FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

6 igrača koje bi Barca tražila da je vode navijači!

ugl. tu piše da je klauzula 40 milja €, te da ga Bilbao ne želi prodat za manje, ali ako netko ponudi 40 milja, onda igrač smije pregovarat s kim hoće.

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

6 igrača koje bi Barca tražila da je vode navijači!

ugl. tu piše da je klauzula 40 milja €, te da ga Bilbao ne želi prodat za manje, ali ako netko ponudi 40 milja, onda igrač smije pregovarat s kim hoće.

"To nas dovodi do mogućeg dogovora: 26M € i još jedan igrač, u zamjenu za Javi Martineza. Možda taj igrač bude Ibrahim Afellay ili čak Cristian Tello. Ako Athletic ne želi takvu razmjenu, mogla bi Barcelona, osim novaca, ponuditi im ili Marca Muniesu ili Marca Bartru, kao zamjenu za Javija na poziciji štopera".

O hebem ih lulave, pa tko piše ovo? Oni ne znaju da Afellay, Tello, Bartra ni Muniesa neće moći u Bilbao jer nisu Baski? Ali dobar tekst osim ovoga iznad navedenog, Martinez je svakako najpotrebniji od svih igrača, prate oni njega već nekoliko sezona.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 0:58 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

A gle, danas više ništa nije čudno, novinar može biti svatko. Bitno je napisati što "bombastičniji" naslov, pokupit milju lajkova, klikova i to je to. A dopušteno ti je pisat gluposti kakve hoćeš... nije ni čudo što su mi frend i frendica otišli studirat novinarstvo... {#}

16 godina
FC Barcelona

Cijena ponekad nema veze s kvalitetom igrača. U to smo se već uvijerili nekoliko puta. Cijena ovisi i o tome kakav ugovor, te kolko godina još vrijedi.

Martinez ne vrijedi tolko love sigurno, ima boljih igrača od njega, ali valjda je njegov ugovor toliko vrijedan.

btw...inter se već od prije zanima za nekolio igrača barcelone, a to su Afellay i Adriano. Možda prihvate njihovu ponudu za jednog ili obojicu tih igrača pa na taj način prikupe love za taj veliki transfer{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 10:39 (Jack Sparrow).
16 godina
antimadridista kaže...

hebiga tako je to, ne kažem da nije puno, samo kažem da bi ga doveo bez obzira na veću cijenu jer mi se sviđa taj igrač, naravno uz uvjet da se ne planira kupovati nitko osim njega.

Verthongen je meni ipak prenapuhan igrač, zato je i završio tu gdje je, siguran sam da bi ga Barca uzela da su ga htjeli više od Martineza, pogotovo za tu cijenu. Martinez je polivalentan igrač, mlad i sigurno je da je dobar za budućnost. Ako su u klubu procijenili da je on baš taj koga žele, zašto ne? ja im vjerujem, a pogotovo iz razloga što i sam mislim da će se on dobro uklopiti.

potpis.

ali svi zaboravljaju jos jednu dosta bitnu stvar.  kupljeni igraci u zadnjih par sezona: pique, david villa, fabregas, jordi alba, javi martinez (ako dodje)... sve spanjolski reprezentativci.

kad im pridruzimo i one koji su oduvijek u barçi (xavi, iniesta, valdes, thiago, pedro, busquets, puyol...) - znaci, cak i u onim danima kad reprezentacije odlaze na prijateljske ili kvalifikacijske utakmice ili kad igraju EP ili SP, vrlo velik dio klupskih igraca i dalje je na okupu sto je zasigurno vrlo pozitivno i bolje nego kad se svi razbjeze na svoj dio planete. 

jos jedan razlog zasto sam za kupovinu javija martineza.

jos da je messi odabrao spanjolsku, a ne argentinu... a mogao je ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Mourinho  izvrijedjao par na medenom mjesecu nakon sto mu je par dobacio "naprijed Barcelona!"

Ako je ovo zutilo istina a nebi me cudilo da je sta reci nego da covjek stvarno ima problema u glavi.

twice the pride double the fall
16 godina
dad0r kaže...

Mourinho  izvrijedjao par na medenom mjesecu nakon sto mu je par dobacio "naprijed Barcelona!"

Ako je ovo zutilo istina a nebi me cudilo da je sta reci nego da covjek stvarno ima problema u glavi.

Čekaj bračni par ga vidi kako prolazi pored njih i iz čista mira mu dobaci ovako nešto, baš ono namjerno da ga isprovocira. Tebi je to u redu, ti to odobravaš?. Pitam se kako bi ti reagirao?

Njih dvoje je to zaslužilo jer ga su iz čista mira provocirali. EDIT: Ako je ovo istina naravno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 11:08 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cijene igracima su abnormalne u zadnje vrijeme,pogledajte hazarda,zar on vrijedi 40 milja?chelsea takoder nudi 40 milja za hulka,a ni on nije nista posebno,i onda na kraju modric 50 milja,dobar je on,odlican zapravo ali 50 milja je previse za njega

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Čekaj bračni par ga vidi kako prolazi pored njih i iz čista mira mu dobaci ovako nešto, baš ono namjerno da ga isprovocira. Tebi je to u redu, ti to odobravaš?. Pitam se kako bi ti reagirao?

Njih dvoje je to zaslužilo jer ga su iz čista mira provocirali. EDIT: Ako je ovo istina naravno.

daj molim te. on je javna osoba i mora se znati kontrolirati u takvim situacijama. nije bas da su ga huligani vrijedjali i pljuvali, radilo se o mladom bracnom paru koji ga je htio malo bocnuti, ali su zaboravili da imaju posla s iskompleksiranim debilom.

bas me zanima da je naslov bio "mamic izvrijedjao par na medenom mjesecu nakon sto su mu dobacili "naprijed, hajduk" kakve bi bile reakcije javnosti na "primitivca, seljacinu, cobana, idiota..."

15 godina
Logigamer kaže...

Cijene igracima su abnormalne u zadnje vrijeme,pogledajte hazarda,zar on vrijedi 40 milja?chelsea takoder nudi 40 milja za hulka,a ni on nije nista posebno,i onda na kraju modric 50 milja,dobar je on,odlican zapravo ali 50 milja je previse za njega

Cijene u nogometu su odavno prosle svaku granicu zdrave pameti a kaj je jos smjesnije vecina tih vecih klubova grca u dugovima

tj. bankama duguju masnu lovu ali i dalje rade ugovore koje granice sa znanstvenom fantastikom.

Sta se tice Modrica "malo" je precijenjen i nadam se da nece u RM tamo nece niti previse igrati sigurno..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 11:40 (dad0r).
16 godina
mrzech kaže...

daj molim te. on je javna osoba i mora se znati kontrolirati u takvim situacijama. nije bas da su ga huligani vrijedjali i pljuvali, radilo se o mladom bracnom paru koji ga je htio malo bocnuti, ali su zaboravili da imaju posla s iskompleksiranim debilom.

bas me zanima da je naslov bio "mamic izvrijedjao par na medenom mjesecu nakon sto su mu dobacili "naprijed, hajduk" kakve bi bile reakcije javnosti na "primitivca, seljacinu, cobana, idiota..."

LOL smiješni ste sa svojom mržnjom prema realu i obrnuto.

Mladi bračni par koji ga je htio malo bocnuti? Pa da uredu je kad te provocira netko iz čistog mira. Pogotovo kad je očito da to rade kako bi ga uvrijedili.

Baš se ugodno osiječaš kad ti neki nepoznati prolazik dobaci nešto kako bi te isprovocirao. Da trebao je stati i slikati se s njima, podijeliti im autograme, dati im nova zato jer su ga bockali ničime izazvani. Tako bi to bilo po tvojem, jelda?

A mamić, on ponekad bezveze poludi, a ponekad ga novinari baš prcaju i ne, nikad nisam rekao da je seljačina ili idiot radi toga.On se jednostavno se neda hebati u zdrav mozak od nekih tamo novinarčića.

EDIT:pogledaj malo komentar ispod većina govori da su to zaslužili jer su ga provocirali, ali ne, po vašem on je trebao ostati ravnodušan jer on je trener reala po njemu se smije gaziti

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 12:30 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Mladi bračni par koji ga je htio malo bocnuti? Pa da uredu je kad te provocira netko iz čistog mira.

Baš se ugodno osiječaš kad ti neki nepoznati prolazik dobaci nešto kako bi te isprovocirao. Da trebao je stati i slikati se s njima, podijeliti im autograme, dati im nova zato jer su ga bockali ničime izazvani. Tako bi to bilo po tvojem, jelda?

A mamić, on ponekad bezveze poludi, a ponekad ga novinari baš prcaju i ne, nikad nisam rekao da je seljačina ili idiot radi toga.On se jednostavno se neda hebati u zdrav mozak od nekih tamo novinarčića.

nisam primijetio mrznju prema realu nigdje, gdje si je ti tocno vidio?

ponavljam, mou je javna osoba i neusporedivo je kad njemu netko nesto dobaci (sto u ovom slucaju nije bilo ni uvredljivo) ili kad dobaci meni ili tebi.

i da, ako bas hoces, ispao bi frajercina da bi mu se cak i ja poklonio da se fotkao s parom i podijelio im autograme. btw, da mu je par slucajno dobacio "naprijed, Spartak Moskva!" mislim da mu to ne bi tesko palo. ovako je samo po bezbrojiti put dokazao kakav je - iskompleksiran i primitivan. 

16 godina
mrzech kaže...

nisam primijetio mrznju prema realu nigdje, gdje si je ti tocno vidio?

ponavljam, mou je javna osoba i neusporedivo je kad njemu netko nesto dobaci (sto u ovom slucaju nije bilo ni uvredljivo) ili kad dobaci meni ili tebi.

i da, ako bas hoces, ispao bi frajercina da bi mu se cak i ja poklonio da se fotkao s parom i podijelio im autograme. btw, da mu je par slucajno dobacio "naprijed, Spartak Moskva!" mislim da mu to ne bi tesko palo. ovako je samo po bezbrojiti put dokazao kakav je - iskompleksiran i primitivan. 

Joj daj MOLIM TE prekini!

Očito je da su to dobacili kako bi ga provocirali i uvrijedili, očito je da su ga i uspijeli. Tebe možda to ne vrijeđa, ali njega vrijeđa. Nismo svi isti.

Znači on kao slavna osoba treba sve trpijeti jer on nije normalan čovjek kao mi, ona je slavan, po njemu se smije kakati. Oni nije ravnopravan s nama jer je popularan.

EDIT:Uostalo tko je ono prvi počeo!?

A joj kakve gluposti pišeš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 12:42 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Mladi bračni par koji ga je htio malo bocnuti? Pa da uredu je kad te provocira netko iz čistog mira. Pogotovo kad je očito da to rade kako bi ga uvrijedili.

EDIT:pogledaj malo komentar ispod većina govori da su to zaslužili jer su ga provocirali, ali ne, po vašem on je trebao ostati ravnodušan jer on je trener reala po njemu se smije gaziti

kakve to ima veze sa mržnjom o Realu? Da je bilo koji drugi trener u pitanju to nebi i dalje bilo u redu! Pa takvih dovikavanja na utakmici ima mali milijun, šta bi sada bilo normalno da se on lijepo ustane i nekome opsuje sve živo, te da hoda po tribinama i dijeli šamare? Ma daj molim te, a šta je Mamić nego seljačina? Mafijaš koji želi uvijek biti u centru pažnje! Kakve veze imaju komentari na 24 sata? Šta bi ja sada trebao ako se 90% ljudi slaže sa time, stat na stranu tih 90% jer je to većina i nemat svoje mišljenje? Smiješno.

Ja sam sam sebi rekao da neću ovo komentirat i optuživat Mourinha dok se ne dokaže je li to novinarska patka ili nije, ako nije dobit će jezikovu juhu od mene! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 12:45 (Balvan8).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Joj daj MOLIM TE prekini!

Očito je da su to dobacili kako bi ga provocirali i uvrijedili, očito je da su ga i uspijeli. Tebe možda to ne vrijeđa, ali njega vrijeđa. Nismo svi isti.

Znači on kao slavna osoba treba sve trpijeti jer on nije normalan čovjek kao mi, ona je slavan, po njemu se smije kakati. Oni nije ravnopravan s nama jer je popularan.

EDIT:Uostalo tko je ono prvi počeo!?

A joj kakve gluposti pišeš.

smiri se... razmisli malo

16 godina
FC Barcelona

Druga je stvar dok ti to dovikuju s tribina, a druga je stvar kad ti hodaš sam po aerodromu i neki neznanac ti dovikne nešto kad prolazi pokraj tebe. Uosatlom i mancini ili neki talijanski trener je isto to napravio kad su mu vikali forza milan ili neki najveći rival. Isto ih je izvrijeđao

Zašto to ima veze s mržnjom jer jedini koji govore da je kriv su okorijeli fanovi barcelone. Eto zato.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 12:51 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Druga je stvar dok ti to dovikuju s tribina, a druga je stvar kad ti hodaš sam po aerodromu i neki neznanac ti dovikne nešto kad prolazi pokraj tebe. Uosatlom i mancini ili neki talijanski trener je isto to napravio kad su mu vikali forza milan ili neki najveći rival. Isto ih je izvrijeđao

Zašto to ima veze s mržnjom jer jedini koji govore da je kriv su okorijeli fanovi barcelone. Eto zato.

Ti ako nisi fan barce onda jednostavno napusti ovu temu i ne obaziri se na nas,a ako jesi neznam sta se ti toliko pjenis i zivciras oko toga sto je ko kome rekao il nije kad te ionako nista ni nepita niti igras ikakvu ulogu u tome

15 godina

LoL koliko gorcine i ljutnje zbog gluposti pa ja ne vjerujem , mislim da je poanta gore navedenog texta bila cinjenica

koliko je Mou optereceni i iskompleksirani po pitanju Barcelone kaj smo mogli vidjeti vec 100 puta do sada priznali to vi ili ne

i ne vidim kakve to veze ima s mrznjom RM-a , koliko vidim niko nije ne spominje RM..

Naravno da nije uredu nikakva provokacija ali cisto sumnjam da je ovaj bracni par isel sa nekom posebnom namjerom ili

da su isli vrijedati Moua no njegova reakcija podosta ukazuje o kakvome se karakteu i covjeku radi,

ubiti za mene osobno je on portugalska verzija Mamica (jos kad sam ga prvi put videl reko ovaj tip je seljacina na kvadrat, dakle nema veze sa RM).

A mozda na kraju je sve to samo zutilo i medijska patka za vecu prodaju stampe...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 13:09 (dad0r).
17 godina
FC Barcelona

Prvi El Clasico u novoj sezoni bit će odigran na Nou Campu 7. listopada, dok je uzvratna utakmica na rasporedu 3. ožujka 2013. godine na Santiago Bernabeu. Prva utakmica se igra doma protiv Sociedada, a zadnja utakmica ( i proslava naslova {#} ) se igra doma protiv Malage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 13:34 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Javne osobe isto imaju pravo na privatnost.

Jedna je stvar što trebaš trpiti provokacije na poslu - nije lijepo ali si i za to plaćen i znaš da je to dio posla. Drugo je kada te neka budala nađe prcat u privatno vrijeme i npr. pred ženom i djecom ili pred obitelji, prijateljima.

Ovi misle da je zanimljivo nepoznate ljude (poznavanje nekoga nije zurenje u televiziju i čitanje novina o njemu) podjebavat s onime što znaju da ga provocira su kreteni, a on isto ispao kreten jer dopustio da ga budale tako isprovociraju i da se tako sramoti

Vidio sam i ja neke naše "zvijezde" pa mi je zadnje bilo na pameti vikati žaku da je okrugao ko lopta ili koju već zajebanciju imaju na njegov račun...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:08 (Paolo2612).
16 godina
Paolo2612 kaže...

Javne osobe isto imaju pravo na privatnost.

Jedna je stvar što trebaš trpiti provokacije na poslu - nije lijepo ali si i za to plaćen i znaš da je to dio posla. Drugo je kada te neka budala nađe prcat u privatno vrijeme i npr. pred ženom i djecom ili pred obitelji, prijateljima.

Ovi misle da je zanimljivo nepoznate ljude (poznavanje nekoga nije zurenje u televiziju i čitanje novina o njemu) podjebavat s onime što znaju da ga provocira su kreteni, a on isto ispao kreten jer dopustio da ga budale tako isprovociraju i da se tako sramoti

Vidio sam i ja neke naše "zvijezde" pa mi je zadnje bilo na pameti vikati žaku da je okrugao ko lopta ili koju već zajebanciju imaju na njegov račun...

naravno da imaju pravo na privatnost, ali njega nitko nije vrijedjao. ponavljam, "naprijed Barcelona!" nije nikakva uvreda... poanta je u tome da tip ima ociti kompleks Barcelona i da se (po 10000. put) ponio ko kreten.

da si ti zaku viknuo "naprijed, Stavros!", ne vjerujem da bi ga to tako pogodilo kao da si mu viknuo da je prasac.

to nema veze ni s Realom, ni s Barcelonom, nego samo s Mourinhom kao covjekom. to sto neki to nisu u stanju shvatiti (Jack npr), stvarno nije moj problem.

evo detaljnije:

"EL MUNDO DEPORTIVO, sportski dnevnik blizak Barceloni, objavio je priču jedne žene koja tvrdi da ju je trener Reala Jose Mourinho divljački izvrijeđao. Anna R. vraćala se s medenog mjeseca s novopečenim mužem iz Miamija u Lisabon. Tamo je srela trenera Reala kojem je u šali doviknula "Naprijed Barcelona". Tvrdi da je uzvratio bujicom uvreda.

"Mourinho je počeo vrištati i govoriti stvari poput ti si k****, j**** svinja... Bio je na metar od mene. Rekao mi je da bi me ubio da sam muškarac", rekla je šokirana Anna za El Mundo Deportivo.

Na to je reagirao Annin suprug Xavier, ali je i on dobio svoje.

"Ti šuti, ti si idiot", rekao je Mourinho, tvrdi Anna."

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:19 (mrzech).
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...
 "naprijed Barcelona!" nije nikakva uvreda...

...

Isto tako riječ patuljak nije uvreda, ali da vidim Messija neću ga tako dozivati.

Poanta je u ovoj rečenici: Ovi misle da je zanimljivo nepoznate ljude (poznavanje nekoga nije zurenje u televiziju i čitanje novina o njemu) podjebavat s onime što znaju da ga provocira su kreteni.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:26 (Paolo2612).
16 godina
FC Barcelona

A i prave novine su to objavile, sigurno nisu uveličavale ništa{#}

Ne, nego ti ne kužiš. Oni su njega izvan posla, izvan stadiona na odmoru išli provocirati. I to namjerno su izgovorili tako nešto njemu u prolazu. Da su poviknuli i Naprijed Bayern ja mislim da bi isto poludio, ali ovako su još išli na sigurno, izgovarati ime najvećeg rivala i točno iz razloga da ga isprovociraju.

EDIT:Paolo ma pusti ne kuže ti to oni, trebaš im nacrtati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:30 (Jack Sparrow).
16 godina
Paolo2612 kaže...

Isto tako riječ patuljak nije uvreda, ali da vidim Messija neću ga tako dozivati.

Poanta je u ovoj rečenici: Ovi misle da je zanimljivo nepoznate ljude (poznavanje nekoga nije zurenje u televiziju i čitanje novina o njemu) podjebavat s onime što znaju da ga provocira su kreteni.

vikati za nekime tko je visok 170 cm "patuljak!" je uvreda i nista drugo... ocito ne shvacas sto je uvreda, a sto sitna provokacija.

ponavljam, vikati za Zakom "Vanna bolje pjeva!" nije uvreda, vikati za Zakom "Ej, jel ti imas vlastito gravitacijsko polje?" je uvreda.

isto tako, reci Mourinhu "Naprijed Barcelona!" nije uvreda, reci mu "Smrade neodgojeni, bahati, iskompleksirani i preplaceni!" je uvreda.

da se u Mourinhovom slucaju radilo o ovom drugom, i ja bih stao na njegovu stranu i rekao da ih je trebao oprati za to. ovako je ispao seljacina, sto ustvari svi ionako znaju da je.

EOD

15 godina
FC Barcelona
Meni je smiješno kako se njega uvijek brani, zaštićen je ko lički medvjed. Što god da napravi, nikad nećete priznati da se u nekim situacijama ponaša kao divljak. Kad bode protivničke trenere u oko, branite ga, kad pokazuje Messiju da smrdi, branite ga, evo branite ga i sad. Ja se kladim da je ovaj bračni par to napravio nekom drugom treneru, nitko se nebi osvrnuo na to, ali Mourinho je poznat po svom ponašanju. Uopće neznam jeli istina ta vijest, ali ako jest, onda ide na njegovu sramotu. Ako vi dosad niste primjetili da taj čovjek ima teže komplekse od Barcelone, onda neznam što da vam kažem.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Dobro a po tvoje ispada svaki put kriv, prije je bio dosta puta ali sad nije. Tko je prvi počeo to? Mourinho ili ta neka glupača?

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Dobro a po tvoje ispada svaki put kriv, prije je bio dosta puta ali sad nije. Tko je prvi počeo to? Mourinho ili ta neka glupača?

pa naravno da je on kriv, tko je drugi kriv? on koji joj je izgovorio sve živo i neživo, ili ona zbog dvije riječi koje mu je rekla? ako se mene pita, to je bolesnik obični, ništa drugo. Ako smo došlo do toga da se opravdajvaju takvi kukavički potezi, onda neznam što bi rekao.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 15:07 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

NAPRIJED REAL MADRID

da vidimo sad kako ce reagirati na provokaciju

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 15:08 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

NAPRIJED REAL MADRID

Naprijed!!!!!!!!

15 godina
Jack Sparrow kaže...

NAPRIJED MADRID

ali stvarno sam mislio da si ozbiljniji. Ovo me uopće ne dira, ni sad, a kamoli kad bi bio primjerice trener Barce, prije bih se ubio nego bio trener neke ekipe i da poludim na ovakve stvari i cijeli svijet mi se smije.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice