FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.822
|
čitano: 6.976.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako obožavam tu dvojicu komentatora. Kakav 3 gol Messija, kakav pas Fabregasa. Savršenstvo :D

Suci su nas hebeno okrali ovu tekmu. Prvo nepostojeći penal pa crveni Masca i žuti Messija. Fakat ovaj sudac je syeban totalka.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 13:36 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad kad je Barca pokradena sad cijeli svijet šuti ko pi***!! Niti jedan portal, forum ili što već ne bruji o tome kako je Barca pokradena... zanimljivo... Messi VRH, čini mi se da je trebao Bartra igrat umjesto Songa, Cesc VRH, Hodgson VRH! {#}

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Sad kad je Barca pokradena sad cijeli svijet šuti ko pi***!! Niti jedan portal, forum ili što već ne bruji o tome kako je Barca pokradena... zanimljivo... Messi VRH, čini mi se da je trebao Bartra igrat umjesto Songa, Cesc VRH, Hodgson VRH! {#}

a ne treba očekivati da će se bilo što govoriti, dosta je reći da je cijele prošle sezone bilo ovako pa se o tome nije govorilo.

ipak je "2009. Chelsea oštećen za 42 penala i Barcinim navijačima je zabranjeno pričati o sucima dok su živi".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 14:05 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

a prejak mi je ovaj neki lik kaj je napisao u RM temi, Barca se opet izvukla i onda ga netko pita si gledao tekmu, ovaj kaže ne! hahahaha kakav biser! {#}

16 godina
Balvan8 kaže...

a prejak mi je ovaj neki lik kaj je napisao u RM temi, Barca se opet izvukla i onda ga netko pita si gledao tekmu, ovaj kaže ne! hahahaha kakav biser! {#}

ima jos boljih, veli lik kako ne moze vjerovati da toliko zaostaju za ekipom koja od Deportiva primi 4 komada... neki ce ljudi uvijek biti jadni. to je tako zalosno.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Balvan8 kaže...

ima jos boljih, veli lik kako ne moze vjerovati da toliko zaostaju za ekipom koja od Deportiva primi 4 komada... neki ce ljudi uvijek biti jadni. to je tako zalosno.

da, a tvoje izjave su uvijek na mjestu, ti vise sereš po realu nego svi u onoj temi po barci zajedno

League of Legends EU West: Dmanz
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...

da, a tvoje izjave su uvijek na mjestu, ti vise sereš po realu nego svi u onoj temi po barci zajedno

{#} {#} kakav si ti kralj to nema nigdje! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 14:34 (Balvan8).
16 godina
dmanz kaže...

zato jer sam ja najbolji u svemu {#}

16 godina
FC Barcelona

offtopic warning {#}

ozbiljno pitanje za Barcafana12 - dakle, dobro razmisli prije nego odgovoris. ovo su ozbiljne stvari. jesi ti ikad vidio idiota uzivo? {#}

16 godina
neaktivan
mrzech kaže...
dmanz kaže...

zato jer sam ja najbolji u svemu {#}

pa al ne razumijem kak neko moze imat 35 godina i biti takav

League of Legends EU West: Dmanz
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

offtopic warning {#}

ozbiljno pitanje za Barcafana12 - dakle, dobro razmisli prije nego odgovoris. ovo su ozbiljne stvari. jesi ti ikad vidio idiota uzivo? {#}

jesam hahah...

16 godina
dmanz kaže...

pa al ne razumijem kak neko moze imat 35 godina i biti takav

kakav?

iziritiran djetinjastim i nerealnim likovima s neta koji samo znaju vrijedjati i biti uvrijedjeni? iziritiran bahatim bolesnicima poput Mourinha i narcisoidnim tipovima na egotripu poput CR-a?

dok su jedni i drugi licemjerni do bola?

ajde potrudi se malo pa ces mozda shvatiti. nije tesko, casna rijec.

i kakve veze ima koliko imam godina? sta tebe boli ona stvar za to? osim toga uopce me ne poznajes i mozda imam 14 godina, a mozda imam 63 i stavio sam godinu rodjenja samo tak bez veze. nemoj biti dijete {#}

15 godina
FC Barcelona

izgleda da kapetan ne podnosi gledanje utakmica pred TV-om, već je on na treninzima :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 15:47 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

izgleda da kapetan ne podnosi gledanje utakmica pred TV-om, već je on na treninzima :D

Luđak. {#}

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čak i kada nas sudac pokrade, uvijek ima kretena koji će napravit neku glupost i govorit suprotno, pa evo naprimjer netko je napravio sliku paintu/photoshopu gdje su dodali još jednoga igrača tako da izgleda ko da ih Barca ima 12, naravno da su počeli svi opet o sucima, uefi i pi*darijama, te čak ima ljudi koji vjeruju u to! Ljudi toliko mrze tu Barcu valjda radi toga što je se boje jer joj niti jedan klub nemože prismrdit! 

15 godina
Balvan8 kaže...

Čak i kada nas sudac pokrade, uvijek ima kretena koji će napravit neku glupost i govorit suprotno, pa evo naprimjer netko je napravio sliku paintu/photoshopu gdje su dodali još jednoga igrača tako da izgleda ko da ih Barca ima 12, naravno da su počeli svi opet o sucima, uefi i pi*darijama, te čak ima ljudi koji vjeruju u to! Ljudi toliko mrze tu Barcu valjda radi toga što je se boje jer joj niti jedan klub nemože prismrdit! 

u zadnjih 10-ak dana sam nekoliko puta bio u raspravi sa likovima koji su mi tvrdili da na YT postoji video na kojem Barcini igrači treniraju glumu na treningu. Naravno, riječ je o ovm videu:

i to je baš ono za ozbiljno, nije da se za*ebavaju nego su uvjereni da su to Barcini igrači. I što dalje treba govoriti kad je do toga došlo?

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Balvan8 kaže...

u zadnjih 10-ak dana sam nekoliko puta bio u raspravi sa likovima koji su mi tvrdili da na YT postoji video na kojem Barcini igrači treniraju glumu na treningu. Naravno, riječ je o ovm videu:

i to je baš ono za ozbiljno, nije da se za*ebavaju nego su uvjereni da su to Barcini igrači. I što dalje treba govoriti kad je do toga došlo?

ti se salis???

pa naravno da su barcini igraci,a vidim puyola,messia i busija,cak i guardiolu u pozadini...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Naslovnica "Mundo Deportiva" za ponedjeljak: "300"

"Leo je postigao 299 golova u profesionalnoj karijeri, 268 za Barçu, 31 za Argentinu; ove sedmice juriša po jubilarni 300."

Naslovnica "Sporta" za ponedjeljak: "Rekorder po broju Zlatnih lopti?"

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 1:11 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
Uoči utakmice protiv Celtica, konferenciju za novinare su održali Tito Vilanova i Pedro Rodriquez. Nekoliko izjava Barçinog trenera:

"Puyol, Pique i Alves neće igrati u sutrašnjoj utakmici, ali se nadam da ćemo na njih moći računati za utakmicu ovog vikenda."
"Ne brine me Valdes, ni najmanje. Njegov kvalitet nije upitan."
"Nikada više nećemo vidjeti igrača poput Messija. Trebamo uživati u njegovim nastupima."

nekako mi je nemoguće da Puyol zaigra već za vikend, ako stvarno bude tako, svaka mu čast. A sinoć je napisao na Twitteru da radi više nego ikad, trčao lik 10km jučer :D
16 godina
FC Barcelona

Real Madrid and Spain captain Iker Casillas will vote for Sergio Ramos to win the Ballon d'Or. Ronaldo second, and Xavi third. [sportyou]

weird... 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Robben: "Poređenje mene i Messija? To nema smisla,Messi je i dalje najbolji na svijetu".

Figo: "Ko je najbolji igrac na svijetu? To je veoma lako pitanje, Messi naravno".

Ako Leo Messi večeras zabije gol to će biti njegov 300 gol u službenim utakmicama za Barcu.

Henrik Larsson (bivši nogometaš Barçe i Celtica): "Imam osjećaje i prema Barçi i prema Celticu. Oba su veliki klubovi, koji predstavljaju svoje gradove, svoje kulture, koji imaju mnogo uspjeha. Odlučiti se koga ću podržavati nije lako i nije fer prema meni. Očekujem da bolja ekipa pobijedi i da bude spektakularan meč. Barcelona je favorit."

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 11:47 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona
Večeras će me Tito stvarno razočarati ako Bartra ne zaigra, pa kad će mu dati šansu ako ne večeras? Uza sve probleme koje imamo u obrani, danas još ni Busquets ne igra, tako da će Song na njegovu poziciju a dosad je krpao na stoperu. Sjetite se prošle sezone i utakmice protiv BATE-a u LP, Pep je izveo kompletnu B ekipu i pobijedili smo sa 3-0 ako se dobro sjećam, a ovdje je u pitanju samo jedan igrač. Pa ja sam uvjeren da bi Bartra na stoperu odigrao bolje i od Songa i od Adriana.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrat će danas Bartra od prve.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
Barça: Valdes, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Song, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis.

e to se traži, Bartra napokon dobio priliku.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Upravo vidio sastav na fejsu. Stvarno da nije dobio dns priliku. Zaslužio je.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
antimadridista kaže...
Barça: Valdes, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Song, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis.

e to se traži, Bartra napokon dobio priliku.

odlicno, steta sto Villa ne igra otpocetka

14 godina
FC Barcelona

Molim vas link za online stream (brzoooo) :)

***Celeron***
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Loše smo počeli :S

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jazavski klub, imaju 80% loptu u nogama i onda su u stanju primit gol. Smiješno je da ih je i Spartak isto tako poveo i vodio gotovo cijelu utakmicu, sada ne vjerujem da će imati opet toliko sreće i vratiti se protiv Celtica ako prime još jedan gol.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice