FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.996.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba stopera dofurat i to obavezno. Kolko nesreće imamo s njima, treba jedan dobar i iskusan poput Puyola. Hummels bi bio jako dobar izbor, da.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

mislim da su u klubu jako oprezni oko kupovine stopera zbog slučaja Čigrinski od prije 2-3 godine, zato se ovoliko i čeka s time i ne želi se riskirati i opet napraviti istu grešku kao i onda.

Iako se Hummels stvarno čini kao najbolje rješenje, ne vidim tko je bolji i perspektivniji mladi stoper od njega.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 0:08 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.barcabalkan.com/news/read/4664/Brojevi-ne-lazu-iako-se-u-Madridu-jos-uvijek-zale {#}

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

@ Zeromaxy21 - uopće se ne slažem s tobom. Razlika između Primere i Premiershipa sigurno nije tolika, a bome ni klubovi sa dna Primere nisu tolika smijurija. Recimo Deportivo je zadnji na ljestvici Primere, a zabili su Barci 4 gola i dobro ih namučili. Sinoć jedan Betis je odigrao strašnu utakmicu, nikad nisam vidio da je netko tako ugrozio Barcu i baš je napao, čak niti u LP. Isti taj Betis je pobijedio Real nedavno.Pa jedna Malaga koja se šeta Ligom Prvaka, odlična ekipa, ima tu još klubova koje bi nabrojio. Dok je recimo Manchester City smiješna ekipa s kojom se rugaju svi klubovi u LP već drugu godinu zaredom, a prošle sezone osvojili su Premiership i to su osvojili 90 bodova i prošetali se ligom, to je meni smiješno. Više bi rekao da je to nekakav mit da je Premiership nedodirljiv, a po svemu se vidi zadnjih godina da uopće nije.

da se nadovežem...

Upravo to premier liga je više mit nego istina. Jedan Atletico je tukao Chelsea 4-0 na startu sezone i to ne u nekom nebitnom meču. Malaga igra sjajno kako si i rekao.... Athletic Bilbao da nije prodavao, danas bi bio jedan od boljih europskih klubova. Uostalom u Premier ligi se prošle sezone desilo par smiješnih rezultata i to u utakmicama između top klubova Man United protiv Arsenala(8-2) i United protiv Citya(1-6). Takvim rezultatom liga baš u tom trenutku i nije dala dojam o nekoj izjednačenosti. Naravno to su povreme oscilacije, ali one su se potvrdile i kasnije u Ligi prvaka gdje City nemože ništa, prošle i ove sezone, a niti ostali se nisu proslavili. Ipak ih je nakraju sve spasio Chelsea(kojeg povremeno favoriziram) sa onim, sretno osvojenim trofejom lige prvaka. Ono što krasi Premiership je čvrsta igra i puno poznatih imena, sada još i više otkada je City kupio sve moguče igrače na tržištu... te naravno Englezi koji bi "govno" pretvorili u zlato.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se i ja nadovezem premda je to antimadridista spomenuo pred kraj prosle sezone.

U polufinalu proslogodisnjih europskih natjecanja su se nasli pet Španjolskih klubova od ukupno njih osam.

(Barcelona i Real - LP   Valencia, Atletico Madrid, Athletic Bilbao - Europa league)

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
FC Barcelona

kad covjek pomisli da ovi u madridu ne mogu pasti na nize grane...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/cekaj-messi-nisi-rekorder-ima-netko-tko-je-zabio-vise.html

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:08 (Logigamer).
16 godina
Logigamer kaže...

bahata seljacina ikompleksirana, isto ko i Mourinho... isti sindrom.

mali podsjetnik: Messi postize hat trick protiv Zaragoze, pred kraj izbori penal, a izvodjac - Ibrahimovic

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
antimadridista kaže...

@ Zeromaxy21 - uopće se ne slažem s tobom. Razlika između Primere i Premiershipa sigurno nije tolika, a bome ni klubovi sa dna Primere nisu tolika smijurija. Recimo Deportivo je zadnji na ljestvici Primere, a zabili su Barci 4 gola i dobro ih namučili. Sinoć jedan Betis je odigrao strašnu utakmicu, nikad nisam vidio da je netko tako ugrozio Barcu i baš je napao, čak niti u LP. Isti taj Betis je pobijedio Real nedavno.Pa jedna Malaga koja se šeta Ligom Prvaka, odlična ekipa, ima tu još klubova koje bi nabrojio. Dok je recimo Manchester City smiješna ekipa s kojom se rugaju svi klubovi u LP već drugu godinu zaredom, a prošle sezone osvojili su Premiership i to su osvojili 90 bodova i prošetali se ligom, to je meni smiješno. Više bi rekao da je to nekakav mit da je Premiership nedodirljiv, a po svemu se vidi zadnjih godina da uopće nije.

da se nadovežem...

Upravo to premier liga je više mit nego istina. Jedan Atletico je tukao Chelsea 4-0 na startu sezone i to ne u nekom nebitnom meču. Malaga igra sjajno kako si i rekao.... Athletic Bilbao da nije prodavao, danas bi bio jedan od boljih europskih klubova. Uostalom u Premier ligi se prošle sezone desilo par smiješnih rezultata i to u utakmicama između top klubova Man United protiv Arsenala(8-2) i United protiv Citya(1-6). Takvim rezultatom liga baš u tom trenutku i nije dala dojam o nekoj izjednačenosti. Naravno to su povreme oscilacije, ali one su se potvrdile i kasnije u Ligi prvaka gdje City nemože ništa, prošle i ove sezone, a niti ostali se nisu proslavili. Ipak ih je nakraju sve spasio Chelsea(kojeg povremeno favoriziram) sa onim, sretno osvojenim trofejom lige prvaka. Ono što krasi Premiership je čvrsta igra i puno poznatih imena, sada još i više otkada je City kupio sve moguče igrače na tržištu... te naravno Englezi koji bi "govno" pretvorili u zlato.

Opet dajete vrh tablice, rekao sam da Primera ima daleko najmoćniji vrh tablice. Da je od 10 mjesta pa nadolje u Premiershipu mnogo teže. Ić na gostovanja Stokeu i drugim fizikalnim ekipama u ligi u kojoj je teži kontakt dopušten je teško. Ne kažem da to Barca i Real nebi apsolvirali, ali da bi bilo puno teže nego kod Granada i Getafea. Morate priznati da sve šta nije top4/5 u Primeri se za Barcu/Real gleda kao na must win, dok za United i City nije tako. Jedini razlog zašto su oba kluba završili na 89 bodova i tako daleko od ostatka premiershipa je ispadanje iz LP u grupi. Niti jedan od klubova nije poslije išao ni za league cup, FA cup, europa league cup, samo premiership.

17 godina
mrzech kaže...
Logigamer kaže...

bahata seljacina ikompleksirana, isto ko i Mourinho... isti sindrom.

mali podsjetnik: Messi postize hat trick protiv Zaragoze, pred kraj izbori penal, a izvodjac - Ibrahimovic

na toj utakmici je falia vise od par zicera,  taj penal je jedva zabija, nek se pokrije usima ima je svoju priliku i nije je odradija. ja jos zalim tu razmjenu i 35mil€

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina

mozete vi pricat sta god hocete za ibrahimovica ali covik je znalac. zasto je on otisao iz barce i zasto krivi guardiolu i messija to je njegovo pravo a uostalom nisu se njih dvojica nesto trudila da nam predoce drugu stranu price. vjerojatno jer ljudi nisu zeljni konflikta kao ibra jer njega boli neka stvar o tome.

cinjenica je ta da njih dvojica nisu mogli igrat skupa. i jedan je mora izletit a svi dobro znamo da barca nikad nece skartat messija jer to bi bila glupost stoljeca.

nikad necu prezalit sta je ibra isa iz barcelone ali eto, tako je kako je.

a sta se tice mourinha coviku je stil da tako nastupa i cemu se imate cudit? smirite strasti malo.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 13:26 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mozete vi pricat sta god hocete za ibrahimovica ali covik je znalac. zasto je on otisao iz barce i zasto krivi guardiolu i messija to je njegovo pravo a uostalom nisu se njih dvojica nesto trudila da nam predoce drugu stranu price. vjerojatno jer ljudi nisu zeljni konflikta kao ibra jer njega boli neka stvar o tome.

cinjenica je ta da njih dvojica nisu mogli igrat skupa. i jedan je mora izletit a svi dobro znamo da barca nikad nece skartat messija jer to bi bila glupost stoljeca.

a sta se tice mourinha coviku je stil da tako nastupa i cemu se imate cudit? smirite strasti malo.

daj molim te, ibra je napustio barcu jer nije mogao igrat uz messijev ritam..messi je zasigurno bolji od njega i ibra se pokenjao..dobar je on igrač al nekad malo pretjeruje...a što se tiče mourinha on je sebična i umišljena budala koja misli da zna sve..oprostite na izrazu

Battlelog: Login_HR
16 godina
Obi Wan kaže...

ja nikad neću prežalit što smo ga uopće dovodili i iskrcali milijune i još dali Etooa koji je u Barcinom sistemu 5 puita bolji igrač nego Ibrahimović.

Ibra u to jednoj sezoni nije skoro ništa pokazao, jedino čega se sjećam su oni golovi Arsenalu i gol za pobjedu u El Clasicu, ali nikakav dobar dojam nije ostavio u klubu. Još kad se sjetim da je odmah na prvom njegovom predstavljanju na Nou Campu poljubio grb na dresu dođe mi plakati, a lik mijenja klubove kao čarape i ljubav prema klubu mu apsolutno ništa ne znači.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:28 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

ja nikad neću prežalit što smo ga uopće dovodili i iskrcali milijune i još dali Etooa koji je u Barcinom sistemu 5 puita bolji igrač nego Ibrahimović.

Ibra u to jednoj sezoni nije skoro ništa pokazao, jedino čega se sjećam su oni golovi Arsenalu i gol za pobjedu u El Clasicu, ali nikakav dobar dojam nije ostavio u klubu. Još kad se sjetim da je odmah na prvom njegovom predstavljanju na Nou Campu poljubio grb na dresu dođe mi plakati, a lik mijenja klubove kao čarape i ljubav prema klubu mu apsolutno ništa ne znači.

to sto igraci ljube grb kluba meni nista ne predstavlja jer to ne uzimam za ozbiljno. tko zna sta se moze dogoditi za godinu dana

a to sto on minja klubove... a cuj, lik je profesionalac a + toga pokazao je di je god dosao da je klasa

i jos jedna digresija ibra je za barcu u 45 nastupa zabio 21 gol uz 13 asista.

16 godina
Obi Wan kaže...
to sto igraci ljube grb kluba meni nista ne predstavlja jer to ne uzimam za ozbiljno. tko zna sta se moze dogoditi za godinu dana

a to sto on minja klubove... a cuj, lik je profesionalac a + toga pokazao je di je god dosao da je klasa

to znači dosta toga. Znači da je lik glumio kao da mu je Barca  jedini klub i nešto slično, a 2 godine kasnije ovako s*re po klubu samo zato što nije uspio tamo.

za mijenjanje klubova razumijem, ali to sam naveo samo zbog ovoga iznad, zbog toga što je poljubio grb Barce, pa rijetko ćeš vidjet da to rade i Puyol, Xavi, Messi koji su legende kluba.

sezonu prije tih Ibrinih brojki, Etoo je zabio preko 30 golova uz onaj najvažniji u finalu LP protiv Uniteda, onaj gol Ibra nikad nebi zabio, praktički iz ničega se provukao kroz obranu i zabio. Dakle, transfer se i statistički pokazao kao neuspješan. Mislim da Ibra u Barci nikada nebi bio uspješan niti bi ikad bio zadovoljan da je duže ostao, jer takvo okruženje njemu ne paše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:08 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...
Obi Wan kaže...

to znači dosta toga. Znači da je lik glumio kao da mu je Barca  jedini klub i nešto slično, a 2 godine kasnije ovako s*re po klubu samo zato što nije uspio tamo.

za mijenjanje klubova razumijem, ali to sam naveo samo zbog ovoga iznad, zbog toga što je poljubio grb Barce, pa rijetko ćeš vidjet da to rade i Puyol, Xavi, Messi koji su legende kluba.

sezonu prije tih Ibrinih brojki, Etoo je zabio preko 30 golova uz onaj najvažniji u finalu LP protiv Uniteda, onaj gol Ibra nikad nebi zabio, praktički iz ničega se provukao kroz obranu i zabio. Dakle, transfer se i statistički pokazao kao neuspješan. Mislim da Ibra u Barci nikada nebi bio uspješan niti bi ikad bio zadovoljan da je duže ostao, jer takvo okruženje njemu ne paše.

sta da ljube grb ili da mijenjaju klubove?

ovo drugo je cisto subjektivan dojam tko bi sto i kako napravio. koliko je ibra golova zabio a eto'o nebi nikad na taj nacin. toliko o tome

da je transfer statisticki neuspjesan slazem se. bio je u klubu tako malo vremena za toliki novac

ovo zadnje mislim da grijesis jer u svakom klubu je pokazao da je veliki igrac tako da to ne stoji.

16 godina
Obi Wan kaže...
sta da ljube grb ili da mijenjaju klubove?

ovo drugo je cisto subjektivan dojam tko bi sto i kako napravio. koliko je ibra golova zabio a eto'o nebi nikad na taj nacin. toliko o tome

da je transfer statisticki neuspjesan slazem se. bio je u klubu tako malo vremena za toliki novac

ovo zadnje mislim da grijesis jer u svakom klubu je pokazao da je veliki igrac tako da to ne stoji.

stavio sam jednom u ovoj temi neki citat iz njegove knjige, kao da mu je bilo čudno kako su poslušni Xavi, Iniesta, Messi i cijela ekipa, da on nikad nebi bio takav i da to nije način na koji stvari kod njega funkcioniraju. On želi pozornost privući na sebe, želi biti glavni. A kad takva osoba dođe u Barcu koja je ekipa puna zvijezda, i kad malo sjedi na klupi to je za njega vjerojatno neprihvatljivo. Vidjelo se odmah na početku sezone da to neće baš funkcionirati, Ibra je bio špica i nikako se nije uklapao u sistem. U svim klubovima u kojima je bio je odmah pokazao da je igračina, ali u Barci nije. Recimo u Milanu prošle sezone je odigrao kako zna i može, sad i u PSG-u, prije u Interu, ali u Barci nije jer mu ne paše taj sistem.

a da ne kažem kad je on otišao u što se Messi pretvorio kad je prebačen u sredinu, odmah osvojena LP i Messi se pretvorio u stroj, danas još bolji nego tad, tako da je odličan potez što ga se prodalo kad već nije išlo. Dok je jedan Etoo sigurno još 2-3 godine imao budućnost u Barci, mogao je igrati na krilu i kao špica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:28 (antimadridista).
18 godina

pa upravo zato kazem, bili je ili on ili messi i normalno da je on izletija.

16 godina
Obi Wan kaže...

pa upravo zato kazem, bili je ili on ili messi i normalno da je on izletija.

tko kaže uopće da je to bilo tako? ako je Messi poečo igrati u špici bolje nego na krilu nakon odlaska Ibre, ne mora odmah značit da je Ibra potjeran zbog toga. To su sve puste priče koje ne moraju biti istinite. A zanimljivo je kako su te priče počele tek sljedeće sezone kad se vidjelo da je Messi bolji na toj poziciji. Igrao je i Etoo špicu prije Ibre pa se to nikad nije dogodilo, Messi je uvijek bio na krilu do odlaska Ibre. Ja vjerujem da u klubu nakon najgoreg transfera u povijesti nisu više htjeli rikirati sa klasičnim špicama, mislim da u Barci još dugo nećemo gledati klasičnog napadača u igri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:52 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

inače, kako madridski mediji bockaju u vezi rekorda, Katalonski Sport uzvraća {#}

"23 gola koštaju 0 eura"
"Cristiano 13 + Higuain 7 + Benzema 3 = 23 gola - koštaju 147 milijuna eura"

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:56 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

da mi je znati tko je ovo s RM topica :P

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Već su se počeli pojavljivati novi "fanovi" Godfreya Chitalue.... {#}

Ovako bi to izgledalo bez Messija, Ronalda i Falcaa, inače Betis je stvarno iznenađenje lige! 

16 godina
mrzech kaže...

da mi je znati tko je ovo s RM topica :P

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

22 minute najboljih poteza od strane vanzemaljca.... mislim da c. ronaldo nema ni 3 minute {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 0:01 (MrSkunk43).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi golovi ove godine. Kvaliteta je shit ali vidi se što je pjesnik htio reći.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pD-gWY4JAP0

0_o
16 godina
FC Barcelona

morate ih razumjeti što su sretni da postoji neki Zambijac koji je u Zambijskom prvenstvu zabio 107 golova prije 40 godina, prevelike su to frustracije :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:16 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

morate ih razumjeti što su sretni da postoji neki Zambijac koji je u Zambijskom prvenstvu zabio 107 golova prije 40 godina, prevelike su to frustracije :)

prica se po Madridu da je taj Zambijac bio vatreni navijac Reala, tak da ti je to zapravo njihov rekord.

Dokaz? Imao je lazni dres Reala koji je kupio na rivi u Novalji kad je bio na moru.

ajmo sad, apologete barcelonske! Ajmooooooooo! :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:20 (mrzech).
18 godina

interesira me dal je krkic jos na posudbi i kakvi su planovi za njega ako nije. volio bih ga ponovo vidjeti u barci...

16 godina
Obi Wan kaže...

interesira me dal je krkic jos na posudbi i kakvi su planovi za njega ako nije. volio bih ga ponovo vidjeti u barci...

navodno je bila neka klauzula kad je potpisao za Romu po kojoj ga se može vratiti za malu cifru natrag u Barcu, a sad kad je potpisao za Milan, neznam jeli to još vrijedi. Ali čisto sumnjam da će se ikad vratiti, čak se ni u Romi nije pokazao, ni sad u Milanu također nije dobar.

16 godina
FC Barcelona
Barça: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Song, Xavi, Thiago, Pedro, Messi i Villa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice