FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

FC Barcelona je sklopila dogovor sa Alexom Songom, a on se sada nada da će se i Barcelona i Arsenal dogovoriti oko odštete :D

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Ja bi rađe da prvo kupe stopera....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A tko nebi, pa neće on siguno moć zamjenit Buskija na mjestu defenzivnog veznog xD. Baš i nije bajni potez al opet.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 13:10 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

A tko nebi, pa neće on siguno moć zamjenit Buskija na mjestu defenzivnog veznog xD. Baš i nije bajni potez al opet.

mogu oni i njega naucit da igra stopera :),kao maschea,a koliko se sijecam i busi je jedno vrijeme igra stopera

15 godina
FC Barcelona
Song je i igrao stopera nekoliko puta u Arsenalu, ne vjerujem da će ga Tito forsirati da igra stopera, ali nikad se nezna, da je Pep još uvijek na klupi, on bi vjerojatno od njega napravio vrhunskog stopera, isto kao i od Mascherana. Možda čak i Vilanova planira to napraviti sad, ne treba sumnjati u njega.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

dečki sa Barça Balkana su se odlučili na svoj projekt Barça Balkan magazina, pa pročitajte prvi broj:
http://www.barcabalkan.com/magazin/

stvarno svaka čast autorima, za ovo je potrebna velika volja i ljubav prema klubu, a napravili su vrhunski posao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 16:52 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

dečki sa Barça Balkana su se odlučili na svoj projekt Barça Balkan magazina, pa pročitajte prvi broj:

stvarno svaka čast autorima, za ovo je potrebna velika volja i ljubav prema klubu, a napravili su vrhunski posao.

Super stvar. Ima sitnih problema, vidi se da rade amateri, ali ono, respect. Planiraju to izdavat mjesečno?

15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

Super stvar. Ima sitnih problema, vidi se da rade amateri, ali ono, respect. Planiraju to izdavat mjesečno?

e to neznam, ali vjerojatno je jedan broj mjesečno.

16 godina
FC Barcelona

za 40 minuta pocinje prijateljska protiv ManU

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Puyol Mascherano Adriano - SergiRoberto Busquets Iniesta - Alexis Messi Tello

Thiagov gol prosle godine na pripremama protiv ManU

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta jel prenosi Sport Klub sad na kraju tekmu il ne???? sad je tenis a tamo pise u 20:30 Hrvatska-Italija.....a jos su najavljivali susret tjednima ccccc

15 godina
FC Barcelona

Ajmo Barca!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Steta necu biti kuci da gledam, nadam se dobroj partiji i pobjedi!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona

45. minuta... Valdes brani penal Rooneyju :)

s tim da penal nije bio, tj. dosudjen je bez veze.

15 godina
FC Barcelona
bravo Valdes! Barca bolja cijelo prvo poluvrijeme, nadam se pobjedi na kraju.
17 godina
FC Barcelona

Čudan penal i je i nije, Nani se malo previše valjao pa je na kraju bio penal.... Jako loša igra Tella i Busqetsa, Mascherano odradio svoj posao vrhunski.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 20:54 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona

Barcelonini igraci jos nemaju imena na dresovima, jer brojevi jos nisu sluzbeni.

Ukoliko zavrsi nerjeseno, pucat ce se penali.

17 godina
FC Barcelona

Evo Albe!! 

16 godina
FC Barcelona

Pinto brani jedan, Nani pogadja precku... :)

Xavi i Pique dali za Barçu.

pravilo je bilo da se puca 3 penala, a ne uobicajenih 5.

15 godina
FC Barcelona

ja baš nemam sreće sa tim penalima, prije par dana protiv PSG-a mi pukne veza točno prije penala, sad se ista stvar dogodila. Cijelu utakmicu mi stream radi perfektno, ali veza obavezno pukne pered penale.
da mi se ovo dogodi u nekoj važnoj utakmici, mislim da bi cijeli komp razbio :D

sve u svemu, Barca bolja cijelu utakmicu, United nije stvorio niti jednu šansu. Alba jako dobar u svojoj prvoj utakmici, šteta što Cesc nije zabio kad mu je Alba dao onu savršenu loptu. Nevjerojatno koliko fali Messi kad ga nema u igri, nema efikasnosti i sve to izgleda puno slabije nego sa njim u igri.
i pohvale za Pinta, nisam vidio, ali pročitao sam da je (opet) obranio penal.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:13 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Pinto je obranio dobru sansu Kagawe pocetkom 2. pol. I sjajno je procitao 2. penal. 

De Gea je s druge strane obranio sjajne sanse Alexisa (nakon odlicnog dodavanja Alvesa) i Pedra glavom (sve u 2. pol.).

15 godina
mrzech kaže...

Pinto je obranio dobru sansu Kagawe pocetkom 2. pol. I sjajno je procitao 2. penal. 

De Gea je s druge strane obranio sjajne sanse Alexisa (nakon odlicnog dodavanja Alvesa) i Pedra glavom (sve u 2. pol.).

e da, na ovo sam zaboravio, to je bila jedina šanssa Uniteda na utakmici. Šteta što Sanchez i Fabregas nisu bili efikasniji u drugom poluvremenu, Pedro je bio dobar.

i poslije ove utakmice moje mišljenje je da treba poslati Tella na posudbu, a Afellay treba ostati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:23 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

....i poslije ove utakmice moje mišljenje je da treba poslati Tella na posudbu, a Afellay treba ostati.

točno to, ja bi ga poslao negdje u neki Španjolski klub (Atletico je zainteresiran) neka malo dobije kontinuitet utakmica, na početku je bio dobar, ali su onda igrači skužili da radi jednote istu fintu i više ne prolazi kao prije... a podosta lopti je profulao i bio je sebičan u nekim situacijama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:20 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mrzech kaže...

Pinto je obranio dobru sansu Kagawe pocetkom 2. pol.

e da, na ovo sam zaboravio, to je bila jedina šanssa Uniteda na utakmici. 

Imali su i onaj penal koji je Rooney promasio,tocnije Viki je to obranio :D

15 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...
mrzech kaže...

Pinto je obranio dobru sansu Kagawe pocetkom 2. pol.

e da, na ovo sam zaboravio, to je bila jedina šanssa Uniteda na utakmici. 

Imali su i onaj penal koji je Rooney promasio,tocnije Viki je to obranio :D

ma dobro, to ne brojim, mislio sam na šanse iz igre :D
15 godina
FC Barcelona
Gerard Pique (Twitter): "Danas sam imao zadovoljstvo dotaknuti novu Rooneyjevu kosu!! Hahahaha! Nevjerojatno!"

koji kralj :D
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahaha, idol :D.

Što se tiče Messija, da vidi se da fali, meni je samo drago što živim u njegovu dobu i što ću moći nekada djeci pričati o tome. ^^

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
FC Barcelona

Evo i penala i proslave

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 0:43 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima di sažetaka, bio sam na Dinamu pa nisam mogao pratiti.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Ima di sažetaka, bio sam na Dinamu pa nisam mogao pratiti.

evo ovdje, zanimljivo da su ovo službeni sažeci koje je klub postavio na YouTube, nadam se da će odsad to uvijek biti slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 1:19 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice