FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.000.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mou ostani, mi te volimo!!! {#} {#}

16 godina
Re: FC Barcelona
-16 lijepo za oko.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uh, 16 bodova prednosti... to je stvarno nemoguće prokockati. Pogotovo uz ovakvu Barcu i Real. Teško će Real i do drugog mjesta ako se stvari puno ne poprave u drugom dijelu.

I smirite malo strasti, čovjek je reko da mu se ne sviđa da zovemo Ronalda tetkicom. Nemojte od buhe praviti slona, nije ništa provocirao.

16 godina
trap kaže...

Uh, 16 bodova prednosti... to je stvarno nemoguće prokockati. Pogotovo uz ovakvu Barcu i Real. Teško će Real i do drugog mjesta ako se stvari puno ne poprave u drugom dijelu.

I smirite malo strasti, čovjek je reko da mu se ne sviđa da zovemo Ronalda tetkicom. Nemojte od buhe praviti slona, nije ništa provocirao.

ma malo sam ga ja zatrollao jer su on iste stvari radili nedavno i to nekoliko dana zaredom. Spomenuli bi tako da Messi nije rekorder i da je onaj Zambijac bolji igrač i slično, onda kad im netko odgovori bi se začudili. Sad ovaj iste stvari došao raditi u ovu temu, samo sam to čekao.

hebiga, ipak je prvenstvo postalo dosadno pa se sprdamo malo :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 22:26 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad Anti nije stavio budem ja...  Roy se vratio na komentatorsku poziciju... {#}

http://www.dailymotion.com/video/xw5g5n_real-valladolid-barcelona-highlights-hd-22-12-2012_sport#.UNYsheRFH6g

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 22:57 (Balvan8).
16 godina
neaktivan
Ja sam gledao na BeInSports, lik skoro nije poceo plakati nakon Messijevog gola :P. A sa strane u chatu ovi se cude koji je ovo komentator :D.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
N3N0 kaže...
Ja sam gledao na BeInSports, lik skoro nije poceo plakati nakon Messijevog gola :P. A sa strane u chatu ovi se cude koji je ovo komentator :D.

da, to je Ray Hudson :)

kako je rekao kad je Messi zabio, "magisteriaaaaaal". Lik zaplače skoro, inače je veliki navijač Barce, zapjevao je himnu prije jedne utakmice :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ova akcija na 4:25 je VRH!! {#}

16 godina
FC Barcelona

"E=mc^2, and m is for Messi."  {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

stvarno mi djeluje nestvarno ovo što barca igra{#} nemam riječi

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

MALAGA HEROJ ! :)

16 bodova, nešto neopisivo dobro. S ovakvom igrom do finaal lige prvaka ko kruh. Svaka čast dečkima. :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

nece se nitko sad zapitati zasto se ovdje pise o Realu? ili se to samo meni spocitavaju dezurni Gandhi i njegovi mirovni sljedbenici? {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
18 godina
mrzech kaže...

nece se nitko sad zapitati zasto se ovdje pise o Realu? ili se to samo meni spocitavaju dezurni Gandhi i njegovi mirovni sljedbenici? {#}

u redu je pricat o realu ali ne na nacin kako ti radis. nekakve provokacije, pljuvanje, omalovazavanje itd.

to niti jedan normalan navijac ne radi. pogotovo se spustat na razinu pojedinaca iz real madrid teme.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

dobro, treba se sad malo i osvrnuti na sezonu i ono što nam slijedi. Mislim da je liga bar 90% u našim rukama, teško da Atletico može ovako gurati do kraja, a i ovako su 9 bodova iza. Mislim da je praktički nemoguće da se prokocka 16 bodova u odnosu na Real, ali ajde, ostavljam tih 10% za tu mogućnost. Jedna stvar koju navijači Reala vole reći je to da se oni sad automatski mogu početi pripremati za LP ne misleći na ligu, meni je to pomalo nerealno za reći. Igrači se negdje trebaju uigravati, treba se na utakmicama stvarati ekipa i igra, a ako netko misli da će oni to postići odmaranjem igrača do LP, to je glupost, a i Barca se može priuštiti malo rezerve u ligi, znaju i oni da je ovo ogromna prednost i da je Real praktički odustao od lige. Tako da tu što se tiče LP mislim da oni nemaju nikakvu prednost u odnosu na Barcelonu, dapače, imaju trenutno raspad od ekipe koja puca po šavovima i iz toga moraju stvoriti ekipu koja će dominirati, dok s druge strane Barca ostvaruje same pobjede, a i igra je na razini.

Gledao sam danas malo i Milan protiv Rome i njihova obrana izgleda kriminalno loše, mislim da bi to trebali proći bez problema kad se uzme u obzir da su nam oni prošle sezone u dvije utakmice četvrtfinala uputili 5 udaraca na gol sveukupno, a imali su dosta bolju ekipu sa Ibrom i Silvom. A i Barca ove sezone izgleda bolje nego prošle, sa više motiva sigurno. Iako Milan nikad ne treba podcijeniti, moguće je svašta ali mislim da je Barca veliki favorit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 2:15 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Mess Mess Mess Mess Mess Mess Mess Mess Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeess. Komentator je ovako doživio 91. gol Messija,

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e5Xe1__wLqs

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cestitam na osvojenoj 22 tituli La Lige!{#}

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I ja sam kao Real Madrid, ne mogu meda {#}

13 godina
protjeran
FC Barcelona

puta barca,puta barca eeeee

16 godina
tester22 kaže...

puta barca,puta barca eeeee

a može i ovaj ritam: "-16, -16 eeee"

eh, liječiš svoje komplekse u ovoj temi nakon svakog poraza Reala, tužno je to. Ali izgleda da tako mora biti, dolazit ćeš sve češće kako mi se čini, porazi su postali standardna stvar kod Reala.

na što je spao taj klub zadnjih nekoliko godina, što si sve dopuštaju u tolikoj želji da budu ispred Barcelone, ovaj trener je najbolji dokaz toga. A neka njega još par godina na klupi, ja se nebi bunio. Ne brini, biti će i Real jednog dana kao Barcelona, poštovati će svoje legende, neće stavljati klauna od trenera ispred kluba. Nažalost po tebe, to je daleka budućnost vjerojatno, samo pusti snovi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 15:37 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

mali rezime Messijeve 2012. godine...

91 gol:

22 asistencije:

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 15:47 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma daj tema im je katastrofa...nema posta gdje se ne spominje bilo sto vezano uz Barcu,i onda se cude kad neko od nas dode i prigovori...neznam kad sam tamo procito neku vijest vezano za Real ili igrace,da je neko stavio neki video sa sazecima....nego samo provocirajuci postovi i videi...

16 godina
FC Barcelona
Prema pisanju AS-a, Cuenca je prihvatio ponudu Valencije za posudbu do kraja tekuće sezone. Valencia u ugovor također želi ubaciti opciju otkupa, no Barcelona se još uvijek nije odlučila oko svega.
18 godina
antimadridista kaže...
Prema pisanju AS-a, Cuenca je prihvatio ponudu Valencije za posudbu do kraja tekuće sezone. Valencia u ugovor također želi ubaciti opciju otkupa, no Barcelona se još uvijek nije odlučila oko svega.

nek ide.. tamo ce bar igrat

16 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

nek ide.. tamo ce bar igrat

mislim da bi on dobivao i u Barci šanse da nije imao tešku ozljedu, još se nije ni oporavio tako da dosad nije ni mogao igrati.

prošle sezone mu je Pep davao šanse, nije bio loš i moglo se računati na njega, pitanje je kakav će se vratiti poslije teške ozljede koju je imao. Zato i jest posudba najbolje rješenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 20:05 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ma daj tema im je katastrofa...nema posta gdje se ne spominje bilo sto vezano uz Barcu,i onda se cude kad neko od nas dode i prigovori...neznam kad sam tamo procito neku vijest vezano za Real ili igrace,da je neko stavio neki video sa sazecima....nego samo provocirajuci postovi i videi...

ja da ti iskreno kazem uopce tamo ne zalazim osim kada se hocu posteno nasmijat {#}

lnova65
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mhm

‎"El Mundo Deportivo" je na svojoj web stranici posjetiteljima postavio zanimljivo pitanje: "Želite li vidjeti Ikera Casillasa na golu Barçe?" Nešto manje od 70% navijača je odgovorilo potvrdno.

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
Tommy_123 kaže...

Mhm

‎"El Mundo Deportivo" je na svojoj web stranici posjetiteljima postavio zanimljivo pitanje: "Želite li vidjeti Ikera Casillasa na golu Barçe?" Nešto manje od 70% navijača je odgovorilo potvrdno.

a ko ne bi zelio san ikera u svojoj ekipi

samo sto je on gospodin covik i on nece nikad otic iz reala, osim ako ga ne oteraju

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Tommy_123 kaže...

Mhm

a ko ne bi zelio san ikera u svojoj ekipi

samo sto je on gospodin covik i on nece nikad otic iz reala, osim ako ga ne oteraju

Iker je kralj. I većina igrača Reala su jako dobri igrači pa nikog osim njega ne bih volio u Barci.

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina

govorio sam o tome bezbroj puta, ali nekima nista nikad nece zacepiti usta.

sretan bozic svima i neka nam svima santa messi donese jos puno golova :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice