i ovo puno govori...
Najvise golova u top 5 liga ove sezone, bez penala: Messi 20 - Ibrahimovic, ElShaarawy 12 - Luis Suarez, Michu 10
i ovo puno govori...
Najvise golova u top 5 liga ove sezone, bez penala: Messi 20 - Ibrahimovic, ElShaarawy 12 - Luis Suarez, Michu 10
mozda ga veceras stigne i prestigne :)
obratiti paznju na Mullerovih 12 golova u 5 utakmica u izmisljenom Liga kupu koji je ubrzo ukinut.
Barcelona je navodno htjela pozvati Mullera na utakmicu kad ga Messi prestigne, ali covjek ima Alzheimerovu bolest i tesko mu je putovati :/
Jose Mourinho: "Zlatna lopta je već dodijeljena. Kad važni nogometni čelnici naprave kampanju o nekom igraču, već znate da je ova nagrada dodijeljena i kome."

Jose Mourinho: "Zlatna lopta je već dodijeljena. Kad važni nogometni čelnici naprave kampanju o nekom igraču, već znate da je ova nagrada dodijeljena i kome."

cudno da nitko ne govori o tome da je recimo ne zasluzeno da Iniesta ili CR dobiju,znaju i oni ko je najbolji...

Kompleksi, šta drugo hahah.
Ma besmisleno je pričati o dobitniku zlatne... Mislim, svaka čast CR-u i mom miljeniku Iniesti, ali pokraj ovakvog "Lessia" nonsense bi bio da jedan od ova dva dobije... 

Dobro, svi znate da je on show man i da nije lud čovjek. Zna i on da je Messi najbolji, ali želi pomoći svom igraču putem medija. Ne bih ja sve što on kaže shvaćao tako ozbiljno.
jasno je meni to, ali opet nemožeš takve stvari govoriti, šteti ugledu igrača koji je usitinu i najbolji. Ista stvar i sa Barcom i svim onim glupostima koje je izgovorio o Unicefu i čemu sve ne, nije u redu.
jasno je meni to, ali opet nemožeš takve stvari govoriti, šteti ugledu igrača koji je usitinu i najbolji. Ista stvar i sa Barcom i svim onim glupostima koje je izgovorio o Unicefu i čemu sve ne, nije u redu.
On je takav trener, ima svoj rat s medijima i vjerujem da njega nije briga što pričaju o njemu, ionako mu je rezultat na prvom mjestu. Ima svoju taktiku, isto kao što se treneri Barcelone, ruku na srce, ulizuju medijima.
Kao da je bitno što Mou govori kad je svima jasno da će Messi dobit zlatnu loptu, nisu ljudi slijepi...
Barca na satelitu. http://liveonsat.com/LJ___soccer_intl_UEFA_CL.php
Postave za danas.
Pinto; Montoya Puyol, Adriano, Planas; Thiago, Song SergiRoberto; Tello, Rafinha, Villa
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Odlican sastav,al i nadam se da ce Messi dobiti priliku...svi znamo zasto :)
Mogao je staviti Messija, ali nema veze valjda će ga ubacit u igru kasnije.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Moze link za stream, ako neko gleda :)
Poništen čini mi se čisti gol... šteta.. inače ja bi stavio Deulofeua u igru.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Odjednom su svi igrači krenili prema Messiu. 
A u k....
nadam se da nije ništa ozbiljno.....
valjda nije nista ozbiljno :(
Messi se ozlijedio, na nosilima iznešen van, nadajmo se da nije ništa :/
u p... materinu! sta uopce igra ovu glupu utakmicu, j... ga rekordi :/
nadajmo se da nije nis ozbiljno, ali izgledalo je kao lijevo koljeno.
ako je nesto ozbiljno,jos ce se i troboj za la ligu bit do kraja
u p... materinu! sta uopce igra ovu glupu utakmicu, j... ga rekordi :/
nadajmo se da nije nis ozbiljno, ali izgledalo je kao lijevo koljeno.
Kako možeš pisati ovakve stvari, nije Messi igrao od prve minute pa se ozlijedio, ovo je krivica Vilanove. Trebao ga je staviti od prve minute ili ga uopče ne stavljati jer ovako je ušao poluzagrijan i podložan ozljedama.
jel se zna sta je sa messijem?
pa ne mogu vjerovati :(
nažalost, mislim da je ozljeda prilično ozbiljna, ružno je izgledalo. Eto kakve smo sreće s tim prokletim ozljedama., bude li Messi na mjesec- dva van terena, mislim da ćemo prokockati sve što imamo.