FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...

prodati Xavija pa makar imao 39 godina bio bi kretenizam. jedino pravo rjesenje je da karijeru zavrsi u barçi.

kad se sjetim kako je real otjerao svoje legende, hierra i raula (koji btw i dan danas rastura u schalkeu), to je bila prava sramota.

sto se lijevog beka tice, navodno je blizu bale sto je napadacki dobro rjesenje, ali on nije nesto sklon obrambenim zadacima pa ne znam kako bi to izgledalo.

barça je navodno zagrizla i za malog jordija albu iz valencije.

gutija također...

sto se tice garetha... momak bi trebao vise defenzivu inace ce obrana plivat...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

gutija također...

da, bilo bi idealno klonirati alvesa samo da ima jacu lijevu nogu ;)

veceras treba pobijediti getafe i doci cmizdravcima na jedan bod. njih sutra ocekuje atletico s ludim simeoneom i siguran sam da ce dati sve od sebe da otkinu makar bod.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ocekujem da bilbao pobjedi,uz hat trick muniaina {#}

16 godina
Logigamer kaže...

ocekujem da bilbao pobjedi,uz hat trick muniaina {#}

bilbao tek za koji tjedan, sutra ih docekuje atletico madrid ;)

btw, copypaste s gol.hr

"Nedavno umirovljeni španjolski nogometni sudac Eduardo Iturralde Gonzalez (45) oštro je u programu katalonskog radija OnaFM napao trenera Real Madrida Josea Mourinha…

Portugalski je stručnjak, poznato je, u stalnom sukobu sa sucima zbog čega nerijetko završava s crvenim kartonom na tribinama. Isto tako, kritiziranje sudaca i urote protiv njegova kluba, stalna su Mourinhova tema i na konferencijama za novinare još otkad je počeo trenersku karijeru.
Dio je to njegove taktike pomoću koje nekad traži alibi unaprijed ili pak 'opušteniji' sudački kriterij, jer je poznato kako njegove ekipe igraju na rubu prekršaja.
''Razgovarajte sa sucima u Engleskoj i Italiji, pa ćete čuti što misle o Mourinhu. Kad pogledate što je radio tamo, onda shvatite da ovo što radi u Španjolskoj nije ništa novo'', rekao je Iturralde i dodao:
''Najsmješnije od svega je da je ubrzo nakon Mourinhova naslova s Portom u Portugalu izbio sudački skandal u kojem se pokazalo da je upravo Porto imao pomoć sudaca.'' 

Mourinho {#}

17 godina
mrzech kaže...
Obi Wan kaže...

gutija također...

da, bilo bi idealno klonirati alvesa samo da ima jacu lijevu nogu ;)

veceras treba pobijediti getafe i doci cmizdravcima na jedan bod. njih sutra ocekuje atletico s ludim simeoneom i siguran sam da ce dati sve od sebe da otkinu makar bod.

pa alvesova liva noga je ok, on cak i zna nesto igrat po livoj strani, ali samo u defenzivi... vise ga isplati koristit na desnoj strani zbog boljeg slazanje, a to mu je i prirodna pozicija

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 18:46 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

mourinho je majstor, ali nije čovjek ni blizu, zato ga mrzim

uostalom večeras očekujem lak prolazak pokraj getafea uz odnešena 3 boda, bar mislim da nisam zahtjevan {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Super gol Alexisa!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Ponisten gol Xavija... idemo dalje... zreli su za pet komada. Messi odlicne lopte dijeli...
15 godina
FC Barcelona

kakav drugi gol! savršenstvo!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva akcija za golčinu Messija... Bravo Iniesta, bravo Messi! :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Englezi kazu "one two(s)", kako se to zove na nasem?

The only thing I put before me is do re.
15 godina
FC Barcelona

Eto i Messi zabio za 2-0

17 godina
VirtUoso kaže...

dupli pas...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo golova ako je netko propustio, odlični su!

Sanchez 1-0 13' (asist. Messi)

Messi 2-0 44' (asist. Iniesta)

Sanchez 3-0 73' (asist. Cuenca)

Pedro 4-0 75' (asist. Messi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:47 (autobus).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
VirtUoso kaže...

dupli pas...

E, da... :facepalm:

The only thing I put before me is do re.
17 godina
16 godina

Baš bi njega volio vidjeti kako bi u današnje vrijeme igrao. U ono vrijeme se igrao sasvim drugi stil nogometa, baz previše kontakata, dok danas upravo suprotno.

Svakim danom tog lika sve više mrzim, upravo radi njegovih čudnih i glupih kometara.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Baš bi njega volio vidjeti kako bi u današnje vrijeme igrao. U ono vrijeme se igrao sasvim drugi stil nogometa, baz previše kontakata, dok danas upravo suprotno.

Svakim danom tog lika sve više mrzim, upravo radi njegovih čudnih i glupih kometara.

Da messi ovako dobro igra u argentinskoj ligi, već bi postigao 1000 golova. Ne osporavam njegovu veličinu kao igrača ali on se samo dokazao u brazilu, zbog toga će mi uvijek maradona biti ispred njega.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
FC Barcelona

ma taj Pele je senilan,nema pojma što govori.

Što se tiče utaikmice,odlično odrađeno,izgledalo je kao da igraju sa 30% snage. Messi s lakoćom zabio i podijelio 2 asista,i napokon Alexis i Pedro proradili,to nam je trebalo.

Sad je na Realu red da sutra mora po pobjedu na Calderon.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:00 (antimadridista).
15 godina
sirka666 kaže...

Da messi ovako dobro igra u argentinskoj ligi, već bi postigao 1000 golova. Ne osporavam njegovu veličinu kao igrača ali on se samo dokazao u brazilu, zbog toga će mi uvijek maradona biti ispred njega.

što je najgore od svega nije ni zabio tih 1000 golova,bila je nedavno vijest o tome. On je sebi brojao neke golove kad je igrao za ekipu u vojsci i ostale neslužbene utakmice. U službenim utakmicama je zabio oko 600 golova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:00 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...
sirka666 kaže...

što je najgore od svega nije ni zabio tih 1000 golova,bila je nedavno vijest o tome. On je sebi brojao neke golove kad je igrao za ekipu u vojsci i ostale neslužbene utakmice. U službenim utakmicama je zabio oko 600 golova.

daj boga ti, dobro je kolega rekao, oni ljudi su tada igrali neki amaterski/polu-profesionalni nogomet. ljudi nisu znali tada posteno uklizat...

danas je to sasvim druga situacija. da mi je samo vidit kako bi njih dvojica protiv nekoga tipa materazzi...

suvisno je uopce obracat paznju na ta dva degena...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja zaista ne znam što to treba Peleu... mislim, bio je igračina (kažu, nisam ga gledao... hoće i meni poslati snimke? xD), ali svakom njegovom izjavom kako je najbolji se ta njegova veličina smanjuje. Pobogu, ako si najbolji ne treba ti toliko samohvale.

Ispadne nešto ko današnji CR... ja sam najbolji, najljepši i najbogatiji... xD

15 godina
FC Barcelona

Pedro je svoj gol posvetio Abidalu:

https://twitter.com/#!/AhoyDaniel/status/189821782910443520/photo/1/large

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakve majstorije!

Posebno prvi, drugi, treći i četvrti gol!

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Kakve majstorije!

Posebno prvi, drugi, treći i četvrti gol!

sad si se izasra...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pratiš me?

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Pratiš me?

jooook, taman stisnija refresh...

15 godina
Obi Wan kaže...

daj boga ti, dobro je kolega rekao, oni ljudi su tada igrali neki amaterski/polu-profesionalni nogomet. ljudi nisu znali tada posteno uklizat...

danas je to sasvim druga situacija. da mi je samo vidit kako bi njih dvojica protiv nekoga tipa materazzi...

suvisno je uopce obracat paznju na ta dva degena...

ma znam,samo kažem. Najgore mi je vidjeti prepirku između njega i Maradone. Umjesto da budu primjer mladim igračima oni se svađaju tko je bio bolji i daju neke argumente tipa "ti nisi osvojio ovo,ti nisi zabio koliko ja u ovom natjecanju".

Ali isto kakav god Maradona bio,nije ni do koljena ovom Peleu što se tiče gluposti koje izgovori, kakve je čovjek sve u stanju gluposti izgovoriti za nepovjerovati.

16 godina
FC Barcelona

odlicno! s -10 na -1 i to relativno brzo... kako je taj getafe pobijedio barcelonu u 1. dijelu prvenstva, nije mi jasno.

sutra cvilidrete u bijelom imaju tezak zadatak i tinja na da ce opet kiksati. netko je vec dobro primijetio da atletico redovito gubi od reala u zadnje vrijeme, ali nadam se da ce ludi simeone placljivcima stati na kraj... u to ime, evo i prigodne slicice {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sirka666 kaže...

Evo te vijesti...

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFEVlyAEpCTLRusTW&tmpl=ostalelige

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice