FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.190
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tjesi se tjesi madride Barca je ŠAMPION !

Suba
16 godina
FC Barcelona

Ronaldo samo jedan karton od suspenzije i to kolo prije el clasica. Sad bi bilo najjače da dobije žuti za simuliranje u sljedečoj utakmici {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

dobivamo levante glatko ili malo teže?

15 godina
Re: FC Barcelona
IvanKovacic kaže...

dobivamo levante glatko ili malo teže?

nikad se nezna,oni su u borbi za LP i ne vjerujem da će biti jednostavno. I također svakako preporučujem svima da pogledaju sažetak zadnje utakmice koju je Levante igrao na domaćem terenu,onu protiv Atletica,i obratite pažnju na stanje travnjaka.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:09 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

nova "piramida" formacija koja je po prvi put odigrana protiv Getafea,svakako pogledajte:

i sve pripremne utakmice za sljedeću sezonu će biti u Europi,a ne po turnejama u SAD-u kao zadnjih nekoliko godina. Odlična stvar,mogli bi i ići pogledati ako budu negdje u blizini {#}

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/04/11/3029092/barcelona-to-remain-in-europe-for-2012-13-pre-season

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

The only thing I put before me is do re.
15 godina
FC Barcelona

Danas veliki kapetan slavi 34.rođendan!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 13:50 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

Danas veliki kapetan slavi 34.rođedan!

Frajer ima 34, a igra vrhunski za svoje godine. Kamen od čovjeka!

15 godina
FC Barcelona

a i dobit će najljepši poklon za rođendan,radi se na tome da se produži ugovor tako da će karijeru završiti u Barci:

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/04/13/3032949/barcelona-keen-to-open-contract-talks-with-puyol-report

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Danas veliki kapetan slavi 34.rođedan!

E baš igrao Fifu i kaže komentator da Puyol slavi rođendan.

15 godina
Praetorian1 kaže...

E baš igrao Fifu i kaže komentator da Puyol slavi rođendan.

Znam da je offtopic, neki dan sam igrao PES sa frendom i to je toliko loša igra da sam jedva odigrao tekmu. FIFA je toliko realnija, fizika je super napravljena, dodavanja, a s Barcom je milina igrati. I naravno, komentatori su odlični. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 13:51 (jurica_m).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam Pes 12 odigrao samo par utakmica od DEMA i to je to, kad sam probao Fifu 12 na Pes nisam ni pomišljao. 

Sorry na offtopicu.

16 godina
jurica_m kaže...

Znam da je offtopic, neki dan sam igrao PES sa frendom i to je toliko loša igra da sam jedva odigrao tekmu. FIFA je toliko realnija, fizika je super napravljena, dodavanja, a s Barcom je milina igrati. I naravno, komentatori su odlični. {#}

pazi se, sad ce te neki PES lover napasti kako se usudjujes vrijedjati PES i provocirati ga.

zalosno {#}

15 godina
FC Barcelona
Pique i Alves su se oporavili od ozljeda i spremni su za sutrašnju utakmicu,a otpao je Keita koji je zadobio ozljedu bedrenog mišića.
16 godina
antimadridista kaže...
Pique i Alves su se oporavili od ozljeda i spremni su za sutrašnju utakmicu,a otpao je Keita koji je zadobio ozljedu bedrenog mišića.

i affelay se navodno oporavio, ali iz nekog razloga ne konkurira za sutrasnju utakmicu.

17 godina
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

i affelay se navodno oporavio, ali iz nekog razloga ne konkurira za sutrasnju utakmicu.

Možda ga još ne želi riskirati. Ipak je to bila ozbiljna ozljeda.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
crystal6 kaže...

vjerojatno...

kad se samo sjetim njegove najbolje utakmice {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZTDzELuM0Qw

btw, isprike unaprijed svima koji ce se osjetiti uvrijedjenima zbog ovog videa {#}

16 godina
FC Barcelona

ispricavam se na (mogucem) offtopicu...

meni se zamjerilo sto sam stavio video o sudackim greskama u korist reala - da ironija bude veca, to su mi zamjerili navijaci reala (Hex) i to u barceloninom podforumu - vidim ti postovi su izbrisani... sad to isto rade oni u svom podforumu (stavljaju linkove o messiju i video Barcelona cheaters) i jedan drugome ce to "lajkati" i to je u redu?

vidim da dvostruka mjerila i licemjerje vlada na bug.hr, kao sto vlada i u primeri... shameful.

15 godina
mrzech kaže...

meni se zamjerilo sto sam stavio video o sudackim greskama u korist reala - da ironija bude veca, to su mi zamjerili navijaci reala (Hex) i to u barceloninom podforumu - vidim ti postovi su izbrisani... sad to isto rade oni u svom podforumu (stavljaju linkove o messiju i video Barcelona cheaters) i jedan drugome ce to "lajkati" i to je u redu?

vidim da dvostruka mjerila i licemjerje vlada na bug.hr, kao sto vlada i u primeri... shameful.

nemoj se obazirati uopće,napravi što i ja,ne otvaraj njihovu temu i riješeno,samo se živciraš bezveze.

14 godina
protjeran
mrzech kaže...
crystal6 kaže...

vjerojatno...

kad se samo sjetim njegove najbolje utakmice {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZTDzELuM0Qw

btw, isprike unaprijed svima koji ce se osjetiti uvrijedjenima zbog ovog videa {#}

hahaha komentator <3

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
antimadridista kaže...

nemoj se obazirati uopće,napravi što i ja,ne otvaraj njihovu temu i riješeno,samo se živciraš bezveze.

pa i nisam otvarao njihovu temu, nego su oni dosli ovamo i napali me da kako se usudjujem provocirati... {#}

ok, necu vise o licemjerima, nije ni njima lako zadnjih godina...

15 godina
mrzech kaže...

Odgovorio sam ti u rm temi, bar što se mog linka tiče. I molim te da ne koristiš moje ime uzalud.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 1:47 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

pa i nisam otvarao njihovu temu, nego su oni dosli ovamo i napali me da kako se usudjujem provocirati... {#}

Jok ja sam.Sta si vidovit il nesto,pa mozes vidjet tko je sta postao u temi o Realu bez da ju otvoris,ma molim te daj!

Sry za offtopic al me samo zanimalo kako je on uspio vidjet da je netko postao nesto u realovu temu bez da ju otvori,hvala

I btw,sve ti je objasnjeno tamo.Nitko nije htio provocirat onim clankom o Messiju nego je smo raspravljali o tome da kako u jednome danu budu 2 pozitivna clanka o realu i jedan o Messiju/Barci.

In game: D-Ki11a aka Legendic
17 godina
FC Barcelona

Imate PM za ovakve stvari!!! {#}

13 godina
FC Barcelona

Sutra h2:0 prolazi? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 2:39 (pr0n_addict).
16 godina
neaktivan
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

Covjece koliko kompleksa ti imas to je strasno:) jel ti fali ljubavi u zivotu?

Svaki tvoj post je post u kojem prozivas nekog na raspravu ili mogucu prepirku ama bas svaki sta te smeta toliko kod Reala ili njegovih navijaca?

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona
možda je malo pretjerao ali vidim da je i u pravu što se tiče nekih stvari. Zašto uvijek vas 3-4 imate potrebu odgovarati ovdje? kao što je netko rekao imate PP pa rješavajte te stvari.
15 godina
FC Barcelona

Levante - Barcelona, 22.00h:

http://livefootball.ws/3252-levante-barcelona.html

Sport.es predviđa ove sastave:

17 godina
antimadridista kaže...

Levante - Barcelona, 22.00h:

http://livefootball.ws/3252-levante-barcelona.html

Sport.es predviđa ove sastave:

ja bi samo stavio Alexisa desno, a Pedra lijevo. Ako će biti potrebe u pol. bi uveo Xavija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice