Najvise pobjeda u Ligi Prvaka (ukljucujuci kvalifikacijske utakmice, od sezone 1992./93.): Barcelona 111 - Man Utd 110 - Real Madrid 103 - Bayern Munich 89 - ACMilan 82
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Jel ima ko link za stream sa Ray Hudsonom?
Međutim, Barcelonin kapetan i duša katalonskoga sastava, javlja španjolski radio Onda Cero, glatko je odbio mogućnost da postane najplaćeniji nogometaš na svijetu. Podsjećamo, trenutačno je najplaćeniji Samuel Eto'o kojega upravo Anži plaća 20 milijuna eura godišnje.
Xavi gospodin <3
Međutim, Barcelonin kapetan i duša katalonskoga sastava, javlja španjolski radio Onda Cero, glatko je odbio mogućnost da postane najplaćeniji nogometaš na svijetu. Podsjećamo, trenutačno je najplaćeniji Samuel Eto'o kojega upravo Anži plaća 20 milijuna eura godišnje.
Xavi gospodin <3
Fifa13 Ultimate Edition - Origin. 
Hahhahaha, i ja sam sad skužio lol
Tražim ko lud i ne nalazim beIN Sport sa Ray Hudsonom. Samo Sky Sports, Fox Sports i takvi.
Ja gledam na Canalu+, 2000 kbsa, lijepa hd slika. Španjolski komentatori.
Alves!!! Predobar gol.
Messi #79. Kako mi se čini i Gerd ide papa.
Koji k radi ovaj Pedro, kako mi ide to bacanje u 16tercu na živce

MESSSIIIIII #80. Kakva igračina <3
Iniesta. Kakva magija :)
http://www.dailymotion.com/video/xv8qck_maravilloso-iniesta-spherachannel_sport
bye bye gerd!
Idemo po nove rekorde! Nadam se još barem jednom golu ^^.
nisam se nadao ovako dobroj igri u Rusiji, stvarno odlično zasad. Pedro me najviše iznenadio, odličan je večeras, rastrčan, otvara se, sjajna asistencija za Messija. Šteta što nisu pokazali još nekoliko puta na usporenoj snimci onu minijaturu Inieste kod korner zastavice kad se poigrao sa 3-4 igrača Spartaka 
Prvi je Raul sa 71 golom. Nema sumnje da će Leo srušiti i taj rekord.
Vilanova: "We played a very serious game. The players adapted well to the artificial pitch and to the cold."
Vilanova: "Messi? It's the same every game. His ambition, his motivation to score, help the team... Tactically, he's a very complete player"
Vilanova: "Andres helped us a lot today, kept the pitch wide when needed, and came inside at the right moments."
Vilanova: "Tello was left out because he had problem during warming up, didn't want to take risks. Preferred Gerard to have few minutes."
Razlika izmedu messia i CR:messi s jednim potezom prode 10 igraca,a CR s 10 poteza jednog igraca
Liverpool - 80 golova u 2012. godini
AC Milan - 76 golova u 2012. godini
Evo da se nadovežem na tvoj post - Messi u brojevima ove sezone
Liverpool - 80 golova u 2012. godini
AC Milan - 76 golova u 2012. godini
[smile koji se klanja]
Michael Owen (ex-Liverpool -Real Madrid, Ballon d'Or 2001):
"Best player of all time? 1. Messi 2. Ronaldo(the real one) 3. Maradona"
Lionel Messi: "Volim igrati, volim trenirati i volim pobjeđivati. Uvijek je bilo tako, još otkada sam bio dijete."