FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.993.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dva najdraža. Šta bi dao da Kun dođe u Barcu. Huhuhu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislite li da ima šta u ovome? Znam da se puno pisalo, opovrgavalo, ali...

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
trap kaže...

Mislite li da ima šta u ovome? Znam da se puno pisalo, opovrgavalo, ali...

prema ovome u videu,ocito nisu BFF,ali ljudi su profesionalci i posao im je da igraju,tako da se nadam da nece ekipa trpjeti zbog eventualnih nesuglasica{#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
FC Barcelona
izjave Messija, Inieste, Puyola i Bartre nakon što su primili svoje nagrade:
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijev gol protiv Brazila nominiran je za nagradu "FIFA Puskás 2012" {#}

evo i ostalih golova

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

16 godina
Balvan8 kaže...

Messijev gol protiv Brazila nominiran je za nagradu "FIFA Puskás 2012" {#}

evo i ostalih golova

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

Ima stvarno lijepih golova, premda mislim (i nadam se :D) da će Messi pobijedit.

Swedish latin super funk.
18 godina

ne znam koliko je tocna ova vijest za 24 sata ali glasi ovako: messi trazi 15 mil eura godisnje, s tim da sada dobiva 10 ipo mil eura. dalje u clanku pise da su njegovi zastupnici zatrazili taj iznos.

iskreno ako je sam messi zatrazio to onda sam zbilja razocaran.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

ne znam koliko je tocna ova vijest za 24 sata ali glasi ovako: messi trazi 15 mil eura godisnje, s tim da sada dobiva 10 ipo mil eura. dalje u clanku pise da su njegovi zastupnici zatrazili taj iznos.

iskreno ako je sam messi zatrazio to onda sam zbilja razocaran.

sve dok je to samo na 24sata, indexu i sličnim portalima, naravno da ne vjerujem u to.

Baš to pročitam maloprije i onda otvorim Mundo Deportivo, Sport, Marcu i ni riječi o tome.

mora da iz 24sata imaju neku opaku vezu sa klubom kad za to doznaju prije njihovih medija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 16:05 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
"Alexis Sanchez got injured after 20 minutes in the game Chile-Serbia and is subbed off".

Eto ove prijateljske nebitne utakmice reprezentacija, samo služe za ozljede igrača...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možda ga jestavio jer frajeru visi otkaz, neznaju za pobjedu već 4, 5 tekmi i sad gube protiv Srbije. Išo je na sve ili ništa, ali opet da bezveze...

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da će Sanchez prema izlaznim vratima na kraju ove sezone. Slabo zabija i vrlo je podležan sitnim ozljedama, često "davi" loptu itd...naravno nije sve tako crno, Alexis se jako dobro otvara i daje dodatan ritam igri, ali mislim da je to nedovoljno jer jedan Villa je odmah po povratku pokazao kvalitet, a ovaj je stalno na formi, toplo, hladno. Još ako se ostvare priče oko Neymara ne vidim gdje bi se u toj priči našao Alexis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:16 (Đapa club).
16 godina
Ako se neko ne uklapa u igru Barce to je Alexis i Maskerano.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
FC Barcelona
Alexis se itekako uklapa i pred njim je još puno godina u Barci, garantiram. Uostalom, baš jučer su iz kluba rekli kako nema govora o prodaji Alexisa.
16 godina
Nema on kostante, jednu utakmicu odigra dobro dvije ga nigdje nema. A Maskerano ima nesto protiv Barce, pola golova nam je on zabio.
15 godina
x18x05x kaže...
Nema on kostante, jednu utakmicu odigra dobro dvije ga nigdje nema. A Maskerano ima nesto protiv Barce, pola golova nam je on zabio.

Alexis ove sezone igra jako dobro, svaku utakmicu. Problem su golovi, ali on nije takav igrač od kojega se to očekuje, nije golgeter. Mascherano je trenutno u krizi, ali ako bude igrao na razini prošle sezone kad je bio daleko najbolji stoper u Barci, onda je itekako potreban.

16 godina
Od napadaca se ocekuju golovi, a on ne postize golove. Zna se sta mu slijedi. Bollje da sto prije udje u formu, ovako bi mogao prestici Messija po golovima.
15 godina
x18x05x kaže...
Od napadaca se ocekuju golovi, a on ne postize golove. Zna se sta mu slijedi. Bollje da sto prije udje u formu, ovako bi mogao prestici Messija po golovima.

upravo u tome je stvar. Već se više puta govorilo da se isključivo to od njega ne traži, on je krilo koje stvara prostor i širi prostor, za to je i kupljen. To se jasno vidi u samoj igri, primjerice od Pedra se puno razlikuje, a da ne govorim od Ville. Villa će uvijek zabiti više golova od njega, ali s druge strane nikad neće imati to što ima Alexis. Previše se gleda strijelac, a Alexis je taj koji i namješta golove i uvelike pomaže da do njih dolazi. Odavno su prošla vremena kad je jedina zadaća napadača (pogotovo krilnih napadača) bilo samo zabijanje golova.

edit: potvrđena je ozljeda - uganuće gležnja. Sutra dolazi u Barcelonu na medicinske pretrage pa će se više znati o tome koliko će biti van terena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:46 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

upravo u tome je stvar. Već se više puta govorilo da se isključivo to od njega ne traži, on je krilo koje stvara prostor i širi prostor, za to je i kupljen. To se jasno vidi u samoj igri, primjerice od Pedra se puno razlikuje, a da ne govorim od Ville. Villa će uvijek zabiti više golova od njega, ali s druge strane nikad neće imati to što ima Alexis. Previše se gleda strijelac, a Alexis je taj koji i namješta golove i uvelike pomaže da do njih dolazi. Odavno su prošla vremena kad je jedina zadaća napadača (pogotovo krilnih napadača) bilo samo zabijanje golova.

Ma Barci jednostavno treba neko ko ce zabijati pocesto...crno nam se pise ako cemo se uvijek oslanjati na Messija...ne moze nas ni on uvijek izvuci...vidjelo se prosle godine u bitnim utakmicama...cim nije Messijev dan,ili ako ga dobro zatvore,jedonstavno nema tog igraca koji ce zabiti,zato smo i izgubili vaznije titule...Alexisu treba 3-4-5 sansi da postigne gol,dok jedan Villa to rijesi iz prve,i u tome je velika razlika izmedu njih dvojice...po meni je Villa bolji...on kad bi usao u pravu formu +Messi Barca bi opet trpala svakog s 3-4 gola

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:48 (barcafan12).
15 godina
barcafan12 kaže...

Ma Barci jednostavno treba neko ko ce zabijati pocesto...crno nam se pise ako cemo se uvijek oslanjati na Messija...ne moze nas ni on uvijek izvuci...vidjelo se prosle godine u bitnim utakmicama...cim nije Messijev dan,ili ako ga dobro zatvore,jedonstavno nema tog igraca koji ce zabiti,zato smo i izgubili vaznije titule...Alexisu treba 3-4-5 sansi da postigne gol,dok jedan Villa to rijesi iz prve,i u tome je velika razlika izmedu njih dvojice...po meni je Villa bolji...on kad bi usao u pravu formu +Messi Barca bi opet trpala svakog s 3-4 gola

svaki od njih ima svoje prednosti, o tome i govorim. Oni koji osuđuju Alexisa zbog nedostatka golova nisu u pravu. Znaju oni u klubu zašto je on kupljen i zašto ga i dalje žele u klubu, nije se ponovio slučaj Ibre koji je bio puno zvučnije ime od njega pa ga se nije čekalo više od jedne sezone, jednostavno nije funkcioniralo.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcafan12 kaže...

svaki od njih ima svoje prednosti, o tome i govorim. Oni koji osuđuju Alexisa zbog nedostatka golova nisu u pravu. Znaju oni u klubu zašto je on kupljen i zašto ga i dalje žele u klubu, nije se ponovio slučaj Ibre koji je bio puno zvučnije ime od njega pa ga se nije čekalo više od jedne sezone, jednostavno nije funkcioniralo.

Daleko od toga da Alexis nema svoje prednosti al ipak da bi morao zabijati vise,to je sigurno...Pedro ima slican stil igre ko i on,trci,vraca se, i sve pa je i zabijao dosta...mada je sada isto u krizi...zato kazem,moraju se popraviti svi,iskoristavati svaku mogucu priliku i nece biti problema...al sva sreca imamo Messinja pa on rjesava kad zapne...

Neznam je li tko napisao iznad,al Villa ce danas biti po prvi put u karijeri biti kapetan Spanjolske repke :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:58 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
15 godina

da. I ne samo on, jučer sam pročitao izjavu Hierra di kaže da kao zavidi Puyolu i Xaviju zbog toga kako se Barca odnosi prema njima, a kako se Real odnosio prema njemu kad su ga potjerali kad je bio na vrhuncu, isto kao i Raula.

ja neznam kako neki navijač Reala može branit taj klub trenutno, njihov odnos prema legendama, njihovog cirkusanta na klupi, pa to je živi užas u što su se pretvorili. Nikad ih nisam podnosio, ali ovih zadnjih nekoliko godina otkad je Mourinho tamo pogotovo, živi cirkus.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcafan12 kaže...

Znaju oni zašto je Alexis kupljen, ali i dalje neopravdava silne milijune koje je Barca platila za njegove usluge. Neznam kada sam zadnji puta vidio da on napravi jedan majstorski prodor, a još manje da zabija golove. Alexis je odličan igrač, ali neopravdava iznos koji je uplačen za njega.

15 godina
Đapa club kaže...

Znaju oni zašto je Alexis kupljen, ali i dalje neopravdava silne milijune koje je Barca platila za njegove usluge. Neznam kada sam zadnji puta vidio da on napravi jedan majstorski prodor, a još manje da zabija golove. Alexis je odličan igrač, ali neopravdava iznos koji je uplačen za njega.

a rijetko koji igrač će ti u jednoj sezoni opravdati 30 i kusur milijuna, ali pred njim je budućnost, mlad je igrač i dokazati će se.

edit. evo baš gledam trenutno, Pedro i Iniesta odigrali savršenu akciju protiv Paname, Pedro zabio na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 22:50 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i gola

15 godina
FC Barcelona
što radi Iniesta, čudo. Prošetao se pored 5-6 igrača i vratio povratnu Villi za 2-0.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još kad bi ovaj Pedro tako trpao u Barci sreći nebi bilo kraja. {#}

15 godina
FC Barcelona

kako igraju Barcini igrači večeras {#}
neka ih sad sve zamijeni na poluvremenu, riješili su sve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 23:19 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice