FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.699.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
Cruyff: "Ono što volim kod Guardiole je što vidi stvari koje drugi ne vide. Tko bi pomislio da Mascherano može igrati centralnog braniča,a kamoli da tu poziciju odigra bez greške?"
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nije uopće teško skužit da CDM igrač može bit dobar i na CB poziciji.

15 godina
Re: FC Barcelona
Praetorian1 kaže...

Pa nije uopće teško skužit da CDM igrač može bit dobar i na CB poziciji.

da,naravno da je moguće da bude dobar stoper,ali to je jako teško izvesti. Mascherano je dosta nizak igrač i teško bi bilo zamislivo da igra na stoperskoj poziciji. U Liverpoolu je nikad nije zaigrao. Nije nimalo lako igraču promijeniti njegovu prirodnu poziciju,a da se ne izgubi kvaliteta. Na početku jest slabije igrao na stoperu,nekoliko utakmica i jako loše pa smo ga popljuvali ovdje u temi,ali u zadnje vrijeme je odličan.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 16:48 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Pique: "Being a sub is a new situation for me, but it's a decision of the coach. I accept that, and work hard to get back in the line-up."
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Probao je Guardiola i sa Busqetsom na stoperskoj poziciji. No valjda je shvatio da je bolje iskoristiv kada igra ispred obrane. Ako se mene pita Pique je nezamjenjiv na stoperskoj poziciji. Barca i kad napravi grešku teško da primi gol iz neke akcije. Golove večinom primamo iz prekida i kada na protivnici probiju bok. Možda Mascherano ne radi greške i savršeno pokriva poziciju, ali je gotovo pa beskoristan na zračne lopte. Sada kada nema Abidala ja bi probao sa Mascheranom na boku i Piquea bi vratio na stopera.

15 godina
FC Barcelona
Pique je veliku većinu ove sezone ili ozlijeđen ili totalno van forme,nekoliko utakmica su kiksali isključivo zbog njegovih grešaka,tek je počeo malo bolje igrati prije ove zadnje ozljede,tako da je Mascherano trenutno bolje rješenje. A to za bočnu poziciju,čisto sumnjam da bi se Mascherano snašao na boku,teško. Mislim da je Adriano jedino rješenje za tu poziciju trenutno,ne želim ni pomisliti što bi se moglo dogoditi u slučaju njegove ozljede.
16 godina
FC Barcelona
Thierry Henry je trenutno na treningu Barcelone.
dosao je u posjet Abidalu i prisustvovat ce sutrasnjoj utakmici... nazalost ne na terenu, a dobro bi dosao :)
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pique je veliku većinu ove sezone ili ozlijeđen ili totalno van forme,nekoliko utakmica su kiksali isključivo zbog njegovih grešaka,tek je počeo malo bolje igrati prije ove zadnje ozljede,tako da je Mascherano trenutno bolje rješenje. A to za bočnu poziciju,čisto sumnjam da bi se Mascherano snašao na boku,teško. Mislim da je Adriano jedino rješenje za tu poziciju trenutno,ne želim ni pomisliti što bi se moglo dogoditi u slučaju njegove ozljede.

Malo tko je vjerovao u Mascherana na stoperskoj poziciji pa se pokazao učinkovitim. Lijevi bok ionako nije toliko zahtjevan kao desni kojeg igra Alves. Mislim da bi bili oslabljeni ofanzivno da je Mascherano na lijevom ,ali bi bili bolji defanzivno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 0:18 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja sam ipak ovog mišljenja da barca sutra triba igrati sa 3 u obrani, i to da su: Puyol, Pique i Masch; sredinu sa Busqetsom, Xaviem, Iniestom i D. Alvesom, a u napadu Messi, Alexis i Pedro, zašto tako? zato jer će se čelzi cillu utakmicu braniti pa nam ne trebaju više od 3 obrambena, možda čak i 2, a pošto Alves igra njega je najbolje staviti u sredinu da može slobodno prodirati cijelu desnu stranu terena, znači može ići full u napad, a u obranu se on lako vrati ako zatreba jer je brz, a u napadu če nam trebati uvijek čovjek viška da nam pravi igrača više i ostavlja više mjesta messiju, a isto tako mislim da iniesta najbolje igra kad je xavi uz njega i kad se nalazi u sredini a ne u napadu, a sutra očekujem istu onakvu utakmicu kao protiv intera u ligi prvaka prije 2 godine kad je zaostatak bio 3-1, teško će barca pronalaziti put do gola, a kad ga nađe treba biti igrač hladan kao šprica da zabije gol, a tu se pedro i alexis ne uklapaju baš najbolje pa onda sve ostaje na messiju, a fabregasa ja ne bi ubacivao jer mi se čini previše nervozan jer želi što više postići pa nije uvijek najbolji

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Chelsea danas makne ovaj autobus sve bi trebalo biti uredu za nas. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 12:12 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona

mirise na ovo {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Guardiola: ''Messi? On me nikada ne može zabrinuti. Svi pričaju kao da ima 27 utakmica bez pogotka! Svi smo navikli da ima po tri gola i tri asistencije u svakoj utakmici, a on je ove sezone zabio preko 60 golova. Sve što kažem njemu, govorim i njegovim suigračima. Da budu mirni, da igraju kako znaju, da budu sretni i da uživaju na terenu, da rade ono što su uvijek radili.''

Sviđa mi se način na koji Guardiola priča o igračima. 2010 smo izgubili Ligu prvaka, a osvojili Laligu. Mislim da bi ove godine moglo biti suprotno i ja bih bio sasvim zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 13:15 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ako Chelsea danas makne ovaj autobus sve bi trebalo biti uredu za nas. {#}

Di Matteo je rekao da ide napadačku igru za gol u gostima da se osigura odmah u početku utakmice

Ja presretan ako chelsea zabije prvi gol - znači bit će zanimljiva utakmica

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona

ja bi volio vidjeti nešto ovakvo:

Valdes

Alves   Mascherano    Puyol

Busquets

Xavi            Iniesta

Cesc

Sanchez                 Pedro

Messi

s time da Alves često trči prema naprijed i probija taj bok i naravno vraća se natrag u obranu,trkački jest moćan za to izvesti.

A Cesc i Messi često da mijenjaju pozicije i Pedro i Sanchez da razvlače na bokove i ostali utrčavaju. Vjerujem da bi ovako bilo puno lakše razbiti gusto postavljen Chelsea.

16 godina
FC Barcelona
radije bih vidio piquea u momcadi, on ionako voli otici naprijed, pa bi eventualna ubacivanja alvesa ili adriana jos vise dobivala na smislu. ovako svako ubacivanje na messija ili alexisa medju visokim obrambenim igracima i nema nekog smisla.

dakle ovako nesto:

Valdes - Alves Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Iniesta

s alvesom vise naprijed, naravno.

i jos jedna stvar, puyol i mascherano ako dobiju zuti (i barça prodje, naravno), ne mogu igrati finale.
15 godina
mrzech kaže...
radije bih vidio piquea u momcadi, on ionako voli otici naprijed, pa bi eventualna ubacivanja alvesa ili adriana jos vise dobivala na smislu. ovako svako ubacivanje na messija ili alexisa medju visokim obrambenim igracima i nema nekog smisla.

dakle ovako nesto:

Valdes - Alves Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Iniesta

s alvesom vise naprijed, naravno.

i jos jedna stvar, puyol i mascherano ako dobiju zuti (i barça prodje, naravno), ne mogu igrati finale.

e da,zbog toga bi isto bilo bolje da igra Pique. Vjerojatno će i igrati onda na mjestu Mascherana,ali pitanje je u kakvoj je formi,bio je ozlijeđen i poslije toga nije igrao ni minute.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 16:21 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stavljanje Pique danas može biti dvosjekli mač. Nije igrao veči dio posljednjih utakmica ili uopče nije igrao. Ako bi ga sada Guardiola stavio u igru mislim da bi mu stvorio prevelik pritisak. Ipak se radi o najbitnijoj utakmici sezone i Pique bi mogao pasti zbog pristiksa jer bi se puno očekivalo od njega. No i dalje se bojim tih prekida i visokih lopti jer ih Chelsea zna iskorisiti, a tu je Pique prijekopotreban. Valjda će Guardiola najbolje odlučit i učiniti što je najbolje.

16 godina
FC Barcelona
ali nije ni pique neki klinac (citaj: tello, cuenca) da padne pod pritiskom velike utakmice. sjeti se samo utakmice protiv reala (2:6) kako je ugurao onaj 6. gol ;)
15 godina
FC Barcelona

Juliano Belletti (bivši igrač Barcelone i Chelseaja) na Twitteru: "Barcelona i Chelsea. Zauvijek!"

17 godina

cvrsto se nadam da ce cesc i sanchez poceti od prve minute...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se nadam da ce napadaci biti na razini (realizacija) i da ce obrana cijelo vrijeme biti jednim okom na drogbi

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
ali nije ni pique neki klinac (citaj: tello, cuenca) da padne pod pritiskom velike utakmice. sjeti se samo utakmice protiv reala (2:6) kako je ugurao onaj 6. gol ;)

Nije klinac, ali trenutačna situacija je drugačija od bilo koje druge. Kada je igrao bio je izvan forme, zatim se ozlijedio i pitanje je koliko je sigurno stavit ga u prvih 11. Pogotovo kada su u klubu i izvan njega sve oči uprte u njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 18:01 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

60.000 Katalonskih zastavica pozdraviti će igrače pri izlasku na teren:

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 19:00 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
Prvih 11: Valdes - Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Iniesta Cesc - Cuenca Messi Alexis

zadovoljan sam sastavom,samo bi možda bilo bolje da je Pedro na mjestu Cuence,ali ok,valjda Pep najbolje zna.
16 godina
antimadridista kaže...
Prvih 11: Valdes - Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Iniesta Cesc - Cuenca Messi Alexis

zadovoljan sam sastavom,samo bi možda bilo bolje da je Pedro na mjestu Cuence,ali ok,valjda Pep najbolje zna.

sve mi je jasno osim cuence koji protiv reala nije bio ni na klupi... {#}

15 godina
neaktivan
I nema Alvesa...bit ce lijepo kad Chelsea napravi neku kontru :/
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ah, uspili smo nagovorit profesora da nas pusti zadnje dvi ure da se pripremimo za utakmicu

samo da ne bude bunker chelsia i naravno prolazak barcelone {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
N3N0 kaže...

a dobro,nije toliko čudno da ga nema kad igramo sa 3 otraga i sva trojica su stoperi,nemože ga staviti na neprirodnu poziciju.

16 godina
antimadridista kaže...
N3N0 kaže...

a dobro,nije toliko čudno da ga nema kad igramo sa 3 otraga i sva trojica su stoperi,nemože ga staviti na neprirodnu poziciju.

pa mogao ga je gurnuti u vezu desno, fabregasa naprijed i izbaciti cuencu...

ali zato pep ima 13 titula, a ja nemam nijednu ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice