FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.024.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao sto sam i reko najverovatnije potpuno mixan sastav reala izlazi na travnjak,siguran sam da ovo barca ce dobiti samo se nadam da im nece 5 komada zbog toga dat

When you are halfway up,you are always halfway down
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da Barca s trenutnom formom nikako ne može pobijedit jači klub poput Reala.

Za uspješnu realizaciju njihovog načina igre oni moraju biti u formi, jednostavno njima se ne može poput ostalim klubovima tipa Real, Chelsea i slični dogodit da dobiju tekmu s lošom formom i igrom... njihova igra nije takva.

everybody lies
16 godina
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...

Kao sto sam i reko najverovatnije potpuno mixan sastav reala izlazi na travnjak,siguran sam da ovo barca ce dobiti samo se nadam da im nece 5 komada zbog toga dat

jedine najavljene izmjene u odnosu na utakmicu od utorka su Callejon umjesto Di Marije i Modric umjesto Xabija Alonsa.

kod Barçe nema Xavija i vjerojatno Fabregasa, a nece poceti ni Pedro, a mozda ni Alba.

zanimljive su te fore kao Real ce igrati s rezervama (a uopce nije tako) pa onda ako izgube, to je zato jer nisu igrali najbolji, a ako pobijede bit ce da su pobijedili s rezervama {#}

u svakom slucaju, ovaj El Clasico dolazi u krivom trenutku za Barçu koja podhitno treba pobjedu da se mentalno oporave, a pobjeda na Santiago Bernabeu nikad nije jednostavna i tesko da ce uskoro opet biti 2:6.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
neznam stvarno što očekivati od ove utakmice, nikad čudniji El Clasico, a i termin je čudan. Očekujem Thiaga i Villu od prve minute, mislim da ćemo biti opasniji nego prije par dana. Možda rezultat nije toliko bitan za nastavak lige, ali pobjeda bi i jednima i drugima puno značila pred nastavak sezone, Clasico je uvijek Clasico bez obzira na stanje na ljestvici.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
FC Barcelona

Ne znam, bez obzira što je clasico, glupo bi bilo od Barce da previse ozbiljno shvati ovu utakmicu, neka odmore kljucne igrace za UCL, a ovdje i da izgube nije big deal. Isto i s RM, i njima je najbolje cuvati se za ManU.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
FC Barcelona
Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Thiago, Iniesta, Villa, Messi i Pedro.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Thiago, Iniesta, Villa, Messi i Pedro.

MVP :) Thiago :) Iniesta u sredini :) bit ce to dobro

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Decki kakvu tekmu ocekujete? bas bi bilo fora da obje momcadi pocnu bez svojih glavnih igraca, messia i ronalda, ramosa i alvesa, ozila i inieste, onda bi bilo barca b vs real b,. al oke mislim da ce danas barca trazit pobjedu zbog samopouzadnja dok ce real odmarat glavne igrace i vjerovatno ih ubaciti tamo ko 60 min
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
Ficho28 kaže...
Decki kakvu tekmu ocekujete? bas bi bilo fora da obje momcadi pocnu bez svojih glavnih igraca, messia i ronalda, ramosa i alvesa, ozila i inieste, onda bi bilo barca b vs real b,. al oke mislim da ce danas barca trazit pobjedu zbog samopouzadnja dok ce real odmarat glavne igrace i vjerovatno ih ubaciti tamo ko 60 min

sastav Barce sam stavio, oni sigurno idu 100%, jedino nema Puyola i Thiago igra umjesto Cesca. A za Real nisam vidio. Vidjet ćemo kako će to izgledati, ali ne pamtim čudnijeg Clasica :)

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

sastav Barce sam stavio, oni sigurno idu 100%, jedino nema Puyola i Thiago igra umjesto Cesca. A za Real nisam vidio. Vidjet ćemo kako će to izgledati, ali ne pamtim čudnijeg Clasica :)

stavio sam sastav reala u nasu temu, pa pogledaj ako ti se da, stvarno cudno, al kako izgleda real naspram barce danas uhh

16 godina
Ficho28 kaže...

stavio sam sastav reala u nasu temu, pa pogledaj ako ti se da, stvarno cudno, al kako izgleda real naspram barce danas uhh

Na papiru je Barca bolja, iako sve ćemo još vidjeti ali nadam se našoj pobijedi, a i mislim da je Barca motiviranija nego Real, bilo bi vas lijepo dobiti u Madridu {#}

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona
evo prijenos u HD-u, izaberite samo iznad SK Prime...
http://netsportchannel.blogspot.com/2013/02/sportklubovi.html

i mislim da morate imati VLC instaliran. Ali radi odlično, nema štekanja.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

hvala:) nadam se da mi nece zbog neta stekat jer imam 4mbps

14 godina
FC Barcelona

R. Madrid: D. López; Ramos- Varane- Pepe- Coentrão; Modrić- Kaka- Essien; Callejon- Morata- Benzema

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
antimadridista kaže...

Sup... A što je sa onom Ruskom stranicom?

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

meni nece nit na mozzili nit na chromu pise nesto za nekakav plugin :(

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
antimadridista kaže...

instaliraj vlc i plugin za chrome ili mozillu

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
13 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
Ficho28 kaže...
antimadridista kaže...

instaliraj vlc i plugin za chrome ili mozillu

jesam, radi i puno hvala

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Super su počeli... obrana {#}

13 tekmi zaredom su primili gol... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 16:13 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma katastrofa...igramo gore nego u utorak

Edit: Leooooo

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 16:20 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pepe {#} {#}

16 godina
FC Barcelona

Di nađete plugin za chrome ?

Meni ponudi samo za mozillu.

16 godina
FC Barcelona

Onda se Barcini igrači puno bacaju i valjaju po podu...

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam za vas,al ovo je meni prelose,dosadno...bezveze igraju,dodavaju se 4 minute i izgube loptu i Real krene u kontru...Messijev gol je i jedina sansa sta smo stvorili...razocaran sam,ako ovima ude Ronaldo Ozil ili neko iz 1.postave nece biti dobro po nas,i ovako smo mogli gubiti...nesto u ekipi ne stima i to se vidi...

16 godina
neaktivan
El Simulatico. Messi stalno na centru, dodavanja s Iniestom, bez pokusaja napada. A dobro su poceli, logicno da su primili gol iz prvog napada.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona
još uvijek loše, malo bolje nego prije ali nije to ona Barca. Ja bi bio zadovoljan neriješenim rezultatom s obzirom na igru.

Messi 16 utakmica zaredom zabio u prvenstvu. nije normalan.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zašto po Facebook stranicama pišu da je on pokazao srednji prst?

NIJE OVO SREDNJI PRST TO JE KAŽIPRST {#}

Primjeri: Uno, dos, tres

13 godina
FC Barcelona

TOOO klada ide po planu xD

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se nadam da će Tello uć umjesto Pedra da malo napravi nereda po krilima...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice