Cristiano Ronaldo is 869 days older than Leo Messi. Cristiano Ronaldo Jr is 869 older than Thiago Messi !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cristiano Ronaldo is 869 days older than Leo Messi. Cristiano Ronaldo Jr is 869 older than Thiago Messi !
Barem je Leo bio normalan(po mom mišljenju) pa nije sina nazvao Leo Jr. 
u 18.00h čeka nas utakmica protiv Celte. Sastav Barçe:
Valdes, Adriano, Busquets, Mascherano, Alba, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro, Messi i Villa.
Link za livestream:
http://livefootball.ws/10147-barcelona-celta.html
da vidimo kako će to izgledati sa Xavijem, Cescom i Iniestom u sredini :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ima prijenos i na SK Prime
Adriano!!!!!
podsjeca me na onaj u superkupu prosle godine :D
Adriano!!!!!
netreba zanemarit i obranu Valdeza! 
obrana 
Adriano!!!!!
netreba zanemarit i obranu Valdeza! 
dada
Obrana je šuplja kao sir!
Villa!!!!!!!!!!
Villa 
Tika-Taka!
mogla bi biti slicna tekma kao protiv deportiva(rezultatski)
Villa je definitivno najbolje Barcino pojačanje ove sezone! :D
alba!!
Offside i to dobar!
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Ovo se vidlo iz aviona da je offside.... 
3 boda su tu.... nadam se da je sa Messijem sve uredu, jer mi se čini da ga je ovaj fino kopačkom pokosio po koljenu... 
najdosadnija utakmica sezone, skoro sam zaspao za kompom gledajući. Messi ipak nije trebao igrati večeras, vidjelo se da mislima nije na terenu, što je i logično. A sad će vjerojatno po netu opet "uefalona" priče jer smo jedan gol zabili iz zaleđa...
a nadam se da Messijeva ozljeda nije ozbiljna.
divno,jos nam samo fali ozljeda xavia i inieste -.-
najdosadnija utakmica sezone, skoro sam zaspao za kompom gledajući. Messi ipak nije trebao igrati večeras, vidjelo se da mislima nije na terenu, što je i logično. A sad će vjerojatno po netu opet "uefalona" priče jer smo jedan gol zabili iz zaleđa...
Mislim da su igrali onoliko kolko je trebalo,ne zele se previse umarat pred ligu prvaka...je da je utakmica bila dosadna i da je igra bila isto takva al 3 boda su tu...i slazem se za ovo s Messijem,htio je zabiti taj gol al kao i sto kazes mislima nije bio na terenu...
Juventus HR stranica na fejsu je počela čim je zabijen gol. Odma su počeli srat da su oni tako oštećeni da bi bilo suđeno bla bla. Nitko od njih se nije sjetio poništeni i što je najbitnije regularan gol Catanije pa su potom Juventus u toj utakmici pobjedio. Govna
Juventus HR stranica na fejsu je počela čim je zabijen gol. Odma su počeli srat da su oni tako oštećeni da bi bilo suđeno bla bla. Nitko od njih se nije sjetio poništeni i što je najbitnije regularan gol Catanije pa su potom Juventus u toj utakmici pobjedio. Govna
meni ide na živce to što očito ti navijači drugih klubova uvijek gledaju Barcine utakmice, pa kako onda "ne vide" kad Barca bude oštećena? te situacije uopće ne primjećuju. To je njihov najlakši način za objasniti kako to Barca dominira, njihov klub nemože biti bolji od Barce jer "Barcu guraju suci".
Što je najbitnije poništen je gol Catanije tek naknadno zbog zalea koje nije bilo, da bi kasnije juve zabio iz zaleđa i tako pobijedio.
slazem se da danas Messi nije trebao igrati, setkao se kao da je on rodio jucer... sve u svemu, onak... odradjena utakmica s 30% snage. glavno da su 3 boda tu. jos da RM kiksa veceras...
Bome se Real muči sa ovima :D
EDIT: Ureko sam
Da, stvarno dosadna utakmica, žao mi je što je Messi propustio dvije 100% prilike čisto radi rekorda što lovi.
A kakav je ono offside, ne znam u šta je sudac gledao.
Valdés, Pinto, Alves, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Jonathan dos Santos, Mascherano, Bartra, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Piqué, Song, Tello, Sergi Roberto i Oier.