FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.006.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

najbolji klubovi u 2012

1. Barcelona (Španjolska) 307,0 bodova
2. Chelsea (Engleska) 279,0
3. Boca Juniors (Argentina) 278,0
3. Atlético de Madrid (Španjolska) 278,0
5. Corinthians (Brazil) 272,0
6. Bayern (Njemačka) 270,0
7. Real Madrid (Španjolska) 259,0
8. Juventus Torino (Italija) 231,0
9. Borussia Dortmund (Njemačka) 226,0
10. Olympique Lyon (Francuska) 224,0

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 13:21 (Logigamer).
16 godina
FC Barcelona
kao prvo, ne vjerujem ni sekunde ovim napisima da Valdes neće produžiti ugovor
kao drugo, Ikera u Barci ne želim jer ipak nije red, lik je legenda mrskog rivala, niti on sam to nikad nebi napravio.

a najviše sam razočaran našim "navijačima" koji su počeli slaviti na ovu vijest da Valdes neće produžiti, ti lilovi ne razumiju ništa, gledaju samo na njegove kikseve a kad nas izvlači iz g*vana, onda nitko ništa ne govori. Ja nikoga ne želim na njegovom mjestu, nije uopće tako loš koliko ga se blati, a i pravi je "Cule" i Barca mu je u srcu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
kao prvo, ne vjerujem ni sekunde ovim napisima da Valdes neće produžiti ugovor
kao drugo, Ikera u Barci ne želim jer ipak nije red, lik je legenda mrskog rivala, niti on sam to nikad nebi napravio.

a najviše sam razočaran našim "navijačima" koji su počeli slaviti na ovu vijest da Valdes neće produžiti, ti lilovi ne razumiju ništa, gledaju samo na njegove kikseve a kad nas izvlači iz g*vana, onda nitko ništa ne govori. Ja nikoga ne želim na njegovom mjestu, nije uopće tako loš koliko ga se blati, a i pravi je "Cule" i Barca mu je u srcu.

slazem se, svi valdesu samo gledaju kikseve (koje ima svaki top golman, ukljucujuci i casillasa), a zaboravljaju koliko nas je puta spasio.

nazalost, po informacijama, izgleda da se valdes ipak zeli okusati negdje vani, a ionako trebamo traziti drugog golmana jer je pinto vec star.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
navodno to piše Punto Pelota, a oni su više novine za sprdnju nego za ozbiljne stvari.
Nedavno je Rosell izjavio da će Valdes još dugo biti u klubu. Ja mislim da se njega pita, on nikada nebi napustio klub. Neznam, svašta je moguće...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
antimadridista kaže...

ja ga nikad nisam volio ko golmana...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

ja ga nikad nisam volio ko golmana...

ma nije stvar samo u tome. Oni bi legendu Barce samo tako mijenjali za legendu Reala. Nema nikakve šanse da se to uopće i dogodi jer ipak Iker neće napustiti Real radi tamo nekog Mourinha, previše je toga on prošao da bi na to spao. A da ne govorim kolike su šanse da ako ode iz Reala pređe u Barcu, nikakve.

a prema Valdesu to nikako nije u redu da se navijači tako ponašaju, uopće nije toliko loš golman koliko se to naglašava, nešto slično kao što se govori da je Busquets nema pojma o nogometu. Da je puno puta kiksao, to jest, ali je više puta spašavao. Isto tako mnogi ne primjećuju da je on školovan za Barcu, on također sudjeluje u igri, zato i rjeđe napucava loptu napamet i razigrava u zadnjoj liniji ma koliko to riskantno bilo, jer to nam donosi posjed lopte od kojeg ove ekipa živi, a s time dolaze i greške. Bio je jedan odličan članak o tome nakin onog njegovog kiksa protiv Reala, baš ću staviti ako nađem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 15:13 (antimadridista).
18 godina

to da ce iker doci u barcu... ja isto ne virujem. iker je gospodin i bez obzira sto ga se u ovom trenutku vise postuje u barci nego u madridu on to nece nikad ucinit samo zbog navijaca.

sto se tice valdeza tesko je reci da je on los golman, ali covik zna kiksat da to nisu istine. bas kad se nadas da ce sigurno intervenirat on kiksa. on nema sta balun napucavat naprid jer nema barca igraca takvog kalibra koji moze primit takav balun, zato se i ide na presing cilo vrime. kad je bija ibra pa su mogli tako igrat ali tako barca ne igra. busquets je word class zadnji vezni sa izvrsnim pregledom igre ali tip voli glumit i to je stvar koju kod njega najvise mrzim.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

dobra ponuda za ove iz Bosne koji su članovi "Penya Dragones", 1300kn put na utakmicu protiv Milana i 2-3 dana u Milanu:
http://barcabih.com/barca-news/fcb-news/318-penya-barcelonista-dragones-vas-vodi-na-nezaboravno-putovanje-u-milano

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 18:10 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav za veceras:

Pinto-Alves-Puyol-Mascherano-Montoya-Cesc-Song-Thiago-Villa-Sergi Roberto-Alexis {#}

15 godina
barcafan12 kaže...

Sastav za veceras:

Pinto-Alves-Puyol-Mascherano-Montoya-Cesc-Song-Thiago-Villa-Sergi Roberto-Alexis {#}

Dok vidim Villu u pocetnih 11 odma osjetim neku toplinu oko srca {#}

Nego ima ko neki kvalitetan link za tekmu flash ili sopcast nije bitno?

twice the pride double the fall
16 godina
dad0r kaže...
Dok vidim Villu u pocetnih 11 odma osjetim neku toplinu oko srca {#}

Nego ima ko neki kvalitetan link za tekmu flash ili sopcast nije bitno?

SopCast

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 21:22 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Villa se raspucao. {#}

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

El Guajeeee....samo trpaj care {#}

15 godina
FC Barcelona

Samo nek Villa zabija,trebat ce nam on.

VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta se to događa sa Sanchezom, danas je niti više ni manje loš.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro proradio, Villa proradio, Sanchez nikako.... 

15 godina
Balvan8 kaže...

Pedro proradio, Villa proradio, Sanchez nikako.... 

Je slazem se stvarno mi nije jasno dok vidim njega umjesto Ville u prvih 11 dok je covjek ocito motiviran

i zeljan igre , nadam se da bude hattrick danas za Villu.

Btw Antimadrista hvala za link ali neznam niti na jedan mi se nece connectati :/ dobro da sam naletel na beinHD stream pa tamo gledam.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 22:19 (dad0r).
15 godina
FC Barcelona

Odlicno 1 poluvrijeme, Barca dominira i Villa nam je proradio!

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona
Bravo Villa! A Alexis večeras kao da igra na ledu, stalno se kliže i pada, daleko najlošiji igrač zasad.
16 godina
antimadridista kaže...
Bravo Villa! A Alexis večeras kao da igra na ledu, stalno se kliže i pada, daleko najlošiji igrač već dugo.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bi vidjeti Messija bar na 10-tak minuta,cisto da dobije ovacije od navijaca za Zlatnu loptu...

Al on je inace pokaze prije tekme tak da sumnjam da ce dobiti priliku danas da ude

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 22:30 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona
Thiago i Sergi Roberto odlično kombiniraju, Thiago me posebno veseli već duže vrijeme, koja će to igračina biti. Šteta što nije onaj njegov udarac završio u golu nego na stativi, kako ju je s mjesta plasirao.
14 godina
FC Barcelona

Koliko ih je Villa zabio?

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

2, mene je očara JDS, zašto taj momak češće ne igra? Koja mirnoća i fluidnost, prodornost pasova...

Som la gent blaugrana
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis savršeno primi loptu, okrene se, prijeđe golmana i onda padne.... {#} al ajde iskupio se akciju poslje... {#} premda bi bilo lijepše da je zabio ono...

16 godina
FC Barcelona
Alexisu neko treba kupiti klizaljke za rođendan, čovjek igra nogomet na ledu :D

Thiago je najbolji bio, kakva mirnoća, koja proigravanja. Ona njegova lopta za Alexisa pred kraj kad se ovaj spetljao i poskliznuo, to je bila umjetnost.
Villa zaslužuje krenuti od početka protiv Malage, MVP treba biti napad.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Alexisu neko treba kupiti klizaljke za rođendan, čovjek igra nogomet na ledu :D

Thiago je najbolji bio, kakva mirnoća, koja proigravanja. Ona njegova lopta za Alexisa pred kraj kad se ovaj spetljao i poskliznuo, to je bila umjetnost.
Villa zaslužuje krenuti od početka protiv Malage, MVP treba biti napad.

Slazem se...Taman su ova dvojica(Villa i Pedro) proradili,a Messi ko Messi...i MVP je napokon onaj stari,ubojiti tandem

15 godina
FC Barcelona

Nisam stigao odgledati tekmu, pripreme za vjenčanje. {#}

Kako su odigrali?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice