FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.006.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ficho28 kaže...

kakve pa on to radi trikove?? nisam ga nikad vidio da je napravio neku finticu

nego je najbolji u onome što većina voli - trikovi, egzibicije i golovi.

Nigdje nisam napisao da on radi trikove, nego da je trenutno najzapaženiji u onome što rulja voli - a rulja voli egzibicije, trikove, driblinge, golove itd.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
FC Barcelona

nego, nešto čitam da Messi nije jedini igrač sa 4 Zlatne lopte, sutra ujutro ekskluzivno doznajte u madridskom AS-u kome je to uspjelo prije Messija. Šuška se da je riječ o nekom igraču iz Botswane koji je nagradu dobivao 6 puta zaredom, iz Botswane su to navodno večeras i potvrdili i sutra kreću sa traženjem dokaza, navodno je navedeni igrač zakopao dobivene Zlatne lopte širom pustinje Kalahari i sutra se kreće sa potragom {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 2:25 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

nego, nešto čitam da Messi nije jedini igrač sa 4 Zlatne lopte, sutra ujutro ekskluzivno doznajte u madridskom AS-u kome je to uspjelo prije Messija. Šuška se da je riječ o nekom igraču iz Botswane koji je nagradu dobivao 6 puta zaredom, iz Botswane su to navodno večeras i potvrdili i sutra kreću sa traženjem dokaza, navodno je navedeni igrač zakopao dobivene Zlatne lopte širom pustinje Kalahari i sutra se kreće sa potragom {#}

ja sam cuo da taj igrac o kojem pricas u ovom zimskom prijelaznom roku ide u Real... nadam se da to nije istina, jer inace je Barça u velikim problemima {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
FC Barcelona

Iniesta još kao klinac je sanjao da igra za Real Madrid.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

da, i?

to sto svi klinci sanjaju da igraju za jedan od najvecih klubova svijeta, savrseno je normalna stvar zar ne? mislis da je on znao kako ce biti jedan od najboljih igraca svijeta i barcelone i spanjolske reprezentacije? nije, vjerojatno je imao nekog idola koji je tada igrao u realu i decko je sanjario kao i svi drugi. btw, taj sam filmic vidio jos prije koju godinu, stara vijest.

da je netko pitao casillasa s 9 godina bi li htio biti prvi golman barcelone kad odraste, mislis da bi rekao da ne bi?

15 godina
FC Barcelona

Vise mi netreba 9gag i slicne stranice samo odem u RM temu i citam nebuloze pa nebres vjerovati

kako su neki ljudi isfrustrirani i koje gluposti pisu , imam osjecaj da si budu neki tamo zile odrezali...

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 11:41 (dad0r).
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Vise mi netreba 9gag i slicne stranice samo odem u RM temu i citam nebuloze pa nebres vjerovati

kako su neki ljudi isfrustrirani i koje gluposti pisu , imam osjecaj da si budu neki tamo zile odrezali...

danas se navijanje na real svelo na nekoliko stvari:1.hate prema barci

2.hate prema messiju

3.svaku utakmicu suci su nas pokrali

4.cr je bog

svaka cast iznimkama,ali ovo gore je slika prosjecnog madridiste

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
Logigamer kaže...
dad0r kaže...

danas se navijanje na real svelo na nekoliko stvari:1.hate prema barci

2.hate prema messiju

3.svaku utakmicu suci su nas pokrali

4.cr je bog

svaka cast iznimkama,ali ovo gore je slika prosjecnog madridiste

Nazalost i je tako to 90% njih bude prestalo navijati za RM kad im Kiki ode..

Ja njih ne razumijem cemu tolko isfustrirane ogorcenosti tj. to je samo dokaz koliko vole

i koliko se razumiju u nogmet.

Ja sam navijac Barce pa bi sad trebal pricati okolo da Kiki nije dobar igrac itd. naprotiv Kiki je

j*beno dobar ali hebiga nema srece da je Messi u elementu non stop i trentno je (naj)bolji..

Nemogu oni shvatiti da je kod Messija fascinantno kako lik igra tj. ta jednostavnost i lakoca

kojom dribla i postize golove i cemu se divi svaki ljubitelj nogometa neovisno za koga navija i

kao sto rekoh treba biti prvo covjek a onda navijac.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 12:01 (dad0r).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Sada Real Madrid sanja da Iniesta igra za njih! {#}

Battlelog: Login_HR
16 godina
FC Barcelona
...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

i cestitke Messiju jos jednom sto je imao muda izaci u javnost u onom odijelu na bijele tockice :)

btw, vidim da se RM tema pretvorila u sprdacinu. kakav klub, kakav trener, kakav glavni igrac... takvi i fanovi. jad i bijeda. 

i bas kad pomislis da ne moze jadnije i nize, oni te iznova iznenade.

16 godina
mrzech kaže...

i cestitke Messiju jos jednom sto je imao muda izaci u javnost u onom odijelu na bijele tockice :)

btw, vidim da se RM tema pretvorila u sprdacinu. kakav klub, kakav trener, kakav glavni igrac... takvi i fanovi. jad i bijeda. 

Ficho je najjači, njemu su izbori lažirani i gotovo, neam druge, čak je i za avatar stavio "Uefa mafia" {#}

DarkSideu je svaki post u njihovoj temi vezan za Messija, ja mislim da niti jednom nije ništa drugo napisao u temi, "Messi je štakor, hobbit, patuljak, on zapravo glumi da je onakav". Koje frustracije {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:49 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Čarobnjak nosi čarobno odijelo. {#}

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mrzech kaže...

Ficho je najjači, njemu su izbori lažirani i gotovo, neam druge, čak je i za avatar stavio "Uefa mafia" {#}

DarkSideu je svaki post u njihovoj temi vezan za Messija, ja mislim da niti jednom nije ništa drugo napisao u temi, "Messi je štakor, hobbit, patuljak, on zapravo glumi da je onakav". Koje frustracije {#}

Kolega ajd jos jedanput procitaj sta sam ja postao u realovu temu!!! napisao sam da mi je to rekao prijatelj jer on je tako procitao i on tako misli,zato ne izmisljaj nego prvo procitaj do kraja!

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/196871_468950596474460_1880759248_n.jpg

Igraci su na danasnjem treningu cestitali Messiju na Zlatnoj lopti {#}

16 godina
Ficho28 kaže...

Kolega ajd jos jedanput procitaj sta sam ja postao u realovu temu!!! napisao sam da mi je to rekao prijatelj jer on je tako procitao i on tako misli,zato ne izmisljaj nego prvo procitaj do kraja!

nisam mislio na taj post nego na većinu drugih, pa i ovdje si odmah sinoć poslije dodjele napisao da je teška krađa i to velikim slovima...

previše ste zabrijali, stvarno ne razumijem zašto ne želite priznati da je Messi osvojio zasluženo jer je bio najbolji igrač u 2012. individualno. Pa i koeficijenti u kladionicama prije same dodjele govore puno toga...

16 godina
FC Barcelona

ma najbolje ih je pustiti nek se koprcaju u toj svojoj temi... tesko je biti normalan u danasnje vrijeme, pogotovo djeci na internetu.

vise uopce ne idem u temu Humor, samo procitam nove postove u temi Real Madrid {#}

16 godina
FC Barcelona

Andres Iniesta: "Opet čestitam Leu za njegovu 4. Zlatnu loptu koja ga čini jedinstvenim. A ako nastavi ovako, dobiti će i petu Zlatnu loptu. Bit Zlatne lopte nije nagraditi nekoga drugog samo zato što je on već osvajao dosad, već je bit prepoznati tko je najbolji igrač i za to ga nagraditi - i upravo to je ono što se i danas dogodilo".

Don Andres gospodski kao i uvijek...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 17:25 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali CR je porušio toliko rekorda... osvojio je la ligu (to je za njega i RM rekord), osvojio je superkup (još jedan neviđeni rekord), postigao je gol svakoj momčadi u ligi, imao najviše hat-trickova, bio jedan od najboljih strijelaca Eura 2012 uz bok našem Mandžukiću i drugih četiri momaka sa nevjerovatna tri gola!

A šta je Messi napravio? Zabio 91 gol, osvojio par nebitnih trofeja...

{#}

13 godina
neaktivan
trap kaže...

Ali CR je porušio toliko rekorda... osvojio je la ligu (to je za njega i RM rekord), osvojio je superkup (još jedan neviđeni rekord), postigao je gol svakoj momčadi u ligi, imao najviše hat-trickova, bio jedan od najboljih strijelaca Eura 2012 uz bok našem Mandžukiću i drugih četiri momaka sa nevjerovatna tri gola!

{#}

A sta je osvoji messi osim superkupa?{#}

16 godina
Ficho28 kaže...
trap kaže...

{#}

kad ćeš shvatiti da su osvojeni trofeji sa klubom samo jedan od 5 kriterija koji se gledaju u izboru? jeli to tako teško za shvatiti?

Messi je bio najbolji igrač INDIVIDUALNO i zato je dobio ovu nagradu za najboljeg igrača na svijetu. Stalno govorite da je Ronaldo zaslužio zbog Primere, a nedavno je bio izbor za najboljeg igrača Primere iz prošle sezone i nagradu je dobio - Leo Messi. Pljus, ostali ste bez argumenata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:49 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...
trap kaže...

{#}

kad ćeš shvatiti da su osvojeni trofeji sa klubom samo jedan od 5 kriterija koji se gledaju u izboru? jeli to tako teško za shvatiti?

Messi je bio najbolji igrač INDIVIDUALNO i zato je dobio ovu nagradu za najboljeg igrača na svijetu. Stalno govorite da je Ronaldo zaslužio zbog Primere, a nedavno je bio izbor za najboljeg igrača Primere iz prošle sezone i nagradu je dobio - Leo Messi. Pljus, ostali ste bez argumenata.

Ja sam ciljao na to!

16 godina
FC Barcelona

obavezno pogledati, savršen video koji je objavljen danas za četverostrukog osvajača Zlatne lopte, odavno nisam pogledao ovako dobar video, pola sata čiste uživancije...

kako bi se reklo - pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže isprike...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:06 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/maske-su-pale-messi-pokazao-da-pati-od-slicne-bolesti-kao-i-ronaldo-2---269607.html

doticni autor ovog izbljuvka, Ivica Medo, inace je veliki navijac Real Madrida, poznat po ovakvim hejterskim i debilnim clancima kontra Barcelone.

Messi je inace (sto je ovaj kvazinovinarcic zaboravio spomenuti) odavno rekao kako ce glasati za Xavija i Iniestu (logicno) i za jednog kolegu iz reprezentacije (Aguero, opet logicno), stoga ne znam cemu cudjenje. 

ionako je svima jasno da CR nije medju top 3 igraca na svijetu... mozda bi bio medju top 5. mozda.

16 godina
mrzech kaže...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/maske-su-pale-messi-pokazao-da-pati-od-slicne-bolesti-kao-i-ronaldo-2---269607.html

doticni autor ovog izbljuvka, Ivica Medo, inace je veliki navijac Real Madrida, poznat po ovakvim hejterskim i debilnim clancima kontra Barcelone.

Messi je inace (sto je ovaj kvazinovinarcic zaboravio spomenuti) odavno rekao kako ce glasati za Xavija i Iniestu (logicno) i za jednog kolegu iz reprezentacije (Aguero, opet logicno), stoga ne znam cemu cudjenje. 

ionako je svima jasno da CR nije medju top 3 igraca na svijetu... mozda bi bio medju top 5. mozda.

hahahahah zamisli tragedije, taj novinarčić optužuje Messija da nije glasao za Ronalda, a s druge strane Ronaldo je prepustio kapetansku vrpcu Brunu Alvesu jer za sebe nije mogao glasati. Pa tko je tu lud?

isto tako se onda može reći da je Casillas pokvaren jer ni on nije glasao za Messija, ima još puno primjera di su igrači u prvi plan stavljali svoje suigrače. Ali zamisli naslova - "maske su pale". Što je to došlo na ovaj svijet...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:32 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Sad tek vidim koliko se ti razumijes u nogomet! rade se ostavi toga {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trideset minuta je proletilo samo tako. Sad mi je još više žao što Ronaldinho nije ostao.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:38 (PLASMAorLCD).
16 godina
Ficho28 kaže...

Sad tek vidim koliko se ti razumijes u nogomet! rade se ostavi toga {#}

ja sam dio svemirske urote protiv reala, ne ocekujem da ti to shvatis.

LOL! i onda fichek objavi taj clanak na RM temi kao nesto ozbiljno i alarmantno {#}

kao sto rekoh, tema RM > tema Humor

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:44 (mrzech).
15 godina
antimadridista kaže...

obavezno pogledati, savršen video koji je objavljen danas za četverostrukog osvajača Zlatne lopte, odavno nisam pogledao ovako dobar video, pola sata čiste uživancije...

kako bi se reklo - pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže isprike...

Uzivao sam u svakoj sekundi videa stvarno odlicno napravljeno!

BARCELONA
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne kužim zašto uopće idete u RM temu i samo se živcirate. Pa pustite ljude da pišu šta hoće, kao da je bitno. Jasno je tko je trenutno bolji klub i tko je najbolji igrač.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice