FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
hahahahah koliko vidim, realovci (bar ovi na forumu) su već počeli govoriti kako je superkup nevažan trofej, osjeti se već strah u njihovim postovima. A vidjet će te ako ga osvoje, to će im biti ogroman trofej, ista stvar i sa kupom kojeg su osvojili 2011. i slavili ga kao da su osvojili LP, a sad nama govore kako su sva 4 Barcina trofeja iz prošle sezone nevažni. Stvarno sa tim navijačima Reala nikad neznaš na čemu si, uvijek dvostruka mjerila u svim stvarima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
hahahahah koliko vidim, realovci (bar ovi na forumu) su već počeli govoriti kako je superkup nevažan trofej, osjeti se već strah u njihovim postovima. A vidjet će te ako ga osvoje, to će im biti ogroman trofej, ista stvar i sa kupom kojeg su osvojili 2011. i slavili ga kao da su osvojili LP, a sad nama govore kako su sva 4 Barcina trofeja iz prošle sezone nevažni. Stvarno sa tim navijačima Reala nikad neznaš na čemu si, uvijek dvostruka mjerila u svim stvarima.

kontradikroran si sam sebi {#}

15 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

kontradikroran si sam sebi {#}

a dobro, malo sam se krivo izrazio, uglavnom znaju svi na što sam mislio :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

U krivu si ko obično. Jedino ja sam pričao da je superkup nevažan, zato jer i je, a to sam već napomenuo i par puta prije. I ne zaboravi da ste vi umanjivali taj  kup kad smo ga mi osvojili, a prošle godine ste ga dizali u nebesa jer je bio jedini iole važan trofej koji ste uspjeli uzeti. Al nema boljeg nego kad navijači Barce pričaju o dvostrukim mjerilima, to mi odmah ulijepša dan.

15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

U krivu si ko obično. Jedino ja sam pričao da je superkup nevažan, zato jer i je, a to sam već napomenuo i par puta prije. I ne zaboravi da ste vi umanjivali taj  kup kad smo ga mi osvojili, a prošle godine ste ga dizali u nebesa jer je bio jedini iole važan trofej koji ste uspjeli uzeti. Al nema boljeg nego kad navijači Barce pričaju o dvostrukim mjerilima, to mi odmah ulijepša dan.

uopće nismo umanjivali taj osvojeni kup Reala, mislim da čak u to vrijeme nismo ni imali otvorene teme na forumu. Kup je važan trofej, isto tako nisi mi jasan sa time što govoriš da je to "jedini iole važan trofej koji je Barca uzela". Samo ću ti reći, kad Real sljedeći put postane prvak Europe i kad zasluži igrati superkup Europe i svjetsko klupsko prvenstvo onda se javi i rugaj koliko hoćeš, ovako ispadaš  limitiran u znanju. Svi znaju koliko je teško postati svjestki klupski prvak osim očito navijača Reala koji u posljednje vrijeme nisu upoznati sa tom činjenicom jer ne osvajate baš LP. Uvijek omalovažavate svaki trofej koji je Barca osvojila, kad je u pitanju LP onda su suci krivi što je Barca prvak, a sve ostalo su "nebitni trofeji".

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 21:14 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Superkup još više dobiva na važnosti jer je riječ o Barci i Realu, tako da nikako nemože biti nevažan.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se antimadritista u svemu...to je sad isto kao da "mi" kazemo da je pola realovih naslova prvaka nebitno jel znamo kako su dolazili do trofeja,al odmah ce oni reci nesto tipa kad osvojite toliko javite se ili slicno,al bitno da pricaju kako barci zadnjih godina pomazu samo suci

16 godina
FC Barcelona

lijepo je vidjeti Realovce kako se koprcaju u vlastitim frustracijama :)

na stranu to, jedva cekam povratak Ville. to bi mogao biti presudan faktor cijele sezone, kao i prosle.

na tu temu, prigodna slicica...

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

na stranu to, jedva cekam povratak Ville. to bi mogao biti presudan faktor cijele sezone, kao i prosle.

U donji primjer slobodno moze ici Alves + jos nekoliko momaka iz Barcelonine glumacke akademije :)

http://www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/130382-1.jpeg

(nakon sto su ga iznjeli na nosilima i sto se valjao po podu kao da ga je tramvaj pregazio,utrci punim sprintom na teren kao da se nista nije dogodilo) ;)

In game: D-Ki11a aka Legendic
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
mrzech kaže...

U donji primjer slobodno moze ici Alves + jos nekoliko momaka iz Barcelonine glumacke akademije :)

http://www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/130382-1.jpeg

(nakon sto su ga iznjeli na nosilima i sto se valjao po podu kao da ga je tramvaj pregazio,utrci punim sprintom na teren kao da se nista nije dogodilo) ;)

u barcinoj ''glumackoj akademiji'' imaju samo 2 igraca (busi i alves),ali zato real(penal) ima poprilican broj (marcelo,di maria,pepe,benz,higuain,coentrao,granero i naravno kralj glume penaldo)

14 godina
mrzech kaže...

Rugala se sova sjenici.

Why so serious?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi odgovara na pitanje dali je C.R bolji od njega.

http://data.whicdn.com/images/33010775/7208fa1f54ddb4e0dcfd07a815e36be2_large.gif

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

u ovoj temi opet samo o Ronaldu i Realu, jadno {#}

15 godina
iMoljac kaže...

baš se vi imate javljati, uđem u vašu temu i čitam gluposti tipa "došao je kraj Barcinoj dominaciji", "Guardiola se prepao i pobjegao jer je vidio da dolazi Realova dominacija", stavite video Ronalda i napišete nešto kao "koji Messi lol" i naravno izrugivanje sa Barcinim osvojenim trofejima. Ajde bolje šutite.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:57 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona

nevjerojatno, opet se realovci dolaze ovamo buniti sto se pise. zalosno i zabrinjavajuce.

ali evo, za one sporije... po ne znam koji put... {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema se tu šta raspravljat. Messi je bolji i to je dokazano svakom igrom. Ronaldo se junači protiv Sporting gijona i Betisa. Dajte molim vas. Kad Ronaldo pređe 5 igrača Barcelone i zavalja golmana ko budalu onda se javite. Do tad Messi osvaja 4 zlatnu loptu kolko vi to željeli ili ne i da ZASLUŽENO.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

dajte bacite danas neki izvještaj poslije utakmice, nisam u mogućnosti gledati {#}

17 godina
antimadridista kaže...

dajte bacite danas neki izvještaj poslije utakmice, nisam u mogućnosti gledati {#}

nisam ni ja u mogućnosti gledat, danas mi je rođendan pa bi to trebalo zapit! {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim Brazil je u finalu izgubio 2:1, je li tko pratio Neymara tijekom OIa?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvi 11 za Dinamo: Valdes-Alves-Pique-Bartra-Alba-Busquets-Cesc-Xavi-Alexis-Pedro i MESSI

Na klupi su: Pinto,Montoya,Mascherano,Fontas,Adriano,Ilie,Dos Santos,Sergi Roberto,Iniesta,Afellay,Rafinfa i EL GUAJE

Tijek tekme:  -3.minuta Leo Messi za 1-0 zabija

-hahah ovaj albanski komentator cijelo vrijeme govori Dinamo Zagreb :DDD

-Zavrseno je 1.pol. rezultatom 1-0.Barca apsolutno bolja,dominantna svih 45 minuta,bilo je tu odlicnih akcija,dodavanja,solo poteza,i svakako je mogao pasti

jos pokoji pogodak u Dinamovu mrezu.

-evo i snimka gola 

-Pocelo je 2.pol.Usli su:Montoya umjesto Alvesa,Masche-Pique,Adriano-Alba,Sergi Roberto-Bus,Iniesta-Cesc,Afellay-Alexis

-Umjesto Xavija je usao Tello i umjesto Bartre Fontas 

-I EVO GAAAAAAA ULAZI DAVID VILAAAA <3333333333

-Rafinha umjesto Messija.

-Afellay u posljednim trenucima zabija za 2-0.

-Utakmica je zavrsena rezultatom 2-0 u korist Blaugrane

Ovaj kratki izvjestaj je za kolege koji su rekli da nece moci pratiti utakmicu,da se nebi sad svi mislili zasto sam pisao :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 21:16 (barcafan12).
13 godina

Danas ni N od Neymara na utakmici! {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

mrzech kaže...

nevjerojatno, opet se realovci dolaze ovamo buniti sto se pise. zalosno i zabrinjavajuce.

ali evo, za one sporije... po ne znam koji put... {#}

Kratko i jasno,a sto je najgore na ovoj stranici jos nitko nije zapoceo nisa tip messi vs ronaldo.

Osim doticnog gospodina koji za druge govori da su "sporiji" .

Jbt imas 30 i koju godinu,pametujes,svađas se tu po forumu,99% postova na informatickom forumu ti je u nogometnoj temi8manje bitno),i ponasas se djetinjastije

od logigamera(uzeo sam te kao usporedbu samo) koji je 96. godiste ako se ne varam.

Da ne bude off topic

Iniesta intervju

In game: D-Ki11a aka Legendic
14 godina
FC Barcelona

Po prvi puta nakon loma noge u decembru/prosincu 2011. godine, na teren je istrčao DAVID VILLA! Dobro došao natrag majstore!

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
13 godina
FC Barcelona

Ovaj Afellay iz utakmice u utakmicu sve bolji! {#}
2-0, rutinska pobijeda.
Sad se pripremati za Superkup i prvenstvo. {#} 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 21:27 (KiX777).
16 godina
Legendic1911 kaže...

Kratko i jasno,a sto je najgore na ovoj stranici jos nitko nije zapoceo nisa tip messi vs ronaldo.

Osim doticnog gospodina koji za druge govori da su "sporiji" .

Jbt imas 30 i koju godinu,pametujes,svađas se tu po forumu,99% postova na informatickom forumu ti je u nogometnoj temi8manje bitno),i ponasas se djetinjastije

od logigamera(uzeo sam te kao usporedbu samo) koji je 96. godiste ako se ne varam.

Da ne bude off topic

Iniesta intervju

sta tebe boli ona stvar koliko ja imam godina, gdje postam i sta radim kao navijac Barçe na temi FC Barcelona???

koliko moras biti bahat i neodgojen da tako nesto uopce ides komentirati?

tema Real Madrid zjapi prazna, dolazite ovamo dijeliti TD kad god vam se nesto ne svidi i trolate bez razloga (citaj Hexfire i slicni).

daj odrasti malo i nauci se gledati svoja posla... pisi nesto pametno u RM temi, ionako je pusta...

a da nema takvih poput tebe, ni ja se ne bih morao prepirati sa slicnima ovdje.

16 godina
FC Barcelona

highlights s vecerasnje utakmice

15 godina
rookica19 kaže...

Po prvi puta nakon loma noge u decembru/prosincu 2011. godine, na teren je istrčao DAVID VILLA! Dobro došao natrag majstore!

dođem doma umoran i pročitam da su večeras igrali i Villa i Fontas i odmah sam bolje raspoložen, napokon! {#}

btw. Afellay je zabio odličan gol.

I zahvaljujem se barcafanu12 na izvještaju ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 1:37 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

znaš koliko san čeka stavit ovaj avatar :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Bog da da se vrati u staru formu ! El Guaje !

ELS BLAUGRANES &lt;3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice