Ako je koljeno u pitanju, onda će ozljeda biti oko tri tjedna, a ostalo neznam što bi moglo biti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je koljeno u pitanju, onda će ozljeda biti oko tri tjedna, a ostalo neznam što bi moglo biti.
jos ako puyol udjeli koji savjet eto ga za 2 tjedna tu 
Nadam se da je isto malo glume bilo, radi oduzimanja vremena, jer je izgledalo dosta ozbiljno.
Kopirano sa FB stranice "Viva Barca" Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing 
Prve vijesti: Messi prolazi testove u bolnici u Barceloni, čini se da u pitanju nije ništa mnogo ozbiljno. Uskoro očekujemo zvanične informacije!
barca balkan
katalonski radio nesluzbeno doznaje kako se samo radi o jacem udarcu u koljeno, nista ozbiljno.
ceka se sluzbeno lijecnicko izvjesce.
moguci protivnici u 1/8 finala: Milan, Galatasaray, Shakhtar, Arsenal, Porto
i nije želio pasti i iznuditi penal iako ga je golman skupio i pritom ozljedio, a još je čak i nastavio akciju i želio zabit gol poslije...
nadam se da su točne ove prve informacije o ozljedi.
i nije želio pasti i iznuditi penal iako ga je golman skupio i pritom ozljedio, a još je čak i nastavio akciju i želio zabit gol poslije...
nadam se da su točne ove prve informacije o ozljedi.
i onda dode neka budala i napravi na yt video o njegovim simulacijama (jadnik skupi jedva minut i po materijala uz 3 replaya po situaciji)...
Zubizarreta, sportski direktor kluba, kaže da povreda Messija, kako se čini, nije ozbiljnija.
Na sreću nije ništa ozbiljnije jer da je on ne bi mogao otpucati odmah nakon udarca u koljeno. Vjerovatno je istegnio ligamente ili pak malo nagnječio meniskus. Ako i bude ozljeđen, pretpostavljam na tjedan-dva.
pinto:''messi je rekao da se osjeca dobro''
Official: Messi, blow to the outer side of the knee. It's just a blow. 

Nije ništa ozbiljno, evo ga za dan-dva u punoj formi, rušenje rekorda protiv Betisa, iako to nije toliko bitno, samo još jedna činjenica.
EDIT: Messi je pretrpio kontuziju na vanjskoj strani lijevog koljena. Dodatne pretrage su u toku.
Official: Messi, blow to the outer side of the knee. It's just a blow. 

Nije ništa ozbiljno, evo ga za dan-dva u punoj formi, rušenje rekorda protiv Betisa, iako to nije toliko bitno samo još jedna činjenica.
je8es rekord,samo da mi odrzimo ovih +6/+11
BREAKING NEWS: Messi will be out between 10 and 15 days
Nije da je skoro pa kompletna druga postava igrala, uzmi to u obzir.
nisi se valjda nadao laganoj pobjedi sa ovim klincima u igri koji se inače natječu u Segundi? Benfica je odlična ekipa koja ima dosta kvalitetnih igrača, a nama je prosjek godina večeras bio nekih 20-21, uz to što ga Pinto i Puyol dosta kvare 
Počeo sam plakati kada sam gledao ovo!
Testovi koje je Messi obavio u bolnici, također su potvrdili da se ne radi o ozbiljnijoj povredi. Leo je već napustio bolnicu.
Nadam se da će protiv Betisa od prve minute.
Jedan od novinara španjolskog Canal+: "Nikada u životu nisam vidio toliko panike na jednom mjestu kao večeras na Nou Campu kada se Messi ozlijedio."
Leo Messi (Facebook): I want to thank to all of you for you messages of support!
I copy the press Release from FC Barcelona Medical Department.
"Messi has bruise on the outside of his left knee. He will undergo further tests to determine the exact extent of the injury".
Messi se vraća kući.
Uh dobro jeee...vec me srce htjelo izdat...ma jak je Messi ko bik,toliko udaraca je primio da moze samo ojacati :D
Messi se oseca dobro i kako kazu doktori protiv Betisa moze igrati od prve minute :D Nije nista ozbiljno samo modrica na levom kolenu :D
Uh jesam se stresao, ko da su mi brata pokupili. 
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/messi-otkrio-sto-mu-je-proslo-kroz-glavu-kad-je-kvrcnulo-koljeno.html
Hahah koji kralj, kvrcnulo mu koljeno i u srdzbi puko loptu prema golu