FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.998.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...

kiki je zabio 30 golova manje,necu ni spominjat kolko je manje asistira,o messijevoj magiji svi znaju sve,i opet neki ludaci bi ronaldu dali ballon d'or

zasto pisemo o Ronaldu na temi Barcelona?

slabo i anemicno prvo poluvrijeme i totalno drukcije drugo. opcenito cesto slabo barça ulazi u utakmicu. u svim utakmicama protiv reala npr. na pocetku je bila panika, a kasnije bi dominirali i s igracem manje.

u svakom slucaju, prednost povecana i pred 2. i pred 3. na tablici :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne postam ovo bas sa zadovoljstvo al evo.

ZANIMLJIVO: Lionel Messi je u ovoj sezoni postigao više ligaških pogodaka (25) nego napadači Real Madrida: Ronaldo (14), Higuain (7) i Benzema (3) zajedno.

EDIT:Ajd ako se za Real doda još i Morata s jedinim golom, i to pobjednickim nad Levante-om zabili su isto kao i Messi (25).

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 23:13 (Legendic1911).
16 godina
Legendic1911 kaže...

ZANIMLJIVO: Lionel Messi je u ovoj sezoni postigao više ligaških pogodaka (25) nego napadači Real Madrida: Ronaldo (14), Higuain (7) i Benzema (3) zajedno.

EDIT:Ajd ako se za Real doda još i Morata s jedinim golom, i to pobjednickim nad Levante-om zabili su isto kao i Messi (25).

lol... bas sam htio napisati to isto, ali si me preduhitrio :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Antimadritista, cekam te s HD snimkom tekme s Ray Hudsonom :D

15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Da, bilo je prije ovog kola, mislim neka slika ili nešto da je Messi zabio kao cijeli napad Reala, tada je bilo 23-23, danas Ronaldo zabio jedan, Messi dva pa ih je prešišao.

BTW. prestrašna je Messijeva statistika, još je ubojitiji nego prošle sezone. Ako ovako nastavi, lako će srušiti onih 50 prošlogodišnjih. Nekada je bilo čudo kada je vrhunski napadač zabio 25 po sezoni. Messi to već nakon 16 kola ima. Strašno!

16 godina
barcafan12 kaže...

Antimadritista, cekam te s HD snimkom tekme s Ray Hudsonom :D

a baš čekam da se pojavi. Većinom bude on komentator, nadam se da će i sad biti jer me strašno zanima njegova reakcija nakon Adrianovog gola {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
trap kaže...
Legendic1911 kaže...

Da, bilo je prije ovog kola, mislim neka slika ili nešto da je Messi zabio kao cijeli napad Reala, tada je bilo 23-23, danas Ronaldo zabio jedan, Messi dva pa ih je prešišao.

BTW. prestrašna je Messijeva statistika, još je ubojitiji nego prošle sezone. Ako ovako nastavi, lako će srušiti onih 50 prošlogodišnjih. Nekada je bilo čudo kada je vrhunski napadač zabio 25 po sezoni. Messi to već nakon 16 kola ima. Strašno!

Tek sad izlazi na vidjelo ono sto je prije pocetka sezone onaj Barcin kondicijski trener ili tako nesto izjavio da ce Messi biti jos bolji...nevjerovatno,covjek primi loptu i kaze ajde idem zabit...ovakvog igraca cemo vidjet jedanput za zivota,stvarno je najbolji ikad..  :D 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo dao izjavu odmah nakon tekme:

Ronaldo: "Na -13 moja frizura je i dalje postojana."

ELS BLAUGRANES <3
18 godina

e brate mili sta ste dopi*dili sa ronaldom i realom i tim seljavim komentarima...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

e brate mili sta ste dopi*dili sa ronaldom i realom i tim seljavim komentarima...

Svim navijačima Reala želim sretnu i uspješnu novu '-13. godinu od sveg srca...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

Svim navijačima Reala želim sretnu i uspješnu novu '-13. godinu od sveg srca...

Mogao si barem to napisat u nasoj temi {#}

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique: "Mourinho rekao da Messi simulira? Pa, vidi se da on nikada nije bio dobar nogometaš. Nikada to neće moći razumijeti."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Gerard Piqué: "Messi radi iste stvari koje je radio i kao dječak, samo što to sada radi pred 90.000 navijača i protiv najboljih igrača na svijetu."
16 godina
FC Barcelona

evo HD sažetak, ali nema Ray Hudsona :(
samo onaj njegov sukomentator i neki drugi komentator umjesto Raya. Kaže ovaj komentator nakon gola Adriana: "Well, I know someone who is sitting at home watching this game and jumping of his chair, and that would be Ray Hudson because this is an absolute screamer" {#}

http://www.dailymotion.com/video/xvzv7p_barcelona-atletico-madrid-highlights-hd-16-12-2012_sport#from=embediframe

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 1:55 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Kako je pocelo malo san se i zabrinija. al kasnije rutinirano...

Messi se setao prvo poluvrijeme.Busi me razocarao trkom, nisan zna da je onako spor, dida Puyol mu je pokazao 2 puta kako se trci za Falcaom.

Atletico je jak, al nije konstantan. lipo je vidit treci klub sa barcom i realom na vrhu, daje malo vise uzbudjenja ligi...

16 godina
FC Barcelona
Adriano vjerojatno ni sam nezna jeli dešnjak ili ljevak. Sjećamo se svi njegovog gola protiv Valencije nedavno sa lijeve strane desnom nogom:

a onda sinoć ovaj gol lijevom nogom sa desne strane:

i nisu to jedini primjeri, i po samoj njegovoj igri se ne primjećuje razlika u vođenju lopte, driblingu, jednako je dobar sa desnom i lijevom. Zato i može pokrivati većinu pozicija na terenu, nevjerojatno koristan i polivalentan igrač....
18 godina

opcepoznato je da on moze sa obe noge...

16 godina
Obi Wan kaže...

opcepoznato je da on moze sa obe noge...

pa da, ali ga se ne cijeni dovoljno, tek sad kad je u ovakvoj formi ga ljudi hvale i dižu u nebesa. Čini mi se da će Alves dosta grijati klupu ako se ne popravi.

18 godina

2010 kad sam cuo da ce doc iz seville bas sam se iznenadio da ga je sevilla pustila :p

16 godina
FC Barcelona

Adrianov gol sniman iz publike, ovako izgleda još bolje nego na TV-u {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Adrianov gol sniman iz publike, ovako izgleda još bolje nego na TV-u {#}

Ako ikad Bog da da doživim tu atmosferu, da pjevam s njima, onda mogu umrijet.

ELS BLAUGRANES <3
18 godina

been there, done that

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Adriano nam je definitivno najbolje pojacanje ove sezone(prosle se nije bas naigra pa ko da i nije bio tu),inace mislim da je on definitivno najbolji bek u ovom trenutku,covjek moze igrat livo,desno, u sredini,u obrani,u napadu,di god da ga stavis i jos je solidan,jedini problem je sta lako ispada u nekim situacijama...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
FC Barcelona
kod onog prvog gola Messija se jako dobro vidi utjecaj Alexisa na igru. Dodao mu je loptu i odmah u trku odvukao sa sobom 2 igrača i oslobodio Messiju prostor. Dalje znamo kako to završava kad Messi ima prostora. Protiv Betisa ista stvar kod onog prvog gola Messija. Ali eto ljudi nažalost gledaju samo ono što igrač radi sa loptom u nogama.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
kod onog prvog gola Messija se jako dobro vidi utjecaj Alexisa na igru. Dodao mu je loptu i odmah u trku odvukao sa sobom 2 igrača i oslobodio Messiju prostor. Dalje znamo kako to završava kad Messi ima prostora. Protiv Betisa ista stvar kod onog prvog gola Messija. Ali eto ljudi nažalost gledaju samo ono što igrač radi sa loptom u nogama.

Nije to,decko kuzi igru,zna stvoriti prostor,trci,trudi se...ali sto je da je mora stvarno zabijati,ne moze sve na Messija ici,dogodit ce nam se isto ko i prosle sezone kad osim Messija nije imao ko da zabije u jakim,bitnim tekmama...Fabregas je taman usao u strasnu formu i nazalost se ozlijedio,Pedro je slican kao i Alexis,pretrci jako puno al sta to vrijedi kad u 20 i kolko tekmi nije zabio...jednostavno moramo imati jos jednog igraca sa 15-20+ golova ako mislimo osvojiti sve.

16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Nije to,decko kuzi igru,zna stvoriti prostor,trci,trudi se...ali sto je da je mora stvarno zabijati,ne moze sve na Messija ici,dogodit ce nam se isto ko i prosle sezone kad osim Messija nije imao ko da zabije u jakim,bitnim tekmama...Fabregas je taman usao u strasnu formu i nazalost se ozlijedio,Pedro je slican kao i Alexis,pretrci jako puno al sta to vrijedi kad u 20 i kolko tekmi nije zabio...jednostavno moramo imati jos jednog igraca sa 15-20+ golova ako mislimo osvojiti sve.

zasad je i više nego dobro. Ne samo zbog Messija, zabija i Fabregas, evo Adriano već 5, Iniesta je zabio nekoliko, kao i Villa. Mislim da će ove godine ekipa srušiti rekord po zabijenim golovima u Primeri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:59 (antimadridista).
18 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

imamo ga al sidi na klupi :(

16 godina
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

imamo ga al sidi na klupi :(

sve je do trenera i što traži u kojoj utakmici. Ako primjerice igra Villa umjesto Alexisa, onakav treći gol jučer teško da bi zabili. S druge strane, Villa je s loptom opasniji i može biti korisniji protiv ekipa koje se skroz zabiju u svoj šesnaesterac. Neznam zašto se podcjenjuje Alexisa ili Pedra samo zato što zabiju manje golova od Ville, a jasno je kako utječu na igru i koliko su korisni. Mi pričamo da Villa dobiva premalo šansi, ali treba biti realan i reći da je svoje šanse dobivao ove sezone i svaki put kad bi počeo utakmicu, uvijek bi zakazao, kao da nema snage za cijelu utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:04 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sve je do trenera i što traži u kojoj utakmici. Ako primjerice igra Villa umjesto Alexisa, onakav treći gol jučer teško da bi zabili. S druge strane, Villa je s loptom opasniji i može biti korisniji protiv ekipa koje se skroz zabiju u svoj šesnaesterac. Mi pričamo da Villa dobiva premalo šansi, ali treba biti realan i reći da je svoje šanse dobivao ove sezone i svaki put kad bi počeo utakmicu, uvijek bi zakazao, kao da nema snage za cijelu utakmicu.

I to,a i ja jednostavno ne osjecam vise neku kemiju izmedu Messija i Ville...Ville i ostatka tima,jednostavno kao da nisu u najboljim odnosima,prosle sezone su se odlicno nadopunjavali pogotovo Messi i Villa,a ove je sve to nesto na mus...neznam,kao sto sam i prije rekao,ne sluti mi ovo na dobro,mislim da bi Villa mogao otici na kraju,nazalost

16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

sve je do trenera i što traži u kojoj utakmici. Ako primjerice igra Villa umjesto Alexisa, onakav treći gol jučer teško da bi zabili. S druge strane, Villa je s loptom opasniji i može biti korisniji protiv ekipa koje se skroz zabiju u svoj šesnaesterac. Mi pričamo da Villa dobiva premalo šansi, ali treba biti realan i reći da je svoje šanse dobivao ove sezone i svaki put kad bi počeo utakmicu, uvijek bi zakazao, kao da nema snage za cijelu utakmicu.

I to,a i ja jednostavno ne osjecam vise neku kemiju izmedu Messija i Ville...Ville i ostatka tima,jednostavno kao da nisu u najboljim odnosima,prosle sezone su se odlicno nadopunjavali pogotovo Messi i Villa,a ove je sve to nesto na mus...neznam,kao sto sam i prije rekao,ne sluti mi ovo na dobro,mislim da bi Villa mogao otici na kraju,nazalost

da ga se žele riješit, riješili bi ga se sad u ovom prijelaznom roku, a od toga nema ništa kao što je i Tito izjavio. Prije par dana sam pročitao jedan dobar komentar an tu temu kako navodno Messi i Villa nisu u dobrim odnosima. Poslije kup utakmice kad je Villa asistirao Messiju za gol pričalo se da nisu u dobrim odnosima, da se to vidi u proslavi gola i slično. A poslije gola Messi otrčao Villi u zagrljaj i kaže komentar "da, zagrljaj nije dovoljan, sex bi bio primjereniji da ljudi shvate da nisu posvađani" :)

neznam kako se to primjeti da njih dvojica nisu u dobrim odnosima, kladim se da nije bilo one situacije kad su se malo porječkali na terenu, od tih priča nikad ništa nebi bilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:14 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice