barca ocajna.. krenuo sam gledati tekmu u 30 min i nisam vidio ni jednu sansu da su stvorili... u lp sve pare idu na prolaz milana cista zarada{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Roura je kriminalno loš. U 4 utakmice 3 poraza uz nikavu igru, i onu jednu protiv seville nismo zaslužili dobit.

Ja stvarno ne znam šta Rosell misli. Neka se vrati Tito ili neka traži novog trenera.

Milan nema šanse da prođemo, ni u ludilu. Pogotovo uz ovakvu obranu.

Mascerano ne bi pobrao triper u javnoj kući, Pique ko da se ne trudi - u duelu sa Ramosom nije ni pošteno skočio...

Jad brate mili , jad.

16 godina
FC Barcelona
da danas nije bilo Messija, Barca nebi niti zabila, niti bi stvorila bilo koju šansu, ni polušansu. Ono što je on uspio zabiti i 2 puta podvaliti loptu, to je sve. A čovjek nema čarobni štapić u ruci, drugih igrača kao da nema na terenu, obrana ispada presmiješna u svakoj situaciji. Nadao sam se da će Thiago donijeti svježinu danas, ali je odigrao loše i previše griješio.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ok, zakaj je Valdes dobio crveni o.O

15 godina
FC Barcelona

Jeb1 ga , iluzorno je za ocekivati da ce gaziti i igrati svoju tiku-tak vjecno i nece biti padova ko sad koji je naravno dosao u najgorem mogucem trenutku..

Sad ce opet RM ekipa se cuditi ali ja sam uvjeren tj. siguran sam ove njihove pobjede ideju na racun daleko najlosije igre Barce unatrag par godina i svi ovi

nadobudni ("novinari") koji pisu da je tika-taka prokuzena i da je Mou nasel recept razumiju se u nogomet ko marica u krivi kur4c jer da je Barca igrala

na svojoj razini , famozna tika-taka jel i da su nas pobjedili mogli bi to pisati no posto duze vec ne vidimo ni T od tike-take to su gluposti jednostavno

igramo (pre)lose a i sigurno nam ne pomaze sto nema trenera jer ovaj Roura nije niti vrijedan komentara..

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ok, zakaj je Valdes dobio crveni o.O

Zato što nerazumije da je sudčeva zadnja.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zbog protesta na nedosudeni penal koji je upitan dal je bilo kontakta,ali vise je to zbog nervoze jer su bili nemocni

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šala naravno :D

13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

nepotrebna provokacija

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajdin j3bo te koju pm očeš!

Imaš svoju temu i idu u nju pisat!!

Battlelog: Login_HR
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Ajdin j3bo te koju pm očeš!

Imaš svoju temu i idu u nju pisat!!

A kada neki od vas dolaze u nasu temu pa pisu o sudjenu itd. '?

15 godina
Ficho28 kaže...
ajdin99 kaže...

nepotrebna provokacija

Ti se pravis lud ili ? Fakat mi takvi likovi na jetra idu odem pogledati kaj ima u RM temi i vidim tvoj post s tim linkom a sad

tu  izigravas andela {#}

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zas krivite tog Rouru pa nije covjek kriv sto su mu rekli da vodi barcu dok se ovaj ne vrati,krivite upravu.

13 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Ficho28 kaže...
ajdin99 kaže...

nepotrebna provokacija

Ti se pravis lud ili ? Fakat mi takvi likovi na jetra idu odem pogledati kaj ima u RM temi i vidim tvoj post s tim linkom a sad

tu  izigravas andela {#}

necu se svadati, samo cu ti reci da i ti nama ides nama realovcima na jetra, pa se niko ne zali ...zivjeli{#}

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
dad0r kaže...
Ficho28 kaže...
ajdin99 kaže...

nepotrebna provokacija

tu  izigravas andela {#}

necu se svadati, samo cu ti reci da i ti nama ides nama realovcima na jetra, pa se niko ne zali ...zivjeli{#}

Potpis

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice