Čestitam na vjenčanju. 
Odlično, bez pola prvotimaca, Alexis je bio malo "zbunjen", sve u svemu, nitko nam nije ravan! 
Čestitam na vjenčanju. 
Odlično, bez pola prvotimaca, Alexis je bio malo "zbunjen", sve u svemu, nitko nam nije ravan! 
Čestitam na vjenčanju. 
Super, baš mi je drago. Maloprije otvorim Barcinu stranicu i vidim rezu 5:0. Ak je bio tak visok rezultat, mora da je i igra bila odlična.
Nisam stigao odgledati tekmu, pripreme za vjenčanje. 
Kako su odigrali?
odlično su odigrali, dosta ekipe se odmaralo, mladi igrači su rasturili, šteta jedino što se ozljedio Sergi Roberto, bio je i on odličan danas, Thiago je bio najbolji. Jedino je Alexis razočarao iako je zabio 2 gola.
i iskrene čestitke i sretno ti bilo, ako je tvoje vjenčanje naravno 
Nisam stigao odgledati tekmu, pripreme za vjenčanje. 
Kako su odigrali?
odlično su odigrali, dosta ekipe se odmaralo, mladi igrači su rasturili, šteta jedino što se ozljedio Sergi Roberto, bio je i on odličan danas, Thiago je bio najbolji. Jedino je Alexis razočarao iako je zabio 2 gola.
i iskrene čestitke i sretno ti bilo, ako je tvoje vjenčanje naravno 
Je, moje vjenčanje, hvala Bogu. Hvala, dečki. 
evo jedan video o Thiagu, nismo dosad baš puno njegovih videa stavljali:

btw. Villa je ipak prošao bez ozljede na kraju, bio je samo nezgodan udarac tako da će biti spreman za Malagu, nadam se da kreće od početka.
Baš sam htio pogledati ovaj video kad vidim da ga je autor maknuo. Ak ima tko kakav drugi link, bio bih zahvalan.
Ha ha, odlično! Vidi se da su nogometaši, neznaju ni caps lock ugasit 
Za ovo se zivi ! Najaci dvoboj na svijetu, sa obje strane vrhunske igracine, a sva svjetla uperena u Messija i Ronalda!
Cant wait
2, mene je očara JDS, zašto taj momak češće ne igra? Koja mirnoća i fluidnost, prodornost pasova...
Problem kod JDS-a je to što uz Xavija, Iniestu, Busquetsa koji su standradni, u ekipi su još 2 mlada igrača i talenta koji su bolji od njega (Thiago i S.Roberto) i zato ne vjerujem da ima budućnost u Barci. Šteta za takvog igrača ali zato sigurno može igrati u nekom drugom klubu iz prve lige i ima kvalitetu za to, baš se pisalo o tome sinoć i na barca balkan forumu.
nakon dodjele zlatne lopte, puno se pisalo o tome kako je Pep bio nepristojan jer je ignorirao Ronalda (trazenje necega sto ne postoji, sreli su se vec prije i normalno pozdravili
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/image_gallery/zurich-press-conference), kako je nagrada namjestena (navodno su postojale izjave igraca koji su se bunili da nisi glasali za Messija, iako to poslije nigdje nije vise spominjano, cak ni u zutom tisku)... tako da se opet postavlja pitanje - zasto se bez razloga nastoje potkopati oni najbolji? zasto im se zeli podmetnuti noga? je li to u ljudskoj prirodi ili to samo ima veze s problemom prihvacanja da je najbolji netko drugi? ili je sve puno jednostavnije - novinarima fali senzacionalizma i znaju da ce se oni slabijih mozdanih kvaliteta vrlo lako upecati?
jos malo u vezi Messijevog odijela na dodjeli... by...
Ray Hudson @RayHudson
Lionel's tuxedo exceeded majesterial.It was like he was wearing heavens ceiling! Sweet as the light of the stars;just like him..MESSI.
i za kraj... 60 Minutes intervju s Messijem (na engleskom)
http://www.mrworldpremiere.net/2013/01/lionel-messi-60-minutes-sports-interview.html
Meni se Song svidjeo u prošloj utakmici.Dosta je smiren,ima osjećaj za prostor i zna poslati dobru loptu.
jos malo u vezi Messijevog odijela na dodjeli... by...
Ray Hudson @RayHudson
Lionel's tuxedo exceeded majesterial.It was like he was wearing heavens ceiling! Sweet as the light of the stars;just like him..MESSI.
lol taj njegov outfit je meni bio fail dana... malo gosn ray pretjeruje.
Ukoliko poželite vjenačnje na Nou Campu, morat ćete izdvojiti između 10 000 i 40 000 eura. Barça planira ukupno 10 vjenčanja u ovoj godini.
Meni se Song svidjeo u prošloj utakmici.Dosta je smiren,ima osjećaj za prostor i zna poslati dobru loptu.
a dobro, on ima iskustva i solidan je igrač, ali ovo je ipak bilo protiv drugoligaša, u ostalim utakmicama mi nije baš bio na razini Busija, solidan, ali meni je ovaj nezamjenjiv na svojoj poziciji. Iako je dobra kupovina, još od odlaska Yaye Tourea Busi nije imao zamjenu.
prošlo je već 5 godina od prvog nastuipa Pedra:
EDIT: post u krivoj temi 
Odakle sad to? Jel to pokupio na nekom treningu ili?
Očekujem bombastične naslove... Villa odlazi iz Barce, Villa i Messi se mrze itd. 
Odakle sad to? Jel to pokupio na nekom treningu ili?
vjerojatno još od utakmice, dobio je bio onaj jedan udarac protiv Cordobe kad je šepao. Mislio sam odmah da je ozlijeđen ali je nastavio utakmicu, valjda je poslije osjetio bolove.
Real odigrao 0-0 u gostima sa zadnjom Osasunom, ako pobijedimo idemo na 18 bodova razlike.
Real odigrao 0-0 u gostima sa zadnjom Osasunom, ako pobijedimo idemo na 18 bodova razlike.
O da fakat su odigrali ocajno ali s druge strane ova Osasuna majko mila pa da je RM pocel s 8 igraca bez
golmana ovi nebi zabili