Ipak simulacije Realovih igrača izgledaju u najmanju ruku jadno. Neka se barem potrude kad padaju ili nađu nekoga da ih nauči ako Mou nije u tome uspio.
Trebam li uopće odgovarat?
Ipak simulacije Realovih igrača izgledaju u najmanju ruku jadno. Neka se barem potrude kad padaju ili nađu nekoga da ih nauči ako Mou nije u tome uspio.
Trebam li uopće odgovarat?
hmmm, i u španjolskoj se prvenstvo zakompliciralo... najbolje lige svijeta su stvarno neizvjesne i zanimljive ove sezone...
uh kako će el classico biti zanimljiv. jedva čekam...
nadam se da će barca osvojiti i ove godine primeru, nisam baš neki zadrti navijač katalonaca ali volim lijep nogomet pa zato moj glas ide njima.
Bojim se da je engleska odlučena danas, a djelovala je najneizvjesnija... čudo kako se to okrene.
BTW. suci danas opet malo gurali MU (bilo je puno priče o ovome i o suđenju, pa da spomenem samo).
Ne kužim koji racku realovci sada tu komentiraju tekmu svog kluba?
Imate fino svoju temu i tamo si kukajte curice 
Prvenstvo još nije gotovo, mogu se i jedni i drugi još 3 puta zamijeniti na ljestvici tako da...
Moze i doci slon, i pojesti misa. Tko ce ga znati.
tvoji komentari u kojima pokušavaš ispasti pametan su legendarni.
Kako mi je drago da ti se svida. 
4 boda su i dalje velika razlika.
Istina, ali ako uzmemo pretpostavku da je el classico barcelonin, dolazi se do 1 boda, e to je već malo, čak i još jedan remi igra ulogu u tom.
Jbga, s moje pozicije to je manje moguce jer ocito nisam pridodao bodove Barcelone prijevremeno. :-D Nekad kazem da ce ih zdrobit ali to je...
Nažalost, od svega što su mogli kopirati od igrača Barcelone, uzeli su najgore.
Ono jedino ti mozes shvatiti kao tucu. A mozda je bila tuca, vremenska nepogoda, tko ce ga znati.
uuu, počeo je i nas zuja stavljat pravopisne znakove, izgleda da je prvašić došo do tog gradiva...
Jbga, s moje pozicije to je manje moguce jer ocito nisam pridodao bodove Barcelone prijevremeno. :-D Nekad kazem da ce ih zdrobit ali to je...
mi ako dođemo do toga da odlučujemo samo o sebi (čitaj da bude 3 ili manje bodova prednosti Reala priej El Clasica) uvjeren sam da je naslov naš i da nećemo kiksati.
dosta je kakanja i cmizdrenja vidjeno u danasnjoj utakmici, ne treba nam to jos i ovdje. dobro je netko rekao, idite prolijevati suze u svoj forum.
treba dobiti barça u utorak da se ovima stisne chmar jos vise kad im dodju na -1 
Šta, pa tebi na nicku piše zuja 

Bojim se da je engleska odlučena danas, a djelovala je najneizvjesnija... čudo kako se to okrene.
BTW. suci danas opet malo gurali MU (bilo je puno priče o ovome i o suđenju, pa da spomenem samo).
tu imaš pravo, mada, zanimljiva je bitka za ulazak u LP. tu su 4 kluba u igri a samo 2 mjesta su slobodna...
OK, ajde probajte ove rasprave držati barem na nekoj razini... znam da je teško, ali nije ipak potrebno se spuštati ispod određene razine.
Moze i doci slon, i pojesti misa. Tko ce ga znati.
tvoji komentari u kojima pokušavaš ispasti pametan su legendarni.
Kako mi je drago da ti se svida. 
To ti nije bio kompliment* ;)Ne izgleda da imaš najbistrije postove pa sam htio napomenuti. NHF

Veliko Z!

Bit ce napeto do kraja, ali mi imamo veca jaja!
Ovi postovi su zbilja debilni. Očito se svojski trudi da ga prije ponoći suspendiraju.

Veliko Z!

Da, ona uskršnja
Pa ta su i najbolja.

Veliko Z!

Da, ona uskršnja

To su pomedori.
E Zuja007, nisi baš na hvalu svog kluba. Previše si zabrazdio u stereotip navijačke klinčadije.
smijeh... ovi realovski jadnichci imaju vise postova ovdje gdje prolijevaju zuc, nego u svom forumu... tamo vlada neko mrtvilo. pitam se zasto :P
Ne odgovarajte mu više uopće na postove,prestati će.
Ma moreeee! Moreee, moreee dimboooko,neeebooo, nebooo siroko.
Golden Rule! Ne dirajte go*vno, što ga više dirate to će više smrdjeti (rečeno pod "metaforom" zna se na koga se misli)
a sto drugo moze navijac reala nego glumatati, cmizdriti i provocirati? samo se ugleda na svog trenera i igrace. sramota za sport.
dakle, ocekujem pobjedu barcelone u utorak, da atletico bar iscupa bod i vaginalci dolaze u hram nogometa s +2, a odlaze s -1 

Veliko Z!

Malo ste ih potucali na Uskrs... xD
http://i43.tinypic.com/svh00p.gif el oh el
http://i43.tinypic.com/svh00p.gif el oh el
Šteta što nije malo duži gif, još je i smješnije bilo kad je sjeo pa se opet bacio. 
Samo nemojte biti optimistični uoči njihovih sljedećih utakmica,jer uvijek kad smo mislili da bi mogli kiksati oni bi glatko pobijeđivali,a kad smo mislili da će sigurno pobijediti,onda bi često kiksali. Tako da pesimizam FTW! 
Dirt 3 -> Dino Bzik
Pa koliko ja znam kretnje ruku i nogu su najčešće namjerne. (osim ako Pepe nije epileptičar) I on je svojom lijevom nogom namjerno udario Arbelou. Toliko je očito.
A to što je Pepe budala kakve nema, to je druga priča.
Pa koliko ja znam kretnje ruku i nogu su najčešće namjerne. (osim ako Pepe nije epileptičar) I on je svojom lijevom nogom namjerno udario Arbelou. Toliko je očito.
A to što je Pepe budala kakve nema, to je druga priča.
lol!
onaj malecki iz valencije je sekundu prije pepeovog udaranja arbeloe prosao izmedju njih dvojice i psychopepe ga je vjerojatno uhvatio krajickom oka i odlucio zveknuti, samo sto je opalio arbelou slucajno.
i vidi se da je arbeloa poludio i glavu bi mu otkinuo, ali se odmah predomislio.
da sam navijac reala, sramio bih se... sramio bih se prvenstveno trenera koji ne zna gubiti, koji ne zna biti velik u porazu, kojem su svi krivi osim njega samoga. sramio bih se i licemjerstva po kojem je real uvjerljivo kraljevski klub.
na svu srecu, nisam navijac reala. nekoc sam ih cijenio kao najveceg suparnika, ali od dolaska mourinha i ove govnarske politike koju je klub poceo voditi, vise ih ni ne cijenim.