Kakav gol!!! 

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oči mi ispale :D
Ma nije tu samo obrana kriva... Messi je izgubio loptu na najgorem mogucem mjestu. Falcao nece tri puta promasiti. Losa igra, imali smo dva slobodnjaka od kojih nista nije bilo. Bice bolje...
Evo 1-1, Adriano.
Treba se češće netko ovako odvažit potegnit.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Prva pa musko :DDD ajme projektil,ovako se ni Apollo nije lansirao...bravo Adriano,ajmo sad!!!
Golcina, gol polusezone... :)
Adriano je definitvno najvise napredova od prosle sezone
vidili momci da se ne valja zaye8avat pa podigli tempo... 2:1
Klasika Busi laznjak. Bravo!
Kakav preokret. Tek smo se trgnuli nakon gola i odtad pritisak. Moramo povečat još prednost.
Uh,dobro da se Alexis izmakao...
Kakav preokret. Tek smo se trgnuli nakon gola i odtad pritisak. Moramo povečat još prednost.
Visjelo je u zraku ako se ne varam 79% posjed lopte u nasu korist , nego ljepo se Busi snasel i pogodil.
mora se priznati da smo zabili dva gola na sreću kakva rijetko zabijamo. Adrianov gol je strašan, ali takav će ući jednom u 100 pokušaja. Nikako nisam zadovoljan prikazanim u prvom poluvremenu, loša igra, ne trči se dovoljno i ne pokriva se prostor, Falcao je mogao već do hat-tricka. A mi osim ta 2 gola apsolutno ništa nismo pokazali, niti jedna poštena akcija.
mora se priznati da smo zabili dva gola na sreću kakva rijetko zabijamo. Adrianov gol je strašan, ali takav će ući jednom u 100 pokušaja. Nikako nisam zadovoljan prikazanim u prvom poluvremenu, loša igra, ne trči se dovoljno i ne pokriva se prostor, Falcao je mogao već do hat-tricka. A mi osim ta 2 gola apsolutno ništa nismo pokazali, niti jedna poštena akcija.
Pa je ali kako sam i prije napisal obrana nam stvarno na momente u nekim utakmicama ove godine izgleda ko Dinamo u LP 
...nijedan gol nisam vidio radi 
interneta!
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Ovaj Messi sve luđi i luđi. Kakva golčina. :D
Cesc je ozljeđen...
Messi 
Cim je lopta dosla do messija, smrdilo je na pogodak. Jos jedan mora zabit. xD
kiki je zabio 30 golova manje,necu ni spominjat kolko je manje asistira,o messijevoj magiji svi znaju sve,i opet neki ludaci bi ronaldu dali ballon d'or
Publika na Nou Campu uzvikuje: "Mourinho, volimo te, ostani, molimo te.
90 gol gospodina. Nemam rijeći ! :)
Jesam rekao, jos jedan Messi... kralj! :)
Jesam rekao, jos jedan Messi... kralj! :)
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Rutinska pobjeda Barcelone i odličan obračun Messija i Falcaa. Ovi koji su pisali na početku da Barca ne igra dobro, zaboravljaju da se utakmice igraju 90 minuta i da je Barca ta koja večinom u drugom poluvremenu diktira tempo.
Messi se šeta po terenu i zabije 2 gola, što bi tek bilo da je ozbiljno shvatio utakmicu :)
drugo poluvrijeme puno bolje od prvog. Thiago treba dobivati veću minutažu, može on mijenjati Xavija ili Iniestu bez problema.
a Busquets je bio fantastičan, mislim da niti jednu loptu nije izgubio večeras, a koliko ih je samo osvojio...
i još zabio majstorski gol u prvom poluvremenu.
Messi se šeta po terenu i zabije 2 gola, što bi tek bilo da je ozbiljno shvatio utakmicu :)
drugo poluvrijeme puno bolje od prvog. Thiago treba dobivati veću minutažu, može on mijenjati Xavija ili Iniestu bez problema.
Kako mali uštopa loptu... neviđeno! :) +13, solidna temperatura za zimu... xD