S igračem maje se povuć i igrat bunker ? Di je tu logika lol
Pa kako da napadju kad se barca dodaje oko centra kako bi zadržala posijed? A i nije da nisu napadali ili opet igrali toliki bunker.
btw...logika je ta da netreba napadati ako vodiš
S igračem maje se povuć i igrat bunker ? Di je tu logika lol
Pa kako da napadju kad se barca dodaje oko centra kako bi zadržala posijed? A i nije da nisu napadali ili opet igrali toliki bunker.
btw...logika je ta da netreba napadati ako vodiš
Hebote da je mou zelio mogao je unistit barcu ali je ocito odlucio da nek zabiju gol ak vec imaju priliku,ovi se nek loptaju ko mala djeca na sredini,messia izolirati,a real ne primiti gol i to ti je to
daj molim te, nemoj se sramotiti i drzi se davanja TU i TD.
evo jos nesto zanimljivo... Real Madrid is now, toghether with Atletico, the team against which Messi has scored most goals (8) away from Camp Nou
... koliko je bilo kukavički s njihove. to je nevjerojatno kolika je pi*kica taj samozvani genij. strašno koliko se on boji barce. igra doma pred gladnim krcatim bernabeuom željnim pobjede u derbiju ko vode u pustinji, ima igrača više, i razbio nas je u 1. dijelu doslovno, nikad veća razlika unatrag ohoho u igri i šta radi u 2. dijelu? povlači 11 igrača iza lopte i čeka. ČEKA. i ta "genijalna" taktika nama donese jedno 4 gol šanse, a bijasmo raštimani i loši ko šta odavno nismo. koji respekt prema barci! strah. pi*kica.
Ovak nešto slično sam ja jučer htio napisat, ali nisam imao niti volje niti ičega... Ali ovaj forumaš nije mogao bolje složit ovih par rečenica. Također je i ostatak teksta dobar!
Real je isto to napravio i u utakmici sa Bayernom, ja sam očekivao da će ih demolirat u prvom poluvremenu, a oni su nakon 2 gola stali i povukli se, samo je Bayern tada imao više sreće, nego Barca jučer.
evo jedan komentar sa barca balkana, od jednog uvaženog člana koji inače piše i članke za barca balkan, vidi se da zna puno:
"ma ajmo bit pošteni...
Slažem se sa kometarom ALI....
Mislim da je jadno nazivat Mourinha pi*kom zbog taktike (da se razumijemo, prvi ću reći da je ono pi*kasta igra ali treba ohladit glavu i bit realan). Napravio je upravo ono što je bilo potrebno, smirio igru. Posložio je zid od 10-ak igrača na svoju polovicu pa Barca neka probija (uz igrača manje). Toliko o poštenju...
Ono što mene strašno frustrira je lupanje glavom u zid. U zadnjih nekoliko utakmica Barca upravo to radi. Real posloži zid, a Barca lupa. Bljesne kontra i tup gol. Pepe je u jednoj utakmici protiv Real-a ,baš na Bernabeu, demonstrirao kako treba igrat protiv takvih ekipa i umjesto da se poradi na tome oni i dalje lupaju u zid. Razočaran sam igrom, obrana je bila očajana, nitko nije uvidio da ne smiju dat igračima Real-a da se približe jer se oni bacaju u noge samo da isčeprkaju loptu a tako su uništavali Barcinu igru. Nije sve u tehnici, ponekad je dovoljno odigrat pametno.
Joj pa daj razmisljaj sta pises...jucer ste mogli bez problema popiti jos barem 4-5 komada...nazalost to higuain nije iskorstio...i da ova murinjova taktika ako je unistio barcu u prvom dijelu mogao ih je dokrajciti u drugom ali ko zna zasto nije
Joj pa daj razmisljaj sta pises...jucer ste mogli bez problema popiti jos barem 4-5 komada...nazalost to higuain nije iskorstio...i da ova murinjova taktika ako je unistio barcu u prvom dijelu mogao ih je dokrajciti u drugom ali ko zna zasto nije
naravno da smo mogli primiti 5 komada u prvom poluvremenu, pa to sam i ja priznao. Jesi ti gledao utakmicu? jesi vidio igru Barce u prvom i u drugom poluvremenu? sad mi reci da nije bilo razlike. Isto kao što Real imao 5 zicera u prvom poluvremenu, Barca ih je imala u drugom (dvije čiste šanse u 90-oj minuti).
"Mourinho je mogao dokrajčiti Barcu u drugom ali ko zna zašto nije". Ajde reci mi kako da se ne nasmijem na ovu izjavu? vjeruješ li ti tako slijepo Mournihu ili nečemu što vidiš svojim očima na terenu? ti stvarno misliš da je jednom Mourinho došlo žao Barcelone pa se jadan smilovao i nije ih želio potopiti u drugom poluvremenu? da su ga Alba ili Montoya zašili u tim zadnjim minutama, j*bali bi vi Mourinhu sve živo i neživo i osuđivali bi ga za kukavičku igru u drugom poluvremenu.
te vaše fore bi još netko i popušio da je Real bio u plusu 2 gola, tj. da su Barci falila dva gola za osvajanje trofeja, ovako su glupe i nelogične.
Ajde ti meni sad onda antimadridista objasni zasto po tvome nije mou nastavio igru iz 1 poluvremena?
Ajde ti meni sad onda antimadridista objasni zasto po tvome nije mou nastavio igru iz 1 poluvremena?
evo ja cu... zato sto je pi*kica :)
zato sto se barça skoncentrirala i s igracem manje kontrolirala igru, dok je real bio podredjen kao u zadnjih par godina.
zanimljivo je i kako Mou sad ne prica kako je imao igraca vise, a kad su Pepe i Ramos i ekipa zaradjivali crvene, onda mu je to bio glavni izgovor... u rjecniku bi pored rijeci "licemjer" trebala stajati mourinhova slika.
zato što je Barca u prvom poluvremenu bila očajna, a u drugom odlična, simple as that.
Zašto svi morate pričati o Mourinhu? bila je stvar u Barci koja je odigrala kriminalno loše u prvom poluvremenu. Što je Mourinho neko uzvišeno biće da on diktira kako će njegov protivnik igrati u kojem poluvremenu?
doduše, Real je i u drugom poluvremenu imao 2-3 izrazite šanse za gol, samo ih nije iskoristio, i po tome možeš vidjeti da on nije samo čekao da utakmica završi. Pa pobogu nije imao 5 golova prednsoti, nego samo jedan. Barca je sa igračem manje nadigreala Real u drugom poluvremenu, to je činjenica.
Casillas, gospodin u redovima Reala...
Casillas: "I thank Barca's players for having stayed on the pitch when we lifted the cup."
ne treba napominjati da su igraci Reala prosle godine otisli dok je Barcelona uzela trofej.
Ja se ne bojim za budućnost, sa onakvom igrom iz drugog poluvremena, 11 igrača, bez ozljeda, osvajamo sve!
nadam se da iniesta osvaja
Najslabija moguća skupina za Barcu.
G:Barcelona, Benfica, Spartak, Celtic.
to!!!!!!!!!!!
jos da andres osvoji zlatnu loptu 
nadam se da iniesta osvaja
Evo ga ostvarilo se , ja mislim da je aboslutno zasluzeno ne samo za proslu sezonu
nego za sve kaj je napravil do sad i bilo je vrijeme da mu daju svaka cast!
Don Iniesta najbolji igrač 2011-2012. Zaslužio si ! ♥
Totalno zasluzeno, bas sam se nadao da ce Iniesta biti proglasen za najboljeg igraca Europe :D
Iniesta zasluženo u potpunosti, EURO je odlučio vjerujem. kako mi je drago da je on jednom pokupio neku individualnu nagradu!
bravo Iniesta!
jos kad Messi osvoji za najboljeg igraca svijeta... :)
samo što nije zaplakao od tuge Ronaldo, opet izgubio ovaj put od Inieste! 
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?fbid=476260595732147&set=a.146428222048721.23044.146032762088267&type=1&theater
Zasluženo Iniesta, ali isključivo zbog EURA. Možda malo je i pomogla iživciranost novinara na naslove Messi-Ronaldo i stalno njihovo spominjanje u medijima. Relno svaki od ove trojice je na neki način zaslužio, Iniesta najbolji igrač EURA, Messi najbolja individua u jednoj sezoni od kad je nogometa i Ronaldo koji je svojim golovima predvodio Real i uvelike doprinjeo naslovu Lalige.
Baš me je zanimalo za koga je sportski direktor 24 sata glasao.
Tw Silva (Man City): "Ti si najbolji, Iniesta. Zaslužio si ovo, moj prijatelju. Zaista sam sretan zbog tebe. Sve najbolje."
Sandro Rosell na Twitteru: "Čestitke najboljem igraču Evrope po izboru UEFA-e Andresu Iniesti. Vrlo zaslužena nagrada."
Boris Becker (bivši teniser) na Twitteru: "Volim Iniestu, sretan sam što je izabran za najboljeg igrača Europe!"
OTKRIO PEPOVE PLANOVE
Krkić na predstavljanju u Milanu šokirao izjavom: 'Guardiola želi preuzeti Milan!
Nisam se čuo osobno s Guardiolom, ali mi je netko s Nou Campa, ne smijem reći tko, rekao da želi doći u Milan.
Lako moguće da je fake, šta vi mislite o tome ?
Tw Pique: "Congratulations to the journalist who represented Spain and who did NOT vote for Andres Iniesta!
note: the spanish journalist who voted was francisco justicia from madrid paper marca, who always claim to support the spanish cause.
sto reci?
evo i kad, tko i s kim za ovosezonsku LP
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/01/85/36/38/1853638_DOWNLOAD.pdf