FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.823
|
čitano: 6.979.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
FC Barcelona

Messi je danas primio zlatnu kopačku! {#}

Želim mu još 10 takvih da osvoji .

Malo smijeha: 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 14:41 (KiX777).
15 godina
FC Barcelona
prije točno 10 godina Andres Iniesta debitirao je za prvu ekipu Barcelone u utakmici LP protiv Club Bruggea.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Evo, meni jedna od najdražih, možda i najdraža:

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
FC Barcelona

Messi (nakon dodjele zlatne kopačke): "Zaista cijenim što je klub učinio za mene i što mi je omogućio da ispunim svoj san. Moj san u ovom trenutku je završiti karijeru ovdje prije odlaska u mirovinu u Argentinu. Danas sam dobio nagradu za najboljeg strijelca, ali bez svojih suigrača nikad ih nebi uspio toliko zabiti. Sretan sam što sam osvojio svoju drugu 'Zlatnu kopačku'. Ali ne natječem se za individualne nagrade, igram da bih osvajao trofeje sa svojom ekipom. Kada mi se rodi sin, prvi gol koji postignem ću posvetiti njemu. Ostale ću proslaviti kao i do sada, oni su za moju baku.'"

btw. igrači koji su pozvani za sutrašnju kup utakmicu protiv Alavesa: Pinto, Oier, Montoya, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Busquets, Song, Dos Santos, Sergi Roberto, Cesc, Iniesta, Alexis, Tello i Villa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 23:40 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lijepo je što odmara Messija, ali pošto se ovaj bori za neke rekorde, mogao ga je staviti na klupu. Naravno osim ako sam Messi nije zatražio odmor od silnih utakmica u posljednje vrijeme.

17 godina
Re: FC Barcelona

Potreban mu je odmor, odigrao je do sada jako puno utakmica i ne treba riskirati bzvz. Neka se dečko odmara kako bi mogao trpati još više kada bude potrebnije.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
FC Barcelona

početni sastav: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergio, Sergi Roberto, Iniesta, Villa, Cesc i Alexis.

stream je ovdje:
http://livefootball.ws/10106-alaves-barcelona.html

i također imate prijenos na Arenasport 2...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 21:18 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

El Guaje {#}

14 godina
FC Barcelona

Vidi se da je potpuno oporavljen!

Golčina¨!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta,golazo,apsoluto :D

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Počelo je :D

everybody lies
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cini mi se da nije bilo zalede alexe

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako sam ja dobro vidio poništen nam je čisti gol {#}

15 godina
FC Barcelona
Sanchez stvarno nema sreće :D
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako se bacio garcia {#} ni suarez se nebi posramio

15 godina
FC Barcelona

u prvoj brzini odrađena utakmica, nadao sam se da će Sanchez napokon zabiti ali opet ništa, stvarno nema sreće čovjek :)

ali stvarno mi ga je žao zbog tih golova, kad vidim koliko radi za ekipu i koliko znači njegova uloga u igri. Čak i večeras protiv trećeligaša dok smo vodili 3-0 pred kraj utakmice, on se vraća u punom sprintu na svoju polovicu, uzima loptu i polako natrag na svoju poziciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 0:10 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam gledao tekmu, tj. kraj sam gledao, zadnjih dvaedesetak minuta. Gledao sam Reading-Arsenal. o.O Šašava tekma. xD

I instaliravao CM10 na mobitel. :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

gle cuda nitko nije spomenio ponisten gol barci...

16 godina
Logigamer kaže...

gle cuda nitko nije spomenio ponisten gol barci...

standard... kad je Barça ostecena, to se brzo zaboravlja i ne spominje se. kad je suparnik ostecen, to se prepricava generacijama.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona
Iniesta ubio pauka:
15 godina
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

tko zna ša bi bilo da je ostao, vjerojatno bi postao legenda kluba sa mnoštvom postignutih golova... {#}

"Istina je. Žalim i dan danas što mu nisam isplatio novac koji je tražio. Škrtica sam, i to priznajem. Proklet bio dan kada sam ga pustio da ode. Nisam to htio, vjerujte mi. Pokajao sam se. Ali moje pokajanje ga nikad više nije vratilo u Barcelonu, i to me boli. Ronaldo je najbolji igrač kojeg sam ikad gledao. Pitajte današnju mladež i igrače ko su najbolji igrači

ikad - svi će reći Maradona, Pele, Messi... Nisu, za mene nisu. Za mene je najbolji Ronaldo. Pitajte ih sjećaju li se najboljeg gola svih vremena? -Reći će, Maradonin protiv Engleske ili Messijev protiv Getafea. Ni ovdje se ne slažem sa njima. Sjećate li se Ronaldovog gola protiv Compostele? Dalje vam ne moram govoriti... Ustvari, moram. Ne mogu a da ne izbacim iz sebe tu hrpu koja se nagomilala tokom godina. Žalim za Ronaldom, žalim za njegovom karijerom. Svaki njegov lom bio je bolan i za mene. Kao da ga je neko koristio kao vudu lutku da mi naudi. 

Da je barem htio. Da je barem imao imalo više volje... Šteta. Danas bi sigurno više ljudi dijelilo moje mišljenje. Ali, nije. Želio je igrati i onda kada nije trebao. Volio je loptu. Ako ništa, barem su zbog njega milion drugi zavoljeli loptu. Otišao je u suzama. Tad sam shvatio da mu nije bilo svejedno, da je samo htio ono što zaslužuje. Volio je naš klub i naše navijače jednako kao loptu. Ja sam milionima oduzeo taj spoj Barcelone i njega. Optužite me. Pljujte po meni, zaslužio sam to. Ali pokušajte mi oprostiti. Svi mi griješimo, neki manje, neki više. Ja sam puno pogriješio. Danas sam svjedok da ima i važnijih stvari od novca. Da sam barem odbio nekog mladića koji je spiskao milione za par mjeseci na skupa auta, stanove, žene... Odbio sam najboljeg igrača ikad koji nije imao poroke. Ustvari, imao je jedan. Dolazio je na trening prvi a odlazio zadnji. To ga je umaralo. Ali zbog toga su ga cijenili svi suigrači. 

On je bio istinska zvijezda. Svi su ga željeli vidjeti. Na terenu i van njega. Drugi klubovi su se u to vrijeme mučili da pokrenu posao sa prodajom dresova. Sve što smo mi trebali jeste da se Ronaldo pojavi u reklami i imali smo bum. Ali, bitnije je ono što je radio na terenu. Nije se dugo zadržao kod nas, ali nas je zadužio za sva vremena. Bio je užitak gledati ga. I hvala mu. Nadam se da će mi i on oprostiti. Možda ću dobiti plus kod njega ako mu kažem da čovjek od 80 godina ima njegov poster i da sam taj čovjek ja... Možda i neću. Ali nadam se da hoću."

Riječi Josepa Lluisa Nuneza u emisiji o najkontroverznijim predsjednicima ikad. On je jedan od njih i poznat je po tome što nije htio dati veći platu Maradoni, Stoichkovu, Figu i Ronaldu.

15 godina
FC Barcelona

prema najnovijim informacijama, mali Thiago bi se trebao roditi danas ili sutra {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:08 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Messi's girlfriend Antonella has been admitted to the hospital. She could give birth to the couple's son Thiago in the coming hours. [md]

Messi ce sam odluciti hoce li igrati sutra protiv Celte ili ne.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
mrzech kaže...
Messi's girlfriend Antonella has been admitted to the hospital. She could give birth to the couple's son Thiago in the coming hours. [md]

Messi ce sam odluciti hoce li igrati sutra protiv Celte ili ne.

Tito je izjavio da će Messi igrati sutra. I rekao je da se Pique ubrzo vrća u ekipu.

stvarno mi nije jasna ta situacija sa Piqueom, bila je manja ozljeda i rečeno je da će zaigrati možda već u El Clasicu, a od tada prošlo skoro mjesec dana i do danas nikakvih informacija nije bilo...

15 godina
FC Barcelona

Službeno: Thiago Messi je rođen oko 17:15 sati. Čestitke Antonelli i Leu!

Leo Messi (Facebook): "Today, I am the happiest man in the world, my son was born and thanks to God for this gift! Thanks to my family for the support! A hug to everyone."

Mario Balotelli (Twitter): "Congratulations to Messi on the birth of his son Thiago. First piece of advice. Stay away from Wenger".

"Thiago Messi: 1 hour old, still a better player than Stewart Downing." {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 18:29 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo Messi na Facebooku: Danas sam najsrecniji covek na svetu.Hvala mojoj porodici  na podrsci :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 18:37 (Nidzo95).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice