FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Messi x2 :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
14 godina
FC Barcelona

Poluvrijeme: Raja Casablanca - Barça 0:5 (Alexis, Messi, Messi, Alexis, Messi).

15 godina
FC Barcelona
kako Sanchez igra, strašno. Messi se šeta po terenu, a i takav se ruga sa protivnicima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tito nastavlja Pepovu tradiciju. Kako Barca igra, Real nije dostojan prve ekipe uopće.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Tito nastavlja Pepovu tradiciju. Kako Barca igra, Real nije dostojan prve ekipe uopće.

pričekajmo ipak nekog ozbiljnijeg protivnika za ovakve izjave :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uskoro će MU i PSG :D

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

i to ako bude puna ekipa i još se villa vraća :D

uhuuhuhuhuhuhu :)

14 godina
FC Barcelona

Dani 0:6

15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Dani 0:6

Baš sam htio napisat. Raspoloženi su danas. Bit će još :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
FC Barcelona

Kladio se na 6+ golova, 4.50 koeficijent, lijepo za 200 dobio 890 kn! {#}

Barca igra dobro, mislim da će i protiv United-a i PSG-a igrati dobro, a protiv Real-a kao da nisu sa zemlje! {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izmjene u Barçi: Izašli su Rafinha, Dos Santos, Messi, Adriano i Alexis, a ušli Gustavo Ledes, Kiko Femenia, Espinosa, Planas i Deulofeu

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Sergi Gomez 0:7

14 godina
FC Barcelona

Deulofeu 0:8

14 godina
FC Barcelona

Kraj: Raja Casablanca - Barça 0:8. Druga pobjeda Tita Vilanove na klupi Barcelone!

15 godina
FC Barcelona

dobro je to sve, ali jbt ovaj Deulofeu nebi ni vlastitoj majci dodao loptu, a ogroman je talent. Ne ide to tako u Barçi, morati će se promijeniti malo, blio bi mi žao da izgubimo takvog igrača.

Bartra i u ovoj utakmici pokazao da se može na njega ozbiljno računati u budućnosti, odličan je.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 15:26 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

dobro je to sve, ali jbt ovaj Deulofeu nebi ni rođenoj majci dodao loptu, a ogroman je talent. Ne ide to tako u Barçi, morati će se promijeniti malo, blio bi mi žao da izgubimo takvog igrača.

Bartra i u ovoj utakmici pokazao da se može na njega ozbiljno računati u budućnosti, odličan je.

Isto ko Tello, on je po meni najsebičniji u Barci.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

evo i svi golovi za vas koji niste gledali:

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 2:19 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

još jedna lijepa gesta Messija:

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 12:21 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neki mediji su objavili da bi Barca mogla imati Neymara vec nakon Olimpijade,a i sam potpresjednik Barce je rekao da ga zele sto prije...sto mislite dal bi dobrodosao barci u ovom trenutku jel se isplati,kakav vam je igrac

16 godina
barcafan12 kaže...

Neki mediji su objavili da bi Barca mogla imati Neymara vec nakon Olimpijade,a i sam potpresjednik Barce je rekao da ga zele sto prije...sto mislite dal bi dobrodosao barci u ovom trenutku jel se isplati,kakav vam je igrac

Šta reć o njemu, strašan igrač ali mi je nekako antipatičan, neznam, ne vidim ga u barceloni IMHO.

15 godina
barcafan12 kaže...

daleko od toga da nije dobar, ali mislim da ne vrijedi ni približno te pare koliko ga cijene, to je pretjerano ipak. Ali gledao sam ga u Santosu možda 10-ak utakmica i stvarno se rugao sa svima na terenu, zabijao, asistirao i bio daleko najbolji na terenu. Isto tako mora se reći da ima vrhunski pregled igre i nije uopće škrt kako neki navode. Ali ne vidim ratzloga zašto bi došao u Barçu već ove godine pored Messija, Sancheza, Pedra, Davida Ville... Mislim da bi za njega bilo bolje da odradi još sezonu - dvije u Santosu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam što će on uopće u Barceloni ? Villa se vraća uskoro. Njega bi europski stoperi pojeli. On se igra u Brazilu s onim dečkima koji su duplo niža klasa. I dosta je sebičan nažalost

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I ja se slazem da trenutno nemamo potrebe za napadacem a i financijska situacija nije bajna pa neznam kako bi odjednom mogli pljunut jos onih 45 50 mil il kolko vec treba...al ak klub misli da treba doc ja nemam onda nista protiv...sigurno najveca mlada nada nogometa pa zasto ne...u vrhu napada s messijem i ostalima bi cinio cuda...slazem se da bi trebalo vremena da se prilagodi visokom tempu i boljim branicima al je mlad i dobit ce s vremenom iskustvo

15 godina
FC Barcelona

Svi mi isto mislimo, no neće se nas pitati, već Barcelonu. Očito Barca misli malo drukčije od nas. Sam Vilanova je rekao da u napadu neće trenutno ništa kupovati jer imaju dosta napadača, no s druge strane potpredsjednik Barce je rekao da bi ga željeli dovesti. Konačno, Neymar bi bio bedast da ostane u Santosu još dvije ili koliko godina jer sad je u top formi, a za dvije godine tko zna što će i kako će. Zato mu je sad pametno da se odluči za neki klub, a Barca je jedan od boljih, ako ne i najbolji klub za njega jer će u Barci iskoristiti sav svoj potencija, pritom mislim ponajprije na sistem i politiku Barcine igre.

Evo nešto o tome: http://www.barcabalkan.com/news/read/3763/Bartomeu-quotZelimo-da-Neymar-predje-u-Barcu-nakon-Olimpijskih-igaraquot

15 godina
FC Barcelona
problem s njime bi moglo biti to što je još prezelen. U Brazilu je sad glavna zvijezda i Pele radi sve za njegovu promociju, ali koliko je to dobro? slična stvar je bila sa Robinhom, govorilo se da će biti najbolji na svijetu jer je u Brazilu radio ovo što sada radi Neymar, pa je došao u Real i pogubio se. On sad ima status velike zvijezde u Brazilu, a ako dođe u Barcu pitanje je hoće li on prihvatiti da više nije glavna zvijezda, da ne igraju svi za njega. Mislim da oni njega tamo previše forsiraju i samo rade gore za njega jer nema prirodan razvoj jednog nogometaša, Pele već govori da je bolji od Messija. Imali smo najbolji primjer toga u Barci sa Bojanom. Isto tako pitanje je koliko bi te stvari i ti silni driblinzi prolazili u Europi i koliko je to uopće potrebno u Barcinoj igri i sistemu, moglo bi usporavati igru i biti neefikasno što je jako loša stvar u tiki-taka sistemu kad ti se protivnik povuče sa svim igračima iza lopte.
15 godina
Ma Pele je takav brbljavac da ne zelim uopce trositi rijeci na njega. Umisljenijeg covjeka jos nisam vidio. Da, moglo bi se dogoditi isto kao i sa Ibrahimovicem, covjek se umislio da je glavni pa je potom odleprsao iz kluba jer Barca ne prizna takvu bahatost. Tko zna za Neymara, mozda bi se bas snasao, sve ovisi kakva je osoba. Nije ni s druge strane lako otici iz kluba u kojem te izrazito cijene i postuju.
16 godina
FC Barcelona

Ibrahimovic (PSG): "Can we be as good as Milan, Barça? We are better than Milan for sure, but Barcelona... We still have to work" [dcunited]

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bi vidjeti Neymara u Barci iako je prepotentan, ali sjajan igrač. Naravno sada nam netreba tek za godinu, dve kako je napisao antimadridista. Messi je u životnoj formi i takav nam treba, a Neymar mi pored njega onda nikako ne paše.

16 godina

Antipatican je jako, ali je i igrac. Treba ga kupiti pa ga poslat u Barcu B, da malo okusa EU nogomet. Odmah se nebi uklopio, jer nije to njegov nacin igre.

Barcelona FC
17 godina
FC Barcelona

Puyol! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice