Ajde ljudi dajte mi neki stream, nemogu nikako pronaci :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja gledam ovde.
http://www.barcabalkan.com/live
Na španjolski je, mala slika, ali radi.
Nikako naći stream, sopcastovi su očito svi dole... blah... nabijem naše televizije i maxtv.
Barcelona FC
Ja gledam ovde.
http://www.barcabalkan.com/live
Na španjolski je, mala slika, ali radi.
Neradi to vise, drugi neki???
http://www.ronaldo7.net/live/barcelona-vs/watch-barcelona-live-stream.html
Prva 3 mi rade, dalje nisam provjerava.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Iniesta !!!!!
Gooool
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
odlična akcija za gol, Celtic se odlično brani cijelu utakmicu, odlično se kreću.
Bartra siguran, imao je čak i prema napriejd 2 prilike za gol, šteta što nije zabio.
Mascherano kao da je ove sezone pretplaćen na kikseve.
Može to i bolje, lopta bi trebala ići više okomito, brži protok, netko bi trebao biti konstantno unutar 16 m, jer je Alba par puta prošao i nije imao kome dodat nego je vraćao loptu unatrag. U svakom slučaju lijepa akcija za gol. Ali mene najviše živcira to što nitko ne puca sa je*enih 16-18m i Xavi i Iniesta i Alexis su imali prilike pucat.
Jazavski klub, imaju 80% loptu u nogama i onda su u stanju primit gol. Smiješno je da ih je i Spartak isto tako poveo i vodio gotovo cijelu utakmicu, sada ne vjerujem da će imati opet toliko sreće i vratiti se protiv Celtica ako prime još jedan gol.
bijedan pokusaj trolanja.
pokusaj drugi put
Statistika u poluvremenu: Barça - Celtic: Total shots: 13 - 2; On Target 3 - 1; Corners 7 - 0; Possession 82% - 18%
Ajde dajte mi neki normalan link di mogu pogledat 2. poluvrijeme :D
Skineš TorrentStream i odeš na rusku onu stranicu i rokneš ID na TorrentStream i ledaš. 2700 kbs-a. HD, slika odlična.
Skineš TorrentStream i odeš na rusku onu stranicu i rokneš ID na TorrentStream i ledaš. 2700 kbs-a. HD, slika odlična.
A koja ruska stranica?? haha
Tello ili Villa podhitno trebaju unutra.
Ajme ovaj golman više stalno skačen iz stolice.
JORDI ALBAAA!!!
i onda budete opet rekla da se barca ne izvlači haha jadnici
opet te mama pustila takvog na internet?
jadna tvoja mater s tobom ako si joj tako naporan doma. 
Cilu utakmicu napadamo i kada koncentracija protivniku padne zabijemo gol. Obično je to u produžetku.
pitam se koji ce debos prvi reci da se barça izvukla :)
ups, sad tek vidim da kasnim :D
evo ga već su počeli komentari svugdje tipa uefalona i sl. naravno sad kad je regularan gol kriv je sudac koji je dao 4 min nadoknade, a to što su se ovi valjali po terenu i što se onaj stoper Celtica vozikao autićem po Camp Nou to nije bitno....
evo ga već su počeli komentari svugdje tipa uefalona i sl. naravno sad kad je regularan gol kriv je sudac koji je dao 4 min nadoknade, a to što su se ovi valjali po terenu i što se onaj stoper Celtica vozikao autićem po Camp Nou to nije bitno....
zaboli me ona stvar sto isfrustrirana djecica na internetu misle.
a procitaj tek post od Fiche na RM temi... urnebesno :D
Smješno mi je kad Realovci ovak upadaju u temu i mi kažu da se mi izvlačimo i ovo ono. Pa jeste gledali tekmu? Sigurno će odgovor biti Nisam. Samo želite iznervirat i provocirat.
O pa ima cjela tema posvećena Barceloni na ovom forumu, divno :) .
Nego kakve su prognoze za ovu sezonu ?
a procitaj tek post od Fiche na RM temi... urnebesno :D
hahaha, mene bi bilo sram spomenut uopće CR-a i zlatnu loptu u istoj rečenici, al šta ćeš oni kao i njihov trener nemaju srama i misle da su bogom dani, briga me za njih kaj misle...