FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Crveno-plave pruge su znak Katalonije, ne znam čemu ovakav novi dres.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
FC Barcelona

Dobro pa  nisu baš ružni. Ustvari kad ih pogledaš izbliza jako dobro izgledaju. Jedini je problem što ovo ne izgleda kao dres barcelone, kad sam ga prvi put vidio pomislio sam na arsenal.

Onaj drugi pak je nit ružan niti, ljep. Neka sredina.

Oni od man.utd izgledaju ružno kao neki stoljnjak LOL, dok su od arsenala isto tak tak, malo je čudna boja jer je ljubičasta.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni dresovi izgledaju dobro barem što se dizajna tiče. Jedino mi boje domačih dresova nisu baš u duhu onoga otprije. Da su boje malo svijetlije bili bi taman, a ovako ću zadnju presudu donijeti kada ih vidim na dijelu.

15 godina
FC Barcelona

možda dresovi i nisu nešto, ali su zato trenerke i ostala oprema za sljedeću sezonu odlični:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Ova plava trenerka mi je predobra.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

taman mi jedna treba :P

17 godina
Logigamer kaže...

meni treba i trenirka i lova. {#}

15 godina
FC Barcelona

David Villa: "Pokušao sam do kraja, iako sam napredovao na posljednjim treninzima, ne mogu biti spreman za EURO 100%. Danas sam pozvao Del Bosquea i to mu rekao. To je nešto najiskrenije što sam morao učiniti. Želim sve najbolje svojoj selekciji na ovom prvenstvu, a ja ću nastaviti raditi ponovo kako bih što prije zaigrao u Barceloni i reprezentaciji. Puno vam hvala svima na podršci."

Šteta za njega, ali neka se on što prije oporavi i vrati u ekipu, fale njegovi golovi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 23:44 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

David Villa: "Pokušao sam do kraja, iako sam napredovao na posljednjim treninzima, ne mogu biti spreman za EURO 100%. Danas sam pozvao Del Bosquea i to mu rekao. To je nešto najiskrenije što sam morao učiniti. Želim sve najbolje svojoj selekciji na ovom prvenstvu, a ja ću nastaviti raditi ponovo kako bih što prije zaigrao u Barceloni i reprezentaciji. Puno vam hvala svima na podršci."

Šteta za njega, ali neka se on što prije oporavi i vrati u ekipu, fale njegovi golovi.

po meni ili Llorente ili R.Soldado u spicu kod spanjolaca. 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Balvan8 kaže...
Logigamer kaže...

ja sam tia kupit ove godine, trenerku, al 1000 i više nisam moga priuštit!!

sićam se 2008 tada su mi bile najbolje, one smeđe s naračastim crtama.. još žalim šta isam uzea

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
Makić kaže...
Balvan8 kaže...
Logigamer kaže...

ja sam tia kupit ove godine, trenerku, al 1000 i više nisam moga priuštit!!

sićam se 2008 tada su mi bile najbolje, one smeđe s naračastim crtama.. još žalim šta isam uzea

ja neznam godinu,al najbolje su mi bile crne sa zelenim crtama

16 godina
FC Barcelona
kakvi avengersi i the dark knight... ;)

Paul Greengrass to direct documentary on Guardiola’s Barça

Pep Guardiola has left cules with many unforgettable memories that they’d cherish for years to come and appeased many football fans with an attacking style . One of them happens to be British director Paul Greengrass, the man behind The Bourne Supremacy and The Bourne Ultimatum, who will be directing Barca, a documentary on the club’s four trophy-laden and fantastic years under the outgoing coach Guardiola. During the period, the most successful in club history, FC Barcelona won 13 titles, with one left to play – Copa del Rey on May 25. “I’m excited to tell the extraordinary story of Barca and their magnificent achievements under Pep Guardiola on film,” said Greengrass, a Crystal Palace fan. ”They have given the world a rare glimpse of sporting perfection, and memories that will last for as long as the game is played.”

The movie will look at the finest moments in the four action-packed years which include such fine matches as Barca’s win over arch rivals Real Madrid – 2-6 victory at Bernabeu and 5-0 at Camp Nou. Chris King, the editor of Asif Kapadia’s fabulous documentary Senna, on the life of Formula 1 champion Ayrton Senna, will join Greengrass in the editing room. FilmNation Entertainment will handle international sales, while Richard Brown of Anonymous Content, which is also financing the project and handling US sales, will serve as producer and sport and political writer John Carlin will be the executive producer.

Said Brown, “Barca and Paul Greengrass is a mouthwatering combination, and presents an opportunity to make an exhilarating film that will appeal to audiences worldwide.” FilmNation’s Glen Basner highlighted that football is “the most popular and fan-driven sport around the world.” He added: “With Paul’s tremendous talent, this is sure to become the singular film on [soccer].”
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedan jedini- LEO MESSI

17 godina
FC Barcelona

kopirano sa barcabalkan: "U nedjelju je na stadionu Vincente Calderon bio koncert glazbene skupine Coldplay pred 55.000 obožavatelja, na travi su vidljive posljedice od koncerta, makar su u Atleticu omogućili (na najbolje oštećenom djelu je postavljeno 4.000 kvadratnih metara nove trave), da bude igralište do tekme u dobrom stanju." Pa šta su onda izabrali taj stadion kada se već otprije znalo da je koncert 5 dana prije utakmice! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:40 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
17 godina
FC Barcelona

Danas očekujem minimalno jednu ovakvu golčinu!! {#}

16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Danas očekujem minimalno jednu ovakvu golčinu!! {#}

uuuuuu kad se sjetim tih vremena..... etoo, henry, yaya toure, puyol 100% fit

15 godina
FC Barcelona

jedan Xavijev komentar: "If I go to Liverpool's ground and someone puts the ball into the area and Jamie Carragher hammers it out of play then the fans applaud. In the Nou Camp you would never be applauded for that."

To je bio odgovor na pitanje novinara kako se navijači odnose prema filozofiji i igrama kluba i igrača u Barceloni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 19:06 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Ajmo Barca!

15 godina
FC Barcelona
Večeras će najveća opasnost biti preko desne strane gdje nama vjerojatno igra neiskusni Montoya, a na toj strani je Muniain. Nadam se da ga Montoya može zatvoriti.
17 godina
FC Barcelona

Kakva utakmica, već je 2:0! Pedro i Messi!! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo nam je falilo ove sezone razigrani Xavi i golovi Pedra.

15 godina
FC Barcelona
Vrhunsko prvo poluvrijeme, svi su odigrali odlično i vidi se da su posebno nabrijani da osvoje trofej za Pepa. Ovo je onaj Pedro koji nam je falio cijelu sezonu.
17 godina
FC Barcelona

Kup je naš!!! {#} Pep hvala na svemu!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još jedan trofej i opet smo pokazali da smo klub za finala. Onemogučimo protivnika na startu i kasnije možemo mirno do kraja. Nažalost današnja motiviranost nam je falila kroz ovu sezonu u malim tekmama.

15 godina
FC Barcelona
Vrhunski odigrano, bravo za sve koji su nastupili večeras, i hvala Pep!
15 godina
FC Barcelona

Prvo je Pedro svoj drugi gol na utakmici posvetio Abidalu, a onda su i zajedno podigli pehar sa Abidalovim dresom na njemu.
Inače, večeras u 21.45h počinje slavlje i predstavljanje pehara na Nou Campu, prijenos će biti ovdje na službenom YouTube channelu kluba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 14:12 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

imaju li gdje sazetci,nisam bio u mogucnosti gledati :(

17 godina
FC Barcelona
17 godina
FC Barcelona
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice