FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.994.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Re: FC Barcelona

FC BARCELONA IS MORE THAN A CLUB, MORE THAN A CHAMPION AND MORE THAN LIONEL MESSI—IT IS THE EMBODIMENT OF A SPORTING IDEAL THAT HAS MADE IT BELOVED ACROSS THE GLOBE

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
FC Barcelona

Cruyff (ex-Barcelona): "Titov zadatak nije da uči Messija kako igrati, nego da vodi ekipu i da svi unutar ekipe budu zadovoljni. Odlično obavlja svoj posao".

"Nemojte me pitati o Madridu, mislim da nitko od nas ne treba imati "madriditis". Moramo ih ostaviti na miru. Zašto vas zanima što oni rade? Pa imamo 8 bodova prednosti".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:25 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kamo ide ovaj svijet kad prevoditelj treba prevoditelja? xD

16 godina
FC Barcelona

jos malo brojeva...

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Thiago, recovering from thigh injury, could today get the medical green light. Expected to play cup game against Alaves on Wednesday. [as]

napokon... uskoro bi se trebao vratiti i Cuenca nakon dugo vremena.

isto tako, prica se da bi Milan uzeo Tella na posudbu zbog sve cescih ozljeda Pata. sve mi se cini da se radi prostor za dovodjenje Neymara, mozda cak vec u zimu.

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Thiago, recovering from thigh injury, could today get the medical green light. Expected to play cup game against Alaves on Wednesday. [as]

napokon... uskoro bi se trebao vratiti i Cuenca nakon dugo vremena.

isto tako, prica se da bi Milan uzeo Tella na posudbu zbog sve cescih ozljeda Pata. sve mi se cini da se radi prostor za dovodjenje Neymara, mozda cak vec u zimu.

ja bi poslao i tella i cuencu na posudbe a villa pedro i alexis nek se bore za preostale 2 pozicije u napadu,jos ako dode neymar i on s njima

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
FC Barcelona
Ja se nebi rješio Tella samo tako., pogotovo kad znamo kakav je slučaj u Barci sa posudbama. Ja se ne sjećam da smo ikad vratili nekog igrača sa posudbe, uvijek se proda na kraju.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ja se nebi rješio Tella samo tako., pogotovo kad znamo kakav je slučaj u Barci sa posudbama. Ja se ne sjećam da smo ikad vratili nekog igrača sa posudbe, uvijek se proda na kraju.

Slična stvar je bila s Afellayom, al kolko mi se čini i ja bih htio da se on vrati. 

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Slična stvar je bila s Afellayom, al kolko mi se čini i ja bih htio da se on vrati. 

teško da će se vratit, meni je on isto drag igrač ali mislim da ipak nema kvalitetu za Barcu, a njemačka liga mu paše. Za njega bi najbolje bilo da ostane u Schalkeu. Teško bi ikad dobivao šansu da se vrati u Barcu.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

po meni je Cuenca bolji od Tella neznam zasto ga Tito forsira toliko lik nema pojma jednu te istu fintu stalno koristi...

16 godina
MrSkunk43 kaže...
antimadridista kaže...

po meni je Cuenca bolji od Tella neznam zasto ga Tito forsira toliko lik nema pojma jednu te istu fintu stalno koristi...

istina, jednu te istu foru koristi, ali na kraju uvijek probije bok i asistira ili zabije. On je trenutno jedini igrač u ekipi koji može pošteno pošteno probiti bok. Pa lik dobiva jako malo šanse, a zabio je već dosta golova ove sezone. Ne treba zaboravit ni da je jako mlad igrač i da će još dosta napredovati, već je vidljiv napredak u odnosu na prošlu sezonu. Treba popraviti pas igru najviše.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 13:48 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
^ slazem se, preocit je sa tim pokusajima prolaza po boku, ali u zadnje vrijeme je manje sebican i nije onako neprecizan, tj. manje glupih pokusaja/promasaja. Mislim da je Cuenca bolji za Barcu, ali sada me vise zanima sta ce biti s Thiagom, kako ce se on uklopiti u Xavi-Iniest-Cesc-Busquets-so
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
neaktivan
...Song veznu liniju... jer najcesce rotira Cesca sa Iniestom i Xavijem, Busquetsa sa Songom, sta ce onda s Thiagom :/ (sorry na dp na mobu sam pa slucajno postao).
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona

David Villa neće igrati protiv Levantea zbog problema sa gležnjem.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oboje su odigrali 421 tekmu :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Betis- Real 1:0 TOTOTOTOTOTOTO :D

Samo nek tak ostane :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Betis- Real 1:0 TOTOTOTOTOTOTO :D

Samo nek tak ostane :)

nazalost znamo da ce na kraju zavrsit 3+ razlike za madrid :/

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
Logigamer kaže...

nazalost znamo da ce na kraju zavrsit 3+ razlike za madrid :/

samo ako bude kao prosle godine kad je sudac masakrirao Betis i Real je nezasluzeno dobio 3:2.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo poništili su gol Realu, sudeći po komentarima u RM temi, nije bilo zaleđa.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Evo poništili su gol Realu, sudeći po komentarima u RM temi, nije bilo zaleđa.

vec vidim naslove u novinama i kometare po forumima,uefalona,braca mamic,barca kupila prvenstvo...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma preokrenut će ovo Madrid pa će preći preko toga :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dečki su smjeh a pogotovo onaj Hexfire

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

odlicno, sutra barça ide na +11

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

campiones,campiones,oe oe oe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sad lagano na Levante i +11

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
16 godina
FC Barcelona

odlično. Tko se nadao prije nove godine biti na +8 (sa šansom da sutra odemo na +11)? a kako Real igra, nebi se čudio da se u sljedećih nekoliko utakmica još i više poveća prednost.

17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

sad lagano na Levante i +11

lagano neće bit sigurno... al nadam se da će bit +11. Neznam koliko se Levante potrošio u utakmici sa Helsingborgom. Ali ako Pique i Puyol budu na razini, nebi trebalo biti problema...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lijepa vijest. Treba sutra iskoristiti kiks Reala... :)

16 godina
FC Barcelona

zanimljiv tekst u danasnjem jutarnjem o tome kako je Gerd Muller dosao do carobnih 85 golova (tako sto su Nijemci izmislili Liga pokal u kojem je upisivao hat trickove nekim papcima i koji je ubrzo ugasen). nazalost, clanak nije objavljen na netu, vec samo u papirnatom izdanju.

isto tako, vidim da se (opet) Realovci placu zbog suca...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/u-madridu-bijesne-na-suce-modricu-ponistena-asistencija-za-gol.html

opet je nastupila opca amnezija sudac prosle godine pomogao da slave protiv Betisa 3:2 kad je tesko ostetio domace. i dalje izgleda vrijedi pravilo u Realu - ako sudac pogrijesi u nasu korist onda je to sudacki previd i to cemo zaboraviti i ignorirati, ako sudac pogrijesi i nanese nam stetu, onda je to urota, Mamic, Markovic, Suker, Stimac, UNICEF, Ovrebo, Barcelona, Messi i carobni napitak, Scijentologija, kalendar Maja, Alojzije Supraha, Radimir Cacic, generali, rat u Bosni, nafta, Severina i Milan, Big Brother, Osama Bin Laden, dodjela Oscara, Hobbit i LOTR trilogija...

prevoditelj je nasao razloge zasto mu momcad izgleda anemicno, zasto Ronaldo nije ni sjena igraca od prosle sezone, zasto sve skupa izgleda blijedo i neuvjerljivo... rjesenje je opet Barcelona! njegov stalni trn u oku, razlog zasto je iskompleksiran i zasto ce biti zapamcen vise po svojim izjavama i svom ponasanju, nego po titulama koje je osvojio.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/mourinho-zestoko-oprao-suce-barcu-ali-i-svoje-igrace.html

malo offtopic...

http://www.jutarnji.hr/katalonci-sutra-na-izborima-biraju-zele-li-izaci-iz-spanjolske/1068303/

misljenja?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice