FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.995.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

ovo danas je bilo nevjerojatno dobro, baš užitak gledati i dođe ti žao što završi :D

Za Messija i Iniestu se zna da su vanzemaljci, ali što je Pedro danas odigrao...
koliko peta, tunela, proigravanja, mala škola nogometa samo od njega. I nekako mi izgleda da bolje igra kad je na lijevoj strani, odlično kombinira sa Albom. Messi još 2 gola do rekorda....

kolko utakmica?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

kolko utakmica?

{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Atletico bude ovako igrao s nama za 2 tj. ne gine im petarda. {#}

16 godina
Balvan8 kaže...

ma taj Atletico vec standardno skida gace pred Realom zadnjih par godina.

Real je vecerasnjom pobjedom ucinio uslugu Barceloni koja se odvojila na +6 od Atletica i ostala na +11 od Reala. Da je kojim slucajem Atletico pobijedio, zadrzao bi pristojan razmak od Barçe.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 9:09 (mrzech).
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Balvan8 kaže...

ma taj Atletico vec standardno skida gace pred Realom zadnjih par godina.

Real je vecerasnjom pobjedom ucinio uslugu Barceloni koja se odvojila na +6 od Atletica i ostala na +11 od Reala. Da je kojim slucajem Atletico pobijedio, zadrzao bi pristojan razmak od Barçe.

Uvijek na kraju treba gledati pozitivnu stranu,ali ja mislim da bi za Barcu ipak bilo bolje da je Atletico pobijedio.

16 godina
warhed kaže...

Uvijek na kraju treba gledati pozitivnu stranu,ali ja mislim da bi za Barcu ipak bilo bolje da je Atletico pobijedio.

po kojoj logici? pa bolje je povecati prednost nad drugoplasiranim, nego nad treceplasiranim, zar ne?

13 godina
neaktivan
mrzech kaže...
warhed kaže...

po kojoj logici? pa bolje je povecati prednost nad drugoplasiranim, nego nad treceplasiranim, zar ne?

Pa sa jedne strane si upravu a sa druge ne :D mozda je bolje da je Atletiko pobedio :D posto on ne moze jos dugo da igra ovim tempom :) A posle Real ne bi imao bas nikakve sanse da se priblizi barsi,(mada ni sad nema ) :D

17 godina
neaktivan
mrzech kaže...
warhed kaže...

Pa za ocekivati je da ce u preostalih 24 kola Real osvojiti puno više bodova od Atletica.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

S Barcine stranice.

''Messi has six games left in 2012 to equal or break the German's record.''

Mogao bi on i preko 90. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

S Barcine stranice.

''Messi has six games left in 2012 to equal or break the German's record.''

Mogao bi on i preko 90. {#}

samo je pitanje da li će igrati protiv Cordobe u Kupu Kralja, možda odigra prvu tekmu, pa ako bude povoljan rezultat drugu sigurno neće igrat.

16 godina
FC Barcelona

55. minuta, sjajna akcija Messija i Inieste, Messi za Iniestu, Iniesta mu vrati petom, Herrera udara Messija s leđa, ništa od penala.

u toj situaciji, Ray Hudson i njegov sukomentator:

Ray: "He doesn't go down, HE DOESN'T GO DOWN, and he gets penalised for it"

Phil: "Ray, if you wanna get rid of diving in this sport, you have to start calling fouls like that, otherwise you're awarding him for going down"

Ray: "It's difficult for referee because he's keeping his feet, he's keeping the play alive, there is infraction there after that magical giving ball on the run, but then the clip break here, but Leo won't go down. He doesn't dive. Messi doesn't dive."

"This is the point. He doesnt get credit, it is all forgotten about, but 9 out of 10 players in this level of football, inside the penalty box, feeling that turn, feeling that touch, the arms are going back, the neck is going down like a dying swan, but not Messi".

ovo je zaista istina, ogromna istina. Messi u toliko situacija u šesnaestercu želi ostati na nogama, a da želi to iskoristiti, može izboriti penal kad se sjeti. I nebi to bilo baš simuliranje jer je zaista povučen za dres, ali on ne želi pasti. I onda imaš situaciju da je to zaista i prekršaj za penal, ali se ne sudi samo zato što on ne pada. A s druge strane, netko tko na najmanji dodir pada, zaradi penal. Kažnjava se igrača koji želi ostati na nogama, a nagrađuje se onoga koji želi pasti što prije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 15:15 (antimadridista).
16 godina
warhed kaže...

Pa za ocekivati je da ce u preostalih 24 kola Real osvojiti puno više bodova od Atletica.

zasto? pa jel Atletico u prvih 14 kola osvojio vise bodova od Reala? je.

po meni je bolje imati +6 pred prvim pratiteljem, nego +3. 

balkanac opet laje i trakelja gluposti... da, posto je messi vec triput osvajao naslov najboljeg (zato sto je najbolji), onda ne smije i cetvrti put, iako mu je ova sezona jos bolja od prethodne tri. 

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ibrahimovic-bilo-bi-nepravedno-da-messi-dobije-zlatnu-loptu.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 18:42 (mrzech).
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
warhed kaže...

zasto? pa jel Atletico u prvih 14 kola osvojio vise bodova od Reala? je.

po meni je bolje imati +6 pred prvim pratiteljem, nego +3. 

balkanac opet laje i trakelja gluposti... da, posto je messi vec triput osvajao naslov najboljeg (zato sto je najbolji), onda ne smije i cetvrti put, iako mu je ova sezona jos bolja od prethodne tri. 

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ibrahimovic-bilo-bi-nepravedno-da-messi-dobije-zlatnu-loptu.html

ah ta ljubomora

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
Ibro, velika igracina, ali kad progovori onda se vidi da je velika seljacina.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
FC Barcelona

Perez (president Madrid, to Ronaldo when he said he wanted to leave): "Cristiano, if you go, make sure we get the money to sign Messi." [as]

{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 21:53 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

big man {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

<3

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
antimadridista kaže...

Odlican sazetak ali gospodin Hudson je car nasmijava me do suza , Xavi-a zove X-ray man {#}

Nisam gledal tekmu osim ovog sazetka no cini mi se da je Jordi Alba odigral j3beno dobro

bilo ga je posvuda na terenu no isto tak mislim da nam je obrana ljepo izvisjela kod gola

twice the pride double the fall
16 godina
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

Odlican sazetak ali gospodin Hudson je car nasmijava me do suza , Xavi-a zove X-ray man {#}

Nisam gledal tekmu osim ovog sazetka no cini mi se da je Jordi Alba odigral j3beno dobro

bilo ga je posvuda na terenu no isto tak mislim da nam je obrana ljepo izvisjela kod gola

Za gol je kriv Adriano. Umjesto da je istrčao za igračem on je stao već nakon što je offside-zamka odavno propala. Pique je bio malo van pozicije, ali je Adriano trebao nastaviti za igračem.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 12:23 (sinister_axe).
16 godina
FC Barcelona
samo me zanima hoće li Ramos opet proći nekažnjeno za ono što je napravio? nebi bilo u redu da mu se opet progleda kroz prste, odvratno je to više gledati.
16 godina
antimadridista kaže...
samo me zanima hoće li Ramos opet proći nekažnjeno za ono što je napravio? nebi bilo u redu da mu se opet progleda kroz prste, odvratno je to više gledati.

pa zar nije vec uobicajeno da igraci (i specijalni trener) Reala prolaze nekaznjeno za sva sranja koja izvedu?

bilo bi cudno da bude kaznjen s obzirom na dosadasnju politiku.

17 godina
moderator
antimadridista kaže...

Što je napravio?

سمندری ڈاکو
16 godina
16 godina

a istog ovog igrača je prošle sezone udario laktom u glavu kad je ovaj igrao za Rayo {#}

16 godina
antimadridista kaže...

a istog ovog igrača je prošle sezone udario laktom u glavu kad je ovaj igrao za Rayo {#}

da pogodim, nije kaznjen? :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

realno ga nebi trebalo kazniti,nisu ni messia kaznili kad je udario onoga igraca celte

16 godina
Logigamer kaže...

realno ga nebi trebalo kazniti,nisu ni messia kaznili kad je udario onoga igraca celte

a je ga udario divljački, stvarno. Onda bi Pepe i Ramos trebali biti u zatvoru ako je tako.

Messi je pljunuo igrača kad je imao 18 godina pa je za to bio kažnjen, red bi bio da se kazni i Ramosa sad. Ali čisto sumnjam da hoće, vidjet ćemo.

btw. jedna slika, ove godine Ronaldo osvaja zlatnu loptu. Protiv ovoga Messi nema šanse, bez obzira na rekorde :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 19:02 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice