FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.994.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Najvise pobjeda u Ligi Prvaka (ukljucujuci kvalifikacijske utakmice, od sezone 1992./93.): Barcelona 111 - Man Utd 110 - Real Madrid 103 - Bayern Munich 89 - ACMilan 82

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
FC Barcelona
Barça: Valdés, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
FC Barcelona

Jel ima ko link za stream sa Ray Hudsonom?

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Međutim, Barcelonin kapetan i duša katalonskoga sastava, javlja španjolski radio Onda Cero, glatko je odbio mogućnost da postane najplaćeniji nogometaš na svijetu. Podsjećamo, trenutačno je najplaćeniji Samuel Eto'o kojega upravo Anži plaća 20 milijuna eura godišnje.

Xavi gospodin <3

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
16 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Međutim, Barcelonin kapetan i duša katalonskoga sastava, javlja španjolski radio Onda Cero, glatko je odbio mogućnost da postane najplaćeniji nogometaš na svijetu. Podsjećamo, trenutačno je najplaćeniji Samuel Eto'o kojega upravo Anži plaća 20 milijuna eura godišnje.

Xavi gospodin <3

Fifa13 Ultimate Edition - Origin. Smijeh

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahhahaha, i ja sam sad skužio lol

16 godina
neaktivan

Evo solidan stream, Al Jazeera HD, engleski komentator.

http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lsh1.html

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
18 godina
FC Barcelona

Tražim ko lud i ne nalazim beIN Sport sa Ray Hudsonom. Samo Sky Sports, Fox Sports i takvi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja gledam na Canalu+, 2000 kbsa, lijepa hd slika. Španjolski komentatori.

18 godina
FC Barcelona

Alves!!! Predobar gol.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi #79. Kako mi se čini i Gerd ide papa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koji k radi ovaj Pedro, kako mi ide to bacanje u 16tercu na živce

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:40 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

MESSSIIIIII #80. Kakva igračina <3

Iniesta. Kakva magija :)

http://www.dailymotion.com/video/xv8qck_maravilloso-iniesta-spherachannel_sport

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:44 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

bye bye gerd!

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Idemo po nove rekorde! Nadam se još barem jednom golu ^^.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

nisam se nadao ovako dobroj igri u Rusiji, stvarno odlično zasad. Pedro me najviše iznenadio, odličan je večeras, rastrčan, otvara se, sjajna asistencija za Messija. Šteta što nisu pokazali još nekoliko puta na usporenoj snimci onu minijaturu Inieste kod korner zastavice kad se poigrao sa 3-4 igrača Spartaka {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:52 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
evo ga, Don Andres:

šteta što nema na ovom forumu onaj smajlić za naklon do poda, dobro bi došlo za svaku utakmicu Messija :)
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
Logigamer kaže...

Puyol > Chuck Norris {#}

16 godina
FC Barcelona
Sa 56 golova, Lionel Messi se izjednačio sa van Nistelrooyem i tako postao 2. najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka!
Prvi je Raul sa 71 golom. Nema sumnje da će Leo srušiti i taj rekord.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vilanova: "We played a very serious game. The players adapted well to the artificial pitch and to the cold." 

Vilanova: "Messi? It's the same every game. His ambition, his motivation to score, help the team... Tactically, he's a very complete player"

Vilanova: "Andres helped us a lot today, kept the pitch wide when needed, and came inside at the right moments." 

Vilanova: "Tello was left out because he had problem during warming up, didn't want to take risks. Preferred Gerard to have few minutes."

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Razlika izmedu messia i CR:messi s jednim potezom prode 10 igraca,a CR s 10 poteza jednog igraca{#}

16 godina
FC Barcelona
u klubu se već od malih nogu uči fair-playu.

btw. ovako nešto je Srna trebao napraviti večeras...
16 godina
FC Barcelona
Leo Messi - 80 golova u 2012. godini
Liverpool - 80 golova u 2012. godini
AC Milan - 76 golova u 2012. godini
18 godina

Evo da se nadovežem na tvoj post - Messi u brojevima ove sezone{#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
antimadridista kaže...
Leo Messi - 80 golova u 2012. godini
Liverpool - 80 golova u 2012. godini
AC Milan - 76 golova u 2012. godini

[smile koji se klanja]

Why so serious?
16 godina
FC Barcelona

Michael Owen (ex-Liverpool -Real Madrid, Ballon d'Or 2001):

"Best player of all time? 1. Messi 2. Ronaldo(the real one) 3. Maradona" 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lionel Messi: "Volim igrati, volim trenirati i volim pobjeđivati. Uvijek je bilo tako, još otkada sam bio dijete."

Lionel Messi: "Ne natječem se sa Cristianom, to rivalstvo potenciraju mediji. Ja se samo trudim najbolje što mogu za ovaj Klub."
Lionel Messi: "Sretni smo što smo 1. u svojoj grupi u Ligi prvaka, ali to ne znači da ne želimo pobijediti Benficu u posljednjem kolu."
Lionel Messi: "Moji ciljevi su da budem još bolji i da opet osvojimo sve što smo već osvojili.
Lionel Messi: "Bio bih jako sretan kada bi netko od mojih suigrača osvojio Zlatnu loptu, Oni ju također zaslužuju, da nema njih ne bismo osvojili toliko trofeja."

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 18:28 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice