FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.986.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona
Tw Sergio Aguero (Man City): "Welcome, Thiago!! Just one thing: I'll get you the shirt of the Argentinean national team. Congrats, Leo!!!"

Cristiano Ronaldo is 869 days older than Leo Messi. Cristiano Ronaldo Jr is 869 older than Thiago Messi !
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
Tw Sergio Aguero (Man City): "Welcome, Thiago!! Just one thing: I'll get you the shirt of the Argentinean national team. Congrats, Leo!!!"

Cristiano Ronaldo is 869 days older than Leo Messi. Cristiano Ronaldo Jr is 869 older than Thiago Messi !

Barem je Leo bio normalan(po mom mišljenju) pa nije sina nazvao Leo Jr. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
FC Barcelona
Thiago Messi je rođen na 7. godišnjicu Leovog prvog pogotka za Barçu u Ligi prvaka.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

u 18.00h čeka nas utakmica protiv Celte. Sastav Barçe:
Valdes, Adriano, Busquets, Mascherano, Alba, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro, Messi i Villa.

Link za livestream:
http://livefootball.ws/10147-barcelona-celta.html

da vidimo kako će to izgledati sa Xavijem, Cescom i Iniestom u sredini :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 17:21 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima prijenos i na SK Prime

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Adriano!!!!!

podsjeca me na onaj u superkupu prosle godine :D

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Adriano!!!!!

netreba zanemarit i obranu Valdeza! {#}

obrana {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 18:24 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
Logigamer kaže...

Adriano!!!!!

netreba zanemarit i obranu Valdeza! {#}

dada

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
FC Barcelona

Obrana je šuplja kao sir!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa {#}

14 godina
FC Barcelona

Tika-Taka!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mogla bi biti slicna tekma kao protiv deportiva(rezultatski)

14 godina
FC Barcelona

Villa je definitivno najbolje Barcino pojačanje ove sezone! :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

alba!!

14 godina
FC Barcelona

Offside i to dobar!

17 godina
neaktivan
O ne! Sad će bit da je Cellta bila bolja cijelo vrijeme i Barca je pobijedila zbog Albina gol iz zaleđa
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo se vidlo iz aviona da je offside.... {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

3 boda su tu.... nadam se da je sa Messijem sve uredu, jer mi se čini da ga je ovaj fino kopačkom pokosio po koljenu... {#}

15 godina
FC Barcelona

najdosadnija utakmica sezone, skoro sam zaspao za kompom gledajući. Messi ipak nije trebao igrati večeras, vidjelo se da mislima nije na terenu, što je i logično. A sad će vjerojatno po netu opet "uefalona" priče jer smo jedan gol zabili iz zaleđa...

a nadam se da Messijeva ozljeda nije ozbiljna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 19:52 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

divno,jos nam samo fali ozljeda xavia i inieste -.-

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

najdosadnija utakmica sezone, skoro sam zaspao za kompom gledajući. Messi ipak nije trebao igrati večeras, vidjelo se da mislima nije na terenu, što je i logično. A sad će vjerojatno po netu opet "uefalona" priče jer smo jedan gol zabili iz zaleđa...

Mislim da su igrali onoliko kolko je trebalo,ne zele se previse umarat pred ligu prvaka...je da je utakmica bila dosadna i da je igra bila isto takva al 3 boda su tu...i slazem se za ovo s Messijem,htio je zabiti taj gol al kao i sto kazes mislima nije bio na terenu...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Juventus HR stranica na fejsu je počela čim je zabijen gol. Odma su počeli srat da su oni tako oštećeni da bi bilo suđeno bla bla. Nitko od njih se nije sjetio poništeni i što je najbitnije regularan gol Catanije pa su potom Juventus u toj utakmici pobjedio. Govna

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Juventus HR stranica na fejsu je počela čim je zabijen gol. Odma su počeli srat da su oni tako oštećeni da bi bilo suđeno bla bla. Nitko od njih se nije sjetio poništeni i što je najbitnije regularan gol Catanije pa su potom Juventus u toj utakmici pobjedio. Govna

meni ide na živce to što očito ti navijači drugih klubova uvijek gledaju Barcine utakmice, pa kako onda "ne vide" kad Barca bude oštećena? te situacije uopće ne primjećuju. To je njihov najlakši način za objasniti kako to Barca dominira, njihov klub nemože biti bolji od Barce jer "Barcu guraju suci".

17 godina
Tommy_123 kaže...

Što je najbitnije poništen je gol Catanije tek naknadno zbog zalea koje nije bilo, da bi kasnije juve zabio iz zaleđa i tako pobijedio.

16 godina
FC Barcelona
Adriano 3 tjedna aut, Messi izgleda nije ozlijedio koljeno i bit ce sve ok.

slazem se da danas Messi nije trebao igrati, setkao se kao da je on rodio jucer... sve u svemu, onak... odradjena utakmica s 30% snage. glavno da su 3 boda tu. jos da RM kiksa veceras...
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Bome se Real muči sa ovima :D

EDIT: Ureko sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 20:29 (KiX777).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, stvarno dosadna utakmica, žao mi je što je Messi propustio dvije 100% prilike čisto radi rekorda što lovi. 

A kakav je ono offside, ne znam u šta je sudac gledao.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
FC Barcelona

Messijeve nove kopačke {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 21:10 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
Pique je dobio zeleno svjetlo od liječnika i putuje na gostovanje u Glasgow. Evo i lista igrača koji su pozvani:
Valdés, Pinto, Alves, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Jonathan dos Santos, Mascherano, Bartra, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Piqué, Song, Tello, Sergi Roberto i Oier.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice